Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ginnys canım sıkma canını daha çok küçük demek ki olabiliyor böyle kimi geç görüyor. Evde idrar testi yapqbilirsin sürekli aynu test ile renk açılmadığı sürece sorun yok için rahat etsin istiyorsan

Chanandler Bong canım geçmiş olsun aynı yaşadıklarını bende yaşadım insan hep ümit ediyor kabullenemiyot bende hep ümit ediyordum kanama gelene kadar inanamadım hiç. İnşallah tutunur olmazsada üzülme inşallah nedenini öğrenirsin ve bir daha yaşamazsın bu durumu ve inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Kaset mi yaptın erken gebelik mi? Benim de 10 Ekim bat evde kaset var henüz kaset testte çıkmaz çok erken diye yapmadım hala kaset test bu kadar erken çıkarmayabilir

Bu aşamadan sonra döner mi tutunur mu bilmiyorum. Betanin en azından 35 40 olması lazım iken. 7ye düşmesi. Umarım saglikliysa tutunur. İmkansız gibi görünüyor kimyasalı benziyor
Hiç üzülme arkadaşım en azından artık biliyorsun ki tüplerin açık sen yumurta hücresi üretebiliyorsun eşin ise sperm üretebiliyor beslenmenize dikkat edip önünüzdeki maçlara bakıcaksınız seni bilemem ama ben böyle teselli bulmuştum

Kaset mi yaptın erken gebelik mi? Benim de 10 Ekim bat evde kaset var henüz kaset testte çıkmaz çok erken diye yapmadım hala kaset test bu kadar erken çıkarmayabilir
Kaset test canım bu marka ikinci hamileligimde silik çizgiyle öğrenmiştim ertesi gun değerim 45 çıkmıştı o yüzden yaptim ama dediğin gibi belkide erkendir bu sefer gecikme olursa yapicam tek bir testim kaldi çünkü

Eklentiler

• IMG_20221007_063258.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 39
Balim rabbim hayırlısıyla bebeğinin tutunmasını sağlasın İnşaAllah dualarım seninle kuzum rabbim bebeğini sana bağışlasın korktuğun şeyle sinamasin Allah'ın izni ile tutunsun İnşaAllah

Eklentiler

• 7E96F638-4055-4D42-A52F-630BA26DF8B5.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 54
İçimi eahatlattınız kızlar, benim de iki evladım var Allah bağışlasınama o zamanlar kahvenin k si yoktu hayatımda bu son iki senedir bir telve manyağı oldum çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…