Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim doktor yumurtan şu gün istenilen büyüklige ulasıcak dio o gün ulasıo valla adam cok ii biliyo bu işi anlamadım bendedaha kullanırım ben ilaç tahminimce ilkinde 800 kullanmıstım cünkü bu sefer daha 300 yeni bitti daha kullancam tahminimce aman sonuc güsel olsunda razıyım be jollycim herseye sende razısın ugraşsakta sıkılsakta mücadele ediyoruz allah baksın yüzümüze inşallah artıkkk:18::44::26:

merhaba ahsn ...
sen şuan bir tedavi uyguluyormusun yoksa beklemedemisin.bende bu ay regl olmayı bekliyorum 2, aşılama için ama kararsızım aşılama mı yaptırsam yoksa direk tüp bebek mi bilemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var aslında....inş hayallerine kavuşmuşsundur.

kuzum herşey allahtan bak bizde hiçbir problem olmadığı halde hala gebelik oluşmadı 5 senedir bekliyoruz.problemi olupta hamile kalanlar hatta doktorların imkansız olmaz diyenlerin bile oluyor nasip kısmet allah biliyor işte hepimizi birgün sevindirecek inşallah.

pardon ahsn sende aynı şavaş içerisindesin sanırım msjlarını yeni gördüm..inş rabbim çift çizgiyi en kısa sürede gösterir sana ve hepimize..ne kadar zamandır ugraşıyorsun birde hangi şehirdesin ögrenebilirmiyim..ben 2,aşılama için bir karar veremiyorum da dr konusundan..bursa falansa tavsiyelerinizi rica edecektim..

Aynen öyle cnmm yaa testte 12 adet sperm çıkıp ilk ay hamile kalan arkadaşı gördükten sonra hiç bişey imkansız değildir diyorum :)Kesinlikle sizin için sıkıntılı süreçlerdir cnm hiç bişeyin olmadığı halde beklemek.Sadece vakti zamanı var diye düünücez artık. İnş. bizim zamanımızda yakındırda gelir bebişlerimiz

merhaba canım.tedaviye devam ediyoruz bu ay aşılama olucaktı ama yumurtalardan biri çok çabuk geliştiği ve 1 yumurta olduğu için doktor iptal etti.normal yollardan deneyerek geçiriyoruz.bende senin gibi kararsızdım hatta 3.aşılamayı bile düşünmüyodum direk tüp bebek yaptırcaktım ama vazgeçtim.sende mutlaka 2.aşılamanıda yaptır.eğer direk tüp bebeğe geçersek ve allah korusun olumsuz sonuç alırsak bu umudumuzuda kaybedicez sonuna kadar ne gerekiyorsa yap tüp bebeği en son çare olarak düşün belkide kendiliğinden kalıcaksın bu arada kaç yıllık evlisin?alah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

haklısın herkesin bi vakti zamanı var canım ben hamile kalırsam eminim kalmayan arkadaş olmayacak çünkü çok takıntılıyım herşeyi kafaya takıyorum olcaktı olmayacaktı bu stresi bi atsam olacak ama atamıyorum işte.

Ay cnmm sorun benim cins bünyede. Geçen sefer 1.125 Kullanılmıştı ilaç Bu sefer söyliyim şok ol :) Tam 2.500 doz aldımm :)) 2 katından bile fazla. Aynen öyle cnm yaa çekicez ağrıları,acıları belki ama sonu güzel olur inş.

slm herkese,canım çok sıkkın bugün dr.a gittim bebeğimi çok zor gördü doktor haftasına göre çok küçük dedi,belli belirsiz yani,kalp atışı zaten yok,1 hafta daha bekleyelim ona göre sonuçlandırırız dedi,hayırlısını diliyorum Rabbimden,dualrınızı bekliyorum hepinizden...

canım ekim ayında 6. yılımıza girdik 2 yıldır da bebek istiyoruz bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz bilemiyorum

bozma moralini arkadaşım belki minik bi bebek olacak narin bir civciv oalcak..umutsuzluğa kapılma moralini yüksek tutup beslenmene falan dikkat et inş bir hafta sonra kalp atışlarıyla sana sesini duyurur..

112cim canım üzülme diyemem anlayabiliyorum az cok ama hayırlısı demek gerek umarım büyür bebecik annesini üzmezzz

moralini bozma kalbini ferah tut.inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız sabret bol bol dua et allah hepimizn yardımcısı olsun.

canım ekim ayında 6. yılımıza girdik 2 yıldır da bebek istiyoruz bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz bilemiyorum

hemen hemene aynı yılda evlenmişiz bizde 4 senedir arıyoruz belkide daha fazla allah sınıyor bizi sitem etmeyelim bolca dua edelim ben herzaman dua ediyorum.öncelikle hayırlısı belkide olumsuz bişi olucaktı oyüzden hala olmuyor herşeye olumlu bakmak lazım bak sen 2 yıldır arıyosun ama yıllardır arayanlar var oyüzden halimize şükredelim sabredelim.

Cnm yaa beklemek çok zor ama moralini yüksek tutmaya çalış :/ Belkide çok geç döllenme olmuştur. Dualarımız seninle

jolly,ozgeozge,nilmumu,ahsn,buyukaksu...hepinize iyidilekleriniz için çok teşk.umarım dediğiniz gibidir,şunu bilinki,o çift çizgiyi görmekle iş bitmiyomuş,gerisi daha stresli,Rabbim tez zamanda hepinizi meleklerine kavuşdurur inş.çok dua ediyorum hepinize gerçekden,Allaha emanet olun..

canım morelını yuksek tut bol bol dua et bızlerde senın ıcın dua edıyoruz bebişin ıns. büyüyecek pek nazlı anlasılan :) sıkma canını bılıyorum kolay degıl ama morelını yuksek tut buyuyecek bebısss üzme kendını ıns. kısa zamandada kalp atıslarını duyarsın cnm

olsun canım olsun hayırlısıyla da acısı hiç bişey valla hayırlı haberler verirsin inş
benim belirtilerde de kafam karışıyor işte kist mi yoksa gebelik mi diye inş bebiştir kasığımda batma ve göğüs uçlarımda dokununca ağrılar var hayra alamettir inş içime su serptin canım saolasın umutlandım sayende

belki geç döllenmedir ondan küçüktür canını sıkma inş kalp atışlarını da duyarsın en kısa zamanda stres yapma canım iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…