Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benım takma kafaya ya sayılı gunler nede olsa.is guc derken gecer.ama bakarsn esin ıyilestgı gibi bebıs gelır o 6 aya takılma hiç illa sayı yukselınce olacak dıye bşy yok kuzum rahat ol.

evet canım inşallah bakalım ikincisinin tutma olasılığı daha yüksek diye biliyorum umarım bu defa olur...,[/QUOTE]
ins cnm ıns olur...alıntı bozuk ckmş galıba cnm ben alıncada öyle cıkacak muhtemelen umarm karısmaz cok.
QUOTE=DerinSu;21923482]
tamam cnm kapatıcam. Aaaa kız napcan pekı sancıya katlancan tabı bak naslda pörtlemis birden yumoşcuklar haha!MAŞALLAH MAŞALLAH hadı bakalım heyecanla beklıyoruz. ...

Ay sormaa görünce dr'un rengi değiştii hemen durdurmak lazım diye bastı iğneyii sağ gösterip sol vurdu benim yumoşşlar:)Zaten benim dr'un en korktuğu şey çoğul gebelik :)İkiz bile istemiyo. Yazık sana nasıl taşıycaksın 2 çocuk diyo. ( Keşke olsa diyorum bende bi daha bu sürece girmem bi kerette kurtulurum ) Katlanıcaz artık ağrıya ne yapim yaa 15 gün iğne vuruldum iptalde etmek istemedim o yüzden. Yarın yine kontrol eğer dr vazgeçmesse c.tesi olucak aşılama. Bu seferr tutar inşallahh :)[/QUOTE]
ayyy 2gun kaldı c.tesıye ıns doktor vazgecmez.evet bzler ıcın cogul gebelık pek uygun olmuyo ama bellı olmaz.özellkle ben hem pko hem rahımde şekıl bozukluguyla çogul nsl olur tahmın edemıyorum.tek olsun saglıklı hayırlı olsun.

gülselicim ıns belırtıler bebıstendır kıst olmamıstr ıns.

geçmiş olsun canım ohh yükselir sen hiç merak etme .. adamı besiye al bol bol fındık ceviz bal polen allah ne verdiyse hayırlısı olsun inşallah ....

ınsallh cnm... valla kılo aldı serumlardan zaten kecıboynuzunada basladık artık ınsllah kısa zamanda yukselır :)[/QUOTE]

gogi canım eşin ameliyat oldu mu? durumu nasıl şimdi? geçmiş olsun. bende haftaya aşılama için gidiyorum.. şey soracaktım ben.. bütün arkdaşlara da soruyum cevapları bekliyorum. doktor bana klomen hap vermişti. 3. gününde iç dedi. ben 3. günümde içmeye başladım. adetim kesildi. bu normal mi? normalde 5 veya 6. günde banyo yaparım. 4. 5. ve 6. günde azda olsa gelir. şimdi 3 ten sonra direk kesildi. bitti. bende doktora sormadım gidince soracağım. ilk önce size soruyum dedim. gogi dualarını esirgeme. rabbim sana da ve bütün arkadaşlara yardım etsin.. isteyen herkese hayırlı ömürlü evlatlar versin.. Cevaplarınızı bekliyorum...

canım benim bozma moralini geç döllenmedir belki kalbini ferah tut sen ... dua et bilerinde duasa senle unutma .. güzel haberler alıcaz ben inanıyorum buna sende inan. dikkat et kendine ....

bende o çift çizgiyi görsem yeter başka bişi istemem diyodum ama öyle değilmiş.sen yinede olumlu güzel şeyler düşün psikoloji çok önemli allahın izniyle herşey yoluna girecek.allah yardımcın olsun.

dogru diyorsun yıllardır arayan arkadaşlar var okuyorum burdan hikayelerini sabırlarına çabalarına hayranım..rabbim kimseyi bu yoldan eli boş çıkartmasın çocuk düşünmeden önce hiç bu kadar zor birşey oldugunu düşünmeiştim..çok zorr çokk ..inş daha fazla bekletmeden gelirler meleklerimiz..

evet canım çok haklısın bu yolda sınanmak çok zor sabır işi..başka çaremiz yok.allah kucaklarımız tez zamanda hayırlısıyla doldursun inşallah.aşılaman nezaman yapılcak adetin gelincemi başlayacaksın tedaviye?

Günaydın kızlarrrr...Aşılama sonrası test yapmama 5 gün kaldı...Bazen heyecan karmaşası içine giriyorum ama belirtileri okudukça bunların hiçbiri bende yok diyorum.Bu ilk aşılamamdı ama sanırım negatif sonuçlanacak.Önümüzdeki hafta aşılaması sonuçlanacaklar sizler ne durumdasınız? Birkaç belirtim olsa yine biraz ümitlenicem ama tık yok.

günaydın canım :)

yarın tahlile gideceğim ama seninle aynı durumdayım.
Göğüslerimdeki sızlamadan başka bir şey olmadı.
dün akşam regl olacakmışım gibi ara sıra sancım oldu ama
dewamı gelmedi. Bende artık negatif sonuç alacağımı düşünmeye
başladım, bakalım yarın belli olcak inş

Canım adet tarihin geçti mi? İşin kötüsü benim test günüm ile adet tarihim aynı gün.Yani her durumda haftaya salı gününden önce hiçbirşey öğrenemeyeceğim.Sen sonuna gelmişsin bugünkü heyecanını tahmin edebiliyorum.İnşallah yarın bizlere mutlu haberi verirsin.
Sen yarın pozitif sonuç alırsan (sende de benim gibi belirti olmadığı için) buna en çok sevinen kişilerden biri ben olucam emin olabailirsinAllah yardımcın olsun ; yarın tüm emeklerinin karşılığını alacağın mutlu bir gün olsun senin için

Son düzenleme:
arkadaşlar iyigünler.. haftaya salı günü yani 11. günde doktora gideceğim. takipe alacak heralde. eşim 11. günde perhisli mi gidecek yoksa doktor söylüyor mu o günden sonra perhisli gel diye.. bir de klomen hapı vermişti içtim. hastalığının 3. gününde başla dedi. başladım. 3 günden sonra hasta olmadım.. bu normal mi? normal adetimde 4. 5. 6. günde de azda olsa olurum. 6. günde banyo yaparım.. cevaplarınızı bekliyorum..

ahhh canım ahh reglim cumartesi yada pazar olacak büyük ihtimalle, stresimde o yüzden ya ((
aşılmamam reglimin 11.gününde yapıldığı için, tahlilimde reglimden önceye denk geldi...
aslında bugüne kadar heyecan ve stres çoktu ama bugün nedense durgunlaşmaya başladım,
sanırım bilinç altında olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
inş canım inş. güzel dileklerin moral olduğu gibi, hepimize şans
getirir inşallah. ben 8 yıllık evliyim, daha önce ara ara denemelerimiz olmuştu ama net
olarak 2 yıldır uğraşıyoruz ( gerçi ilk aşılamam)
umarım artık hedefe ulaşırız hep beraber :)))

Canım benim de aynen senin gibiydi. adet günümle test günüm aynıydı ve hiç bi belirtim yoktu. Hem de ilk aşılamamdı. Ama şükürler olsun ki meleğim benimle. Sakın umudunuzu yitirmeyin. İnşallah bebişleriniz sizinledir

İnşallah tutmuştur arkadaşım yarn sonucunu yazmayı unutma

Canım ya ah bir senin gibi pozitif sonuç alabilsem...Bebişimin benimle olduğunu öğrendiğim anda ki halimi düşünemiyorum.Sanırım akıl ve ruh sağlığım belli bir süre için faaliyet dışı kalır.Ben olumsuz olacağına ve 2.aşılamaya öyle bir şartlandırdım ki kendimi pozitif sonuç alırsam ne yaparım acaba hayal bile edemiyorum.Allah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Canım yarın sonucunu alır almaz lütfen bizlerle paylaş...Mutlu haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum:18:

kızlar merhaba
benim düne kadar kasık ağrım vardı ama bugün hiç bişey yok iç bi belirtim kalmadı ya anlamadım valla ben kendimi adetim düzensiz olduğu için ne zaman adet olucam bilmiyorum aşılamam 17.günümde oldu benim en son 8 kasımda adet olmuştum test günümde 8 aralık :44: ilk aşılamamda 26.günde adet olmuştum bakalım 7 günüm kaldı test günüme inş olumlu sonuç olurum

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek ve aşılamanın yönetmeliği değişmiş. Ben klomen kullanacağım diye gittim. Doktor artık sadece pko olan hastalara klomen veriyoruz sana aşılama olacak dedi. Çok büyük bir şok oldu benim için. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 320 tl'ye iğnelerimi aldım. Adetimin 2. günü ilk iğnemi oldum. 8. günü tekrar kontrole çağırdı. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Aşılama nasıl ve ne zaman olacak? Eşim ne zaman çağırılacak? Kaç gün perhiz yapmalı? Ben neler yiyip içmeliyim? Hiç bir bilgim yok. Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Bugün 3. günüm

ilaçtan dolayı olabiliyor doktor sana söyler zaten eğer söylemezse zaten yumurta takibinde yumurtaların çatlayacağına yakın sana gün veriyor aşılama için çatlatma iğnesini vurunup aşılama olacağın için zamanın oluyor perhiz için

canım benim de vardı kasık ağrısı ama geçti şimdi iç bişey yok bazen belirti olmasa da tutuyor bazen bütün hamilelik belirtileri olsada tutmuyor psikolojik birazda sen içini ferah tut iyi haberler alacaksın inş dua edelim birbirimize

yarın mı ne güzel zamanın gelmiş inş hayırlı sonuçlar alırsın bize de umut olur böylece canım mutlaka sonucunu paylaş bizlerle

arkadaşlar ben geldim :)) aşılamam bugün sabah oldu allaha şükür. korktuğum gibi değilmiş. korkacak hiç bişey yokmuş yani. şimdi sıra geldi gün saymaya. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alcaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…