cnm benım takma kafaya ya sayılı gunler nede olsa.is guc derken gecer.ama bakarsn esin ıyilestgı gibi bebıs gelır o 6 aya takılma hiç illa sayı yukselınce olacak dıye bşy yok kuzum rahat ol.[QUO
ınsallah canım evın ısı bıtcek tolga ıyılesıcek daha cok var valla herkese umutsuz olmayın dıyorum ama kendımde bazenumutsuz olup karamsar takılıyorum(( ıns. kısa surede yoluna gırer sayılarımız falanda gelır bebıss
hadı hayırlı olsun.hemen baslaman cok ıyı olmus.ıns bu defa olur cnm ya..doktorunda dogru sylemıs dusuk rısklerı hakkında...banada demıstıkı rahım saglıksız gebelıklerde atarmıs yumurtayı cnm...
QUOTE=DerinSu;21923482]
tamam cnm kapatıcam. Aaaa kız napcan pekı sancıya katlancan tabı bak naslda pörtlemis birden yumoşcuklar haha!MAŞALLAH MAŞALLAH hadı bakalım heyecanla beklıyoruz. ...
herkese selamlar
son 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum uyku hali bitkinlik, bel ağrısı ve 3 gündür geçemeyen kasığımda batma var sağ tarafta sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilmiyoru çünkü bu ağrı kistten de olabilir çünkü ilk aşılamamda 5 cmlik kist oluşmuştu ve gene benzer bir ağrım vardı inş öyle değildir
aşılama yaptıran arkadaşlar belirtiler ne alemde ne gibi değişiklikler oldu bugüne kadar
bu arada jollycim gözün aydın cnm yumoşlar büyüyor ne güzel böyle yavaş büyüyünce daha sağlıklı olduğunu ve tuttuğunu okumuştum inş seninde öyle olur
geçmiş olsun canım ohh yükselir sen hiç merak etme .. adamı besiye al bol bol fındık ceviz bal polen allah ne verdiysehayırlısı olsun inşallah ....
slm herkese,canım çok sıkkın bugün dr.a gittim bebeğimi çok zor gördü doktor haftasına göre çok küçük dedi,belli belirsiz yani,kalp atışı zaten yok,1 hafta daha bekleyelim ona göre sonuçlandırırız dedi,hayırlısını diliyorum Rabbimden,dualrınızı bekliyorum hepinizden...
jolly,ozgeozge,nilmumu,ahsn,buyukaksu...hepinize iyidilekleriniz için çok teşk.umarım dediğiniz gibidir,şunu bilinki,o çift çizgiyi görmekle iş bitmiyomuş,gerisi daha stresli,Rabbim tez zamanda hepinizi meleklerine kavuşdurur inş.çok dua ediyorum hepinize gerçekden,Allaha emanet olun..
hemen hemene aynı yılda evlenmişiz bizde 4 senedir arıyoruz belkide daha fazla allah sınıyor bizi sitem etmeyelim bolca dua edelim ben herzaman dua ediyorum.öncelikle hayırlısı belkide olumsuz bişi olucaktı oyüzden hala olmuyor herşeye olumlu bakmak lazım bak sen 2 yıldır arıyosun ama yıllardır arayanlar var oyüzden halimize şükredelim sabredelim.
dogru diyorsun yıllardır arayan arkadaşlar var okuyorum burdan hikayelerini sabırlarına çabalarına hayranım..rabbim kimseyi bu yoldan eli boş çıkartmasın çocuk düşünmeden önce hiç bu kadar zor birşey oldugunu düşünmeiştim..çok zorr çokk ..inş daha fazla bekletmeden gelirler meleklerimiz..
Günaydın kızlarrrr...Aşılama sonrası test yapmama 5 gün kaldı...Bazen heyecan karmaşası içine giriyorum ama belirtileri okudukça bunların hiçbiri bende yok diyorum.Bu ilk aşılamamdı ama sanırım negatif sonuçlanacak.Önümüzdeki hafta aşılaması sonuçlanacaklar sizler ne durumdasınız? Birkaç belirtim olsa yine biraz ümitlenicem ama tık yok.
günaydın canım :)
yarın tahlile gideceğim ama seninle aynı durumdayım.
Göğüslerimdeki sızlamadan başka bir şey olmadı.
dün akşam regl olacakmışım gibi ara sıra sancım oldu ama
dewamı gelmedi. Bende artık negatif sonuç alacağımı düşünmeye
başladım, bakalım yarın belli olcak inş
Canım adet tarihin geçti mi? İşin kötüsü benim test günüm ile adet tarihim aynı gün.Yani her durumda haftaya salı gününden önce hiçbirşey öğrenemeyeceğim.Sen sonuna gelmişsin bugünkü heyecanını tahmin edebiliyorum.İnşallah yarın bizlere mutlu haberi verirsin.
Sen yarın pozitif sonuç alırsan (sende de benim gibi belirti olmadığı için) buna en çok sevinen kişilerden biri ben olucam emin olabailirsinAllah yardımcın olsun ; yarın tüm emeklerinin karşılığını alacağın mutlu bir gün olsun senin için
Canım adet tarihin geçti mi? İşin kötüsü benim test günüm ile adet tarihim aynı gün.Yani her durumda haftaya salı gününden önce hiçbirşey öğrenemeyeceğim.Sen sonuna gelmişsin bugünkü heyecanını tahmin edebiliyorum.İnşallah yarın bizlere mutlu haberi verirsin.
Sen yarın pozitif sonuç alırsan (sende de benim gibi belirti olmadığı için) buna en çok sevinen kişilerden biri ben olucam emin olabailirsinAllah yardımcın olsun ; yarın tüm emeklerinin karşılığını alacağın mutlu bir gün olsun senin için
ahhh canım ahh reglim cumartesi yada pazar olacak büyük ihtimalle, stresimde o yüzden ya((
aşılmamam reglimin 11.gününde yapıldığı için, tahlilimde reglimden önceye denk geldi...
aslında bugüne kadar heyecan ve stres çoktu ama bugün nedense durgunlaşmaya başladım,
sanırım bilinç altında olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
inş canım inş. güzel dileklerin moral olduğu gibi, hepimize şans
getirir inşallah. ben 8 yıllık evliyim, daha önce ara ara denemelerimiz olmuştu ama net
olarak 2 yıldır uğraşıyoruz ( gerçi ilk aşılamam)
umarım artık hedefe ulaşırız hep beraber :)))
İnşallah tutmuştur arkadaşım yarn sonucunu yazmayı unutma
Canım benim de aynen senin gibiydi. adet günümle test günüm aynıydı ve hiç bi belirtim yoktu. Hem de ilk aşılamamdı. Ama şükürler olsun ki meleğim benimle. Sakın umudunuzu yitirmeyin. İnşallah bebişleriniz sizinledir
ahhh canım ahh reglim cumartesi yada pazar olacak büyük ihtimalle, stresimde o yüzden ya((
aşılmamam reglimin 11.gününde yapıldığı için, tahlilimde reglimden önceye denk geldi...
aslında bugüne kadar heyecan ve stres çoktu ama bugün nedense durgunlaşmaya başladım,
sanırım bilinç altında olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
inş canım inş. güzel dileklerin moral olduğu gibi, hepimize şans
getirir inşallah. ben 8 yıllık evliyim, daha önce ara ara denemelerimiz olmuştu ama net
olarak 2 yıldır uğraşıyoruz ( gerçi ilk aşılamam)
umarım artık hedefe ulaşırız hep beraber :)))
ilaçtan dolayı olabiliyor doktor sana söyler zaten eğer söylemezse zaten yumurta takibinde yumurtaların çatlayacağına yakın sana gün veriyor aşılama için çatlatma iğnesini vurunup aşılama olacağın için zamanın oluyor perhiz içinarkadaşlar iyigünler.. haftaya salı günü yani 11. günde doktora gideceğim. takipe alacak heralde. eşim 11. günde perhisli mi gidecek yoksa doktor söylüyor mu o günden sonra perhisli gel diye.. bir de klomen hapı vermişti içtim. hastalığının 3. gününde başla dedi. başladım. 3 günden sonra hasta olmadım.. bu normal mi? normal adetimde 4. 5. 6. günde de azda olsa olurum. 6. günde banyo yaparım.. cevaplarınızı bekliyorum..
Günaydın kızlarrrra..Aşılama sonrası test yapmama 5 gün kaldı...Bazen heyecan karmaşası içine giriyorum ama belirtileri okudukça bunların hiçbiri bende yok diyorum.Bu ilk aşılamamdı ama sanırım negatif sonuçlanacak.Önümüzdeki hafta aşılaması sonuçlanacaklar sizler ne durumdasınız? Birkaç belirtim olsa yine biraz ümitlenicem ama tık yok.
günaydın canım :)
yarın tahlile gideceğim ama seninle aynı durumdayım.
Göğüslerimdeki sızlamadan başka bir şey olmadı.
dün akşam regl olacakmışım gibi ara sıra sancım oldu ama
dewamı gelmedi. Bende artık negatif sonuç alacağımı düşünmeye
başladım, bakalım yarın belli olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?