slm kızlar kesem gorunuyor ama halen kalp atısını duyamaık bu kafamı bulandrıyor ya doktor adetten hesp yapıyor ama ben asılamaylan kaldım hamıle ve bugun tam 25 gun oldu ama dr 1,5 aylık dedı ebem yanı dogum evıne gttım bugun cıktım hastaneden grp oldum cok kotu ıkı gun yatrdılar sonra kendı doktoruma gttım vajınalden baktı kese grunuyor dedı ama bu pazartesı ıcın kalp atıslarını duyarız dye solemıstı her kesdyor erken ama kalp atısları ıcın grıpte engellermıs bebegım kalp atslarını dıkkat edın kızlar (sız ce kesem halen grundune gore bebegımın kalp atslarını ne zamn dyarım bana gre daha 5 gunum var 1 ay olmasına ama doktrum ole demıyor kızlar yardımcı olum kesesını grupte kalp atslarını duyan arkadaslar ıcımı aydınlatın )
Cnm bende problem yoktu. esimde biraz dusukluk vardi amin cnm cok saolun rabbim hepinize de nasip etsin tez zmnda ins tutmustur bol bol dua et
hamiş arkadaşları tek tek tebrik ediyorummmmm darısıda başımıza ve tüm bekleyenlere inşallah.Biraz önce 4 yaşındaki çocuğa sordum sabiii işte kalbi temiz dedimki bebiş olcakmı diye sordum olcak dedi ne zaman dedimmm Çocuk Aralıkta deyince şok oldukk resmen Aralık ayını bilmiyor daha doğrusu Ayları bilmeden Aralık deyince anneside bendee şaşırdık kaldık inşallahhh olur inşallahhhh
Cnm benim sag taraftaydi yumurta dr diyo ki sag tarafta olan yumurtayla cok cabuk hamile kalinir benim degerlerim yuksek evet allah herkese nasip etsin herkesin kucagi dolsun aminnn
kızlar günaydın;
sağ yumurta durumu kafama çok takıldı. benimde normalde sol yumurtam gelişirdi,
fakat aşılama olduğum bu ay doktorum sağ yumurtalarımın beklenen duruma geldiğini
söylediğinde şaşırmış hatta üzülmüştümde, çünkü hep sol gelişirdi.gerçekten
sağ daha çabuk, sol daha yavaş die bir şey varmıdır çok merak ettim şimdi.
eğer öyleseyse tutar die sevinmeliyim acaba. ayy çok karışık duygulara girdim....
Canım bak senin için araştrıdım kızlar başka topiklerde yazmışlar
alıntı.
Bende SAT'a göre 9 haftalık hamileyim ama geç döllenme olduğu için 6.5 haftalık hamileliğim ve yeni gördüm kalp atışlarını. Geç döllenmeden dolayı duymamış olabilirsin a.s.
alıntı
canım bende 8.haftamda duymuştum.
alıntı
mrb,, benim bir arkadasımın hamileliği normalden 2 hafta geriden gidiyor,gec döllenmeden dolayı..ben 8.haftada duydum ama o 10.haftada duyabildi kalp atışlarını.hiç canını sıkma herseyin hayırlısı cnm öyle düşün her zaman..
Canımmm seninki 6 haftalık ve aşılamana göre geç döllenme olmuş olabilir.Yelizim takma kafanaa ve için rahatlasın bak geç duyan o kadar çokki kalbii güp güp atacak anne diye Allahın izniyle hiç sıkma canını
Hiç böyle bişey duymamıştım ilk kez duydum açıkcası çokta inandırıcı gelmedi. benim sol tarafımda oluştu yumurtam üstelik tek yumurtaydı aşılamamda ilkti ve Rabbime şükürler olsun ki ilk seferde tuttu. Kafanızı karıştırmayın kızlar. Rabbim istedi mi ister sağ olsun ister sol tutar. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim cümlemizee..
amin canım inş. haklısın ümit dünyası işte, en ufak bir şeyden olumlu
sonuç çıkarmaya çalışıyoruz. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip
etsin. peki belirtilerin nasıldı? benim bugün 8.günüm ve belirtim yok
diyebilirim. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum...:)
herkese slmlar.bende aralıkta ilk aşılamamı olucam.ilk önce hormon tahlilleri yapılıp hsg filmi çekilecekmiş sanırım.biraz streslibir bekleyiş oluyor yılın sonu iş yerinde yoğun bir dönem oluyor ne kadar etkili olur bu ay aşılama bilemiyorum.burda ki yazılanları okuyunca umutlanıyor insan.
ayyy ne güzel canım ya inşallah aralık ayı sana uğurlu gelir canım
artık bu topikte de karşılaşıyoruz inşallah ilk aşılamada gelir meleklerimiz canım
Bende hiç belirti yoktu canım sadece ara ara sol tarafımda sancım oluyordu. bir de göğüslerim dolgunlaştı. bulantı kusma ya da baş dönmesi bu belirtiler zaten ilerki zamanlarda çıkar hemen olmaz. Rabbim inşallah olumlu sonuçlarını görmeyi nasip etsin[/QUOT
inş canım. sen şu an gebemisin?
Bende hiç belirti yoktu canım sadece ara ara sol tarafımda sancım oluyordu. bir de göğüslerim dolgunlaştı. bulantı kusma ya da baş dönmesi bu belirtiler zaten ilerki zamanlarda çıkar hemen olmaz. Rabbim inşallah olumlu sonuçlarını görmeyi nasip etsin[/QUOT
inş canım. sen şu an gebemisin?
Evet canım adet gününden sayıldığı için şuan 6. haftanın içindeyiz2 hafta sonra kalp atışlarını duycaz inşallah meleğiminn
Selamlarrr...TUTACAKMİ ve HAYALIMİZ çok sevındım kızlar ya Allah tamamına erdırsın darısı bızlere.
JOLişş sana ve gogime bakmaya girdım ama haber yok.ıns hayırlı haberle gelırsın kuzum.gogim bugun girmemişsn iyisn ıns...
Evet canım adet gününden sayıldığı için şuan 6. haftanın içindeyiz2 hafta sonra kalp atışlarını duycaz inşallah meleğiminn
harikaaaa çok sevindim tebrik ederim canım :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
canımmmm benimmmm evet yine karşılaştık canımm sen ne zaman yaptırıyorsun aşılamayı ilk seferde hepimizin tutar inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?