Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sen harikasın çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Tamam bugün değerlendirip yarın yine atıcam sana :)

@evita- sen neredesin bu arada hangi şehir?

Çok güzel yazmışsın tam yumurtlamadayım bende ama bir gariplik var gibi resim atıyorum bakabilirmisin havuç bendemi yemeliyim 3gündür pik devam ediyor

Eklentiler

• D5308866-0713-4E72-8125-1276E2C98EBD.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar pik değil sanırım henüz değil mi. Öncekiler çok silikti bugün böyle çıktı birden Ginnys bana da bişey yaz sen anlıyorsun bu işlerden

Eklentiler

• 792A9B30-5585-49A9-BF00-271FD262C520.webp
    5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsın tam yumurtlamadayım bende ama bir gariplik var gibi resim atıyorum bakabilirmisin havuç bendemi yemeliyim 3gündür pik devam ediyor
Kuzum havuç işe yarıyormuş sanırım hemen ye bence. Ben de ilk bu ay deniyorum ama testlerin ne kadar koyu çıkmış hep. Benim aşırı silik çıkıyordu çok kaygılanıyordum bi sorunum mu var diye bugün pat diye koyulaştı

Ya sen harikasın çok teşekkür ederim iyi ki varsın. Tamam bugün değerlendirip yarın yine atıcam sana :)
Bekliyorum bende çok heyecanlandım gebelerim çoğalsın inşallah.gönlünü ferah tut ve akışa teslim ol inan kalbindeki Rabbinin kudretine tamam mı olacak

Cansın adetten kaç gün sonra başladın adetin ne zaman dı bunları bir yaz hemen

Kızlar pik değil sanırım henüz değil mi. Öncekiler çok silikti bugün böyle çıktı birden Ginnys bana da bişey yaz sen anlıyorsun bu işlerden
Testin control çizgisi hep bu renk mi anlamak için başka foto varsa atarmısın bakayım çünkü hangi deneye göre değerlendireceğiz önce onu anlayalım geçmiş testlerini atarsan sevinirim

Tamam kuzum :) biz catladı sanıyorduk her gidi hey
Ben ben sana dedim yanılmam bu konuda test okuya okuya uzman olduk o her yükselme her iniş yumurtlama değil birde havuca saldırmamak lazım o çok kontrollü olmalı yoksa ne oluyor hazırda büyüyecek yumurta büyümeden çatlıyor geçmiş olsun o ay kaçtı

Testin control çizgisi hep bu renk mi anlamak için başka foto varsa atarmısın bakayım çünkü hangi deneye göre değerlendireceğiz önce onu anlayalım geçmiş testlerini atarsan sevinirim
Kuzum hep kontrol çizgisi böyle çıkıyor. Bu markayı pek beğenmedim aslında. Benim testlerim çok silik çıktı hep. Endişeleniyordum hatta. Bugün böyle bi koyulaşma beklemiyordum açıkçası

Eklentiler

• A432FC64-95E1-4642-A907-215033C78C1A.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
Valla baya uzman olmuşsun kız cidden senın dedigin gibi dr olddu valllahi

Ya son 5 gün kaldı bugün 36.9 oldu ateş. Çok düşmese de bir iki derece düşerek devam ediyor yarınki ateşi merak ediyorum düşüncesine ilk defa ateş ölçme yöntemini yapmaya başlayıp bu ay hamile kalıyormuşum ne güzel olur beee çok heyecanlı. O ev hiç kendiliğinden toplanmıyor ya her gün ne yemek yapacam dersi zaten bitmiyor

ben kimyasal gebeliğimide bu falcıda öğrendim derya abla bunun adı yumurtam çatladıktan sonraki 6. gün bugün ama akşam sabah ilişki oldu şimdi uyandım kasıklarıma beton dökmüşler sanki okadar agrı acı var

Kuzum hep kontrol çizgisi böyle çıkıyor. Bu markayı pek beğenmedim aslında. Benim testlerim çok silik çıktı hep. Endişeleniyordum hatta. Bugün böyle bi koyulaşma beklemiyordum açıkçası
Evet bu marka çok kalitesiz çok yanıltıyor ama ama biz önümüze bakalım.bugğn derğerlendir test yap ve bana atmaya devam et madem yarını da görelim bu gece bol ekşın

Evet bu marka çok kalitesiz çok yanıltıyor ama ama biz önümüze bakalım.bugğn derğerlendir test yap ve bana atmaya devam et madem yarını da görelim bu gece bol ekşın
Tamamdır bebeğim çok teşekkür ettim inşallah gerek kalmaz ama önümüzdeki ay kullanmam gerekirse farklı marka alacağım

Estağfirullah ama yapa yapa anladım ne nedirdir ve ne değildir aslında ne değildiri bilmek daha başarılı okuma yaptırıyor bu testlerde o nedenle çok örnek test taradım kendi testlerinde cabası
Artimed benım ki o yiyimıs bak araştırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…