ilaçtan dolayı olabiliyor doktor sana söyler zaten eğer söylemezse zaten yumurta takibinde yumurtaların çatlayacağına yakın sana gün veriyor aşılama için çatlatma iğnesini vurunup aşılama olacağın için zamanın oluyor perhiz için
canım benim de vardı kasık ağrısı ama geçti şimdi iç bişey yok bazen belirti olmasa da tutuyor bazen bütün hamilelik belirtileri olsada tutmuyor psikolojik birazda sen içini ferah tut iyi haberler alacaksın inş dua edelim birbirimize
yarın mı ne güzel zamanın gelmiş inş hayırlı sonuçlar alırsın bize de umut olur böylece canım mutlaka sonucunu paylaş bizlerle
arkadaşlar ben geldim :)) aşılamam bugün sabah oldu allaha şükür. korktuğum gibi değilmiş. korkacak hiç bişey yokmuş yani. şimdi sıra geldi gün saymaya. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alcaz :))
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek ve aşılamanın yönetmeliği değişmiş. Ben klomen kullanacağım diye gittim. Doktor artık sadece pko olan hastalara klomen veriyoruz sana aşılama olacak dedi. Çok büyük bir şok oldu benim için. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 320 tl'ye iğnelerimi aldım. Adetimin 2. günü ilk iğnemi oldum. 8. günü tekrar kontrole çağırdı. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Aşılama nasıl ve ne zaman olacak? Eşim ne zaman çağırılacak? Kaç gün perhiz yapmalı? Ben neler yiyip içmeliyim? Hiç bir bilgim yok. Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Bugün 3. günüm
Merhabalar arkadaşım öncelikle tedavin inş. olumlu sonuçlanır diyerek başlıyım :) Hiç stres yapma moralinide bozma. Aşılamanın normal yoldan olması ile pek bi farkı yok gözün korkmasın :) 8.gün yumurtalarının durumuna göre doktorun doz ayarlaması yapıcaktır. Yeterli büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlama iğnesi ve 36 saat sonrada aşılama işlemi yapılıyor. İğne sayısı kişiden kişiye değişiyor. Ben ilk aşılamada 9 gün , 2.de 15 gün kullandım :) Sen kontrole gittiğinde dr sana yumurta durumuna göre yaklaşık aşılama tarihini vericek ve eşinede 4-5 gün perhiz uygulayacak. Sen normal hayatına devam eddebilirsin stresten uzak dur yeter :)
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek ve aşılamanın yönetmeliği değişmiş. Ben klomen kullanacağım diye gittim. Doktor artık sadece pko olan hastalara klomen veriyoruz sana aşılama olacak dedi. Çok büyük bir şok oldu benim için. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 320 tl'ye iğnelerimi aldım. Adetimin 2. günü ilk iğnemi oldum. 8. günü tekrar kontrole çağırdı. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Aşılama nasıl ve ne zaman olacak? Eşim ne zaman çağırılacak? Kaç gün perhiz yapmalı? Ben neler yiyip içmeliyim? Hiç bir bilgim yok. Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Bugün 3. günüm
Hadi hayırlı olsun cnmm benimde bu akşam çatlama c.teside aşılama olucakk :) Birlikte sayarız artıkk . İnş. bu kez olurr
merhaba canım,
öncelikle aşılaman hayırlı olsun, umarım dileğine kavuşursun.
diğer arkadaşımında belirttiği gibi öcelikle stresten kesinlikle uzak olacaksın.
gerçi doktorun bir şey söylememiş ama benim doktorum iğnelerime
başladığım gün sigara alkol asitli içecek konsantre içecek, hazır gıda
ilaç, ilişki vs. hepsini yasaklamıştı, sonucuma göre de pozitif olursa
dewam edeceğim olmazsa da malum kötü sonuç((
inş senin için aşılaman başarılı olur :)
arkadaşlar aranızda aşılama sonrası jel kullanan oldu mu? nasıl kullanıldığı hakkında bilgisi olan var mı? doktorum bana jel verdi. yarın kullanmaya başlıycam, bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun :))) birde aşılamadan sonra lekelenme varmıydı sizlerdede?
Günaydın kızlarrrr...Aşılama sonrası test yapmama 5 gün kaldı...Bazen heyecan karmaşası içine giriyorum ama belirtileri okudukça bunların hiçbiri bende yok diyorum.Bu ilk aşılamamdı ama sanırım negatif sonuçlanacak.Önümüzdeki hafta aşılaması sonuçlanacaklar sizler ne durumdasınız? Birkaç belirtim olsa yine biraz ümitlenicem ama tık yok.
jel vermesi lazımdı zaten canım progesteron salgılıyo o jel vucuda bebek tutunsun die bende kullandım lekelenme oluyo asılama sonrası korkacak bişi diil gecer merak etme her gün sabah jeli sık ama cogu insan bunu bilmiyo sakın yatma kalk dolas 2 saat yatma yoksa jel bi yerde birikip mantar yapıo verdigi jelin adıda crione bende 2. aşılama icin ignelerdeyim haftaya olcak büyük ihtimal seninde hayırlı olsun
bana jel vermedi doktor onun için bilmiyorum nasıl kullanılır ama lekelenme akıntı gibi kanama normal canım korkma her aşılamada olur kendini kastıysan yada spekulum takılırken falan oluyor
slm özgecim naber nasıl gidiyor tedavi?aşılama olucakmış inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz..
jel vermesi lazımdı zaten canım progesteron salgılıyo o jel vucuda bebek tutunsun die bende kullandım lekelenme oluyo asılama sonrası korkacak bişi diil gecer merak etme her gün sabah jeli sık ama cogu insan bunu bilmiyo sakın yatma kalk dolas 2 saat yatma yoksa jel bi yerde birikip mantar yapıo verdigi jelin adıda crione bende 2. aşılama icin ignelerdeyim haftaya olcak büyük ihtimal seninde hayırlı olsun
arkadaşlar iyigünler.. haftaya salı günü yani 11. günde doktora gideceğim. takipe alacak heralde. eşim 11. günde perhisli mi gidecek yoksa doktor söylüyor mu o günden sonra perhisli gel diye.. bir de klomen hapı vermişti içtim. hastalığının 3. gününde başla dedi. başladım. 3 günden sonra hasta olmadım.. bu normal mi? normal adetimde 4. 5. 6. günde de azda olsa olurum. 6. günde banyo yaparım.. cevaplarınızı bekliyorum..
cnm gittin mi bugün dr'a ne alemde yumoşlar belli oldu mu tarih ? Ben bu akşam çatlama iğnemi vuruyorum. C.tesi aşılama :18: Geçen sefer 2 yumurtayla yapılmıştı aşılama. Bu kez 3 tane var büyük hayırlısı bakalım
Arkadaslar suan asilama sonrasi dinlenme yatagimdan yaziyorum.10 dk. Once bitti.suan biraz agrim var.ama normalmis.2 saat yaticam daha.2. asilamam bu.bu da tutmazsa tup dedi dr.um.bu arada boyle olaylarda psikolojik destek cok onemli.esim su anda burda yok.sabah isini yapti ve beni almaya gelicek.annem de saolsun haberi ama aramadi bile.yanimda olsalar ii olurdu.neyse hersey nasip kismet
canım yumoslar güsel 75le devam ediorum doktor büyük ihtimalle haftaya yapıcaz dedi cumartesi gene gidicem bakalımmmm hayurlusu seninde hayırlı olsun bol bol calısın sizdeeee:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?