Cnm bende problem yoktu. esimde biraz dusukluk vardi amin cnm cok saolun rabbim hepinize de nasip etsin tez zmnda ins tutmustur bol bol dua et
merhaba seda
benimde ilk aşılamam canım bende hiç birşey hissetmiyorum sadece bel ağrım ve biraz akıntım var sendede varmı
beraber aynı yolda yürüyoruz inş güzel sonuçlar alırız canım
hayalimiz hadi hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım bu bizlere moral oldu
hamiş arkadaşları tek tek tebrik ediyorummmmm darısıda başımıza ve tüm bekleyenlere inşallah.Biraz önce 4 yaşındaki çocuğa sordum sabiii işte kalbi temiz dedimki bebiş olcakmı diye sordum olcak dedi ne zaman dedimmm Çocuk Aralıkta deyince şok oldukk resmen Aralık ayını bilmiyor daha doğrusu Ayları bilmeden Aralık deyince anneside bendee şaşırdık kaldık inşallahhh olur inşallahhhh
canım ben ıyı sayılırım adet oldum sınırlerım yatıstı baya ıns. bıdaha yasamam ole bırsey cok fenaydım TUTACAKMI VE HAYALİMİZ canım allah kucagınıza almayı nasıp etsın ıns. dua edın bızler ıcınde
Tebrik ederim arkadaşım çok sevindim senin adına. Ben de 12. günü test yapmıştım 58 çıkmıştı 14. gün tekrar yaptırdım 165 çıktı. Senin sonuçlarını da görünce acaba diyorum bebişim değil de bebişlerim mi geliyorBu arada bugün keseyi gördük iki hafta sonra da kalp atışlarını dinlicez inşallah Rabbim herkese nasip etsin
hayalimiz merhaba
ne zaman aşılama oldun ilk aşılamanmıydı belirtilerin nelerdi
cok soru sordum ama kusura bakma bende gün sayanlardanım 6 aralıkta sonuç alıcam kısmetse
bugün gögüslerim ara ara sızlıyo belim çok ağrıyo ve wc ye sık gidiyorum acaba ilaçların etkisimidir:26:
hayalimiz merhaba
cok soru sordum ama kusura bakma bende gün sayanlardanım 6 aralıkta sonuç alıcam kısmetse
bugün gögüslerim ara ara sızlıyo belim çok ağrıyo ve wc ye sık gidiyorum acaba ilaçların etkisimidir:26:
hamiş arkadaşları tek tek tebrik ediyorummmmm darısıda başımıza ve tüm bekleyenlere inşallah.Biraz önce 4 yaşındaki çocuğa sordum sabiii işte kalbi temiz dedimki bebiş olcakmı diye sordum olcak dedi ne zaman dedimmm Çocuk Aralıkta deyince şok oldukk resmen Aralık ayını bilmiyor daha doğrusu Ayları bilmeden Aralık deyince anneside bendee şaşırdık kaldık inşallahhh olur inşallahhhh
hayalimiz merhaba
merhaba canım önemli değil tabiki biz tecrübelerimi paylaşmak için burdayız :)
11 kasımda aşılama oldum.
ilk aşılamamdı
ilk günler özellikle kasığım sağ tarafında ağrı ve kramplar oluyodu.Birde benimde göğsümün renkli kısmında büyüme,dokunduğumda acı ve dolgunluk vardı gerçi halen devam ediyo göğüslerimdeki hassasiyet.belde ağrı ve wc ye sık çıkma bende de vardı umarım hayırlı sonuçlarını alırız burdan
Cnm bende ayni sag kasigim ve goguslerim inanilmaz aciyordu sutyen deyince canim aciyodu hala devam ediyo
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah... Kaç haftalıkken gördün keseni?? benim 3 kasımda yapıldı aşılamam yani 3. haftanın içindeyim. Perşembe günü 3. haftam dolacak cuma günü de doktora gideceğim acaba biz görebilecek miyiz keseyi merak ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyabilcezÇok heycanlı bi bekleyiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları...
slm kızlar kesem gorunuyor ama halen kalp atısını duyamaık bu kafamı bulandrıyor ya doktor adetten hesp yapıyor ama ben asılamaylan kaldım hamıle ve bugun tam 25 gun oldu ama dr 1,5 aylık dedı ebem yanı dogum evıne gttım bugun cıktım hastaneden grp oldum cok kotu ıkı gun yatrdılar sonra kendı doktoruma gttım vajınalden baktı kese grunuyor dedı ama bu pazartesı ıcın kalp atıslarını duyarız dye solemıstı her kesdyor erken ama kalp atısları ıcın grıpte engellermıs bebegım kalp atslarını dıkkat edın kızlar (sız ce kesem halen grundune gore bebegımın kalp atslarını ne zamn dyarım bana gre daha 5 gunum var 1 ay olmasına ama doktrum ole demıyor kızlar yardımcı olum kesesını grupte kalp atslarını duyan arkadaslar ıcımı aydınlatın )
Canım korkmaa öncelikle geçmiş olsun bebişinin kalp atışlarını duyacaksın inşallah bazen öyle durumlar yaşanabiliyor.Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallahhhhhDoktor ilk adet tarihinden itibaren hesaplıyordur gebeliğini aşılama gününden değil...
olede canım bana dedı salı gunu gel kesın duymam lazım dedı bende arastırıyorum 8 9 haftada bıle bebegım kalp atıslarını duyan varmıs
benim iki tane yumurta oluşmuştu aşılamadan önce ve her ikiside sağ taraftaydı ondan dolayı sanırım tüplerden geçerken zorlandımı ne :). aynen bu arada senin değerleri çok iyi umarım hayırla sonuçlarında bebeğini kucağna alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?