Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canim.

Ay ben o maydonoz sut olayini yaptigim ay hamile.kalmistim ama tesaduftur diye dusundum 2.si icin denemedim
Gerçekten mi ne diyeyim inşallah sen kaç gün yapmıştın hatırlıyor musun nasıl unutursun böyle bişeyi kız bu ay inşallah bebişin seninledir

Papatyamaviss ve fnd_50 canlarım ateş ölçmeye devam ettikçe daha da seveceksiniz hadi hep birlikte devam edelim ölçmeye benim adetin bugün 2. Günü. Dün çok iş yaptım hala onun acısı çıkıyor. Her yanım ağrıyor uykum çok. Kimse bana dokunmasa ev kendiliğinden duzenlense,çamaşırlar katlansa, ütü yapılsa akşam yemeği kaynanamdan Allah tan

Sen devam et hem teste hem ilişkiye baktın test hep koyu devam ediyor o zaman inanıyorum ki bebiş bile olabilir
Valla snaa söyle aoylimmgecen hafta cuma He haftasonu idi
Bu hafta da cuma cumartrsi yaptık imkan varmıdır bilemem kuuzm doktor carsmaba alttan baktı yumurtlama görmedi işte testler istedi
Valla hayırlısı ya yemınle elimizden geleni yapıyoruz

Gerçekten mi ne diyeyim inşallah sen kaç gün yapmıştın hatırlıyor musun nasıl unutursun böyle bişeyi kız bu ay inşallah bebişin seninledir
1 gun yapmistim sadece adet bittikten hemen sonra ve o ay sadece yumurtlama gununu degerlendirebilmistim baskada bsey yapamamistim hamilelige umudum yoktu aslinda ama simdi de kac gun degerlendirsemde olmuyor

Tamam canım yazıyorum hemenn

Arkadaş etiketledi öyle yazını okudum kaçırmışım kusura bakma ama kardeş bu neyin umutsuzluğu böyle bana bir rica etsem süreci uzun uzun yazarmısın her yazdığını okuyacağıma söz veriyorum emin ol.hiç bir şey Rabbim bitti demeden biter mi yaaa kim bilir karşına çıkmamız bile Rabbimin vesilesi

Ginnys canım pik oldu sanırım
Yessss işte beeee yakaladık onuuuuu ne dedim ama sana umutsuzluk yok aşko ya yanılıp testi bıraksaydın ya devam etmeseydin bu güzel minnoş kaçacaktı şimdi teste devam edeceğiz ama şu şekilde bugğn değerlendiriyoruz.değerlendirmede dikkat okuyan herkes için geçerli kızlar 3-5 dk kadar eşiniz içinizden çıkmasın kalsın ikincisiiii o çıkınca hemen yüzüstü yatın ve tek bacağınızı kendinize doğru çekin 10 dk ve sonra 10 dk diğer tarafa okey değerlendirme buna dikkat toplamda bi 25-30 dk yatmış oluyoruz çişi gelen bu yatma kısmından aonra hemen gidip yapıp oyalanmadan gelsin yatsın duşunu sabah yapsın.yarın testi yapıp atarsın bana pik devam ederse onu havuçlama yaparız çatlatırız

Kızlar fotoğraf attım bakarmısınız 3gündür pik devam ediyor normalmi hergün aynı saatlerde yapıyorum testi

Eklentiler

• 3CF61AC4-42B9-4342-B104-E6DBCD0E6513.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 55
Ben İstanbul'dayım kuzum.
Yaaa çok sevindim harika haberler Allah yolunu açık etsin inşallah her şey hayal ettiğinden bile güzel olur
Hemen başlarsınız inşallah ve umarım ikimiz de aynı anneler grubunda oluruz
Ya benim de döngüm feci kısaldı. 28 lerden 25 e düştü. Dört sene önce amh baktırdım çok iyi denildi hatta geç menapoza girersin sen demişti doktorum umarım benimki de birden çok fazla düşmemiştir. Neyse zaten şurada iki ay kaldı sayılır Kasım ve Aralık aylarında da gebelik olmazsa tekrar baktırcağım inşallah gerek kalmaz
Yok canım test için yarını bekliyorum yarın sabah kalkar kalkmaz yaparım varsa çıkar yoksa kırmızıları beklerim ben de zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…