- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.101
Umarım herşey her daim gönlünce olsun. Emeğinin karşılığını her zaman al hayattan.Rica ederim bu topic bunun için var birlikte başarmak içinsadece önemli olan elimde olmazsa kasıma demeyi bilmek ben 26 ay denedim hiç bıkmadım hem bir eksik varmış meğer yavaş yavaş bulmaktaysa hemen bulsam çok daha iyi olurdu mesela benim rahim 4 mm Olmuştu bana almanyada öçsen menapoz bailamgıcısın (adette görmüyordum) bebek olmaz çünkü folekül bile yok demişlerdi.folekül olmadığından tüpte olmaz tutunmaz olsa bile tutmaz rahim çok ince denilmişti vazgeçmedim hepsini düzelttim şınu biliyordum menapoz değildim amh geçen sene 3:40 dı bu sene ise amh 3:20 düşmüştü ve evet rahim inceydi reglim yoktu ama hepsinin sebebi vardı ben çökmüştüm sistem çökmüştü.topladım ama yapabiliriz yaaa bence nerelerden döndüm bu noktaya baksana ama yapacağıma inandım olacak diye inat ettim öyle vazgeçince değil kafaya koydum diyince bir titizlikle yaptım
Herkesin farklı belirtisi var galiba benimde hiç belirti yok anlamadım çarşamba çıkar ak koyun kara koyunTamamdır ama bende lavaboda gelen kremsi beyaz akıntı var adet öncesi gelen. Yine mi olmadı acaba diyorum :)
Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok teşekkür ederim duan için.Umarım herşey her daim gönlünce olsun. Emeğinin karşılığını her zaman al hayattan.
Aminnnnnn, şuan valla kimseyle paylaşmıyorum acaba hamile miyim diye kesinleşmeden biryerim ağrıyo vs söyleyemiyorum belki psikolojiktir diyeHerkes için amin diyorum bende Rabbim yaşatsın hepimize
Olur canım banada uyar@fnd_50Cey1an @destinesiaa kızlar günlerimiz aynı bence çarşamba ilk idrarla yapıp buraya atalım hem dişimizi sıkmış oluruz hep beraber beklemiş oluruz
Canım evet haklısın insan düşünüp duruyor valla biz söyledik ama olabildiğince beklemek iyi derler ben bira sabırsız insanım herşey hemen olsun diye isterim belki ondan 9 ayı nasıl bekleyeceğim diyorum şimdi bakalımAminnnnnn, şuan valla kimseyle paylaşmıyorum acaba hamile miyim diye kesinleşmeden biryerim ağrıyo vs söyleyemiyorum belki psikolojiktir diye, burası ve siz iyiki varsınız
Kız varya aslında vende sana kanka diye yazdım sonra belki tuhafına gelir diye sildim canım diye yazmıştımBel ağrısı çok yoğun kanka ya birde uyumak acaip uyuyorum ne olacak böyle uyuya uyuya
Kızz istediğini de anam ben severim içinden geldiği gibi konuşanı kanka olduk şurda beee neler paylaştık o kadar.uyuyorum bolca bu kadar uyku neremden çıktı bilmiyorım ama uyuyorum hastalığım toparlanıyor heniz tıkalı.beni buladığınızda bilin ki uyuyorumKız varya aslında vende sana kanka diye yazdım sonra belki tuhafına gelir diye sildim canım diye yazmıştımşimdi sen bana kanka deyince kalp kalbe karşıymış dedim içimden bunlar güzel şeyler hele uyku bebişten annesiii uyu uyu ne de olsa doğunca uykusuz gecelerin olacak
Kızz istediğini de anam ben severim içinden geldiği gibi konuşanı kanka olduk şurda beee neler paylaştık o kadar.uyuyorum bolca bu kadar uyku neremden çıktı bilmiyorım ama uyuyorum hastalığım toparlanıyor heniz tıkalı.beni buladığınızda bilin ki uyuyorumpazartesi inşallah keseyi görürüz tahmini beta 1600 gibi olur regli günü genelde 100 civarı oluyor ya benim testlerde erkenden çıktı reglide 100 oluştur 5 ten sayarak hesapladım ama eğer ki pazartesi görünmezse çarşamba kesin çıkar ama haftaya pazartesi giderim öyle bir durumdada git gel yok 40 dk valla heyecanı ayrı olay sakin sakin beklerim en azından
Hadiii kızın mı var kaç yaşında maşallah .benim ilk bebe olacak valla uyuyorum zaten uyuya kalıyorumAhh ah uyuyun kızlar uyuyun benim yerime de uyuyungün içinde bı uykum geliyor ama kızım uyutmuyor.
Hadiii kızın mı var kaç yaşında maşallah .benim ilk bebe olacak valla uyuyorum zaten uyuya kalıyorumnerde olduğumun pek önemi yok ayakta uyuya kalmadan iyi annem kardeşime hamileyken kuşağında ben varken adım atmış şekilde ayakta uyuya kalmış komşu fark etmiş o vakitler kapılar hep açık tabi herkes birbirine gidip geliyor komşu nezaket teyze beni önce almış sonra yavaşça annemi uyandırmış ama önem bay korkmuş farkedince
Bulantım yok çok şükür inşallah olmaz da.kızınızda çok tatlıymış maşallah oda ne yapsın oyun çağı tabi öğrenmek için oyun oynamalı canım çocuklar hepsinin ömrü güzel olsun inşallahAy çok iyiymiş bu. Kızım 5,5 yaşında biraz uyuyum ne olur diyorum hayır oyun oynayacağız diyor ilkinde uyunur tabi . Ama uyku sorun değil mide bulantısı başlamasın yeter . Şimdilik en büyük beklentim o. Her hamilelik farklı olur derler umarım öyledir
Kızz istediğini de anam ben severim içinden geldiği gibi konuşanı kanka olduk şurda beee neler paylaştık o kadar.uyuyorum bolca bu kadar uyku neremden çıktı bilmiyorım ama uyuyorum hastalığım toparlanıyor heniz tıkalı.beni buladığınızda bilin ki uyuyorumpazartesi inşallah keseyi görürüz tahmini beta 1600 gibi olur regli günü genelde 100 civarı oluyor ya benim testlerde erkenden çıktı reglide 100 oluştur 5 ten sayarak hesapladım ama eğer ki pazartesi görünmezse çarşamba kesin çıkar ama haftaya pazartesi giderim öyle bir durumdada git gel yok 40 dk valla heyecanı ayrı olay sakin sakin beklerim en azından
Maşallah canı. Çok güzelmiş ben hiç kan vermedim ya tahmini şeyler le hesap yapıyorum mecburhadi hayırlısıyla canım pazartesi bize güzel haber ver darısı inşallah kese ve kalp atışı görmeye ben adetten 2 gün sonra ilk öğrenmiştim 911 ile onun da 2 gün sonrası 2000 küsür dü
Zaten senin doktoru anlamadım ben insan bi kan alır bak bakalım değer kaç durum nedirMaşallah canı. Çok güzelmiş ben hiç kan vermedim ya tahmini şeyler le hesap yapıyorum mecbur
Pzatarsi artık bakacazZaten senin doktoru anlamadım ben insan bi kan alır bak bakalım değer kaç durum nedir
1 sene den fazla kullandim canim, asla ise yaramadi korkutmak amacli yazmadim ama herkese hersey yaramiyor ya ondan yazdim ben bana yaramadi belki sana iyi gelcek bilemeyiz ama dikatli olmakda fayda varYaaa öyle mibak tırstım şimdi günde kaç kere içtin ve ne kadar süre kullandın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?