Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yinede bekleyelim hem daha batına 3 gün var herşey değişebilir

Kızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Canm normalde 2 kat artsın diyorlar ya zaten öyle olmuş değil mi sen kalbini ferah tut bebeişin seninledir inşallah

Kızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Tatlım senin 4 güm sonra görülür en erken ozaman görülmezse bile 2 gün daha koy diyelim 6. Gün git baktır ama vajinal görünür karından için daha bekletir.bu hesabım kabaca 373 çıkan sonuç gününün üzerine sayınca

Canim ben kızımı geç dollenmeyle dünyaya getirdim.
Ultrasonda hep adet tarihime göre 2 hafta geri geldi. Olabiliyor yani.
Bu akıntılar vs de mevsim geçişiyle de alakalı olabilir.
Tabi inşallah gebeliktir.

Kızlar merhaba testim bugün baya netleşti bi bakar mısınız bu gece başlar mı yumurtlama. Eki Görüntüle 3142286
Henüz yumurtlama değil teste devam et sakın şu aşama havuç yeme çünkü yeterince büyümeden çatlatırsın işine yaramaz.yumurta büyüyüp yumurtlama olur hatta yumurtlama çatı geçer pik yapar ve o pik 3 günden fazla devam ederse havuç yiyebilirsin.şu aşama da yersen ne olur daha büyümeye geçecek olan yumurtayı çatlatırsın döllenmeyi engellersin kırmızı pancar ye bol su iç bir saat yürü erken uyu uykusuz kalma çabuk gelişir.güzel gidiyor

Gebe olabilirsin canım test te yap benim gebelikte böyle oldu

Böyle bir oh çektim ki öyle böyle değil şimdi bunh okudum bunu bnde yaşıyorum şuan ve burada tr deki gibi imkanlar yok burası Almanya başka doktora gitmek gibi bir izin yok zaten randevu yok bulamazsın özel de yok neyse ağzımda bir laf tr de olsam hop başka Dr giderdim şimdi vs dedim durdum sanki kendim yapmış gibi sevindim oooy ne iyi geldi bana buuuu anlatamam pazartesi Dr gideceğim ama göremesemde oh rahatladım valla

İnşallah canım ya ikisi de koyu çıkmazdı adete yakın benim , yarın yine yapacağım ovülasyon ve gebelik, 3 gün kaldı , çok merak ediyorum
Bata 3 gün mü var bak ozaman şöyle yap muhtemelen erke. Gebelikte silik çizgin çıkar ben kendimde yaptım bak sana atayım mavili Ovulasyon diğer gebelik

Eklentiler

• 00538839-F845-4914-9DB4-1BA86BAA0599.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 67
  • A9B58D43-D456-4764-92ED-92625B6025E5.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 69
Bata 3 gün mü var bak ozaman şöyle yap muhtemelen erke. Gebelikte silik çizgin çıkar ben kendimde yaptım bak sana atayım mavili Ovulasyon diğer gebelik
Canım hcg yaptım ama seninki yine belirgin bende erken gebelik testi day comfortta gölgeyi bile zar zor gördüm emin bile değilim , bakalım yarına belki biraz görünür

Canım hcg yaptım ama seninki yine belirgin bende erken gebelik testi day comfortta gölgeyi bile zar zor gördüm emin bile değilim , bakalım yarına belki biraz görünür
Tamam ozaman bnm bir kaç gün öncesi Ovulasyon erken yükseldi beta daha zarzordu ozaman yinede bekle 4 güne çıkar iyice geç döllenmiş

Tamam ozaman bnm bir kaç gün öncesi Ovulasyon erken yükseldi beta daha zarzordu ozaman yinede bekle 4 güne çıkar iyice geç döllenmiş
Yumurtlama 3 gün pik kalmıştı sonra silikleşmeye başlamıştı 18. Gün silikleşmişti. Dün ovülasyon yaptım silikti bugün çift çizgi oldu, çok sağol canım hayırlısı bakalım

Yumurtlama 3 gün pik kalmıştı sonra silikleşmeye başlamıştı 18. Gün silikleşmişti. Dün ovülasyon yaptım silikti bugün çift çizgi oldu, çok sağol canım hayırlısı bakalım
Bana fotosunu atsana testini işk pik gününü de yazarsan sevinirim

Canım pik günlerim 24,25 ve 26 Eylül t çizgisi c den daha koyuydu .. 27 de ise t çizgisi ile C çizgisi eşitti , sonraki günler daha da silikleşmişti.

Eklentiler

• DD6F094E-61D5-410E-A3FC-F5C823865862.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 50614579-D835-4E48-8D00-3DE1710D7220.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 57
Canım akşam bidaha test yaptım daha silik çıktı havuç falan yemedim henüz hiç bişey yapmadım neden sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…