Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdiden hayırlı olsun canım aşılaman. umarım güzel haberler alırız senden.. dualarımız seninle canım..

Sağol canım güzel dileklerin için
İnşallah hepimiz bundan sonra sevinç yaşarız

slm canım hayat sürprizlerle dolu hiç ummadığımız bi anda herşey olabiliyor allah hepimizin muradını versin yüzümüzü güldürsün inşallah..adetin gelince başlayacakmısın aşılamaya?benim aşılama bu ay kaldı benim bi yumurta çok çabuk gelişti diğerlerini beklemeden büyüdü:) doktorda erken çatlatma verdi bi yumurta olduğu için aşılama ertelendi bende tüp bebek düşünüyorum tabi aşılamayı deneriz yine ama merak ediyorum seneye falan yaptırırız diyorum ama nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun.burdakilerin güzel haberlerini alınca sanki kendime olmuş gibi seviniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..

slm cnım iyiym bende cok yorgunum buaralar bılıyosun evde doğalgaz döşemesi baslıcak dun aksam hep evi topladım pc ye bakamadım bıle cnm sen nasılsın yerlesebıldınmı cnm benım bu ayda yumurtlama donemı yasaklı zamana geldı bu ayıda gecıyoruzzz yanı ıns. senın adetınde gecıkmıs hıc umutsuz olma bak hıc beklenmedık zamanlarda gelıyor bebısler bılıyrsun ıns. hepımızın kucakları dolar bıran once canım

Herkese selam kızlar...cokkk yorgunum,ama size bakamadan gecemedım.
JOLYM ben actm facede arama durumumu cnm.kapatmşm bı ara ben.cok ekleyen var dıye.yarn doktor kntrolun var dımı hadı ıns guzel gelısmeler olmustr ya.

Cinum ekledim seni kapatabilirsin artıkk :) Soyadı en uzun olan kişi benimm başkasını onaylama yanlışlıkla :)) Ayyy sormaa yaa ne kadar cins pcolu olduğumu bir kez daha kanıtlarım. Pzt günü sadece sağda 1 tane 12,5 mm yumurta vardı. Bugün 2 tane 16mm, 1 tane 15 mm, 3 tane 14 mm , diğerlerini sayamadım 13,12,11 diye gidiyor :)15 gün iğne kullan günde yarım yarım artsın 2 günde birden uçtular. Hemenn çatlama önleyici ve büyüme önleyici bi iğne vurdular.16'lıklar her an çatlıycak gibi duruyo dedi. Yumurta sayısıda çok olduğundan 17mm 'de çatlatıcaz diğerleri büyümeden dedi. Yarın tekrar kontrol var. Aşılama kararını sana bırakıyorum. Senin için biraz sancılı geçicek dedi. Gebelikte oluşursa pcolularda küçük yumurtalarda hormon etkisiyle büyüyüp ilk zamanlarda ağrılı geçebiliyomuş. Tüp bebekte yaptırsan aynı sonuçla karşılaşıcaksın dedi. Bende ağrıya razıyım dedimm ha şimdi çekmişim ha sonraa keşke gelse bebiştee :))

merhaba kızlar dün doktora gittim beni bayağı bir rahatlattı moral açısından bu pko hastalığının nazlı olduğunu bizi biraz uğraştırıcak ama eninde sonunda anne olucaksın moralini yüksek tut dedi.Çoğu insan her haimlelikte düşük riski vardır bu risk pko hastalıklarında 2 katına çıkıyormuş.Bugün adetimin 3.günü tekrar klomen e başladık bakalım haftaya perşembe kontrolüm var umarım bu sefer hüsranla karşılaşmam.......

cnm muhtemelen olmuşsndur aşılamanı hadı hayırlısı tatlım.umarım bebis gelır ınşallah.
samyelım evet yenı ev yenı umut bakalım nolcak.aslına bakarsan aynen dedıgın gıbı var bı hayır gelısmemesınde cunku ev taşıma cıktı ıkısı bı arada zor olucaktı...amın kuzum Allahım ellere ımrendırmesın bızde hayirlısyla anne olalım ıns.
aminnnnn cnm...evet baslıcam kısmetse adet olunca...demek cok gelıstı cnm ama adetn ne zaman?belkıde kendılıgınden kalcan veya kaldın bu ay...amanınnn ne sevınırım yaaa.
biliyorum cnm ya kolay gelsn valla..evet umulmadık zamanlarda oluyor o pıyango banada vururmu kı:)sızın bu ay gectı ama ıns öbur ay kuzum.şu evın bıtsınde hayırlısyla.
tamam cnm kapatıcam. Aaaa kız napcan pekı sancıya katlancan tabı bak naslda pörtlemis birden yumoşcuklar haha!MAŞALLAH MAŞALLAH hadı bakalım heyecanla beklıyoruz.
hadı hayırlı olsun.hemen baslaman cok ıyı olmus.ıns bu defa olur cnm ya..doktorunda dogru sylemıs dusuk rısklerı hakkında...banada demıstıkı rahım saglıksız gebelıklerde atarmıs yumurtayı cnm...

hadı hayırlı olsun.hemen baslaman cok ıyı olmus.ıns bu defa olur cnm ya..doktorunda dogru sylemıs dusuk rısklerı hakkında...banada demıstıkı rahım saglıksız gebelıklerde atarmıs yumurtayı cnm...[/QUOTE]

evet canım inşallah bakalım ikincisinin tutma olasılığı daha yüksek diye biliyorum umarım bu defa olur...,

Slm cnmm hayırlı olsunn bakalım .. Kesinlikle dr'lar genelde umutlu yaklaşıyor pcolulara. Çünkü sorun yumurtlama bozukluğu onu hazır hale getirdikten sonra gerisi Allah'a kalmış. Normal insanın hamile kalma şansı neyse bizdede o oluyor. Yumurtada ağır ağır gelişirse rahim kalınlaşıp düşük riskini min. indiriyormuş. Benim bu sefer 16 günde anca gelişim gösterrdiği için rahim iyice kalınlaştı. İnş. bu sefer tutnabilir bebişlerimiz kimyasal gebelik durumu yaşamayız.

ben 3 aydır klomen tedavisi gördüm hep 4-5 tane yumurtam oldu ama döllenmedi. bu ay hsg ve ardından aşılama olacak... ilk aşılamasında tutanlar var mı?

QUOTE=DerinSu;21923482]
tamam cnm kapatıcam. Aaaa kız napcan pekı sancıya katlancan tabı bak naslda pörtlemis birden yumoşcuklar haha!MAŞALLAH MAŞALLAH hadı bakalım heyecanla beklıyoruz. ...[/QUOTE]

Ay sormaa görünce dr'un rengi değiştii hemen durdurmak lazım diye bastı iğneyii sağ gösterip sol vurdu benim yumoşşlar:)Zaten benim dr'un en korktuğu şey çoğul gebelik :)İkiz bile istemiyo. Yazık sana nasıl taşıycaksın 2 çocuk diyo. ( Keşke olsa diyorum bende bi daha bu sürece girmem bi kerette kurtulurum ) Katlanıcaz artık ağrıya ne yapim yaa 15 gün iğne vuruldum iptalde etmek istemedim o yüzden. Yarın yine kontrol eğer dr vazgeçmesse c.tesi olucak aşılama. Bu seferr tutar inşallahh :)

herkese selamlar
son 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum uyku hali bitkinlik, bel ağrısı ve 3 gündür geçemeyen kasığımda batma var sağ tarafta sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilmiyoru çünkü bu ağrı kistten de olabilir çünkü ilk aşılamamda 5 cmlik kist oluşmuştu ve gene benzer bir ağrım vardı inş öyle değildir
aşılama yaptıran arkadaşlar belirtiler ne alemde ne gibi değişiklikler oldu bugüne kadar

bu arada jollycim gözün aydın cnm yumoşlar büyüyor ne güzel böyle yavaş büyüyünce daha sağlıklı olduğunu ve tuttuğunu okumuştum inş seninde öyle olur

inş canım bu kez aşılaman tutar hayırlısıyla bebişin gelir

ben 3 aydır klomen tedavisi gördüm hep 4-5 tane yumurtam oldu ama döllenmedi. bu ay hsg ve ardından aşılama olacak... ilk aşılamasında tutanlar var mı?

duruma ve sorununa göre değişiyor ama tutanlar var

Aynen canım inşallah .Bakalım bizim ki b sefer nasıl gelişicek..

inş canım bu kez aşılaman tutar hayırlısıyla bebişin gelir

Amin canım inşallah .Allahım tüm isteyenlerin dileklerini geri çevirmesin....

Cnm valla bende sana diyim o zaman umutsuz olmaa diyee :) Şimdi evde tadilat vs. oyalanıcak birşeyler var. Vakit çokk çabuk geçiyo gerçektende. Senin bebiş kendiliğinden gelicek bence aşılamaya bile gerek kalmıycak ben öyle hissediyorumm

Slmm , Cnm ne güzel belirtiler bunlar böylee :)) Benimde ilk aşılamada belirtilerim kassıkta batma,göğüslerde feci şişlikti. Hatta kesin kist oldum diye düşünmüştüm. Ama hamilelik belirtisiymiş meğersem. Sonra ne zaman B-hcg bende düşmeye başladı belirtilerde 2 hafta sonra kaybolmuştu. İnş.gelmiştir bebişş. Ayy byüdü cnmm sormaa zor günler beni bekliyo ama içimde bir çocuk kadar yumurta taşıyorumm:)) Kötü taraftan bakarsak tutmassa kist olucak 1 ay ağrı çekicem. İyi taraftan bakarsak gebelik olsada o yumurtalar büyücek yine ağrı çekicemm :) Her şekilde kaçarım yok yanii :)

Şimdiden hayırlı olsun diyelimm :) İlk aşılamada şans az olmakla beraber tutanlar var. İnş.sende bu şanslı kişilerden olursunn :)

canlar 112den haber varmı cok merak etiimmmmm bende durum aynı ignelerimi kendim vuruyorum artık large oldum iyice y arın kontrol var bakalım ne haldeyimmmm

canlar 112den haber varmı cok merak etiimmmmm bende durum aynı ignelerimi kendim vuruyorum artık large oldum iyice y arın kontrol var bakalım ne haldeyimmmm

Yok cnm yaa uğramadı daha bugünn bende meraktayım. Bebişini görmüştür inş.mutlu haberlerini verir bizee Ayy benim iğne serüvenim bugün sonlandı bakalım dr kesti hemen .Bakalım yarın ne olucakk :) İnş. seninkilerde büyümüştür benimki gibi uğraştırmaz seni :)

derinsu canım ağzından bal damlıyor keşke kalsam ama hiç umudum yok.son kez aşılamayı deneyeceğiz gibi geliyor.hayırlısı artık.inşallah senin güzel haberlerini alırız burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…