Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tebrikler canım rabbim tamamına erdirir inşallah

Kizlar ben 7 kasimda kkinci asilamayi yaptim ve pazartesi gunu testi yaptim pozitif hamileyim cok sukur rabbimi allah nazardan saklasin allah herkese nasip etsin kan sonucum 116 .16 varmi benim gibi olan allah herkese nasip etsin :))

tebrikler canım çok sevindim Allah tamamına erdiri inşallah belirtilerin nelerdi aceba benimde son 4 günüm

canım hakkında hayırlısı olsun ben okurum şimdiden rabbim gönlünün muradını versin inşallah Allah kabul etsin hepimiz için hayırlısını versin yaradanım

tebrikler canım çok sevindim Allah tamamına erdiri inşallah belirtilerin nelerdi aceba benimde son 4 günüm

Cnm belirtilerim inaniaz derecede goguslerim aciyordu hala oyle ve acikiyordum arada kasik agrisi adet gibi insaallah tutmustur c rabbim yardimcin olsun dualarin dileklerin kabul olur cnm insss

Selamlarrr...TUTACAKMİ ve HAYALIMİZ çok sevındım kızlar ya Allah tamamına erdırsın darısı bızlere.
JOLişş sana ve gogime bakmaya girdım ama haber yok.ıns hayırlı haberle gelırsın kuzum.gogim bugun girmemişsn iyisn ıns...

Gozun aydin cnm allah tamamini erdirsin cnm da kacinci gununde test yaptin 16 baya kucuk. bi haftalik falan ben asilamanin 15 gununde yaptim test 116.16 cikti cnm allah sonuna kadar saglikla guzelikle gecirmeyi nasip etsin cnm

bende 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz ama olmadı dr a gittim çikolata kisti varmış yumurta çatlatma dedi 3 defa denedim olmadı sonra aşılamaya geçtik malesef 1. aşılama tutmadı .. 2 ay ara verdim 2. aşılamam denencek bu ay ilaca başladım pazartesi dr a gitçem inşallah olur bu sefer çok duaya ihtiyacım var

Kizlar ben 7 kasimda kkinci asilamayi yaptim ve pazartesi gunu testi yaptim pozitif hamileyim cok sukur rabbimi allah nazardan saklasin allah herkese nasip etsin kan sonucum 116 .16 varmi benim gibi olan allah herkese nasip etsin :))

hayırlı olsun canım inş bebişin sağlıcakla gelir dünyaya zaman hızla geçer de kucağına alırsın inş
senin problemin neydi ve aşılama sürecinde neler kullandın bende dün yaptırdım aşılama inş tutar
bu arada hamilelerin duaları kabul olur derler bizler içinde dua edin

canım ben 6 tane yumurta geliştirici, 1 tanede çatlatma iğnesi kullandım.
aşılamamın 7.günündeyim. sanırım herkesin iğne kullanımı farklı farklı değişiklik gösteriyor.

anladım canımm sonu güzel olsun inşallahhhh hayırlı güzel sonuçlar elde edersin ben şimdiden çok heyecanlıyım aşılama gününde ne yaparım hiç bilmiyorum.:26::26:

canım ben ıyı sayılırım adet oldum sınırlerım yatıstı baya ıns. bıdaha yasamam ole bırsey cok fenaydım TUTACAKMI VE HAYALİMİZ canım allah kucagınıza almayı nasıp etsın ıns. dua edın bızler ıcınde

Cnm bende problem yoktu. esimde biraz dusukluk vardi amin cnm cok saolun rabbim hepinize de nasip etsin tez zmnda ins tutmustur bol bol dua et

Amin cnm amin. rabbim sizinv yuzunuzu de guldursun ins. tez zmnda sizinde. olur

Gozun aydin cnm allah tamamini erdirsin cnm da kacinci gununde test yaptin 16 baya kucuk. bi haftalik falan ben asilamanin 15 gununde yaptim test 116.16 cikti cnm allah sonuna kadar saglikla guzelikle gecirmeyi nasip etsin cnm

Tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına. Ben de 12. günü test yapmıştım 58 çıkmıştı 14. gün tekrar yaptırdım 165 çıktı. Senin sonuçlarını da görünce acaba diyorum bebişim değil de bebişlerim mi geliyor Bu arada bugün keseyi gördük iki hafta sonra da kalp atışlarını dinlicez inşallah Rabbim herkese nasip etsin

inşallah canım dua edin darısı hepimizin başına,

evet canım çok ufak daha benim bugün 14. günümdü ama sanırım geç gebelik oluştu ondan dolayıda zaten tam anlamıyla sevinemiyorum bile kendimi fazla kaptırmak istemiyorum..umarım Allahım ellerimizi ve uğraşlarımızı boşa çıkartmaz....

hamiş arkadaşları tek tek tebrik ediyorummmmm darısıda başımıza ve tüm bekleyenlere inşallah.Biraz önce 4 yaşındaki çocuğa sordum sabiii işte kalbi temiz dedimki bebiş olcakmı diye sordum olcak dedi ne zaman dedimmm Çocuk Aralıkta deyince şok oldukk resmen Aralık ayını bilmiyor daha doğrusu Ayları bilmeden Aralık deyince anneside bendee şaşırdık kaldık inşallahhh olur inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…