Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım herşey her daim gönlünce olsun. Emeğinin karşılığını her zaman al hayattan.

Herkes için amin diyorum bende Rabbim yaşatsın hepimize
Aminnnnnn, şuan valla kimseyle paylaşmıyorum acaba hamile miyim diye kesinleşmeden biryerim ağrıyo vs söyleyemiyorum belki psikolojiktir diye , burası ve siz iyiki varsınız

Aminnnnnn, şuan valla kimseyle paylaşmıyorum acaba hamile miyim diye kesinleşmeden biryerim ağrıyo vs söyleyemiyorum belki psikolojiktir diye , burası ve siz iyiki varsınız
Canım evet haklısın insan düşünüp duruyor valla biz söyledik ama olabildiğince beklemek iyi derler ben bira sabırsız insanım herşey hemen olsun diye isterim belki ondan 9 ayı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi bakalım

Bel ağrısı çok yoğun kanka ya birde uyumak acaip uyuyorum ne olacak böyle uyuya uyuya
Kız varya aslında vende sana kanka diye yazdım sonra belki tuhafına gelir diye sildim canım diye yazmıştım şimdi sen bana kanka deyince kalp kalbe karşıymış dedim içimden bunlar güzel şeyler hele uyku bebişten annesiii uyu uyu ne de olsa doğunca uykusuz gecelerin olacak

Kızz istediğini de anam ben severim içinden geldiği gibi konuşanı kanka olduk şurda beee neler paylaştık o kadar.uyuyorum bolca bu kadar uyku neremden çıktı bilmiyorım ama uyuyorum hastalığım toparlanıyor heniz tıkalı.beni buladığınızda bilin ki uyuyorum pazartesi inşallah keseyi görürüz tahmini beta 1600 gibi olur regli günü genelde 100 civarı oluyor ya benim testlerde erkenden çıktı reglide 100 oluştur 5 ten sayarak hesapladım ama eğer ki pazartesi görünmezse çarşamba kesin çıkar ama haftaya pazartesi giderim öyle bir durumdada git gel yok 40 dk valla heyecanı ayrı olay sakin sakin beklerim en azından

Ahh ah uyuyun kızlar uyuyun benim yerime de uyuyun gün içinde bı uykum geliyor ama kızım uyutmuyor.

Ahh ah uyuyun kızlar uyuyun benim yerime de uyuyun gün içinde bı uykum geliyor ama kızım uyutmuyor.
Hadiii kızın mı var kaç yaşında maşallah .benim ilk bebe olacak valla uyuyorum zaten uyuya kalıyorum nerde olduğumun pek önemi yok ayakta uyuya kalmadan iyi annem kardeşime hamileyken kuşağında ben varken adım atmış şekilde ayakta uyuya kalmış komşu fark etmiş o vakitler kapılar hep açık tabi herkes birbirine gidip geliyor komşu nezaket teyze beni önce almış sonra yavaşça annemi uyandırmış ama önem bay korkmuş farkedince

Ay çok iyiymiş bu. Kızım 5,5 yaşında biraz uyuyum ne olur diyorum hayır oyun oynayacağız diyor ilkinde uyunur tabi . Ama uyku sorun değil mide bulantısı başlamasın yeter . Şimdilik en büyük beklentim o. Her hamilelik farklı olur derler umarım öyledir

Bulantım yok çok şükür inşallah olmaz da.kızınızda çok tatlıymış maşallah oda ne yapsın oyun çağı tabi öğrenmek için oyun oynamalı canım çocuklar hepsinin ömrü güzel olsun inşallah

merhabalar bende 20 eylülde aşılama yaptırdım 3 yumurtam arka arkaya büyüyordu aşılamanın 15.günü kanda gebelik testi yaptım negatif çıktı .16 günü kahverengi kanamam oldu ve (affedersiniz) sadce peçeteye silince geliyordu 2.günde aynı şekilde devam etti 3.gün çok açık pembe rengi ve kahverengi sadece peçete silince geliyor acaba yerleşme kanamasımıdır yoksa aşılama sürecinden dolayı adetim bu şekilde mi geliyor 4 yıllık evliyim pcos var hiç korunmadığım halde gebelik oluşmadı 5 kere klomen tedavisi uyguladık 2 seferde aşılama yaptık bu defa çok ümitliydim bilgisi olan arkadşlar akıl verirse çok sevinirim.

hadi hayırlısıyla canım pazartesi bize güzel haber ver darısı inşallah kese ve kalp atışı görmeye ben adetten 2 gün sonra ilk öğrenmiştim 911 ile onun da 2 gün sonrası 2000 küsür dü

hadi hayırlısıyla canım pazartesi bize güzel haber ver darısı inşallah kese ve kalp atışı görmeye ben adetten 2 gün sonra ilk öğrenmiştim 911 ile onun da 2 gün sonrası 2000 küsür dü
Maşallah canı. Çok güzelmiş ben hiç kan vermedim ya tahmini şeyler le hesap yapıyorum mecbur

Ayın 14 ünde doktor randevum var bakalım kalp atışını duyarmiyiz hayırlısı Allah'tankızlar bütün yazıları okuyamadım aklım sizlerde umarım hepiniz iyisinzidir fırsat buldukça girip takip etmeye çalışıyorum sizleri özledim dualarimdasiniz tez zamanda kavuşun sizlerde mucizenize ve bende sevinçten göbek atayım inşallah

Yaaa öyle mi bak tırstım şimdi günde kaç kere içtin ve ne kadar süre kullandın canım
1 sene den fazla kullandim canim, asla ise yaramadi korkutmak amacli yazmadim ama herkese hersey yaramiyor ya ondan yazdim ben bana yaramadi belki sana iyi gelcek bilemeyiz ama dikatli olmakda fayda var tableti günde 1 kere iciyodum sonra cayida tohum seklindeydi eczaneden almistim demliyosun 1 fincan anca icebiliyosun zaten zehir gibi aci yemin ederim burnumu kapatip iliklastiginda fondip yapiyodum okadar inanarak icmistim ki hayal kirikligi hormonlari ters düz etti benim.

günaydın kızlar aranızda klomen kullanan varmı buay bende sulu akıntı ve kasıkta geceleri olan bi ağrım var klomenden mi oldu acaba.
birde bakarmısınız fala inanma falsızda kalma hesabı benim inşallah gerçek olur

Eklentiler

• 626B2DB1-8317-4A2A-BB20-D123E1C68793.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 54
  • AFD1F6B7-E0E0-4E68-8B3C-60A0241EEFE6.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…