- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.061
Bence var sende gebelik yaaa hafif çizgiyi fark ettim tabikiCanım pik günlerim 24,25 ve 26 Eylül t çizgisi c den daha koyuydu .. 27 de ise t çizgisi ile C çizgisi eşitti , sonraki günler daha da silikleşmişti.
Bence o yumurta döllenme büyüklüğüne ulaşmadan çatladı çünkü t çizgin C ile bence aynı değildi bir tık gerideydi o çok fark ettiriyor teste devam et yumurtalama görürsün lh dalgalanması oluyor çünkü başka irili ufaklı yumurtalarımız oluyor aradan birisi sıyrılıp büyüyor bununla alakalı olabilir ama bu şu demekte değil bunu değerlendirme bından bir şey çıkmazda değil yine değerlendir ama umutlanma testler bize şuna fayda sağlıyor bazen her akıntımızda yumurtlama zannediyoruz o ay regli olunca üzülüyoruz ama bilsek ki yumurtamız o ay kaliteliydi yada değildi büyük tü yada Küçüktü o zaman daha az Ümit ederiz olursa seviniri olmazsada ha zaten ben biliyordum der geçeriz ben testlerle bunca zaman içinde bunu öğrendim yanlış anlama beni kendi edindiğim paylaşıyorum ne zaman t çizgisi C kadar tam anlamıyla koyu yada Cden daha koyu ozman asıl istediğimiz yumurta gelmiş oluyor bende başlarda böyle yakın gördüğümde yumurtlama zannediyorsun ama döllenme olsa bile kimyasal oluyordu yalancı çizgiler diyoruz ya onları görüyordum sonra öğrendim ki evet dölleniyor ama tutunmuyor yada boş oluyor yada genetik bozuk oluyor küçük yumurta küçük ztn tamamlanmamış böyle durumlar bunu zamanla tecrübe ettim doktorlardan öğrendim ve hepsi bir diğerini doğruladı yinede değerlendir ama o asıl istenilen şekilde yumurtlama göremezmeden kendini üzecek kadar Ümitlenme tabi hepsi bir kenara rabbim vermişse zaten olur bunlar sadece bilimsel kısmıCanım akşam bidaha test yaptım daha silik çıktı havuç falan yemedim henüz hiç bişey yapmadım neden sence?
Oo hic iyi tecrübem olmadi sahsen canim agnus castus ile ..prolaktin ve erkeklik hormonumu firlatti asla bidaha agzima sürmedim adetimi hep geriye atiyodu bu agnus castus bide o yetmedi kendimce dedim ki hap ise yaramiyor onun cayini tohumlu eczaneden almistim demleyip ictim mahf etti hormonlarimi herkese yaramiyo ins sana yarar canimCanm bak ben 911 le öğrendim 2 gün sonra 2000 küsürdü
Agnus cactus burda hayıt tohumu ilacı olarak geçiyor canım
Değerlendirdik bakalım ama biraz üzüldüm nasıl bu kadar hızlı oldu ki onu anlamadım daha pik olmadan çatlaması tuhaf geldiÇatlamış demekki.
Bu gece önemli, değerlendirin mutlaka.
Çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim. Yapayım bakalım testi hala yok zaten umutlu değilim görünce bu kadar hızlı pik olmadan kaybolduğunu hevesim kırıldı açıkcası hayırlsıı olsun ya daha uğraşmıycam ilk defa denedim ovulasyon testini bidaha almam sanırım.Bence o yumurta döllenme büyüklüğüne ulaşmadan çatladı çünkü t çizgin C ile bence aynı değildi bir tık gerideydi o çok fark ettiriyor teste devam et yumurtalama görürsün lh dalgalanması oluyor çünkü başka irili ufaklı yumurtalarımız oluyor aradan birisi sıyrılıp büyüyor bununla alakalı olabilir ama bu şu demekte değil bunu değerlendirme bından bir şey çıkmazda değil yine değerlendir ama umutlanma testler bize şuna fayda sağlıyor bazen her akıntımızda yumurtlama zannediyoruz o ay regli olunca üzülüyoruz ama bilsek ki yumurtamız o ay kaliteliydi yada değildi büyük tü yada Küçüktü o zaman daha az Ümit ederiz olursa seviniri olmazsada ha zaten ben biliyordum der geçeriz ben testlerle bunca zaman içinde bunu öğrendim yanlış anlama beni kendi edindiğim paylaşıyorum ne zaman t çizgisi C kadar tam anlamıyla koyu yada Cden daha koyu ozman asıl istediğimiz yumurta gelmiş oluyor bende başlarda böyle yakın gördüğümde yumurtlama zannediyorsun ama döllenme olsa bile kimyasal oluyordu yalancı çizgiler diyoruz ya onları görüyordum sonra öğrendim ki evet dölleniyor ama tutunmuyor yada boş oluyor yada genetik bozuk oluyor küçük yumurta küçük ztn tamamlanmamış böyle durumlar bunu zamanla tecrübe ettim doktorlardan öğrendim ve hepsi bir diğerini doğruladı yinede değerlendir ama o asıl istenilen şekilde yumurtlama göremezmeden kendini üzecek kadar Ümitlenme tabi hepsi bir kenara rabbim vermişse zaten olur bunlar sadece bilimsel kısmı
Canım çok yardımcı oluyorsunçok sağolasın inşallah dediğin gibidir, çünkü şimdiye kadar hiç hamile kalmadım, yaşta var tabi, oyüzden inş vardırBence var sende gebelik yaaa hafif çizgiyi fark ettim tabiki
Tamamdır ama bende lavaboda gelen kremsi beyaz akıntı var adet öncesi gelen. Yine mi olmadı acaba diyorum :)Çarşamba sonuç verir heralde
Çok mantıklıBence Perşembe yapalım ne kadar geç yaparsak o kadar iyi hem ertesi günü cuma mübarek gün
İnşallah gebelikten kaynaklı ağrıdır kuzumValla kuzucum bu ay hiç olmayan şeyler oldu normalde benim adetten 3-4 gün öncesinde başlardı 15 gündür gidip gelen sol kasık ağrıları bel ağrıları başladı. Anlamadım gitti vallahi
Valla bende öyle yapıcam ocak ayına kadar beklicem olmazsa gidicem artık yapılsın gerekenİnşallah gebelikten kaynaklı ağrıdır kuzumbenim de bu ay şu farklı oldu. Normalde adete 2-3 gün kalası kremsi beyaz akıntım olurdu lavabodayken. Adete 9 gün kala başladı lavabodayken geliyor. Ama yine mi tutmadı acaba öyle hissediyorum. Bu ay da tutmazsa gideceğim bir kontroller için doktora
Canim ne güzel aciklayici yazmışsın. Bende çok şey öğrendim bu yazındaBence o yumurta döllenme büyüklüğüne ulaşmadan çatladı çünkü t çizgin C ile bence aynı değildi bir tık gerideydi o çok fark ettiriyor teste devam et yumurtalama görürsün lh dalgalanması oluyor çünkü başka irili ufaklı yumurtalarımız oluyor aradan birisi sıyrılıp büyüyor bununla alakalı olabilir ama bu şu demekte değil bunu değerlendirme bından bir şey çıkmazda değil yine değerlendir ama umutlanma testler bize şuna fayda sağlıyor bazen her akıntımızda yumurtlama zannediyoruz o ay regli olunca üzülüyoruz ama bilsek ki yumurtamız o ay kaliteliydi yada değildi büyük tü yada Küçüktü o zaman daha az Ümit ederiz olursa seviniri olmazsada ha zaten ben biliyordum der geçeriz ben testlerle bunca zaman içinde bunu öğrendim yanlış anlama beni kendi edindiğim paylaşıyorum ne zaman t çizgisi C kadar tam anlamıyla koyu yada Cden daha koyu ozman asıl istediğimiz yumurta gelmiş oluyor bende başlarda böyle yakın gördüğümde yumurtlama zannediyorsun ama döllenme olsa bile kimyasal oluyordu yalancı çizgiler diyoruz ya onları görüyordum sonra öğrendim ki evet dölleniyor ama tutunmuyor yada boş oluyor yada genetik bozuk oluyor küçük yumurta küçük ztn tamamlanmamış böyle durumlar bunu zamanla tecrübe ettim doktorlardan öğrendim ve hepsi bir diğerini doğruladı yinede değerlendir ama o asıl istenilen şekilde yumurtlama göremezmeden kendini üzecek kadar Ümitlenme tabi hepsi bir kenara rabbim vermişse zaten olur bunlar sadece bilimsel kısmı
İyisin dimi canımCanım ben ne yapayım yatıyorum öyle evde
Yaaa öyle miOo hic iyi tecrübem olmadi sahsen canim agnus castus ile ..prolaktin ve erkeklik hormonumu firlatti asla bidaha agzima sürmedim adetimi hep geriye atiyodu bu agnus castus bide o yetmedi kendimce dedim ki hap ise yaramiyor onun cayini tohumlu eczaneden almistim demleyip ictim mahf etti hormonlarimi herkese yaramiyo ins sana yarar canim
Ginnys yumurtamın verimli büyümesi için ne yapabilirim sanırım sen baya bilgilisin bu konularda. Çakşır kökü suyu hiç duydun mu çok yarıyor diyorlar yada sen neler yaptın banada anlatır mısın bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı inşallah dileyen isteyen bizlere.Bata 3 gün mü var bak ozaman şöyle yap muhtemelen erke. Gebelikte silik çizgin çıkar ben kendimde yaptım bak sana atayım mavili Ovulasyon diğer gebelik
Bende testinde cizgi gordum canım hamilesin büyük ihtimalle lh hamileyken pozitif çıkıyor hayırlısı olsun HakkındaCanım çok yardımcı oluyorsunçok sağolasın inşallah dediğin gibidir, çünkü şimdiye kadar hiç hamile kalmadım, yaşta var tabi, oyüzden inş vardır
Ayyy canım inşallah bana hiç öyle gelmiyorBende testinde cizgi gordum canım hamilesin büyük ihtimalle lh hamileyken pozitif çıkıyor hayırlısı olsun Hakkında
Ne demek açıklamak istedim çünkü burada herkes birbirine ne kadar çok şey öğretirse o güzel inşallah çok güzel bir yumurta gelecek ve bu nedenle Bence Ovulasyon testini denemeye devam etmelisin çünkü en güzel onunla tespit ediliyor mesela bnde böyle oluyordu vazgeçme biraz sabret arkasına gelecektir çünkü aynı dönemde birbirine yalın yumurtalar olabiliyor 4 yumurta olur (pcos kılar hariç) bu dörtlüden birisi en iyisi altın yumurta yani o nedenle devam et arada dalgalansa bile yakınında olanı bilemezsin mutlaka gelecektir o yumurta sana testler harika ayrıca çünkü tam gününü bulduruyorÇok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim. Yapayım bakalım testi hala yok zaten umutlu değilim görünce bu kadar hızlı pik olmadan kaybolduğunu hevesim kırıldı açıkcası hayırlsıı olsun ya daha uğraşmıycam ilk defa denedim ovulasyon testini bidaha almam sanırım.
Valla bende anca kimyasal ilk kimyasalım uzundu sonra daha kısa sürede sonlandı ilk defa devam ediyorum ilk gebelik olacak bende de yaş az değil ama 2 senede baya tecrübe edindik bir de çok doktor değiştirmek gereki benim böylwcede baya öğrendik bir şeyler devam ediyorum öğrenmeye inşallah işe yarar bilgiler.dediğim gibi bendede aynı oldu yavaştan lh arttı pik yaptı hala pik bende ama ben ztn testim hassas olduğu için zaten çok tan öğrenmiştim birde az kalmış senin bata kanda çıkar tutmuşsa testinde de ince bir çizgi gördüm yanılmıyorsam sen çıplak gözle görüyormusumCanım çok yardımcı oluyorsunçok sağolasın inşallah dediğin gibidir, çünkü şimdiye kadar hiç hamile kalmadım, yaşta var tabi, oyüzden inş vardır
Canım ne yapayım kime yazarsam bilgi içerikliyse tam yazıyorum ki bir başkası da okursa aman bilgi alsın diye zaten burada olmamızın anacı hep destek olmamız birbirimize bende bir damla oluyorsa bana ne mutlu üstelik faydam olup gebe haberleri de alınca daha çok mutlu oluyorum İnstgram da arkadaşlarım Türkiye’de takip ettiklerim var inşallah onların haberini bekliyorum şimdilerde bakalım okadar güzel duygular ki herkes hamile olsun diye diliyorumCanim ne güzel aciklayici yazmışsın. Bende çok şey öğrendim bu yazında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?