- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.041
Yapalım kız valla ahtımız olsunBu ay ovulasyonla takip edeceğim yumurtlamayı bu aldığım markayı hiç denemedim çözemezseniz size yollarımay sonu M mucizeOldu ve ben hamile alırsak havai fişek attırıcam o kadar canıma tak etti
Bence yinede bekleyelim hem daha batına 3 gün var herşey değişebilirGünaydın kızlar bu sabah bata 3 gün kala iki tane test yaptım kaset test kesin negatif bembeyaz erken gebelik de prodoctor marka sadece benim görebileceğim kadar ince silik iki çizgi. Daha önce de aynı şey gelmişti başıma akşamına regl olmuştum o yüzden bu aydan da umudumu kestim bana da değnek koyabilirsiniz bence M mucizeOldu
Canm normalde 2 kat artsın diyorlar ya zaten öyle olmuş değil mi sen kalbini ferah tut bebeişin seninledir inşallahKızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Canım ben ne yapayım yatıyorum öyle evde
Tatlım senin 4 güm sonra görülür en erken ozaman görülmezse bile 2 gün daha koy diyelim 6. Gün git baktır ama vajinal görünür karından için daha bekletir.bu hesabım kabaca 373 çıkan sonuç gününün üzerine sayıncaKızlar bana da kese görünmediği için ya geç döllenme ya dış gebelik dediler, 2 şer gün arayan beta hCG değerlerim 54, 140, 373. Sizce umut var mı?
Canim ben kızımı geç dollenmeyle dünyaya getirdim.Safransari benimde 1 hafta var reglime ama iki gündür ağrım ve afedersiniz akıntım var ya normalde bu kadar akıntı olmazdı benimde ama bu ay ovulasyon test vs yapmadım ama reglim bitikten 3-4 gün sonradan bugüne kadar ki günleri elimden geldiğince değerlendirdik, yani iki kere yumurtlama olayı oluyor mu acaba yada geç yumurtlama nasıl oluyor bilginiz var mı ?
Henüz yumurtlama değil teste devam et sakın şu aşama havuç yeme çünkü yeterince büyümeden çatlatırsın işine yaramaz.yumurta büyüyüp yumurtlama olur hatta yumurtlama çatı geçer pik yapar ve o pik 3 günden fazla devam ederse havuç yiyebilirsin.şu aşama da yersen ne olur daha büyümeye geçecek olan yumurtayı çatlatırsın döllenmeyi engellersin kırmızı pancar ye bol su iç bir saat yürü erken uyu uykusuz kalma çabuk gelişir.güzel gidiyorKızlar merhaba testim bugün baya netleşti bi bakar mısınız bu gece başlar mı yumurtlama. Eki Görüntüle 3142286
Gebe olabilirsin canım test te yap benim gebelikte böyle olduKızlar slmmmm, adetime 3 gün kaldı, ovülasyon testim tekrar pik yaptı az önce yaptım , hamile olanlarınızdan bu testten yapan var mıerken gebelik testi de yaptım ama ben arkasına ışık tutarak zar zor gölge görüyorum sanki oyüzden yüklemiyorum onu
Böyle bir oh çektim ki öyle böyle değil şimdi bunh okudum bunu bnde yaşıyorum şuan ve burada tr deki gibi imkanlar yok burası Almanya başka doktora gitmek gibi bir izin yok zaten randevu yok bulamazsın özel de yok neyse ağzımda bir laf tr de olsam hop başka Dr giderdim şimdi vs dedim durdum sanki kendim yapmış gibi sevindim oooy ne iyi geldi bana buuuu anlatamam pazartesi Dr gideceğim ama göremesemde oh rahatladım vallaCanim sabah bi doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi dış gebelikten şpheleniyorum bi beta yapalim dedi bu saate kadar elim yuregimde beta bekledim beta cikti gittim pazartesi gel dedi ben de atladim baska bir doktora geldim simdi bakalim insallah goruruz keseyi
Çarşamba sonuç verir heraldeÇarşamba mı yapalım perşembe mi
İnşallah canım ya ikisi de koyu çıkmazdı adete yakın benim , yarın yine yapacağım ovülasyon ve gebelik, 3 gün kaldı , çok merak ediyorumGebe olabilirsin canım test te yap benim gebelikte böyle oldu
Bata 3 gün mü var bak ozaman şöyle yap muhtemelen erke. Gebelikte silik çizgin çıkar ben kendimde yaptım bak sana atayım mavili Ovulasyon diğer gebelikİnşallah canım ya ikisi de koyu çıkmazdı adete yakın benim , yarın yine yapacağım ovülasyon ve gebelik, 3 gün kaldı , çok merak ediyorum
Canım hcg yaptım ama seninki yine belirgin bende erken gebelik testi day comfortta gölgeyi bile zar zor gördüm emin bile değilim , bakalım yarına belki biraz görünürBata 3 gün mü var bak ozaman şöyle yap muhtemelen erke. Gebelikte silik çizgin çıkar ben kendimde yaptım bak sana atayım mavili Ovulasyon diğer gebelik
Tamam ozaman bnm bir kaç gün öncesi Ovulasyon erken yükseldi beta daha zarzordu ozaman yinede bekle 4 güne çıkar iyice geç döllenmişCanım hcg yaptım ama seninki yine belirgin bende erken gebelik testi day comfortta gölgeyi bile zar zor gördüm emin bile değilim , bakalım yarına belki biraz görünür
Yumurtlama 3 gün pik kalmıştı sonra silikleşmeye başlamıştı 18. Gün silikleşmişti. Dün ovülasyon yaptım silikti bugün çift çizgi oldu, çok sağol canım hayırlısı bakalımTamam ozaman bnm bir kaç gün öncesi Ovulasyon erken yükseldi beta daha zarzordu ozaman yinede bekle 4 güne çıkar iyice geç döllenmiş
Bana fotosunu atsana testini işk pik gününü de yazarsan sevinirimYumurtlama 3 gün pik kalmıştı sonra silikleşmeye başlamıştı 18. Gün silikleşmişti. Dün ovülasyon yaptım silikti bugün çift çizgi oldu, çok sağol canım hayırlısı bakalım
Canım akşam bidaha test yaptım daha silik çıktı havuç falan yemedim henüz hiç bişey yapmadım neden sence?Henüz yumurtlama değil teste devam et sakın şu aşama havuç yeme çünkü yeterince büyümeden çatlatırsın işine yaramaz.yumurta büyüyüp yumurtlama olur hatta yumurtlama çatı geçer pik yapar ve o pik 3 günden fazla devam ederse havuç yiyebilirsin.şu aşama da yersen ne olur daha büyümeye geçecek olan yumurtayı çatlatırsın döllenmeyi engellersin kırmızı pancar ye bol su iç bir saat yürü erken uyu uykusuz kalma çabuk gelişir.güzel gidiyor
Çatlamış demekki.Canım akşam bidaha test yaptım daha silik çıktı havuç falan yemedim henüz hiç bişey yapmadım neden sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?