Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erken değilmi canım benimde ara ara gelip giden agrılarım var hayırlısı bakalım
Valla bilmiyorum kuzucum geliyo bi ağrı şiddetli sonra diniyo. Sonra yine geliyo yine diniyo. Dün uyuyakalmışım eşim gelmiş gece işten sayıklıyodun diyo ağrım var sancım var diye

Kızlar slmmmm, adetime 3 gün kaldı, ovülasyon testim tekrar pik yaptı az önce yaptım , hamile olanlarınızdan bu testten yapan var mı erken gebelik testi de yaptım ama ben arkasına ışık tutarak zar zor gölge görüyorum sanki oyüzden yüklemiyorum onu

Eklentiler

• BB27A9D5-8499-4C93-A524-EE86D48A4A77.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlarcım bişey daha sorcam kimyasal gebelik ve normal gebelik belirtileri farklı mıdır?

Hamile olabilirsiin

Bana uyar valla çarşamba yapalım. Çok ağrım var ama ben regl olcam sanırım
Ağrın öncesinde mi başlıyor canım? Ya benim neredeyse hiç adet belirtim olmuyor. Göğsüm şişmez ağrımaz karnım günler öncesi sancılanmaz sadece adete yakın sivilcem çıkar o çıktı yüzümde var. Adetten beş on dakika önce karnıma ılık bir sancı girer sonra bilirim adet olacağımı beş on dakika içinde de gelir adetim. Sanırım bu dezavantaj çünkü son dakikaya kadar adet mi olacağım hamile miyim hep böyle sorguluyorum.

Valla kuzucum bu ay hiç olmayan şeyler oldu normalde benim adetten 3-4 gün öncesinde başlardı 15 gündür gidip gelen sol kasık ağrıları bel ağrıları başladı. Anlamadım gitti vallahi

Canim yine yumurtlama da olabilir. Sen bugünü ve yarını yine değerlendir.

Canim yine yumurtlama da olabilir. Sen bugünü ve yarını yine değerlendir.
Safransari benimde 1 hafta var reglime ama iki gündür ağrım ve afedersiniz akıntım var ya normalde bu kadar akıntı olmazdı benimde ama bu ay ovulasyon test vs yapmadım ama reglim bitikten 3-4 gün sonradan bugüne kadar ki günleri elimden geldiğince değerlendirdik, yani iki kere yumurtlama olayı oluyor mu acaba yada geç yumurtlama nasıl oluyor bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…