Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar bugün kan verdim ve degerim 7.3 bu ne demek sizce doktora gösteremedim geç aldım sonucu yardımcı olurmusunuz lütfennnn(((

Selam cnm kaçıncı günündü bugün? İnş.yükselir ama kimyasal gebelik gibi duruyor seninde :/

inşallah canım inşallah

evet canım zaten sonuç böyle çıkınca inanmamıştım bile..

evet evet hayra yoralım canım ya
hepimiz hamiş olalım artık

ben bugun dr a gittim
ağrılarım yumurta sayımçok olduğu içinmiş
hatta coşup aşılama sonrası 2 yumurtam daha buyumus

merhaba se_da
benim bugun 5. günüm
iğne kullanmıştım ben üstüne de ovitrelle
bende de şişkinlik, baş ağrısı, bel ağrısı ve sinirlilik var şimdi
nasıl sabredicez bakalım

kaçıncı günde kan testi yaptıracaksın

bende de aynı belirtiler var bel ağrısı sinirlilik şişkinlik vs.bugün 5. günüm zaman geçmek bilmiyo inş hayırlı haberler alırız test günümüzde

bende de aynı belirtiler var bel ağrısı sinirlilik şişkinlik vs.bugün 5. günüm zaman geçmek bilmiyo inş hayırlı haberler alırız test günümüzde

Tahminim doğru demek ki bu belirtiler ilaçlarla bağlantılı...Ya düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bazen çok kötü oluyorum tuttumu tutmadı mı soruları uçuşuyor beynimde:)Benim test günüm haftaya salı...Hayırlısı Allahtan....İnşallah hepimizin yüzü güler sonuçları alınca...

Canım bu olaylar sayesinde gerçekten sabredebilmeyi de öğreniyor insan.Ben müthiş sabırsız bir kişiyken kendi kendime hayret ediyor ve Allah bekleme ve sabretme gücünü de veriyor diyorum.Ben 14.gün test yapıcam zaten test günü aynı zamanda adet tarihime denk geliyor.İnşallah hepimiz bebiş haberlerimizi paylaşırız burdan...

Son düzenleme:
canım anlamadım bebeğini görmeden nasıl bebeğin etkilendiğini anlamış ilginç bir durum,neyse yarın gşdeceksin zaten,stres yapma bebeğini etkilermiş,öle diyolar ya:)

ole bence bebek deyılde dr bole demesı benı etkıledııı ahahayyyy komıkk ama dr ıste ınsan ıster ıstemez ınanıyorr bakalım yarınn ne olcakk DDDDDDDD

canım anlamadım bebeğini görmeden nasıl bebeğin etkilendiğini anlamış ilginç bir durum,neyse yarın gşdeceksin zaten,stres yapma bebeğini etkilermiş,öle diyolar ya:)

doru soluyosunn canım bence bebek deyılde ben etkılendım dr demesıne yarın olsun hele bı gerekırse dr degstrıcem

ilk aşılamanı ne zaman yapmıştın cnım ..ben ilkini 2 kasımda yaptım ikincisini ne zaman yapcagım konusunda kararsızım.

ben ilk aşılamamı 22 eylüldü canım 2 ay ara verilmem söylendi bana.bende verdim:)) arkaarkaya yapılırsa ohss olma durumu varmış ilaçların etkisi 2 ay sürüomuş bilmiyorum doktorların yalancısıyım:)

selamlar herkese
Ben 24 ekimde 3. aşılamamı oldum ve şu an 7 haftalık hamileyim. Kurban bayramında idrardan yaptığım testte çift çizgiyi gördüğüm zaman o kadar çok sevinmiştim ki (daha önceleri en az 10 defa test yapmıştım ve görememiştim.) hemen ertesi sabah bir tane daha yaptım ve gene görünce çarşamba günü doğru kadın doğum hastanesinin aciline gittim beta hcg testi yaptırdım. Orda 440 çıktı doktor pazartesi 880 olur o zaman ultrasondan kesen gözükür dedi.Ayrıva yumurtalıkların hiperstimüle olmuş dedi. gerçekten de çok ağrım vardı ve gören 3 aylık hamile gibi gözüküyorsun diyorlardı. bekleyemedim ve cuma günü doktora gittim ama kesem gözükmedi ama ikiz olabilir dedi. Pazartesi(14 kasım) gittiğimde kesem gözüktü belki diğeri sonradan ortaya çıkabilir dedi ve kalp atışları için 24 kasıma randevu verdi(bebe aspirini ve progestana başlattı). 20 kasım pazar günü iç çamaşırımda lekeler gördüm ve acile gittim. doktor senin durumun acil hemen üniversiteye git dedi. ben de doktorumu aradım ve hastanesinde muayene oldum. Ultrasondan baktığında kalb oluşmuş çalışmaya başlamış ama sonradan durduğunu söyledi. pazartesi günü aç karnına gel . emin olmak için başka bir doktora daha baktıralım ve çocuğunu alalım dedi. tüm dünyam yıkılmıştı 4 sene beklemiştim ben bunu ve de ertesi günü gidip aldıracaktım. ilçe hastanesinde çalışan görümcem hemen aldırmamamı başka bir doktora gitmemi söyledi kürtaj olacaksam da çalıştığı yerde olmamı söyledi.(progestanı da bıraktım) ertesi gün başka doktora gittik ve o da kalbin durduğunu söyledi istersen alıyım ama istersen bekleyebilriz kesen de bozulma yok dedi. ben de beklemeye karar verdim ve cumartesi günü(26 kasım) başkent hastanesine gittik durumumu anlattım doktor şaşırdı nasıl duyulmuyor dedi ben duyuyorum dedi. inanamadım hemşiresini çağırdı ve o da aynı şey söyledi şu an 6hafta+5 günlük hamile olduğumu söyledi.Aşılamayla olan bebekler 8 haftaya kadar süre tanınır dedi. 1 hafta sonra gel sana da duyuruyum dedi. sevincimden ne yapacağımı bilemedim. eve geldim gene etrafımdakiler benim gibi sevinçliler. ama pazar günü baya bir kanamam oldu tuvalette de bir parça düştü gene bir üzüntü koştur doktora doktor birşey olmadığını söyledi inanamadım sesi bir açtı güp güp aman Allahım bebeğim yaşıyor ve orda gene ayrı bir sevinç sevinç +üzüntü+sevinç+üzüntü+sevinç ben kendi yaşadıklarımıma birşey demiyorum da etrafıma söylediğim için pişman oldum siz siz olun heyecana kapılmayın kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyin selametle

Canım ya nasıl bir şeydir bu...Allah yardımcın olmuş o kadar olumsuzluğa karşın bebişin seni bırakmamış...Neyseki ilk gittiğin doktora güvenipte aldırmamışsın bebişini.Yaşayacak güzel günleriniz var ki azimle tutunmuş sana...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Sevgiyle kal...

günaydın kızlar
derinsu,gogi,jollyy,sevda,112,seda daha adını hatırlamdığım ve aramıza yeni katılan arkadaşlar nasılsınız. keyifler nasıl, aşılamalara devam sanırım ,, Allah bu yolda uğraşan herkese sabır versi. bir an önce yavrularına kavuşmak nasip etsin..
ben aşılama defterini kapattım. artık tüp bebeğe geçiyorum sanırım daha önce bahsetmişimdir. nasıl olacak nasıl üstesinden gelcem hiç bilmiyorum . ama 3 kaç ay kadar ara verdim dinlencem düşünmüycem artık . 7 yıl dir bekliyorum allah daha fazla bekletemesin ama 3 ay daha bekleriz dedik eşimle . bu sürede yıprandım çünkü . ama korunmuyorumda çalışmalara devam tabi Allah bakarsınız yüzümüze güler kendiğinden olur ama .. adet ağrılarım başladı biraz bunun yanı sıra bir uykudur gidiyo kızlar yaa . kafamı kaldıramıyorum neden . belirtiler arsında var mış ama kaptırmak istemiyorum kendimi hemn .. işte böle kızlar. arada uğrarım yine buraya . takiptesiniz yani ona göre .. öpüldünüz şekerler ....

kızlar günaydın
6gün 5 gün 4 gün kaldı die saya saya son 3e girdiğim bugün
sabah işe gelirken yolda tak die düştüm kaldım 11 gündür kendime o kadar
çok dikkat ettim ki, bu sabahki olay moralimi alt üst etti. bişey varsa
nolcak şimdi die düşünüp duruyorum. dün gece göğüslerimin ağrısından
resmen uyumamış, belirtidir belki die de çok sevinmiştim, ama bu sabah
düşünce herşey canımı sıktı. henüz bebiş varmı yokmu bilmiyorum ama
varsada hiç iyi olmadı bu düşme ((

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Allah isteyen herkese hayırlı evaltlar versin.. Kolay atlatmayı nasip etsin.. Aşılama yapıldıktan sonra anlatırım arkadaşlar gelişmeleri... dua edin...

İnanması zor olsa da Hamileyimmmmmmm. Hemde hiç ummadığım bir anda, yumurtamın gelişmediği bir ayda , hemde kendiliğinden... İki iptal edilen aşılamadan sonra üçüncü aşılama tedavisine başlayabilmek için ilaç raporumu almaya gitmiştim. Sistemde olan sorundan dolayı bir türlü reçetem yazılamadı. Bende bu vakti doktorumla görüşerek değerlendirdim. Adetimin 10 gün geciktiğini söyledim, ancak umudum olduğu için değil bir an evvel aşılama tedavisine başlayabilmek için. Oysaki adetim hep 10 gün 1 ay hatta iki üç ay gecikir, hatta beş ay boyunca adet olmadığım bile olurdu. Doktorum Beta Hcg yaptırmamı istedi ve sonuç cuma günü 70, pazartesi 244 hala inanamıyorum. Hepiniz için dua ediyorum. Sizlere özellikle benim gibi Pko lu arkadaşlara umut olmak istedim. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Günaydınnn cnmm iyi diyelim iyi olsun işte iğneler iğneler uğraşıp duruyoruz :) Bende bu aşılamada sinir oldum. Eşimdi bi daha aşılama yapmayalım direk tüp bebek deneyelim diyo. Bugün 15.gün iğne kullanıyorum ama sağolsun gıdım gıdım büyüyo. Fenalıklar bastı üstüme :)Tüp bebek kararınıda vermişsiniz hayırlısı olsun şimdiden. Kendini hazır hissettiğinde başlaman en güzeli tabiki. Bide belli mi olur belkide kendiliğinden gelmiştir bebiş :) Arada uğra buralaraa. İnş. yakın zamanda bebeğini bekleyen anneler topiklerindede devam ederiz beraberce :)

Cnm yaa süper bi haber buu .. Pco'lu,15 gündür iğne kullanan ama bir türlü yumurtası istenen boyuta gelemeyen bi insanın duyacağı en güzel haberr hatta :)) Dualarımız bebişin ve senin içinnn inş. sağsağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım Sende bizim için dua et olur muu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…