- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.081
Senin yakında olacak devam teste güzel gidiyorKozlar bugunu de değerlendiricem
Bel ağrısı çok yoğun kanka ya birde uyumak acaip uyuyorum ne olacak böyle uyuya uyuyaİyisin dimi canım
İnşAllah hayırlı sağlıklıca tutmuştur bebeklerimizÇok mantıklıçarşambayı görelim o zaman karar verelim. Lavabodayken adet öncesi gelen kremsi beyaz akıntım geliyor yine mi tutmadı acaba
İçimi rahatlattın inan kürtajdan sonra sol yumurtalık da 2 cm bi kist oluşmuş ama bilmiyorum belki ondan kaynaklıdır.Ne demek açıklamak istedim çünkü burada herkes birbirine ne kadar çok şey öğretirse o güzel inşallah çok güzel bir yumurta gelecek ve bu nedenle Bence Ovulasyon testini denemeye devam etmelisin çünkü en güzel onunla tespit ediliyor mesela bnde böyle oluyordu vazgeçme biraz sabret arkasına gelecektir çünkü aynı dönemde birbirine yalın yumurtalar olabiliyor 4 yumurta olur (pcos kılar hariç) bu dörtlüden birisi en iyisi altın yumurta yani o nedenle devam et arada dalgalansa bile yakınında olanı bilemezsin mutlaka gelecektir o yumurta sana testler harika ayrıca çünkü tam gününü bulduruyor
Valla gölge gibi çok çok az birşey görüyorum, bazı erken gebelik testleri yanlış veriyormuş diye okudum bazı yerlerde de, gerçekten varsa okadar silik kanda kaç çıkar acaba bilgin var mı canımValla bende anca kimyasal ilk kimyasalım uzundu sonra daha kısa sürede sonlandı ilk defa devam ediyorum ilk gebelik olacak bende de yaş az değil ama 2 senede baya tecrübe edindik bir de çok doktor değiştirmek gereki benim böylwcede baya öğrendik bir şeyler devam ediyorum öğrenmeye inşallah işe yarar bilgiler.dediğim gibi bendede aynı oldu yavaştan lh arttı pik yaptı hala pik bende ama ben ztn testim hassas olduğu için zaten çok tan öğrenmiştim birde az kalmış senin bata kanda çıkar tutmuşsa testinde de ince bir çizgi gördüm yanılmıyorsam sen çıplak gözle görüyormusum
Çakiır hiç denemedim böbrek için zararlı benim için çok riskli olur du ben clife kullandım ama yanında şu şekilde yaptım sabah aç karnıma clife bir kaşık 5 dk sonra arısütü 5 dk sonra kaynattığım 4 incirin suyu kahvaltımda mutlaka yumurta yeşillik kesinlikle avakado ceviz kahvaltıyla folik asitimi alıyorum halen buna ve diğer yazacağım vitaminler devam ediyor doktorun bayıldı zaten yöntemime magnezyum d vitamini bunları aldım magnezyum içinde kalsiyum vardı o nedenle ayrıca almadım. Gün içinde kırmızı pancarın suyunu içtim bir bardak birgebenin günlümde bir salata var şahane çünkü tüm gebelik için gerekli besinler var ama kısaca yazayım hamam keten tohumu mesela sabah avakadoma da atıyorum halen yaparım avakado çiğ ıspanak kırmızı pancar ceviz keten tohumu bunların olduğu yeşil bir salata yapıp yiyordum.akşam yemekten 2 saat sonra omega3 alıyordum birde gün içinde keçiboynuzu pekmezi bir kaşık ve çiğlabak çekirdeği çerez yerine .eşimde ileri hareket düşmüştü bir tık onada nerdeyse aynı devam ettik onda keçiboynuzu sabah akşam öğlen keçiboynuzu bir shot vardı ondan içti değerlendirme günleri kaban çekirdeği onlardada çok yarıyor yanlış bizde benim yumurta sorundu tam istenile. Kadar büyümeliydi ve ben herşeyi tek tek deniyordum yaklaşıyordu ama tam olamıyordu.meğer hepsini tam yapınca oluyormuş unutmadan günde mutlaka 3 litre su ve 1 saat yürüme aşırı önemli burada doktor bana bir ilaç verdi bitkisel hayıt otunun hapı onu kullanırken clife bıraktım çünkü ikisindede hayıt vardı.sabahları incir dedim ama şunu unutmamak lazım incir prolaktin fırlatır benimki normaldi değerim o nedenle göze aldım tabi incir yaparken havuçta yedim 2 tane hergün sonra testim yükselmeye başlayınca havucu kestim çünkü artık yersem büyümeden çatlar incire devam ettim yumurtlama yaklaşınca incirlide bıraktım ztn alacağını aldı 2 güne yumurtlama oldu ertesi gün pike çıktı max büyüklük hem güzel hemde kontrolü olmak gerek o vakitte çünkü çatlamazsa kist oluşur ben ne yaptım sabah akşam Ovulasyon yapmaya başladım böylece tepkisini gözlemledim baktım pik devam edecek gibi ogün 6-7 tane havuç yedim gece çatladı sabah artık tamamdı çatlamıştı ve sağlıklı bir yumurtaydı değerlendirme günlerini ayarlamıştım zaten testime göre ve 4. Gün rahme düştüğünü ter kokumdan anladım kötü kokmuştum ama vücut garip bir durum varsa bunu yapar eğer hiç yorulmadan aniden terin kokmuşsa bir bakteri virüs vardır ki ztn bağışıklığımız bebeği önce virüs zanneder oradan tahmin ettim.6. Gğn akşam testte gördük fotoda görünmüyordu sonra yavaşça yoluna girdi iyice tutundu bu nbealenmeyi nasıl böyle ayarladığımı doktorum sordu bende ordan burdan bulduğum herşeyi bir denkleme koydum dedim ve oldunçpk şükürGinnys yumurtamın verimli büyümesi için ne yapabilirim sanırım sen baya bilgilisin bu konularda. Çakşır kökü suyu hiç duydun mu çok yarıyor diyorlar yada sen neler yaptın banada anlatır mısın bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı inşallah dileyen isteyen bizlere.
O bir şey yapmaz ki hatta engel bile değil bendede yumurtalam ardından solda 3.7 olmuş sancıdan öldürdü beni ama orada duracak gebelikte büyümez ona yakılma yok gibi davran kaybolur bileİçimi rahatlattın inan kürtajdan sonra sol yumurtalık da 2 cm bi kist oluşmuş ama bilmiyorum belki ondan kaynaklıdır.
Ay amin inşallahİnşAllah hayırlı sağlıklıca tutmuştur bebeklerimizYa
Tabi 5 altında olunca negatif ama mesela 3 normalde negatif ama 2 gün sonra 6 oluyor oda pozitifValla gölge gibi çok çok az birşey görüyorum, bazı erken gebelik testleri yanlış veriyormuş diye okudum bazı yerlerde de, gerçekten varsa okadar silik kanda kaç çıkar acaba bilgin var mı canım
Baksana bata kaç var aşko test yapmak için neden bekliyorsun kiTamamdır ama bende lavaboda gelen kremsi beyaz akıntı var adet öncesi gelen. Yine mi olmadı acaba diyorum :)
Valla çok şey denemiş ve başarmışın çok teşekkür ederim vakit harcayıp bu kadar çok şeyi benimle paylaştığın için.Çakiır hiç denemedim böbrek için zararlı benim için çok riskli olur du ben clife kullandım ama yanında şu şekilde yaptım sabah aç karnıma clife bir kaşık 5 dk sonra arısütü 5 dk sonra kaynattığım 4 incirin suyu kahvaltımda mutlaka yumurta yeşillik kesinlikle avakado ceviz kahvaltıyla folik asitimi alıyorum halen buna ve diğer yazacağım vitaminler devam ediyor doktorun bayıldı zaten yöntemime magnezyum d vitamini bunları aldım magnezyum içinde kalsiyum vardı o nedenle ayrıca almadım. Gün içinde kırmızı pancarın suyunu içtim bir bardak birgebenin günlümde bir salata var şahane çünkü tüm gebelik için gerekli besinler var ama kısaca yazayım hamam keten tohumu mesela sabah avakadoma da atıyorum halen yaparım avakado çiğ ıspanak kırmızı pancar ceviz keten tohumu bunların olduğu yeşil bir salata yapıp yiyordum.akşam yemekten 2 saat sonra omega3 alıyordum birde gün içinde keçiboynuzu pekmezi bir kaşık ve çiğlabak çekirdeği çerez yerine .eşimde ileri hareket düşmüştü bir tık onada nerdeyse aynı devam ettik onda keçiboynuzu sabah akşam öğlen keçiboynuzu bir shot vardı ondan içti değerlendirme günleri kaban çekirdeği onlardada çok yarıyor yanlış bizde benim yumurta sorundu tam istenile. Kadar büyümeliydi ve ben herşeyi tek tek deniyordum yaklaşıyordu ama tam olamıyordu.meğer hepsini tam yapınca oluyormuş unutmadan günde mutlaka 3 litre su ve 1 saat yürüme aşırı önemli burada doktor bana bir ilaç verdi bitkisel hayıt otunun hapı onu kullanırken clife bıraktım çünkü ikisindede hayıt vardı.sabahları incir dedim ama şunu unutmamak lazım incir prolaktin fırlatır benimki normaldi değerim o nedenle göze aldım tabi incir yaparken havuçta yedim 2 tane hergün sonra testim yükselmeye başlayınca havucu kestim çünkü artık yersem büyümeden çatlar incire devam ettim yumurtlama yaklaşınca incirlide bıraktım ztn alacağını aldı 2 güne yumurtlama oldu ertesi gün pike çıktı max büyüklük hem güzel hemde kontrolü olmak gerek o vakitte çünkü çatlamazsa kist oluşur ben ne yaptım sabah akşam Ovulasyon yapmaya başladım böylece tepkisini gözlemledim baktım pik devam edecek gibi ogün 6-7 tane havuç yedim gece çatladı sabah artık tamamdı çatlamıştı ve sağlıklı bir yumurtaydı değerlendirme günlerini ayarlamıştım zaten testime göre ve 4. Gün rahme düştüğünü ter kokumdan anladım kötü kokmuştum ama vücut garip bir durum varsa bunu yapar eğer hiç yorulmadan aniden terin kokmuşsa bir bakteri virüs vardır ki ztn bağışıklığımız bebeği önce virüs zanneder oradan tahmin ettim.6. Gğn akşam testte gördük fotoda görünmüyordu sonra yavaşça yoluna girdi iyice tutundu bu nbealenmeyi nasıl böyle ayarladığımı doktorum sordu bende ordan burdan bulduğum herşeyi bir denkleme koydum dedim ve oldunçpk şükür
Hayatta bu kadar bekletemezsin kızlar yaaa iyi dayanıyorsunuz ben 6 gün kala zaten emindim okadar erken test yapmaya başladım ki sende bence başla beklemeBen perşembeyi hedef aldım sıkmak istiyorum dişimi ama siz yaparsanız o cesaretle ben de yaparım belki@nazende333
Çok sevindim bunaO bir şey yapmaz ki hatta engel bile değil bendede yumurtalam ardından solda 3.7 olmuş sancıdan öldürdü beni ama orada duracak gebelikte büyümez ona yakılma yok gibi davran kaybolur bile
İnşallah canım ya bende yaşarım bu duyguyu, isteyen herkes yaşasın istiyorum bendeTabi 5 altında olunca negatif ama mesela 3 normalde negatif ama 2 gün sonra 6 oluyor oda pozitifve bu landa görülen hormon önce kana geçiyor orada yükselip çişe geçiyor yani çişe yansıdıysa 5 cüvari ztn çıkar bence sende pozitif sonuç ztn gelir eğer tutmuşsa tabiki.ha hissiyatımda paylaşımlarına göre tuttuğundan yana
Kız herkes 6 sına pik diyo ama biz catladı diye biliyoruz bacımSenin yakında olacak devam teste güzel gidiyor
Uyuya uyuya büyüyecek annesiBel ağrısı çok yoğun kanka ya birde uyumak acaip uyuyorum ne olacak böyle uyuya uyuya
Rica ederim bu topic bunun için var birlikte başarmak içinValla çok şey denemiş ve başarmışın çok teşekkür ederim vakit harcayıp bu kadar çok şeyi benimle paylaştığın için.
Bende yumurtalama olmadı henüz aha buraya yazıyorum testi bırakma yaptığın özel birşey barsa beslenme ile alakalı bırakma bacım benden demesi daha yanılmadım sen bilirsin tabi değerlendir o hep gerekli bayat sperm işe yaramaz ama saymaya başlayacağın gün ogün değil bence daha gelmediKız herkes 6 sına pik diyo ama biz catladı diye biliyoruz bacım
Herkes için amin diyorum bende Rabbim yaşatsın hepimizeİnşallah canım ya bende yaşarım bu duyguyu, isteyen herkes yaşasın istiyorum bende
Valla öyle canım yaa bel ağrısı falan bir bakıyor oram ağrıyor buram ağrıyor diyerek uyumuşum bakalımUyuya uyuya büyüyecek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?