Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun canım ohh yükselir sen hiç merak etme .. adamı besiye al bol bol fındık ceviz bal polen allah ne verdiyse hayırlısı olsun inşallah ....[/QUOTE]

ınsallh cnm... valla kılo aldı serumlardan zaten kecıboynuzunada basladık artık ınsllah kısa zamanda yukselır :)

slm kızlar bugun doktra gttım ve allahıma sukurler olsunkı bebegımı de grdum kalp atısını da allahım her kese nasıp kızmet etsın bu duyguyuu kızlarr dunn ole bı actım kı ellerımı yaradanıma agladım yalvardım her sey yolunda olsun dye yarrabım duydu sesımı 7 haftalık hamıleyım allahım kucagıma almayıda nasıp kısmet etsın yarabbım

tebrik ederim canım, sağlıkla kavuşursun inş, darısı bizimde başımıza :)

Allah herkese nasip etsin inşallah ben de haftasonu duymuştum kalp atışlarını. senin adet tarihin kaç? benimki 10 ekim adet 24 ekim aşılama

Hadi cnm gözün aydın şimdi rahatla bakalım biraz :) Hamileliğin tadını çıkarmaya başlayabilirsinn

Allah herkese nasip etsin inşallah ben de haftasonu duymuştum kalp atışlarını. senin adet tarihin kaç? benimki 10 ekim adet 24 ekim aşılama

17 ekım adet adetımın 16 gunu asılma oldum valla heycandan hesap yapamıyorum canım ama su mıde bulantısı benı olduruyorr ya su 2 3 gunden berıı uyku bıle uyuya mıyorum hem wc hem lavoba ıkı arda kalıyomm

canım çok sevindimm,inş.bende yaşarım bu duyguyu,yarın doktora gidicem kısmetse hayırlısı artıkk...

allahım sağlıklı ömürlü kucağına almak nasip etsin.tamamına erdirsin inşallah.bol bol dua et darısı isteyen hepimizn başına...

hamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş
darısı başımıza inş

sorma canım,
ben de tam tersi sabırlı bir insanken sabırsız oluverdim
gün sayıyorum geçmiyor bir türlü :)

bu arada ben de bugün mide yanması başladı reflü gibi

sizde de var mı?

canım ya
ne yoğun duygular yaşamışsın
inşallah tüm +üzüntüler en başından yaşanıp bitmiştir
ve artık hep "+sevinç+sevinç+sevinç+sevinç....." diye yeni güzel haberlerini alırız:)
etrafındakilere takılma hiçö
tadını çıkar hamişliğin
darısı bizlerin de başına inşallah

çok sevindim "baharinkizi" , kolay bir hamişlik diliyorum sana

geçmiş olsun canım ohh yükselir sen hiç merak etme .. adamı besiye al bol bol fındık ceviz bal polen allah ne verdiyse hayırlısı olsun inşallah ....

ınsallh cnm... valla kılo aldı serumlardan zaten kecıboynuzunada basladık artık ınsllah kısa zamanda yukselır :)[/QUOTE]

selam kızlar
keçiboynuzu oldukça faydalı oldu benim kocişte de
ilk aşılamaya göre 5 kat arttı sperm sayısı
tadı biraz kötüymüş ama faydası güzel

ınsallh cnm... valla kılo aldı serumlardan zaten kecıboynuzunada basladık artık ınsllah kısa zamanda yukselır :)

selam kızlar
keçiboynuzu oldukça faydalı oldu benim kocişte de
ilk aşılamaya göre 5 kat arttı sperm sayısı
tadı biraz kötüymüş ama faydası güzel[/QUOTE]

slm cnm benım esım bıraz soğuk içiyor onu hemen sıcak sıcak ıcemıyor ınsallah bızımde artar amelıyat sonrası kecıboynuzu desteği ile suanda sayınız kac cnm?

Herkese selam kızlar...cokkk yorgunum,ama size bakamadan gecemedım.
JOLYM ben actm facede arama durumumu cnm.kapatmşm bı ara ben.cok ekleyen var dıye.yarn doktor kntrolun var dımı hadı ıns guzel gelısmeler olmustr ya.
YSK Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsn cnm ya ne mutlu rabbım ilk doktordan döndurmuş seni çok şükür...
SAMYELİMhg cnm,senı gordugume sevndım ya...tüp aşamasnda rabbım kolaylık versın ıns gerek kalmadan hamiş olmanı diliyorum kuzum...ben ıyım ev tasıdık yorgunum.bu ay aşılama olamadım yumurtam gelişmedı...bakalım adet olmayı bekliyorum ikincı aşılama için gtcem.
BAHARINKIZI cok sevındım ya.bende pkoyum bu ay yumurtam gelısmedı.keşke aynı durum bende de olsa ama nerdeee:)ALLAHsag salım kucağına almak nasıp etsn.
HAYALİMİZ inan üzüldum cnm ya.nolur sıkma canını...demesı kolay elde dgl ama sakın salma kendını.hemen yenı aşılamayı dene cnm.rabbım hayırlısını versın.
AHSN naslsn cnm,senden son haberler neydı unuttum baslıyo musn aşılamaya?
GOGİM cnm iyimisn?bu aksam konusamadık.
112 cım yarın doktor kontrolün vardı sanırım.hadı hayırlı haberlerle gel cnm.
Kızlar şuan unuttugum vardır mutlaka kusuruma bkmayın...tum hamıle arkadaslarıma hamılelıklernde bol saglık dılıyorum.cok guzel gecsn ve hayırlısı olsn ıns...test günü yaklaşanlar dualarmdasınız inş bebişler yoldadır kızlar.
Bugun adet gunumdu olmadım tabıkı:)beklemedım bıle.ee ınsan pko olunca adetınıde zamanında beklemıyor.en az 15gun gecıkır şmdi ya..doktor sökturucu kullanma demişti mecbur beklicem kendı gelsin.kac gundurde hayıtı atlattım ev taşıma davasına...inş bian önce gelir...ztn bebis olduguna hic ihtimal vermiyorum.keşke olsa tabi ama...

günaydın kızlarrrr, ben geldim. hamile olan arkadaşlar var. gerçekten bu haberler beni çok mutlu etti. rabbim hepimize nasip eder inşallah...rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. ben dün gece çatlatma iğnemi vuruldum. yarın sabahta rabbim nasip ederse aşılamam olcak. çokkkk heycanlıyım. rabbim yardımcımız olsun. hepinizin duasına ihtiyacım var. bol bol dua edin olur mu...

canım yaaa eminim çok güzel bir duygudur . Allah bizlerede nasip etsin inşallah. sanada sağ salim kucağına almak nasip etsin canım ...

yeni ev yeni umutlar haaa inşallah bu ev sana uğurlu gelir canım güle güle otur. yumurtalarının gelişmediğine üzüldüm ama bundada vardır bir hayır canım geç olsun güç olmasın ... ahh ahh ağzından bal damlıyo keşke kuzum yaa keşke kendiliğinden gelse bebişim. rabbim kimseleri evlatla sınamasın ele baktırıp imrendirmesin. kimsenin kucağını boş bırakmasın ...görüşürz yine hayatım ben buralarda olcam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…