Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bende problem yoktu. esimde biraz dusukluk vardi amin cnm cok saolun rabbim hepinize de nasip etsin tez zmnda ins tutmustur bol bol dua et

inş canım bekliyorum işte zaman çabucak geçse :97: sürekli dua ediyorum hem kendişme hemde tüm isteyenlere

inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin...

inşallah canım hadi bakalım senin haberlerinide duyarız inş...

amin canım sağol umarım senin haberlerinide alırız inş.

hayalimiz merhaba
ne zaman aşılama oldun ilk aşılamanmıydı belirtilerin nelerdi

cok soru sordum ama kusura bakma bende gün sayanlardanım 6 aralıkta sonuç alıcam kısmetse

bugün gögüslerim ara ara sızlıyo belim çok ağrıyo ve wc ye sık gidiyorum acaba ilaçların etkisimidir:26:

Tesekur ederim cnm bende senin adina sevindim cnm ayniyiz o zmn vok guzel allah tamamini erdirsin cnm bende haftaya persembe gorucem insaallah cnm

11 kasımda aşılama oldum.
ilk aşılamamdı
ilk günler özellikle kasığım sağ tarafında ağrı ve kramplar oluyodu.Birde benimde göğsümün renkli kısmında büyüme,dokunduğumda acı ve dolgunluk vardı gerçi halen devam ediyo göğüslerimdeki hassasiyet.belde ağrı ve wc ye sık çıkma bende de vardı umarım hayırlı sonuçlarını alırız burdan

ilk aşılamamdı
ilk günler özellikle kasığım sağ tarafında ağrı ve kramplar oluyodu.Birde benimde göğsümün renkli kısmında büyüme,dokunduğumda acı ve dolgunluk vardı gerçi halen devam ediyo göğüslerimdeki hassasiyet.belde ağrı ve wc ye sık çıkma bende de vardı umarım hayırlı sonuçlarını alırız burdan

Amin cnm saol ins cocugun dedigi tutar cnm allah hepinize nasip etsin

Amin cnm saol ins cocugun dedigi tutar cnm allah hepinize nasip etsin

merhaba canım önemli değil tabiki biz tecrübelerimi paylaşmak için burdayız :)
ilk aşılamamdı

Cnm bende ayni sag kasigim ve goguslerim inanilmaz aciyordu sutyen deyince canim aciyodu hala devam ediyo

Cnm bende ayni sag kasigim ve goguslerim inanilmaz aciyordu sutyen deyince canim aciyodu hala devam ediyo

benim iki tane yumurta oluşmuştu aşılamadan önce ve her ikiside sağ taraftaydı ondan dolayı sanırım tüplerden geçerken zorlandımı ne :). aynen bu arada senin değerleri çok iyi umarım hayırla sonuçlarında bebeğini kucağna alırsın inşallah.

Bu hafta güzel haberler aldık.Kasım ayı güzel haberlerle son buluyor.İnşallah 2011'in son ayındada çok güzel haberler alırız ve 2012'ye hepimiz bebişlerimizle gireriz.

4 haftada canım ama grıp oldum cok kotu buda bebegı etkılemıs daha kalp atıslarını dyamadık salı gunu bıdaha gdcem ınsallah bakalım ıste kac haftalıkken kalp atıslarını duya bılırız kı

slm kızlar kesem gorunuyor ama halen kalp atısını duyamaık bu kafamı bulandrıyor ya doktor adetten hesp yapıyor ama ben asılamaylan kaldım hamıle ve bugun tam 25 gun oldu ama dr 1,5 aylık dedı ebem yanı dogum evıne gttım bugun cıktım hastaneden grp oldum cok kotu ıkı gun yatrdılar sonra kendı doktoruma gttım vajınalden baktı kese grunuyor dedı ama bu pazartesı ıcın kalp atıslarını duyarız dye solemıstı her kesdyor erken ama kalp atısları ıcın grıpte engellermıs bebegım kalp atslarını dıkkat edın kızlar (sız ce kesem halen grundune gore bebegımın kalp atslarını ne zamn dyarım bana gre daha 5 gunum var 1 ay olmasına ama doktrum ole demıyor kızlar yardımcı olum kesesını grupte kalp atslarını duyan arkadaslar ıcımı aydınlatın )

Canım korkmaa öncelikle geçmiş olsun bebişinin kalp atışlarını duyacaksın inşallah bazen öyle durumlar yaşanabiliyor.Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallahhhhh Doktor ilk adet tarihinden itibaren hesaplıyordur gebeliğini aşılama gününden değil...

olede canım bana dedı salı gunu gel kesın duymam lazım dedı bende arastırıyorum 8 9 haftada bıle bebegım kalp atıslarını duyan varmıs

olede canım bana dedı salı gunu gel kesın duymam lazım dedı bende arastırıyorum 8 9 haftada bıle bebegım kalp atıslarını duyan varmıs

Canım bak senin için araştrıdım kızlar başka topiklerde yazmışlar

alıntı.
Bende SAT'a göre 9 haftalık hamileyim ama geç döllenme olduğu için 6.5 haftalık hamileliğim ve yeni gördüm kalp atışlarını. Geç döllenmeden dolayı duymamış olabilirsin a.s.

alıntı
canım bende 8.haftamda duymuştum.
alıntı
mrb,, benim bir arkadasımın hamileliği normalden 2 hafta geriden gidiyor,gec döllenmeden dolayı..ben 8.haftada duydum ama o 10.haftada duyabildi kalp atışlarını.hiç canını sıkma herseyin hayırlısı cnm öyle düşün her zaman..

Canımmm seninki 6 haftalık ve aşılamana göre geç döllenme olmuş olabilir.Yelizim takma kafanaa ve için rahatlasın bak geç duyan o kadar çokki kalbii güp güp atacak anne diye Allahın izniyle hiç sıkma canını

Cnm benim sag taraftaydi yumurta dr diyo ki sag tarafta olan yumurtayla cok cabuk hamile kalinir benim degerlerim yuksek evet allah herkese nasip etsin herkesin kucagi dolsun aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…