Arkadaşlar merhaba ;bugün test günümdü ve sonuç 16,69 çıktı bunu gördüğüme inanamıyorum .umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur da tekrar aynı acıları yaşamam.sizden dualarınızı bekliyorum.inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar verir ...
Kizlar ben 7 kasimda kkinci asilamayi yaptim ve pazartesi gunu testi yaptim pozitif hamileyim cok sukur rabbimi allah nazardan saklasin allah herkese nasip etsin kan sonucum 116 .16 varmi benim gibi olan allah herkese nasip etsin :))
arkadaşlar hepinize aşılamalrınızda başarılar diliyorum ben 3 aşılama yaptırdım ama olmadı sonuç...şimdi sziden bişey rica etcem 500 yazin okutuyorum herkes 1 yasin okuyacak rica etsem benim için 1 adet yasin okuyacak olan varmı acaba
Canım tebrik ederim.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Böyle güzel haberleri aldıkça moral oluyor bizlere de...İnşallah bizlerde bu mutluluğu en kısa sürede yaşarız.
tebrikler canım çok sevindim Allah tamamına erdiri inşallah belirtilerin nelerdi aceba benimde son 4 günüm
Selamlarrr...TUTACAKMİ ve HAYALIMİZ çok sevındım kızlar ya Allah tamamına erdırsın darısı bızlere.
JOLişş sana ve gogime bakmaya girdım ama haber yok.ıns hayırlı haberle gelırsın kuzum.gogim bugun girmemişsn iyisn ıns...
Arkadaşlar merhaba ;bugün test günümdü ve sonuç 16,69 çıktı bunu gördüğüme inanamıyorum .umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur da tekrar aynı acıları yaşamam.sizden dualarınızı bekliyorum.inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar verir ...
Kizlar ben 7 kasimda kkinci asilamayi yaptim ve pazartesi gunu testi yaptim pozitif hamileyim cok sukur rabbimi allah nazardan saklasin allah herkese nasip etsin kan sonucum 116 .16 varmi benim gibi olan allah herkese nasip etsin :))
canım ben 6 tane yumurta geliştirici, 1 tanede çatlatma iğnesi kullandım.
aşılamamın 7.günündeyim. sanırım herkesin iğne kullanımı farklı farklı değişiklik gösteriyor.
Selamlarrr...TUTACAKMİ ve HAYALIMİZ çok sevındım kızlar ya Allah tamamına erdırsın darısı bızlere.
JOLişş sana ve gogime bakmaya girdım ama haber yok.ıns hayırlı haberle gelırsın kuzum.gogim bugun girmemişsn iyisn ıns...
hayırlı olsun canım inş bebişin sağlıcakla gelir dünyaya zaman hızla geçer de kucağına alırsın inş
senin problemin neydi ve aşılama sürecinde neler kullandınbende dün yaptırdım aşılama inş tutar
bu arada hamilelerin duaları kabul olur derler bizler içinde dua edin
canım ben ıyı sayılırım adet oldum sınırlerım yatıstı baya ıns. bıdaha yasamam ole bırsey cok fenaydım TUTACAKMI VE HAYALİMİZ canım allah kucagınıza almayı nasıp etsın ıns. dua edın bızler ıcınde
Gozun aydin cnm allah tamamini erdirsin cnm da kacinci gununde test yaptin 16 baya kucuk. bi haftalik falan ben asilamanin 15 gununde yaptim test 116.16 cikti cnm allah sonuna kadar saglikla guzelikle gecirmeyi nasip etsin cnm
Gozun aydin cnm allah tamamini erdirsin cnm da kacinci gununde test yaptin 16 baya kucuk. bi haftalik falan ben asilamanin 15 gununde yaptim test 116.16 cikti cnm allah sonuna kadar saglikla guzelikle gecirmeyi nasip etsin cnm
tebrikler canım rabbim tamamına erdirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?