Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlı olsun arkadaşımm inş. tutunmuştur bebişin bu mübarek günde Benimde aşılama bugün olucaktı ama yumoşu yeterli büyüklüğe ulaştıramadık haftaya kaldı :) İlk aşılamamda bende yanlızdım cnm h.içine denk geldiği için eşim sabahtan gitti ben daha sonra gitmiştim. Sonrada hastaneden çıkıp sallana sallana kendim döndüm :)İnsan yanlız olduğu zamanda ayrı bi cesaretli oluyo yanlız. Sanki biri yanımda olsa kendimi daha savunmasız hissederdim. Normalde bile ufacık bi grip oluyım annem nasıl oldun dediğinde ağlamaya başlıyorum :)Yanlız hissetme kendini bizlerr hep burdayız her zaman destek olalım birbirimize

hayırlı olsun canım inş tutar aşılaman hayırlısıyla bende perşembe günü oldum 2.aşılamayı kısmet bakalım birlikte sayalım günleri çabucak geçer inş

Aslinda evet yalniz olmak daha guclendiriyo insani.kimseye ihtiyacim yok benim diyosun.bi an icin yalniz oldugumu dusunmustum.ama yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim.hep beraber geri sayalim ve issallah guzel haberler paylasalim.

Amin xnm saol allah hepinize nasip etsin cnm esimde bi tek dusukluk vardi cnm sonuclar doktorda cnm ondan insaallah tutar seninkide cnm

Evet cnm sag taraf yumurta cabuk tutuyo simdiye kadar hep sol olusuyordu ilk asilama sol daydi tutmadi ikinci sagdaydi tutu rabbime sukurler olsun insaallah sizinkide tutar canlarim rabbim hepinize nasip etsin

Cnm tabiki tutumu tutar ama doktor soyledi sag daha kolay mis diye ama solda tutabilir s'en ne kadarliksin cnm allah tamamini erdirsin cnm

Evet cnm sag taraf yumurta cabuk tutuyo simdiye kadar hep sol olusuyordu ilk asilama sol daydi tutmadi ikinci sagdaydi tutu rabbime sukurler olsun insaallah sizinkide tutar canlarim rabbim hepinize nasip etsin

inş canım inş ilk'te benim ki de tutar:))) heyecanla cuma sabahı
hastaneye gidip kan vermeyi bekliyorum. herşeyin hayırlısı
diyorum, bakalım zamanı gelince görcez :)))

Ins tutmustur cnm o mubarek gunde guzel haber alirsin cnm belirtilerin varmi cnm

inş canım inş... ilk 3-4 günde hafif kasık ve bel ağrısı, göğüslerde sızlama vardı ama hepsi geçti,
4 gündür hiç bir tepki belirtim yok, hareketlerime yaşantıma daha bi özen gösteriyorum,
progestenamı ve folic asidimi dikkatlice atlamadan da kullanıyorum
ama hiç bir gelişmenin olmaması iyimi kötümü onu da bilmiyorum.
sabırla günlerin geçmesini bekliyorum canım...

kızlar neden bana cvp veren yokkk ayın 10 unda aşılama yaptırdım ogünlerde çok arkadaş vardı aşılama yaptıran hani nerdesiniz sonuçlar ne_?

teskkler canım ama yınede ınsan dusunuyor ya bıde grıp oldum grıp te bebegın kalp atıslarını etkılermıs o yuzden salı cagrdı bakalım hayrlısıı

Herkese hayırlı pazarlar...of bugun cok skntlıyım evı taşıcaz tum ev toplandı...bu soguk havada hıc ıyı olmadı bu tasnma.
GOGIM SLM cnm konustk dun ztn.stresn azalmş sevındım cnm.daha ıyı olucaz ıns.hersey gerıyo bızı of.
JOLYMMM olsun olsun kuzu ya agır agır gelışsn daha ıyı.hadı hayırlısı.benım gecen kontrolde yumurta vardı enıne boyuna baktı isaretledı ama boyut hakknda bşy dememıstı.tabı adetn taaaa 16.gunuydu:)ve de aşılama iptal oldu.buna ragmen bu ay ıcın yınede şans oldugunu sylemştı ve gun aşırı ilişki demişti...senınkı gelisir...benım asılama da adetn 18.gunu olmustu biliyosun.doktor yumurtanın cok gzl gelistıgını sylemştı.

canım ben ocak ayının adetini bekleyip gelir gelmez hemen gidicem merkeze bakalım.bizim yapılması gereken testlerimiz var onlar da 1 ayda çıkıyormuş herhalde şubat edetinde başlarım diye düşünüyorum.

hadi hayırlısı inşLLh GEREK KALMADAN GELİR BEBİŞİNNNNN canımm benimmm

slm canım ıyıyım cok sukur gerginliğimde gitti şimdi evimle ugrasıyorum :) sende sıkıntı yapma bılıyorum tasınmak cok zor haklısın ama bıraz sabır canm guzel olucak sıkma canını kendınıde cok yorma dıkkat et

Ay cnmm neyse ev bulmuşsun en azından kafan biraz rahatlamıştır . Umarım istediğin gibi ev bulmuşsundur. Kurtuldun o cadı ev sahibinden :) Yarın yine kontrol var bakalım ne diycek dr amcamız.Ekranda o yumurtaları büyümüş görünce bebek görmüş gibi seviniyorum artık :)

ohh iyi iyi cnm benim.heee sizinde tadilat başladı dimi petekler fln.oh iyi olcak ya boşver kuzum benim...bitince sende rahat edicen..sagol gogim inş güzel olcak dedigin gibi..ya buraya geçici gözle bakıyorum biliyosun..şuanda eşyaları attık hepsini oraya bende anneme çıktım yemek yedim çay içicez şimdi:)))

sagol bebişim evet bulduk ama pek istedigim gibi denemez:)olsun buna şükür msnen olsa konusurduk arada kıs..dur özelden yollayım sana:)ayyyy dimi yaa kız banada öyle geliyo yumoşlar büyüyünce :))hatta kaynanam aglamıştı aşılamada doktor yumoş çok güzel deyince

kızlar merhaba
4 gün önce aşılama yapıldı bana da
bu 2. aşılamam ama bu sefer büyüyen yumurta sayım da eşimin spermleri de daha çoktu
ama dünden beri acayip kasık ve karın ağrısı çekiyorum
dün gece sol bacağımı hissedemedim ağrıdan
karnımda da kocaman bir top var gibi ve regl ağrısı gibi ağrılar başladı şimdiden
öncekinde hiç böyle olmamıştı, gerçi bebiş de olmamıştı

benzer şeyler yaşayanınız var mı?
karın ağrısı için ne yapıyorsunuz? ben minoset içtim ama pek işe yaramıyor

cevaplarınızı bekliyorum

çok içim sıkılıyor karnımın gerginliğinden
hamilelik şansını olumsuz etkilemeden rahatlatacak bitkisel çay vs öneriniz var mı?

uff yarın iş var bi de off

hayırlı olsun canım
benim de perşembe günüydü aşılamam
aynen sennki gibi eşim daha erken gidip örnekleri bıraktı
ben de bir arkadaşımla gttim aşılamaya
ama saolsun şeker arkadaşım benden daha heyecanlıydı, senin sakin sakin daha rahat geçmiştir belki
bu arada ben sadece 30 dakika yattım hastanede
sonrasında işe gittim zorunlu olarak, dr izin alamıyorsan sorun olmaz demişti

inşallah hepimizin aşılamaları hamilelikle sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…