- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.161
Ya sen harikasın çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Tamam bugün değerlendirip yarın yine atıcam sana :)Yessss işte beeee yakaladık onuuuuu ne dedim ama sana umutsuzluk yok aşko ya yanılıp testi bıraksaydın ya devam etmeseydin bu güzel minnoş kaçacaktı şimdi teste devam edeceğiz ama şu şekilde bugğn değerlendiriyoruz.değerlendirmede dikkat okuyan herkes için geçerli kızlar3-5 dk kadar eşiniz içinizden çıkmasın kalsın ikincisiiii o çıkınca hemen yüzüstü yatın ve tek bacağınızı kendinize doğru çekin 10 dk ve sonra 10 dk diğer tarafa okey değerlendirme buna dikkat toplamda bi 25-30 dk yatmış oluyoruz çişi gelen bu yatma kısmından aonra hemen gidip yapıp oyalanmadan gelsin yatsın duşunu sabah yapsın.yarın testi yapıp atarsın bana pik devam ederse onu havuçlama yaparız çatlatırız
Çok güzel yazmışsın tam yumurtlamadayım bende ama bir gariplik var gibi resim atıyorum bakabilirmisin havuç bendemi yemeliyim 3gündür pik devam ediyorYessss işte beeee yakaladık onuuuuu ne dedim ama sana umutsuzluk yok aşko ya yanılıp testi bıraksaydın ya devam etmeseydin bu güzel minnoş kaçacaktı şimdi teste devam edeceğiz ama şu şekilde bugğn değerlendiriyoruz.değerlendirmede dikkat okuyan herkes için geçerli kızlar3-5 dk kadar eşiniz içinizden çıkmasın kalsın ikincisiiii o çıkınca hemen yüzüstü yatın ve tek bacağınızı kendinize doğru çekin 10 dk ve sonra 10 dk diğer tarafa okey değerlendirme buna dikkat toplamda bi 25-30 dk yatmış oluyoruz çişi gelen bu yatma kısmından aonra hemen gidip yapıp oyalanmadan gelsin yatsın duşunu sabah yapsın.yarın testi yapıp atarsın bana pik devam ederse onu havuçlama yaparız çatlatırız
Sal bu yumurtayı havuç sakın yeme sakın sakın yemiyoruz şu ara kendi halinde teste devam yemek gerekirse sana söyleyeceğim tamam mıKuzu asılama. Öbür au :) yapcam bugun de kız
Kuzum havuç işe yarıyormuş sanırım hemen ye bence. Ben de ilk bu ay deniyorum ama testlerin ne kadar koyu çıkmış hep. Benim aşırı silik çıkıyordu çok kaygılanıyordum bi sorunum mu var diye bugün pat diye koyulaştıÇok güzel yazmışsın tam yumurtlamadayım bende ama bir gariplik var gibi resim atıyorum bakabilirmisin havuç bendemi yemeliyim 3gündür pik devam ediyor
Bekliyorum bende çok heyecanlandım gebelerim çoğalsın inşallah.gönlünü ferah tut ve akışa teslim ol inan kalbindeki Rabbinin kudretine tamam mı olacakYa sen harikasın çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Tamam bugün değerlendirip yarın yine atıcam sana :)
Tamam kuzum :) biz catladı sanıyorduk her gidi heySal bu yumurtayı havuç sakın yeme sakın sakın yemiyoruz şu ara kendi halinde teste devam yemek gerekirse sana söyleyeceğim tamam mı
Cansın adetten kaç gün sonra başladın adetin ne zaman dı bunları bir yaz hemenÇok güzel yazmışsın tam yumurtlamadayım bende ama bir gariplik var gibi resim atıyorum bakabilirmisin havuç bendemi yemeliyim 3gündür pik devam ediyor
Testin control çizgisi hep bu renk mi anlamak için başka foto varsa atarmısın bakayım çünkü hangi deneye göre değerlendireceğiz önce onu anlayalım geçmiş testlerini atarsan sevinirimKızlar pik değil sanırım henüz değil mi. Öncekiler çok silikti bugün böyle çıktı birdenGinnys bana da bişey yaz sen anlıyorsun bu işlerden
Ben ben sana dedim yanılmam bu konuda test okuya okuya uzman olduk o her yükselme her iniş yumurtlama değil birde havuca saldırmamak lazım o çok kontrollü olmalı yoksa ne oluyor hazırda büyüyecek yumurta büyümeden çatlıyor geçmiş olsun o ay kaçtıTamam kuzum :) biz catladı sanıyorduk her gidi hey
Kuzum hep kontrol çizgisi böyle çıkıyor. Bu markayı pek beğenmedim aslında. Benim testlerim çok silik çıktı hep. Endişeleniyordum hatta. Bugün böyle bi koyulaşma beklemiyordum açıkçasıTestin control çizgisi hep bu renk mi anlamak için başka foto varsa atarmısın bakayım çünkü hangi deneye göre değerlendireceğiz önce onu anlayalım geçmiş testlerini atarsan sevinirim
Valla baya uzman olmuşsun kız cidden senın dedigin gibi dr olddu valllahiBen ben sana dedim yanılmam bu konuda test okuya okuya uzman olduk o her yükselme her iniş yumurtlama değil birde havuca saldırmamak lazım o çok kontrollü olmalı yoksa ne oluyor hazırda büyüyecek yumurta büyümeden çatlıyor geçmiş olsun o ay kaçtı
Ya son 5 gün kaldı bugün 36.9 oldu ateş. Çok düşmese de bir iki derece düşerek devam ediyor yarınki ateşi merak ediyorum@Papatyamaviss vefnd_50 canlarım ateş ölçmeye devam ettikçe daha da seveceksiniz hadi hep birlikte devam edelim ölçmeye benim adetin bugün 2. Günü. Dün çok iş yaptım hala onun acısı çıkıyor. Her yanım ağrıyor uykum çok. Kimse bana dokunmasa ev kendiliğinden duzenlense,çamaşırlar katlansa, ütü yapılsa akşam yemeği kaynanamdan Allah tan
Ben ilk kez deniyorum ateşi. 5 günüm kaldı adete bakalım nasıl olacak ve daha adet ateşim ne onu da bilmiyorumOğluma hamile kalmaya calstigimda da adet günü dusmustu direk muhtemelen yine öyle oldu bakalım
ben kimyasal gebeliğimide bu falcıda öğrendim derya abla bunun adıBende kullandım ama bende olmadı canım sulu akıntı genelde bebişten oluyor canımkaçıncı gündesin bugün. Bide ilk bebişimde bende de falda çıkmıştı inanmam halbu ki ama hem komşum baktı hem de falcı bacı da çıkmıştı benimki gerçek oldu seninde olur inşallah Bu hangi falcı kız
Evet bu marka çok kalitesiz çok yanıltıyor ama ama biz önümüze bakalım.bugğn derğerlendir test yap ve bana atmaya devam et madem yarını da görelim bu gece bol ekşınKuzum hep kontrol çizgisi böyle çıkıyor. Bu markayı pek beğenmedim aslında. Benim testlerim çok silik çıktı hep. Endişeleniyordum hatta. Bugün böyle bi koyulaşma beklemiyordum açıkçası
Estağfirullah ama yapa yapa anladım ne nedirdir ve ne değildir aslında ne değildiri bilmek daha başarılı okuma yaptırıyor bu testlerde o nedenle çok örnek test taradım kendi testlerinde cabasıValla baya uzman olmuşsun kız cidden senın dedigin gibi dr olddu valllahi
Tamamdır bebeğim çok teşekkür ettimEvet bu marka çok kalitesiz çok yanıltıyor ama ama biz önümüze bakalım.bugğn derğerlendir test yap ve bana atmaya devam et madem yarını da görelim bu gece bol ekşın
Artimed benım ki o yiyimıs bak araştırmıştımEstağfirullah ama yapa yapa anladım ne nedirdir ve ne değildir aslında ne değildiri bilmek daha başarılı okuma yaptırıyor bu testlerde o nedenle çok örnek test taradım kendi testlerinde cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?