Yok cnm yaa uğramadı daha bugünn bende meraktayım. Bebişini görmüştür inş.mutlu haberlerini verir bizeeAyy benim iğne serüvenim bugün sonlandı bakalım dr kesti hemen .Bakalım yarın ne olucakk :) İnş. seninkilerde büyümüştür benimki gibi uğraştırmaz seni :)
Aşılama olan arkadaşlarım biliyorumm beklemek çok zor insan ister istemez stres yapıyo günleri sayıyor ben 2 aşılama geçirmiş ve hala sonuç alamamış biri olarak size sölüyorum sakın stres yapmayın kafanıza takmayın kalbinizi ferak tutun bakın ozaman gebelik oluşacak.
Slm cnmm hayırlı olsunn bakalım .. Kesinlikle dr'lar genelde umutlu yaklaşıyor pcolulara. Çünkü sorun yumurtlama bozukluğu onu hazır hale getirdikten sonra gerisi Allah'a kalmış. Normal insanın hamile kalma şansı neyse bizdede o oluyor. Yumurtada ağır ağır gelişirse rahim kalınlaşıp düşük riskini min. indiriyormuş. Benim bu sefer 16 günde anca gelişim gösterrdiği için rahim iyice kalınlaştı. İnş. bu sefer tutnabilir bebişlerimiz kimyasal gebelik durumu yaşamayız.
kuzum herşey allahtan bak bizde hiçbir problem olmadığı halde hala gebelik oluşmadı 5 senedir bekliyoruz.problemi olupta hamile kalanlar hatta doktorların imkansız olmaz diyenlerin bile oluyor nasip kısmet allah biliyor işte hepimizi birgün sevindirecek inşallah.
merhaba ahsn ...
sen şuan bir tedavi uyguluyormusun yoksa beklemedemisin.bende bu ay regl olmayı bekliyorum 2, aşılama için ama kararsızım aşılama mı yaptırsam yoksa direk tüp bebek mi bilemiyorum .fikirlerinize ihtiyacım var aslında....inş hayallerine kavuşmuşsundur.
Aynen öyle cnmm yaa testte 12 adet sperm çıkıp ilk ay hamile kalan arkadaşı gördükten sonra hiç bişey imkansız değildir diyorum :)Kesinlikle sizin için sıkıntılı süreçlerdir cnm hiç bişeyin olmadığı halde beklemek.Sadece vakti zamanı var diye düünücez artık. İnş. bizim zamanımızda yakındırda gelir bebişlerimiz
benim doktor yumurtan şu gün istenilen büyüklige ulasıcak dio o gün ulasıo valla adam cok ii biliyo bu işi anlamadım bendedaha kullanırım ben ilaç tahminimce ilkinde 800 kullanmıstım cünkü bu sefer daha 300 yeni bitti daha kullancam tahminimce aman sonuc güsel olsunda razıyım be jollycim herseye sende razısın ugraşsakta sıkılsakta mücadele ediyoruz allah baksın yüzümüze inşallah artıkkk :18: :44::26:
merhaba canım.tedaviye devam ediyoruz bu ay aşılama olucaktı ama yumurtalardan biri çok çabuk geliştiği ve 1 yumurta olduğu için doktor iptal etti.normal yollardan deneyerek geçiriyoruz.bende senin gibi kararsızdım hatta 3.aşılamayı bile düşünmüyodum direk tüp bebek yaptırcaktım ama vazgeçtim.sende mutlaka 2.aşılamanıda yaptır.eğer direk tüp bebeğe geçersek ve allah korusun olumsuz sonuç alırsak bu umudumuzuda kaybedicez sonuna kadar ne gerekiyorsa yap tüp bebeği en son çare olarak düşün belkide kendiliğinden kalıcaksın bu arada kaç yıllık evlisin?alah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..
slm herkese,canım çok sıkkın bugün dr.a gittim bebeğimi çok zor gördü doktor haftasına göre çok küçük dedi,belli belirsiz yani,kalp atışı zaten yok,1 hafta daha bekleyelim ona göre sonuçlandırırız dedi,hayırlısını diliyorum Rabbimden,dualrınızı bekliyorum hepinizden...
slm herkese,canım çok sıkkın bugün dr.a gittim bebeğimi çok zor gördü doktor haftasına göre çok küçük dedi,belli belirsiz yani,kalp atışı zaten yok,1 hafta daha bekleyelim ona göre sonuçlandırırız dedi,hayırlısını diliyorum Rabbimden,dualrınızı bekliyorum hepiniz
inşllh 112 cim inşllah bütün kalbimle diliyorum.. bebeğinin kalp atışlarını duyarsın...allah anne olmayı hepimize nasip eder insallah...
slm herkese,canım çok sıkkın bugün dr.a gittim bebeğimi çok zor gördü doktor haftasına göre çok küçük dedi,belli belirsiz yani,kalp atışı zaten yok,1 hafta daha bekleyelim ona göre sonuçlandırırız dedi,hayırlısını diliyorum Rabbimden,dualrınızı bekliyorum hepinizden...
canım ekim ayında 6. yılımıza girdik 2 yıldır da bebek istiyoruz bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz bilemiyorum
Cnm valla bende sana diyim o zaman umutsuz olmaa diyee :) Şimdi evde tadilat vs. oyalanıcak birşeyler var. Vakit çokk çabuk geçiyo gerçektende. Senin bebiş kendiliğinden gelicek bence aşılamaya bile gerek kalmıycak ben öyle hissediyorumm
Slmm , Cnm ne güzel belirtiler bunlar böylee :)) Benimde ilk aşılamada belirtilerim kassıkta batma,göğüslerde feci şişlikti. Hatta kesin kist oldum diye düşünmüştüm. Ama hamilelik belirtisiymiş meğersem. Sonra ne zaman B-hcg bende düşmeye başladı belirtilerde 2 hafta sonra kaybolmuştu. İnş.gelmiştir bebişş. Ayy byüdü cnmm sormaa zor günler beni bekliyo ama içimde bir çocuk kadar yumurta taşıyorumm:)) Kötü taraftan bakarsak tutmassa kist olucak 1 ay ağrı çekicem. İyi taraftan bakarsak gebelik olsada o yumurtalar büyücek yine ağrı çekicemm :) Her şekilde kaçarım yok yanii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?