hayırlı olsun canım
benim de perşembe günüydü aşılamam
aynen sennki gibi eşim daha erken gidip örnekleri bıraktı
ben de bir arkadaşımla gttim aşılamaya
ama saolsun şeker arkadaşım benden daha heyecanlıydı, senin sakin sakin daha rahat geçmiştir belki
bu arada ben sadece 30 dakika yattım hastanede
sonrasında işe gittim zorunlu olarak, dr izin alamıyorsan sorun olmaz demişti
inşallah hepimizin aşılamaları hamilelikle sonuçlanır
selam arkadaşlar, dün hasta oldum. yarın klomen hapına başlıyorum. haftaya 11. günde doktor takipi başlıyacak. haftaya heralde aşılama yapılır. 14. 15. 16 ıncı günlerde mi yapılıyor aşılama? bu arada üzerimde de acayip bir duygu stres var. böyle kimseyle özellikle bana gerginlik veren kişilerle konuşmak istemiyorum. yani böyle abuk sabuk bu olaylara yorum yapan insanlardan uzak durmak istiyorum.. aşılama esnasında ağrı oluyor mu? sonrasında da sancılar şiddetli mi oluyor adet sancısı gibi yoksa hafif ağrılar mı oluyor? inanır mısınız? arkadaşlar ama doktorun karşısına geçip yatmak bile şu an beni stres yapıyor.. rabbim böyle imtihanda olan arkadaşlara hayırlısını sağlıklı ömürlüsünü versin.. kolay atlatmayı nasip etsin.. yazmanızı bekliyorum aşılama esnasını anlatın biraz rahatlayım arkadaşlar.. lütfen...
canım hayırlısı olsun hakkında öncellikle.ben 1 kez aşılama yaptırmış birisi olarak yazayım sana.benim iğneyle yapılmıştı adetimin 11.günü yapıldı aşılamam,yumurtanın gelişmesine bağlı zaten.seni çok iyi anlayabiliyorum insan tuhaf oluyor sinirli oluyor ama sonrasında düşündüm boşuboşuna edim kendimi cok stres yaptım tutmadı tabi onunla ilgisi varmıdır bikemiyorum olabildiğince rahat olmaya calış diyebilirim.aşılama olayında bende korktum nası olcak cart curt diye ama normal bir muayeneden farkı yok sadece normalde muayene esnasında taktıkları bi alet varya spekulum mu ne onu takarken cok az acıyo haliyle ondan sonrada 5 dk. bile sürmüyor ve ben sonrasında hiç bir agrı hissetmedim tabi kişiden kişiye değişebilir.20 dakka yattım ve eve gittim o kadar hiç bir ağrım olmadı yani.korkma canım hayırlısı olsun inşallah.benimde ikinci aşılama aralıkta olcak allah nasip ederse aralık adetimi bekliyorum sonra ilaçlara baslıcaz.hayırlısı bakalım.hoşçakal üzme kendini.
ilk aşılamanı ne zaman yapmıştın cnım ..ben ilkini 2 kasımda yaptım ikincisini ne zaman yapcagım konusunda kararsızım.
asılamanın arka arkaya olması daha iyi vücut alışmışken tekrarlamak gerek bence hemen yaptır 1 ay sonra
sagol bebişim evet bulduk ama pek istedigim gibi denemez:)olsun buna şükür msnen olsa konusurduk arada kıs..dur özelden yollayım sana:)ayyyy dimi yaa kız banada öyle geliyo yumoşlar büyüyünce :))hatta kaynanam aglamıştı aşılamada doktor yumoş çok güzel deyince
selam arkadaşlar, dün hasta oldum. yarın klomen hapına başlıyorum. haftaya 11. günde doktor takipi başlıyacak. haftaya heralde aşılama yapılır. 14. 15. 16 ıncı günlerde mi yapılıyor aşılama? bu arada üzerimde de acayip bir duygu stres var. böyle kimseyle özellikle bana gerginlik veren kişilerle konuşmak istemiyorum. yani böyle abuk sabuk bu olaylara yorum yapan insanlardan uzak durmak istiyorum.. aşılama esnasında ağrı oluyor mu? sonrasında da sancılar şiddetli mi oluyor adet sancısı gibi yoksa hafif ağrılar mı oluyor? inanır mısınız? arkadaşlar ama doktorun karşısına geçip yatmak bile şu an beni stres yapıyor.. rabbim böyle imtihanda olan arkadaşlara hayırlısını sağlıklı ömürlüsünü versin.. kolay atlatmayı nasip etsin.. yazmanızı bekliyorum aşılama esnasını anlatın biraz rahatlayım arkadaşlar.. lütfen...
Özgecan nerelerdesin yahuu :) Valla bu gidişle senin aşılama benden önce olucak ben hala büyütemedim yumoşları :) Senin nasıl gdiyo iğnler aşılama günün belli oldu mu ?
Arkadaşlar merhaba ;bugün test günümdü ve sonuç 16,69 çıktı bunu gördüğüme inanamıyorum .umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur da tekrar aynı acıları yaşamam.sizden dualarınızı bekliyorum.inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar verir ...
canım ignelerim devam edio buralardayım pek ugramıyorum kafam karısıo cok bakınca ben 5 gündür igne vuruyorum 75ml persembe gidicem doktora bakalım ne alemdeyiz canım benimkilerde gec büyüyo daha dogrusu doktor az az verio ilacı ondan geç büyüyo ama tam istedigi gibi 2 yumurta oluyo bende cok yumurta var da hepsi büyümesin die bu çaba işte böyle bakalım persembe belli lur heralde seninkiler nazlı anam ne bu böyleee
arkadaşlar merhaba bugün maalesef hastalandım .Bebeğim bana tutunmadı .Sizlerle paylaşıyım dedim umarım bir dahaki ay hayırlı haberler veririm size buradan....
112cim nerelerdesin catladıkkkk burdaaaa durum ne
arkadaşlar merhaba bugün maalesef hastalandım .Bebeğim bana tutunmadı .Sizlerle paylaşıyım dedim umarım bir dahaki ay hayırlı haberler veririm size buradan....
slm kızlar yarın bebegımın kalp atıslarını grmeye gıdcemm insallah bu sefer dyarız bebegın kalp atısını aklıma takılan kesen guzel dyor ama içinde bebek varmı yokmu bıse demedı daha bıse olsa derdı heralde doktorum bugun 1 haftaya grdım sızce grunmezse kalp atısları kımyasalmı oluyorr off kafann allak bullak olduuu ya
canım senle haftalarımız aşağı yukarı aynı sanırım bende çarşamba gidicem,geçen hafta benimde bebek görünmedi,peki yolk sac denen kesen olduğunu söyledimi doktorun canım,kesen varsa kimyasal gebeliğin yok canım,inş.duyarsın kalp atışlarını bebeğinin..
dyorum ya canım kesen falan guzel hersey normal dedı grıp oldum ben dogum evınde 2 gun yatırdlar sonra hastaneden cıkınca doktoruma gıttım her syın guzel ama grıp bebegını etkılemıs dedı bıde yolk kesesı falan demedı hıc kesem falan guzell mıs eyer kotu bıse olsa derdı heralde ( umarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?