- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.141
Yarışmadan çekilmek yok mola olabilir ancakGünaydın kızlar bat a 1 gün kaldı. Bembeyazzz bir test bırakıyorum. Yarışmadan çekilme hakkımı kullanmak istiyorum M mucizeOldu .kalan yarışmacılara başarılar
Yani çizgiler devamkeeee diyorKuzum cuma cumartrsi oldu ılıskı devam mı etsem
Hayırlı olsun canim.Açılın ben geldiiiiiimm
Dün 3 merkezle görüşecektik ama ilk görüştüğüm yer beni tatmin etti ve diğer görüşmelerimi iptal ettim. Kadın bir dr gerek teknik gerek hasta iletişimi olarak gayet güzeldi. Muayene edip değerlerime filan baktı. Genel bir sıkıntı yok dedi, vitaminlerin güzel, rahim iyi vs. Çok şükür
Yumurta rezervlerin mükemmel değil kötü de değil ortada dedi ama zamanla azalacak. Adet döngülerin kısaldı mı filan dedi. Bilmiyordum ama bunun amh ile ilgisi varmış mesela benimki 28’den 27’ye düşmüştü bunu anladı hemen
Neyse özetle güzel bir muayene oldum sonra orda bir yabancı kadınla tanıştım hasta o dr çok memnun olduğunu, yurtdışında tüp bebek yaptırdığını ve çok ağır ilaçlara maruz kaldığını filan söyledi. Bu dr ile çalışmaya başlamış ve aşırı memnundu. O da fikirlerimi olumlu yönde etkiledi.
Yaniiiiii başlıyoruz Allah izin verirse ya bu adet dönemi ya da bir sonrakinde
sen nerde yaşıyordun bu arada? Testini oldun mu? Bari senin ve diğer kızların yüzü gülse.
Hepinize çopoook dualar ettim kızlar inşallah testi çıkmayan herkes çift çizgi görür amin amin amin
Gerçekten miAy ben o maydonoz sut olayini yaptigim ay hamile.kalmistim ama tesaduftur diye dusundum 2.si icin denemedim
Allahım ya vallla değişiğim su an daYani çizgiler devamkeeee diyor
Sen devam et hem teste hem ilişkiyeAllahım ya vallla değişiğim su an da
Valla snaa söyle aoylimmgecen hafta cuma He haftasonu idiSen devam et hem teste hem ilişkiyebaktın test hep koyu devam ediyor o zaman inanıyorum ki bebiş bile olabilir
1 gun yapmistim sadece adet bittikten hemen sonra ve o ay sadece yumurtlama gununu degerlendirebilmistim baskada bsey yapamamistim hamilelige umudum yoktu aslinda ama simdi de kac gun degerlendirsemde olmuyorGerçekten mine diyeyim inşallah sen kaç gün yapmıştın hatırlıyor musun nasıl unutursun böyle bişeyi kız bu ay inşallah bebişin seninledir
Bence iyi gidiyorsun hem yumurta oluşmazsa aşılamada olamaz ki yumurtan olsun heleKuzu valla elimden geleni yapıyorum bu ay asılama öncesi sonncıkıs bu ay olmaz ise asılama
Tamam canım yazıyorum hemennHayır hayır hayır hiç bi yere gitme o doktora selam söyle hayatta ölüm hariç her şeyin çaresi var bak bi yavrunuz varmış benim dr dediki bak bi çocuğun var 2. Si de olur o zaman benim yaş küçük değil ama hata nerde bak stres yaparak zorlaştırıyoruz belki deburda Ginnys var çok güzel bilgileri var istersen yardımcı olur düşün ona da menopoz demişler tüp bebek demişler ve bu ay hamiş o canım kal yardımcı olalım
Arkadaş etiketledi öyle yazını okudum kaçırmışım kusura bakma ama kardeş bu neyin umutsuzluğu böyle bana bir rica etsem süreci uzun uzun yazarmısın her yazdığını okuyacağıma söz veriyorum emin ol.hiç bir şey Rabbim bitti demeden biter mi yaaa kim bilir karşına çıkmamız bile Rabbimin vesilesiBen adet oldum canım bat 12 ekimdi ama iğne vurulmustum elimde femara var iki aylık tedavi için ben femara bitince tedaviyi bırakmayı düşünüyorum Dr iki yıl sonra bana çaresiz kaldığım tek hastasın hiçbir tedaviye olumlu yanıt vermiyorsun dedi beş yıldır uğraşıyoruz bu gittiğim 9. Dr tüp Bebek merkezine yonlendirdi ben ve eşim bu süreci yaşamak istemiyoruz sanırım ikimizde de bir problem olmadığı için yaşım 39 olacak bu katıldığım son topikti rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği tattirsin insben bir kere de olsa yaşadım bunu kardeşinin olması nasip değilmiş demek ki vardır bunda da bir hayır
Yessss işte beeee yakaladık onuuuuu ne dedim ama sana umutsuzluk yok aşko ya yanılıp testi bıraksaydın ya devam etmeseydin bu güzel minnoş kaçacaktı şimdi teste devam edeceğiz ama şu şekilde bugğn değerlendiriyoruz.değerlendirmede dikkat okuyan herkes için geçerli kızlarGinnys canım pik oldu sanırım
Kuzu asılama. Öbür au :) yapcam bugun de kızBence iyi gidiyorsun hem yumurta oluşmazsa aşılamada olamaz ki yumurtan olsun hele
Ben İstanbul'dayım kuzum.Açılın ben geldiiiiiimm
Dün 3 merkezle görüşecektik ama ilk görüştüğüm yer beni tatmin etti ve diğer görüşmelerimi iptal ettim. Kadın bir dr gerek teknik gerek hasta iletişimi olarak gayet güzeldi. Muayene edip değerlerime filan baktı. Genel bir sıkıntı yok dedi, vitaminlerin güzel, rahim iyi vs. Çok şükür
Yumurta rezervlerin mükemmel değil kötü de değil ortada dedi ama zamanla azalacak. Adet döngülerin kısaldı mı filan dedi. Bilmiyordum ama bunun amh ile ilgisi varmış mesela benimki 28’den 27’ye düşmüştü bunu anladı hemen
Neyse özetle güzel bir muayene oldum sonra orda bir yabancı kadınla tanıştım hasta o dr çok memnun olduğunu, yurtdışında tüp bebek yaptırdığını ve çok ağır ilaçlara maruz kaldığını filan söyledi. Bu dr ile çalışmaya başlamış ve aşırı memnundu. O da fikirlerimi olumlu yönde etkiledi.
Yaniiiiii başlıyoruz Allah izin verirse ya bu adet dönemi ya da bir sonrakinde
sen nerde yaşıyordun bu arada? Testini oldun mu? Bari senin ve diğer kızların yüzü gülse.
Hepinize çopoook dualar ettim kızlar inşallah testi çıkmayan herkes çift çizgi görür amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?