Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yelizcim içini ferah tut. Ben de dün gittim kesemizi gördük çok şükür Rabbime kalp atışları için de 2 hafta sonra çağırdı. Aşılamaya göre hesaplarsam şuanda 23. gündeyiz ama adet tarihine göre hesaplıyor doktor o yüzden onların hesabına göre 6. haftamız doldu 7. haftamıza giricez yarın yani doktor 8. haftada çağırdı. Kendini strese sokma bebişte etkilenir sonra :)

Cnm bende problem yoktu. esimde biraz dusukluk vardi amin cnm cok saolun rabbim hepinize de nasip etsin tez zmnda ins tutmustur bol bol dua et

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bende şubat ayında aşılama düşünüyorum benim birde tüp bebk denemem var o zaman eşimin değerleri iyi değildi ama şimdi düzelde
rica etsem eşinin değerlerini yazabilirmisin sayı, hareket ,morfoloji aşılama yapılırken ne durumdaydı

ayyy ne güzel canım ya inşallah aralık ayı sana uğurlu gelir canım
artık bu topikte de karşılaşıyoruz inşallah ilk aşılamada gelir meleklerimiz canım

slmlar hamile arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallah.darısı bizlerin başına herzaman dua ediyorum isteyen herkese...bende bu ay aşılama olucam diye tahmin ediyodum ama olmadı bu ay çok farklı bişi oldu 6gün iğne kullandım bi yumurta çok erken gelişti doktor erken gelişti diğeri daha gelişemeden bu aldı başını gitti çatlatma yapıcaz dedi dün vurundum tabi arkasından 36 saat sonra ilişki bu ay pek umudum yok nedense içimde pek bişi kalmadı gibi allah hayırlısını versin.sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

Son düzenleme:
Cnm benim sag taraftaydi yumurta dr diyo ki sag tarafta olan yumurtayla cok cabuk hamile kalinir benim degerlerim yuksek evet allah herkese nasip etsin herkesin kucagi dolsun aminnn

kızlar günaydın;

sağ yumurta durumu kafama çok takıldı. benimde normalde sol yumurtam gelişirdi,
fakat aşılama olduğum bu ay doktorum sağ yumurtalarımın beklenen duruma geldiğini
söylediğinde şaşırmış hatta üzülmüştümde, çünkü hep sol gelişirdi.gerçekten
sağ daha çabuk, sol daha yavaş die bir şey varmıdır çok merak ettim şimdi.
eğer öyleseyse tutar die sevinmeliyim acaba. ayy çok karışık duygulara girdim....

Hiç böyle bişey duymamıştım ilk kez duydum açıkcası çokta inandırıcı gelmedi. benim sol tarafımda oluştu yumurtam üstelik tek yumurtaydı aşılamamda ilkti ve Rabbime şükürler olsun ki ilk seferde tuttu. Kafanızı karıştırmayın kızlar. Rabbim istedi mi ister sağ olsun ister sol tutar. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim cümlemizee..

canım cok teskkrederım

amin canım inş. haklısın ümit dünyası işte, en ufak bir şeyden olumlu
sonuç çıkarmaya çalışıyoruz. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip
etsin. peki belirtilerin nasıldı? benim bugün 8.günüm ve belirtim yok
diyebilirim. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum...:)

doktoruma sordum öyle bişi yok şehir efsanesi onlar dedi yumurta saglıklı ise sol yada sag hiç farketmez dedi sperm yolunu bulur dedi herkesin yorumu farklı işte hangisine inanacaz şaşırıyoruz en iyisi herkes kendi doktorunun söyledigine inansın yoksa içinden cıkamayızzzz

herkese slmlar.bende aralıkta ilk aşılamamı olucam.ilk önce hormon tahlilleri yapılıp hsg filmi çekilecekmiş sanırım.biraz streslibir bekleyiş oluyor yılın sonu iş yerinde yoğun bir dönem oluyor ne kadar etkili olur bu ay aşılama bilemiyorum.burda ki yazılanları okuyunca umutlanıyor insan.

Bende hiç belirti yoktu canım sadece ara ara sol tarafımda sancım oluyordu. bir de göğüslerim dolgunlaştı. bulantı kusma ya da baş dönmesi bu belirtiler zaten ilerki zamanlarda çıkar hemen olmaz. Rabbim inşallah olumlu sonuçlarını görmeyi nasip etsin

bende bu ay asılama yaptırdım ılk asılamamdı ve maalesef olmadı ikinci asılama için gittim lakin çatlamamış 15mm lik yumurta varmış bır umut onunla doğal yolla hamile kalmayı deneyeceğiz.sen neden asılama yaptırmak ıstıyorsun sıkıntı nedir

ayyy ne güzel canım ya inşallah aralık ayı sana uğurlu gelir canım
artık bu topikte de karşılaşıyoruz inşallah ilk aşılamada gelir meleklerimiz canım

canımmmm benimmmm evet yine karşılaştık canımm sen ne zaman yaptırıyorsun aşılamayı ilk seferde hepimizin tutar inşallah....

Ayy kuzummm sağolasınn Geçen sefer gittiğimde benim 11' e 5 yani 8mm 'miş yumurtam :) Ben 11'i görünce enine dikkat etmediydim :) Şimdi boyu 15 eni 8 çıktı . Yani 11,5 mm 'de daha:) Dayadı iğneyi dayadı iğneyi :) Şu anda ilk aşılamama göre 2 kat daha fazla iğne kullanmış durumdayım. Pzt yine kontrol var bakalım :) Dediğim gibi benim adetin 19.günü felan aşılama olucak sanırım. Haftaya cuma muhtemelen dedi çünkü . Aman olsunda büyürler bakalım inşallahh,5.kutu iğnemi aldım. 6.yıda görücem bu gidişle :)

fsh değerlerim yüksek çıkınca doktor amh testi istedi oda çok düşük çıktı(0,8).yumurta rezervimde azalma varmış.o yüzden biran önce tedaviye başlayalım dedi.2 kere aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp bebek.

canımmmm benimmmm evet yine karşılaştık canımm sen ne zaman yaptırıyorsun aşılamayı ilk seferde hepimizin tutar inşallah....

canım ben ocak ayının adetini bekleyip gelir gelmez hemen gidicem merkeze bakalım.bizim yapılması gereken testlerimiz var onlar da 1 ayda çıkıyormuş herhalde şubat edetinde başlarım diye düşünüyorum.

Arkadaslar suan asilama sonrasi dinlenme yatagimdan yaziyorum.10 dk. Once bitti.suan biraz agrim var.ama normalmis.2 saat yaticam daha.2. asilamam bu.bu da tutmazsa tup dedi dr.um.bu arada boyle olaylarda psikolojik destek cok onemli.esim su anda burda yok.sabah isini yapti ve beni almaya gelicek.annem de saolsun haberi ama aramadi bile.yanimda olsalar ii olurdu.neyse hersey nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…