Arkadaslar suan asilama sonrasi dinlenme yatagimdan yaziyorum.10 dk. Once bitti.suan biraz agrim var.ama normalmis.2 saat yaticam daha.2. asilamam bu.bu da tutmazsa tup dedi dr.um.bu arada boyle olaylarda psikolojik destek cok onemli.esim su anda burda yok.sabah isini yapti ve beni almaya gelicek.annem de saolsun haberi ama aramadi bile.yanimda olsalar ii olurdu.neyse hersey nasip kismet
Arkadaslar suan asilama sonrasi dinlenme yatagimdan yaziyorum.10 dk. Once bitti.suan biraz agrim var.ama normalmis.2 saat yaticam daha.2. asilamam bu.bu da tutmazsa tup dedi dr.um.bu arada boyle olaylarda psikolojik destek cok onemli.esim su anda burda yok.sabah isini yapti ve beni almaya gelicek.annem de saolsun haberi ama aramadi bile.yanimda olsalar ii olurdu.neyse hersey nasip kismet
tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bende şubat ayında aşılama düşünüyorum benim birde tüp bebk denemem var o zaman eşimin değerleri iyi değildi ama şimdi düzelde
rica etsem eşinin değerlerini yazabilirmisin sayı, hareket ,morfoloji aşılama yapılırken ne durumdaydı
kızlar günaydın;
sağ yumurta durumu kafama çok takıldı. benimde normalde sol yumurtam gelişirdi,
fakat aşılama olduğum bu ay doktorum sağ yumurtalarımın beklenen duruma geldiğini
söylediğinde şaşırmış hatta üzülmüştümde, çünkü hep sol gelişirdi.gerçekten
sağ daha çabuk, sol daha yavaş die bir şey varmıdır çok merak ettim şimdi.
eğer öyleseyse tutar die sevinmeliyim acaba. ayy çok karışık duygulara girdim....
Hiç böyle bişey duymamıştım ilk kez duydum açıkcası çokta inandırıcı gelmedi. benim sol tarafımda oluştu yumurtam üstelik tek yumurtaydı aşılamamda ilkti ve Rabbime şükürler olsun ki ilk seferde tuttu. Kafanızı karıştırmayın kızlar. Rabbim istedi mi ister sağ olsun ister sol tutar. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim cümlemizee..
Evet cnm sag taraf yumurta cabuk tutuyo simdiye kadar hep sol olusuyordu ilk asilama sol daydi tutmadi ikinci sagdaydi tutu rabbime sukurler olsun insaallah sizinkide tutar canlarim rabbim hepinize nasip etsin
inş canım inş ilk'te benim ki de tutar:))) heyecanla cuma sabahı
hastaneye gidip kan vermeyi bekliyorum. herşeyin hayırlısı
diyorum, bakalım zamanı gelince görcez :)))
Ins tutmustur cnm o mubarek gunde guzel haber alirsin cnm belirtilerin varmi cnm
Yelizcim içini ferah tut. Ben de dün gittim kesemizi gördük çok şükür Rabbime kalp atışları için de 2 hafta sonra çağırdı. Aşılamaya göre hesaplarsam şuanda 23. gündeyiz ama adet tarihine göre hesaplıyor doktor o yüzden onların hesabına göre 6. haftamız doldu 7. haftamıza giricez yarın yani doktor 8. haftada çağırdı. Kendini strese sokma bebişte etkilenir sonra :)
canım ben ocak ayının adetini bekleyip gelir gelmez hemen gidicem merkeze bakalım.bizim yapılması gereken testlerimiz var onlar da 1 ayda çıkıyormuş herhalde şubat edetinde başlarım diye düşünüyorum.
Herkese hayırlı pazarlar...of bugun cok skntlıyım evı taşıcaz tum ev toplandı...bu soguk havada hıc ıyı olmadı bu tasnma.
GOGIM SLM cnm konustk dun ztn.stresn azalmş sevındım cnm.daha ıyı olucaz ıns.hersey gerıyo bızı of.
JOLYMMM olsun olsun kuzu ya agır agır gelışsn daha ıyı.hadı hayırlısı.benım gecen kontrolde yumurta vardı enıne boyuna baktı isaretledı ama boyut hakknda bşy dememıstı.tabı adetn taaaa 16.gunuydu:)ve de aşılama iptal oldu.buna ragmen bu ay ıcın yınede şans oldugunu sylemştı ve gun aşırı ilişki demişti...senınkı gelisir...benım asılama da adetn 18.gunu olmustu biliyosun.doktor yumurtanın cok gzl gelistıgını sylemştı.
Herkese hayırlı pazarlar...of bugun cok skntlıyım evı taşıcaz tum ev toplandı...bu soguk havada hıc ıyı olmadı bu tasnma.
GOGIM SLM cnm konustk dun ztn.stresn azalmş sevındım cnm.daha ıyı olucaz ıns.hersey gerıyo bızı of.
JOLYMMM olsun olsun kuzu ya agır agır gelışsn daha ıyı.hadı hayırlısı.benım gecen kontrolde yumurta vardı enıne boyuna baktı isaretledı ama boyut hakknda bşy dememıstı.tabı adetn taaaa 16.gunuydu:)ve de aşılama iptal oldu.buna ragmen bu ay ıcın yınede şans oldugunu sylemştı ve gun aşırı ilişki demişti...senınkı gelisir...benım asılama da adetn 18.gunu olmustu biliyosun.doktor yumurtanın cok gzl gelistıgını sylemştı.
ohh iyi iyi cnm benim.heee sizinde tadilat başladı dimi petekler fln.oh iyi olcak ya boşver kuzum benim...bitince sende rahat edicen..sagol gogim inş güzel olcak dedigin gibi..ya buraya geçici gözle bakıyorum biliyosun..şuanda eşyaları attık hepsini oraya bende anneme çıktım yemek yedim çay içicez şimdi:)))slm canım ıyıyım cok sukur gerginliğimde gitti şimdi evimle ugrasıyorum :) sende sıkıntı yapma bılıyorum tasınmak cok zor haklısın ama bıraz sabır canm guzel olucak sıkma canını kendınıde cok yorma dıkkat et
Ay cnmm neyse ev bulmuşsun en azından kafan biraz rahatlamıştır . Umarım istediğin gibi ev bulmuşsundur. Kurtuldun o cadı ev sahibinden :) Yarın yine kontrol var bakalım ne diycek dr amcamız.Ekranda o yumurtaları büyümüş görünce bebek görmüş gibi seviniyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?