Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm cnm ben ıyıyım esım amlıyat oldu sımdı sayıların duzelmesını beklıyoruz tabı bızde korunmuyoruz ve calısmalara dewam :) kendıliğimden kalırım dıye dua edıyorum canım ıns. Senınde oledır allahım nasıp etsın artık bızede ıns.sende opuldum cnm

Aşılamamın 15. gününde en büyük yumurtam hala 12 mm di. Beş gün boyunca takip edilmeme rapmen 12 mm de takılıp kalmıştı ve bir türlü büyümüyordu. Ve ben o ay doğal yollarla hamile kaldım. Hatta başıma şöyle ilginç ve komik bir olay gelmişti. Geçen ay yumurtalar fazla sayıda gelişince bu ay dozu düşürdük ve haliyle Gonal F in şırıngası yetmedi. İğneleri kendim vuramadığım için evimin yakınında bir klinikte vuruluyordum ve hemşire benden eczaneden İnsülin şırıngası almamı rica etti. 50 lik dozda vuruluyordum. Meğer Gonal F in 50 ünitesi aldığım şırıngada 250 üniteye eşdeğermiş. Ve ben o gün bilmeden 250 ünite gonal f vurulmuşum. İlacın bittiğini görünce inanamadım ve sabahı zor ettim. Neyse ertesi gün apar topar gittik ve dr um çok yumurtalı bir hasta olduğumu ve tehlikeli bir durum olabileğini söyledi. Ultrasona girdim ve yumurta hala 12 mm di :) Bilemiyorum daha sonra bilmeden o fazla dozda vurulduğum ilaç mı etki etti, ancak klinikteki hemşirenin arkasından baya konuşmuştum açıkçası. Sonuçta herşey kader kısmet ve Allah'ım nasıl isterse öyle oluyor. Hiçbir zaman inancımı yitirmedim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin arkadaşım inşallah eksikliğini hisseden tüm arkadaşlara Allah bu mutluluğu tattırsın

Ayy cnmm benim şiringalar artıyo ecz.götürüyorum fazlaları 200 vuruluyorum bende hergün ama benimde 13mm 'de kaldı :) Senin yumurta 50 'den sonra birden vurgunu yiyince şaşırdı herhaldee :) Tabi cnm işin şakası bi yana vakti zamanı gelince herşey bahane değil mi. Amin cnmm hepimiz bebikli olalımm inşallahh :)

Arkadaşım nasıl bir sınavdır bu böyle etkilenmemek elde değil. Onca üzüntüye rağmen sonu güzel olmuş. Hayırlısı olsun bebişinn darısı başımızaa

Evet yumoşları şokladık anlayacağım... :)

Canım benim özellikle kasıklarda şişkinlik ve sancı da oluyor. Görenler hamilemisin diye soruyorlar. Ama ben klomen değil puregon kullanmıştım.28. günümü hatırlıyorum da o gece hiç bitmedi. her tuvaletimde ve her sancı da acaba mı diye çok tedirgindim inşallah özlemin biter. hangi gün test yapacan?

canım benim şimdilerde duyduğum en güzel haber. allah kucağına almayı nasip etsin .
geç olsun güç olmasın canım benim varsın gıdım gıdım büyüsünler. garanti olur işte inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmaz canım bu sefer hamile kalırsın ...

geçmiş olsun canım ohh yükselir sen hiç merak etme .. adamı besiye al bol bol fındık ceviz bal polen allah ne verdiyse hayırlısı olsun inşallah ....

Arkadaşım nasıl bir sınavdır bu böyle etkilenmemek elde değil. Onca üzüntüye rağmen sonu güzel olmuş. Hayırlısı olsun bebişinn darısı başımızaa
Amin arkadaşım Allah inşallah tamamına erdirir hepimizi. İnanıyorum sizlerde mutlu olacaksınız. Aşılama muayenelerinde orada tüp bebek olsun aşılama olsun gebe kalan arkadaşlara imreniyordum. Kalb atışlarımı duyduğumda etrafımdakilerde bana baktığını hissettim. Benimde o günlerim aklıma geldi. demekki herşeyin bir zamanı varmış sabretmek ve inanmak lazım. zamanı geldiğinde cenabı Allah veriyor. İnşallah sizin zamanınız da yakınsır. Allah herkese herşeyin hayırlısını versin.

canım benim ne güzel bütün olumsuzluklara rağmen bebeğin seni bırkammamış. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. sen genede kendine dikkat et canım .. dualarımız seninle...

canım benim böle şeylere sakın takılıp moralini bozma moral çok önemli biliyosun düşecek olduktan sonraaa sen yatarken bile düşer allah korusun.. kalbini ferha tut. güzel haberler verirsin bize inşallah ...

canım benim ne güzel bütün olumsuzluklara rağmen bebeğin seni bırkammamış. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. sen genede kendine dikkat et canım .. dualarımız seninle...
Allah razı olsun zaten herşey dua ile.
1 hafta rapor aldım ve belki de uzatmayı düşünüyorum. Bıraktığım progestana da devam zaten

Cnm ya hiç stres yapma. Hiçç bişeycik olmaz merak etme. Düşücek olduktan sonraa yatarkende düşüyo.,Düşüceği yoksada camdan atlasan düşmez :) İçin rahat olsun. Stres en büyük düşmanımız

inş canım çok haklısın. henüz bir şey varmı yokmu onu da bilmiyorum ama,
yinede çok moralim bozuldu. kaldı ki kolay kolay düşen
bir insan değilimdir. nasipte yaşamak varmış. benim cuma
test sonucumu hemen almam lazım, bu durum çok etkiledi.
olumlu olumsuza hazırım fakat, bekleme süreci çok zor
ve yawaş ilerliyor. Allah hepimize yardım etsin, gerçekten
büyük sabır ve rahatlık isteyen bir durummuş ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…