- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.121
Hayırlısı canıngünaydın kızlar aranızda klomen kullanan varmı buay bende sulu akıntı ve kasıkta geceleri olan bi ağrım var klomenden mi oldu acaba.
birde bakarmısınız fala inanma falsızda kalma hesabı benim inşallah gerçek olur
Adaya veda etmeme ramak kala , adet atesi görüldü karnım ılık ılık bugün yarın kırmızıları cakkkarim ateşin düşük değil bu arada düştüğünü daha şimdiden düşünme
Tamam kız sana söz testi yapmaya devama edicemBende yumurtalama olmadı henüz aha buraya yazıyorum testi bırakma yaptığın özel birşey barsa beslenme ile alakalı bırakma bacım benden demesi daha yanılmadım sen bilirsin tabi değerlendir o hep gerekli bayat sperm işe yaramaz ama saymaya başlayacağın gün ogün değil bence daha gelmedi
Süper git rahim kalınlığını sor yumurta var mı varsa kaç mm de en önmli soruların bunlar beni etiketle tamam öı merak ederim ona göre devam edeceğizTamam kız sana söz testi yapmaya devama edicemdoktor gelebilirsen carsmaba gel dedi bakıcam
Ama çok faydalı bu ateş ölçme olayı ya vücudunu daha da iyi tanımış oluyorsun kesinlikle bu yönteme devam ederim gibi duruyor yumurtlama ve adet ateşimi öğrenirim. Seninki birden düşmüş hakikaten geliyorum diyor. Benimki alıştıra alıştıra düşecek sanırım son beş gün kaldıAdaya veda etmeme ramak kala , adet atesi görüldü karnım ılık ılık bugün yarın kırmızıları cakkkarim ateşin düşük değil bu arada düştüğünü daha şimdiden düşünme
Kuzu vallla bu A y 3 kere doktora gittimSüper git rahim kalınlığını sor yumurta var mı varsa kaç mm de en önmli soruların bunlar beni etiketle tamam öı merak ederim ona göre devam edeceğiz
Oğluma hamile kalmaya calstigimda da adet günü dusmustu direk muhtemelen yine öyle oldu bakalımAma çok faydalı bu ateş ölçme olayı ya vücudunu daha da iyi tanımış oluyorsun kesinlikle bu yönteme devam ederim gibi duruyor yumurtlama ve adet ateşimi öğrenirim. Seninki birden düşmüş hakikaten geliyorum diyor. Benimki alıştıra alıştıra düşecek sanırım son beş gün kaldı
Geliyor gelmekte olan değerlendirmeni bir dolu bir boş git test atmaya devam aman diyim sıvaya dikkat et yakındır kesinlikle o yumurta gelecek daha büyüyor bekle göreceksin testteKuzu vallla bu A y 3 kere doktora gittim
Belki izin alamam
Doktormnklıgını uzak cunku bana bişiler yapmaya calısıcam gitmeye calısıcam yanı
Kız tıvslettten çıktım nasıl uzayan akıntım var deli gibi zaten 3 gündür vardı
Kuzu valla elimden geleni yapıyorum bu ay asılama öncesi sonncıkıs bu ay olmaz ise asılamaGeliyor gelmekte olan değerlendirmeni bir dolu bir boş git test atmaya devam aman diyim sıvaya dikkat et yakındır kesinlikle o yumurta gelecek daha büyüyor bekle göreceksin testte
Duyarsın inşallah canımAyın 14 ünde doktor randevum var bakalım kalp atışını duyarmiyiz hayırlısı Allah'tankızlar bütün yazıları okuyamadım aklım sizlerde umarım hepiniz iyisinzidir fırsat buldukça girip takip etmeye çalışıyorum sizleri özledim dualarimdasiniz tez zamanda kavuşun sizlerde mucizenize ve bende sevinçten göbek atayım inşallah
ben sadece hapını kullanıyorum çatı falan yokta bi ay kullanayım bakalım nolacak1 sene den fazla kullandim canim, asla ise yaramadi korkutmak amacli yazmadim ama herkese hersey yaramiyor ya ondan yazdim ben bana yaramadi belki sana iyi gelcek bilemeyiz ama dikatli olmakda fayda vartableti günde 1 kere iciyodum sonra cayida tohum seklindeydi eczaneden almistim demliyosun 1 fincan anca icebiliyosun zaten zehir gibi aci yemin ederim burnumu kapatip iliklastiginda fondip yapiyodum okadar inanarak icmistim ki hayal kirikligi hormonlari ters düz etti benim.
Ay ben o maydonoz sut olayini yaptigim ay hamile.kalmistim ama tesaduftur diye dusundum 2.si icin denemedimDuyarsın inşallah canımiyiyim maydanozlu süt kürü yaptım akşam denizde kum bende kür yapma isteği hiç bitmiyor inşallah canım kavuşuruz bizlerde amin
ben sadece hapını kullanıyorum çatı falan yokta bi ay kullanayım bakalım nolacakbelki sen 1 yıl gibi uzun süre kullandığından öyle olmuş olabilir mi
Bende kullandım ama bende olmadı canım sulu akıntı genelde bebişten oluyor canımgünaydın kızlar aranızda klomen kullanan varmı buay bende sulu akıntı ve kasıkta geceleri olan bi ağrım var klomenden mi oldu acaba.
birde bakarmısınız fala inanma falsızda kalma hesabı benim inşallah gerçek olur
Açılın ben geldiiiiiimmBen de öyle işte olduğu zaman hissedeceğim sanki bakalım göreceğiz artık
Yarın büyük günmutlaka haber et neler oldu neler diyecekler
Haha bence de kapısacagiz canım keşke her kapışma böyle olsa
Ayy Aslan burcu olur inşallahburç anlamında dört tercihim var biri Yay biri Aslan ikisi olmazsa Terazi ya da Boğa Boğa kaçtı şimdilik diğerlerine de daha çok var o kadar beklemem umarım
Hayır hayır hayır hiç bi yere gitme o doktora selam söyle hayatta ölüm hariç her şeyin çaresi var bak bi yavrunuz varmış benim dr dediki bak bi çocuğun var 2. Si de olur o zaman benim yaş küçük değil ama hata nerde bak stres yaparak zorlaştırıyoruz belki deBen adet oldum canım bat 12 ekimdi ama iğne vurulmustum elimde femara var iki aylık tedavi için ben femara bitince tedaviyi bırakmayı düşünüyorum Dr iki yıl sonra bana çaresiz kaldığım tek hastasın hiçbir tedaviye olumlu yanıt vermiyorsun dedi beş yıldır uğraşıyoruz bu gittiğim 9. Dr tüp Bebek merkezine yonlendirdi ben ve eşim bu süreci yaşamak istemiyoruz sanırım ikimizde de bir problem olmadığı için yaşım 39 olacak bu katıldığım son topikti rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği tattirsin insben bir kere de olsa yaşadım bunu kardeşinin olması nasip değilmiş demek ki vardır bunda da bir hayır
Değerlendir kuzummmAllah askınıza resmen alllah bana diyo ki kızım bi şans daha sana verdim allahım ymeın ederim bu nedir bana biri açıklasın diğer başlıklara da atcam
Cuma cumartrsi ilişki oldu oha teste bakın teste
Tişimi tuttum 12 de yaptım dayanamadım
Kuzum cuma cumartrsi oldu ılıskı devam mı etsemDeğerlendir kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?