- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.721
Ben ilkim de adetim 4 gün geçmişti 911 ile öğrenmiştim o yüzden seninki de artar diye düşündüm canımİki gebelikte de 4 gün var iken öğrendim bu yüksek çıkınca şaşırdım
Kaset mi yaptın erken gebelik mi? Benim de 10 Ekim bat evde kaset var henüz kaset testte çıkmaz çok erken diye yapmadım hala kaset test bu kadar erken çıkarmayabilirReglimden 1 hafta önce olan göğüs hassasiyeti agrisi bel agrisi hic birini yasamadim bu ay sadcee suan gobek deligim o kadar aciyor ki test yaptım negatif 9 Ekim regli tarihim yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçti olsaydi çıkardı sanırım
Hiç üzülme arkadaşım en azından artık biliyorsun ki tüplerin açık sen yumurta hücresi üretebiliyorsun eşin ise sperm üretebiliyor beslenmenize dikkat edip önünüzdeki maçlara bakıcaksınız seni bilemem ama ben böyle teselli bulmuştumBu aşamadan sonra döner mi tutunur mu bilmiyorum. Betanin en azından 35 40 olması lazım iken. 7ye düşmesi. Umarım saglikliysa tutunur. İmkansız gibi görünüyor kimyasalı benziyor
Ne güldüm gece geceYa ben sabaha jarsi ateşimi olccem diye heyecanlanıp uyanıp duruyorum
Kaset test canım bu marka ikinci hamileligimde silik çizgiyle öğrenmiştim ertesi gun değerim 45 çıkmıştı o yüzden yaptim ama dediğin gibi belkide erkendir bu sefer gecikme olursa yapicam tek bir testim kaldi çünküKaset mi yaptın erken gebelik mi? Benim de 10 Ekim bat evde kaset var henüz kaset testte çıkmaz çok erken diye yapmadım hala kaset test bu kadar erken çıkarmayabilir
Bu ne kız deliiiBen geldimmmm bütün zırhlarımı aldım da geldim aha bu da ispatı o bebek buraya gelecek@just_smile Ginnys Veziir @Mehrii34 Cey1an LeucotheaThemis @kahvelihatunn M melek076
ve diğer mucizelerini bekleyen güzel annelerim
hoşbuldum canım tşk ederim inşallah buradaki herkese uğur getirir bu aySoracam bakalım canm
ay K. Bakma canm görmedim galibahoşgeldin uğur getirsin bu ay
Balim rabbim hayırlısıyla bebeğinin tutunmasını sağlasın İnşaAllahBenim sonuç maalesef betam 7ye kadar düşmüş. Kanama ağrı yok. Lekelenme vardi en başından beri. Doktora sorup acil progestan aldırdım eşime, sağlıklıysa bir ihtimal tutulabilir. Yoksa yüzde 95 kimyasal gebelik gibi duruyor. Bat yarın bana dua edin kizlarPheebs M mucizeOldu LeucotheaThemis ve diğer değerli arkadaşlar
Bak bu ateş beni umutlandırıyor sonu fıs çıkarsa bu ateşimle yakarım her şeyi haGüüünaaaaydın minnoş anne adaylarıbugünün tablosunu atıyorum , hiç heveslenmyelim, yine düşüş var, ama canımız sağolsun M mucizeOldu Ginnys LeucotheaThemis Bearhug fnd_50 Papatyamaviss T TASUU Pheebs ve diğer fıstık ezmeleriiiii
Üzülme canım önümüzdeki maçlara bakacağız top yuvarlak, bizim yumurta da...Güüünaaaaydın minnoş anne adaylarıbugünün tablosunu atıyorum , hiç heveslenmyelim, yine düşüş var, ama canımız sağolsun M mucizeOldu Ginnys LeucotheaThemis Bearhug fnd_50 Papatyamaviss T TASUU Pheebs ve diğer fıstık ezmeleriiiii
Yok artık aşkoBen geldimmmm bütün zırhlarımı aldım da geldim aha bu da ispatı o bebek buraya gelecek@just_smile Ginnys Veziir @Mehrii34 Cey1an LeucotheaThemis @kahvelihatunn M melek076
ve diğer mucizelerini bekleyen güzel annelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?