günaydın kızlarrrr, ben geldim. hamile olan arkadaşlar var. gerçekten bu haberler beni çok mutlu etti. rabbim hepimize nasip eder inşallah...rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. ben dün gece çatlatma iğnemi vuruldum. yarın sabahta rabbim nasip ederse aşılamam olcak. çokkkk heycanlıyım. rabbim yardımcımız olsun. hepinizin duasına ihtiyacım var. bol bol dua edin olur mu...
Sağol canım güzel dileklerin içincanım ya
ne yoğun duygular yaşamışsın
inşallah tüm +üzüntüler en başından yaşanıp bitmiştir
ve artık hep "+sevinç+sevinç+sevinç+sevinç....." diye yeni güzel haberlerini alırız:)
etrafındakilere takılma hiçö
tadını çıkar hamişliğin
darısı bizlerin de başına inşallah
Herkese selam kızlar...cokkk yorgunum,ama size bakamadan gecemedım.
JOLYM ben actm facede arama durumumu cnm.kapatmşm bı ara ben.cok ekleyen var dıye.yarn doktor kntrolun var dımı hadı ıns guzel gelısmeler olmustr ya.
YSK Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsn cnm ya ne mutlu rabbım ilk doktordan döndurmuş seni çok şükür...
SAMYELİMhg cnm,senı gordugume sevndım ya...tüp aşamasnda rabbım kolaylık versın ıns gerek kalmadan hamiş olmanı diliyorum kuzum...ben ıyım ev tasıdık yorgunum.bu ay aşılama olamadım yumurtam gelişmedı...bakalım adet olmayı bekliyorum ikincı aşılama için gtcem.
BAHARINKIZI cok sevındım ya.bende pkoyum bu ay yumurtam gelısmedı.keşke aynı durum bende de olsa ama nerdeee:)ALLAHsag salım kucağına almak nasıp etsn.
HAYALİMİZ inan üzüldum cnm ya.nolur sıkma canını...demesı kolay elde dgl ama sakın salma kendını.hemen yenı aşılamayı dene cnm.rabbım hayırlısını versın.
AHSN naslsn cnm,senden son haberler neydı unuttum baslıyo musn aşılamaya?
GOGİM cnm iyimisn?bu aksam konusamadık.
112 cım yarın doktor kontrolün vardı sanırım.hadı hayırlı haberlerle gel cnm.
Kızlar şuan unuttugum vardır mutlaka kusuruma bkmayın...tum hamıle arkadaslarıma hamılelıklernde bol saglık dılıyorum.cok guzel gecsn ve hayırlısı olsn ıns...test günü yaklaşanlar dualarmdasınız inş bebişler yoldadır kızlar.
Bugun adet gunumdu olmadım tabıkı:)beklemedım bıle.ee ınsan pko olunca adetınıde zamanında beklemıyor.en az 15gun gecıkır şmdi ya..doktor sökturucu kullanma demişti mecbur beklicem kendı gelsin.kac gundurde hayıtı atlattım ev taşıma davasına...inş bian önce gelir...ztn bebis olduguna hic ihtimal vermiyorum.keşke olsa tabi ama...
slm cnım iyiym bende cok yorgunum buaralar bılıyosun evde doğalgaz döşemesi baslıcak dun aksam hep evi topladım pc ye bakamadım bıle cnm sen nasılsın yerlesebıldınmı cnm benım bu ayda yumurtlama donemı yasaklı zamana geldıHerkese selam kızlar...cokkk yorgunum,ama size bakamadan gecemedım.
JOLYM ben actm facede arama durumumu cnm.kapatmşm bı ara ben.cok ekleyen var dıye.yarn doktor kntrolun var dımı hadı ıns guzel gelısmeler olmustr ya.
YSK Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsn cnm ya ne mutlu rabbım ilk doktordan döndurmuş seni çok şükür...
SAMYELİMhg cnm,senı gordugume sevndım ya...tüp aşamasnda rabbım kolaylık versın ıns gerek kalmadan hamiş olmanı diliyorum kuzum...ben ıyım ev tasıdık yorgunum.bu ay aşılama olamadım yumurtam gelişmedı...bakalım adet olmayı bekliyorum ikincı aşılama için gtcem.
BAHARINKIZI cok sevındım ya.bende pkoyum bu ay yumurtam gelısmedı.keşke aynı durum bende de olsa ama nerdeee:)ALLAHsag salım kucağına almak nasıp etsn.
HAYALİMİZ inan üzüldum cnm ya.nolur sıkma canını...demesı kolay elde dgl ama sakın salma kendını.hemen yenı aşılamayı dene cnm.rabbım hayırlısını versın.
AHSN naslsn cnm,senden son haberler neydı unuttum baslıyo musn aşılamaya?
GOGİM cnm iyimisn?bu aksam konusamadık.
112 cım yarın doktor kontrolün vardı sanırım.hadı hayırlı haberlerle gel cnm.
Kızlar şuan unuttugum vardır mutlaka kusuruma bkmayın...tum hamıle arkadaslarıma hamılelıklernde bol saglık dılıyorum.cok guzel gecsn ve hayırlısı olsn ıns...test günü yaklaşanlar dualarmdasınız inş bebişler yoldadır kızlar.
Bugun adet gunumdu olmadım tabıkı:)beklemedım bıle.ee ınsan pko olunca adetınıde zamanında beklemıyor.en az 15gun gecıkır şmdi ya..doktor sökturucu kullanma demişti mecbur beklicem kendı gelsin.kac gundurde hayıtı atlattım ev taşıma davasına...inş bian önce gelir...ztn bebis olduguna hic ihtimal vermiyorum.keşke olsa tabi ama...
Herkese selam kızlar...cokkk yorgunum,ama size bakamadan gecemedım.
cnm muhtemelen olmuşsndur aşılamanı hadı hayırlısı tatlım.umarım bebis gelır ınşallah.günaydın kızlarrrr, ben geldim. hamile olan arkadaşlar var. gerçekten bu haberler beni çok mutlu etti. rabbim hepimize nasip eder inşallah...rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. ben dün gece çatlatma iğnemi vuruldum. yarın sabahta rabbim nasip ederse aşılamam olcak. çokkkk heycanlıyım. rabbim yardımcımız olsun. hepinizin duasına ihtiyacım var. bol bol dua edin olur mu...
samyelım evet yenı ev yenı umut bakalım nolcak.aslına bakarsan aynen dedıgın gıbı var bı hayır gelısmemesınde cunku ev taşıma cıktı ıkısı bı arada zor olucaktı...amın kuzum Allahım ellere ımrendırmesın bızde hayirlısyla anne olalım ıns.canım yaaa eminim çok güzel bir duygudur . Allah bizlerede nasip etsin inşallah. sanada sağ salim kucağına almak nasip etsin canım ...
yeni ev yeni umutlar haaa inşallah bu ev sana uğurlu gelir canım güle güle otur. yumurtalarının gelişmediğine üzüldüm ama bundada vardır bir hayır canım geç olsun güç olmasın ... ahh ahh ağzından bal damlıyo keşke kuzum yaa keşke kendiliğinden gelse bebişim. rabbim kimseleri evlatla sınamasın ele baktırıp imrendirmesin. kimsenin kucağını boş bırakmasın ...görüşürz yine hayatım ben buralarda olcam ...
aminnnnn cnm...evet baslıcam kısmetse adet olunca...demek cok gelıstı cnm ama adetn ne zaman?belkıde kendılıgınden kalcan veya kaldın bu ay...amanınnn ne sevınırım yaaa.slm canım hayat sürprizlerle dolu hiç ummadığımız bi anda herşey olabiliyor allah hepimizin muradını versin yüzümüzü güldürsün inşallah..adetin gelince başlayacakmısın aşılamaya?benim aşılama bu ay kaldı benim bi yumurta çok çabuk gelişti diğerlerini beklemeden büyüdü:) doktorda erken çatlatma verdi bi yumurta olduğu için aşılama ertelendi bende tüp bebek düşünüyorum tabi aşılamayı deneriz yine ama merak ediyorum seneye falan yaptırırız diyorum ama nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun.burdakilerin güzel haberlerini alınca sanki kendime olmuş gibi seviniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..
biliyorum cnm ya kolay gelsn valla..evet umulmadık zamanlarda oluyor o pıyango banada vururmu kı:)sızın bu ay gectı ama ıns öbur ay kuzum.şu evın bıtsınde hayırlısyla.slm cnım iyiym bende cok yorgunum buaralar bılıyosun evde doğalgaz döşemesi baslıcak dun aksam hep evi topladım pc ye bakamadım bıle cnm sen nasılsın yerlesebıldınmı cnm benım bu ayda yumurtlama donemı yasaklı zamana geldıbu ayıda gecıyoruzzz yanı ıns. senın adetınde gecıkmıs hıc umutsuz olma bak hıc beklenmedık zamanlarda gelıyor bebısler bılıyrsun ıns. hepımızın kucakları dolar bıran once canım
tamam cnm kapatıcam. Aaaa kız napcan pekı sancıya katlancan tabı bak naslda pörtlemis birden yumoşcuklar haha!MAŞALLAH MAŞALLAH hadı bakalım heyecanla beklıyoruz.Cinum ekledim seni kapatabilirsin artıkk :) Soyadı en uzun olan kişi benimm başkasını onaylama yanlışlıkla :)) Ayyy sormaa yaa ne kadar cins pcolu olduğumu bir kez daha kanıtlarım. Pzt günü sadece sağda 1 tane 12,5 mm yumurta vardı. Bugün 2 tane 16mm, 1 tane 15 mm, 3 tane 14 mm , diğerlerini sayamadım 13,12,11 diye gidiyor :)15 gün iğne kullan günde yarım yarım artsın 2 günde birden uçtular. Hemenn çatlama önleyici ve büyüme önleyici bi iğne vurdular.16'lıklar her an çatlıycak gibi duruyo dedi. Yumurta sayısıda çok olduğundan 17mm 'de çatlatıcaz diğerleri büyümeden dedi. Yarın tekrar kontrol var. Aşılama kararını sana bırakıyorum. Senin için biraz sancılı geçicek dedi. Gebelikte oluşursa pcolularda küçük yumurtalarda hormon etkisiyle büyüyüp ilk zamanlarda ağrılı geçebiliyomuş. Tüp bebekte yaptırsan aynı sonuçla karşılaşıcaksın dedi. Bende ağrıya razıyım dedimm ha şimdi çekmişim ha sonraa keşke gelse bebiştee :))
hadı hayırlı olsun.hemen baslaman cok ıyı olmus.ıns bu defa olur cnm ya..doktorunda dogru sylemıs dusuk rısklerı hakkında...banada demıstıkı rahım saglıksız gebelıklerde atarmıs yumurtayı cnm...merhaba kızlar dün doktora gittim beni bayağı bir rahatlattı moral açısından bu pko hastalığının nazlı olduğunu bizi biraz uğraştırıcak ama eninde sonunda anne olucaksın moralini yüksek tut dedi.Çoğu insan her haimlelikte düşük riski vardır bu risk pko hastalıklarında 2 katına çıkıyormuş.Bugün adetimin 3.günü tekrar klomen e başladık bakalım haftaya perşembe kontrolüm var umarım bu sefer hüsranla karşılaşmam.......
biliyorum cnm ya kolay gelsn valla..evet umulmadık zamanlarda oluyor o pıyango banada vururmu kı:)sızın bu ay gectı ama ıns öbur ay kuzum.şu evın bıtsınde hayırlısyla.
ınsallah canım evın ısı bıtcek tolga ıyılesıcek daha cok var valla herkese umutsuz olmayın dıyorum ama kendımde bazenumutsuz olup karamsar takılıyorum(( ıns. kısa surede yoluna gırer sayılarımız falanda gelır bebıss
merhaba kızlar dün doktora gittim beni bayağı bir rahatlattı moral açısından bu pko hastalığının nazlı olduğunu bizi biraz uğraştırıcak ama eninde sonunda anne olucaksın moralini yüksek tut dedi.Çoğu insan her haimlelikte düşük riski vardır bu risk pko hastalıklarında 2 katına çıkıyormuş.Bugün adetimin 3.günü tekrar klomen e başladık bakalım haftaya perşembe kontrolüm var umarım bu sefer hüsranla karşılaşmam.......
merhaba kızlar dün doktora gittim beni bayağı bir rahatlattı moral açısından bu pko hastalığının nazlı olduğunu bizi biraz uğraştırıcak ama eninde sonunda anne olucaksın moralini yüksek tut dedi.Çoğu insan her haimlelikte düşük riski vardır bu risk pko hastalıklarında 2 katına çıkıyormuş.Bugün adetimin 3.günü tekrar klomen e başladık bakalım haftaya perşembe kontrolüm var umarım bu sefer hüsranla karşılaşmam.......
ben 3 aydır klomen tedavisi gördüm hep 4-5 tane yumurtam oldu ama döllenmedi. bu ay hsg ve ardından aşılama olacak... ilk aşılamasında tutanlar var mı?
Slm cnmm hayırlı olsunn bakalım .. Kesinlikle dr'lar genelde umutlu yaklaşıyor pcolulara. Çünkü sorun yumurtlama bozukluğu onu hazır hale getirdikten sonra gerisi Allah'a kalmış. Normal insanın hamile kalma şansı neyse bizdede o oluyor. Yumurtada ağır ağır gelişirse rahim kalınlaşıp düşük riskini min. indiriyormuş. Benim bu sefer 16 günde anca gelişim gösterrdiği için rahim iyice kalınlaştı. İnş. bu sefer tutnabilir bebişlerimiz kimyasal gebelik durumu yaşamayız.
inş canım bu kez aşılaman tutar hayırlısıyla bebişin gelir
Amin canım inşallah .Allahım tüm isteyenlerin dileklerini geri çevirmesin....
ınsallah canım evın ısı bıtcek tolga ıyılesıcek daha cok var valla herkese umutsuz olmayın dıyorum ama kendımde bazenumutsuz olup karamsar takılıyorum(( ıns. kısa surede yoluna gırer sayılarımız falanda gelır bebıss
herkese selamlar
son 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum uyku hali bitkinlik, bel ağrısı ve 3 gündür geçemeyen kasığımda batma var sağ tarafta sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilmiyoru çünkü bu ağrı kistten de olabilir çünkü ilk aşılamamda 5 cmlik kist oluşmuştu ve gene benzer bir ağrım vardı inş öyle değildir
aşılama yaptıran arkadaşlar belirtiler ne alemde ne gibi değişiklikler oldu bugüne kadar
bu arada jollycim gözün aydın cnm yumoşlar büyüyor ne güzel böyle yavaş büyüyünce daha sağlıklı olduğunu ve tuttuğunu okumuştum inş seninde öyle olur
ben 3 aydır klomen tedavisi gördüm hep 4-5 tane yumurtam oldu ama döllenmedi. bu ay hsg ve ardından aşılama olacak... ilk aşılamasında tutanlar var mı?
canlar 112den haber varmı cok merak etiimmmmm bende durum aynı ignelerimi kendim vuruyorum artık large oldum iyice y arın kontrol var bakalım ne haldeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?