Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Çok sevindim gerçekten her belirtiyi ikizlere yoruyordun Allah gönlüne göre verdi inşallah çok dikkat et doktorunun dediğinden çıkma gerçi sen eminim fazlasını yapıyorsundur bi sonraki kontrolün ne zaman doktor bi şey dedi mi kanamayla ilgili.

Ben cumartesi günü prp eksozom yaptırdım takviye ilaçlara başladık bi de K Kittylovers un sağolsun önerdiği hayıt macununu aldım onu da yiyorum beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum arada kaçıyor ama çok daraldım aylardır çok sıkamıyorum kendimi.

Tahminimce aralığın 18-19 u gibi yeni opu için iğnelere başlayacağız. Sonrasında bakalım artık hayırlısı ara ara haberdar ederim sizi de

Benim de bugün kahverengi leke başladı tedirginim sürekli kontrol ediyorum

Benim de bugün kahverengi leke başladı tedirginim sürekli kontrol ediyorum
Canım benim korkma, bende ilk kahve leke ile başladı, normaldi elbette, sonuçta tutunma lekesi diyorduk hep.. ama sonrasında ;( hala gözlerim doluyor. Boşalan kanlar ve o şiddetli ağrı ile arabada ağlayarak hastaneye yetişmeye çalıştık. Ben eşime ağlayarak dedim kesin bebeğimiz bizi terk etti. O da bana asla terk etmedi o hala orada dayan nolur dedi... gerçekten bizi terk etmedi;(.. yaşadıklarımı düşmanım dahi yaşamasın isterim. detaylar çok üzücü ama burada anlatmak istemiyorum. Ama çok mücadele verdik. O yüzden asla yerimden kımıldaamıyorum.Bu bebekler özel onlar elle emekle Allah’ın rahmetiyle rahmimize koyuluyor ve can buluyor. Asla normal yolla olan gebeliğe benzemez. Hatta hemşire bana senin ne işin var dışarıda demişti o gün hiç unutmuyorum, ben tüp bebek yaptım dedi oğlum dört yaşında dedi ve üç ay evden çıkmamıştım dedi. Diyeceğim o ki bu bebekler kıymetle emekle oluyor.Benim de her şey yolundayken aniden bunları yaşadık,süreç birden bire değişti. Yormayın yorulmayın.Sende içini ferah tut, herşey yolunda gidecektir. Doktorla irtibat halinde ol.Keseni gördüysen hiç üzülme bebeğin hep seninle kalacaktır

Allahım bir daha yaşatmasın Doktorum kullandığım ilaçların düşük riskinde de kullanıldığını ve kanamaya dönmediği sürece telaşlanmamam gerektiğini söyledi. Öğretmenim, okulda ne kadar dikkat etmeye çalışsam da ayakta kalıyorum. Bu saatten sonrasını Allah’a emanet etmekten başka seçenek yok

Bu süreci kimse bilemez tabi. Yok yada varda denilemez ama bu 8 haftalık olana kadar en hafif olacak eforla hayatımızı döndürebilsek belki de böyle şeyler olmayacak bilemiyorum. O kadar yatmama rağmen nitekimde kese dışında kanamam oldu benim mesela. Ama bana göre minimum eforla geçirmeliyiz bu günleri. Alt tarafı 4 hafta zaten sonrasında daha aktif olarakta hayatımıza kaldığımız yerden devam edebiliriz. Geçmiş gitmiş olsun sizinde kötü günleriniz

Benim var iki tarafli çikolata kistim vardi başka yerde hsg çektirdim tek tupte hidrosalpenks var dendi ankaraya tüp bebek dr gösterdim o da evet hidrosalpenks dedi bu sekilde transfer olmaz dedi sonra laparoskopi oldum tuplerde yapisiklik varmjs her ikisinde de yum tutan puskullerde de varmis acildi vs ama dogal gebe kalamadım hiç tüp bebekte tutmadi .

Lütfen eve geldiğinizde en azindan ıstırahat edin. Sonradan vah vah dememek için başta önlem almak yapabilecek en üst seviyede önlem almak bizi daha çok sükunete götürecektir. Bırakın lütfen eşiniz yapsın her şeyi. Bizim şuan da en önemli işimiz bebeklerimizi güven içerisinde risksiz günlere taşımak taşıyabilmek

Haklısınız. Ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum.

Kesinlikle kesinlikle transferin başı kadar, sonrası da önemli, benim de tam T+20 (basit) ve T+22 ( daha ağır) dir dönüm noktam. Ben de ağır kaldırmak dışında günlük rutinlerime dönmüştüm yine de dikkat ediyordum. O kötü anlarda sadece ben gerçekten birşey yapmadım demişim. Ben aslında daha çok dikkat etmem gerektiğini sınıfta durumumu bilen yaşça büyük bir öğrencim var, o projeksiyon düğmesine uzandığımda (inanın çok yukarda değil parmağımın yettiği ölçüde germiyorduvücudumu), hocam dikkat edin biz açardık dediğinde anlamalıydım, gerçekten tecrübe sahibi olanlar biliyor. Merdiven konusunda da uyardı ve en yoğun derse girdiğim günün ardına oldu, tabii Allah bilir, doktor yerleşme kanaması olarak değerlendirdi. Yani bizimkiler içerde yerleşme kavgası çıkmış. Annelerinin de aklı çıktı. Arkadaşın dediği gibi süreç dinamik, hepimiz çok istedik bu can parçalarımızı, önce Allaha emanet olsunlar, ama ilk üç ay en azından biz de dikkat edelim.

Sizin yazılarınızı ağlamadan okuyamıyorum, Allahım sonuna kadar sağlıklı, huzurlu, musmutlu bir gebelik geçirtsin size

Sizin yazılarınızı ağlamadan okuyamıyorum, Allahım sonuna kadar sağlıklı, huzurlu, musmutlu bir gebelik geçirtsin size
Bu duygusal paylaşımınız gözlerimi doldurdu sevgili tomrisuyar. Bir birini Hiç tanımayan iki insanız, uzaklardan nasıl da duygudaşlık yapıyoruz. Duygular milyonkilometrelerce yol alır diye cümle okumuştum. İyiki varsın. Güzel kalbinle şekillenmeye devam etsin minik bebeğin Allahım onu korusun ve buradaki tüm canlarımızı. Sevgiyle sağlıkla sürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…