Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saol canım benim,
karma karışık duygulara girdim iyice, ne hissettiğimi bile bilmiyorum şu an...
Rabbim hayırlısını neyse onu versin, inş canım mutluluk haberlerini vermek nasip olur :)))
mutlaka paylaşacağım...

Hadi hayırlı olsun cnmm benimde bu akşam çatlama c.teside aşılama olucakk :) Birlikte sayarız artıkk . İnş. bu kez olurr

Merhabalar arkadaşım öncelikle tedavin inş. olumlu sonuçlanır diyerek başlıyım :) Hiç stres yapma moralinide bozma. Aşılamanın normal yoldan olması ile pek bi farkı yok gözün korkmasın :) 8.gün yumurtalarının durumuna göre doktorun doz ayarlaması yapıcaktır. Yeterli büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlama iğnesi ve 36 saat sonrada aşılama işlemi yapılıyor. İğne sayısı kişiden kişiye değişiyor. Ben ilk aşılamada 9 gün , 2.de 15 gün kullandım :) Sen kontrole gittiğinde dr sana yumurta durumuna göre yaklaşık aşılama tarihini vericek ve eşinede 4-5 gün perhiz uygulayacak. Sen normal hayatına devam eddebilirsin stresten uzak dur yeter :)

Teşekkür ederim arkadaşım. Çok güzel anlatmışsın. Okuyunca biraz daha rahatladım. Çok sağol

merhaba canım,
öncelikle aşılaman hayırlı olsun, umarım dileğine kavuşursun.
diğer arkadaşımında belirttiği gibi öcelikle stresten kesinlikle uzak olacaksın.
gerçi doktorun bir şey söylememiş ama benim doktorum iğnelerime
başladığım gün sigara alkol asitli içecek konsantre içecek, hazır gıda
ilaç, ilişki vs. hepsini yasaklamıştı, sonucuma göre de pozitif olursa
dewam edeceğim olmazsa da malum kötü sonuç ((
inş senin için aşılaman başarılı olur :)

:) inşallah sonucun, hepimizin sonucu pozitif çıkar. Sigara alkol bende de eşimde de yok. Ama sağlıklı beslenmeye çalışsam iyi olabilir aslında. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

arkadaşlar aranızda aşılama sonrası jel kullanan oldu mu? nasıl kullanıldığı hakkında bilgisi olan var mı? doktorum bana jel verdi. yarın kullanmaya başlıycam, bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun :))) birde aşılamadan sonra lekelenme varmıydı sizlerdede?

bana jel vermedi doktor onun için bilmiyorum nasıl kullanılır ama lekelenme akıntı gibi kanama normal canım korkma her aşılamada olur kendini kastıysan yada spekulum takılırken falan oluyor

jel vermesi lazımdı zaten canım progesteron salgılıyo o jel vucuda bebek tutunsun die bende kullandım lekelenme oluyo asılama sonrası korkacak bişi diil gecer merak etme her gün sabah jeli sık ama cogu insan bunu bilmiyo sakın yatma kalk dolas 2 saat yatma yoksa jel bi yerde birikip mantar yapıo verdigi jelin adıda crione bende 2. aşılama icin ignelerdeyim haftaya olcak büyük ihtimal seninde hayırlı olsun

Son düzenleme:

ayy inşallah hayırlı güzel haberler vercen bize

slm özgecim naber nasıl gidiyor tedavi?aşılama olucakmış inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz..

bana jel vermedi doktor onun için bilmiyorum nasıl kullanılır ama lekelenme akıntı gibi kanama normal canım korkma her aşılamada olur kendini kastıysan yada spekulum takılırken falan oluyor

Slm cnm dr'lar genelde ya jel yada progestan veriyor. İkisininde işlevi aynıymış. Bazıları önceden önlem için verilmesi gerektiğini savunurken bazılarıysa bi sorunla karşılaşırsak o zaman veririz diyolar. Hepsinin yaklaşımı farklı anlıyacağın :) Ben ilk aşılamada 1.haftadan itibaren progestan fitil kullanmıştım. Bundada dr yine kullanacağımı söyledi.

slm özgecim naber nasıl gidiyor tedavi?aşılama olucakmış inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz..

iyiyim canım doktordan geldim doktorum bu sefer dha ii yumurtaların dedi 75le devam edicem yine gecen sefere göre büyümesi daha hızlanmıs bugun 8.günüm 12ye gelmiş bakalım artık heralde haftaya asılama olur cumartesi gene gidiem kontrole

Cnm gittin mi bugün dr'a ne alemde yumoşlar belli oldu mu tarih ? Ben bu akşam çatlama iğnemi vuruyorum. C.tesi aşılama :18: Geçen sefer 2 yumurtayla yapılmıştı aşılama. Bu kez 3 tane var büyük hayırlısı bakalım

saol bi tanem açıklaman için. insan merak ediyor. inşallah rahatlıkla kullanabilirim. senin yeni aşılamanda hayırlı olsun, az kalmış :)) inşallah bu seneyi anne adayları olarak kapatırız hep birlikte. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

canım perhisliden kastın ilişki yasağımı oysa aşılamadan önce 3 gün evet yasak onu zaten doktorun söler sana . klomenle ilgi de bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursan sana... hakkında hayırlısı olsun canım umarım güzel haberlr alırsın ..

burda yeni olduğum için kendimi kendi kendine konuşuyomuş gibi hissediyorum :) benim yarın 2. aşılamam yapılcak 1. aşılama tutmadı malesef yalnız doktorumu değiştirdim ben bu doktor klomen ve glukofen kullandırdı aranızda glukofen kullanan varmı?? iğneye hiç gerek duymadı 1 yumurtam büyümüş bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşımam olcak kısmetse .. sanki yine olmıcak gibi geliyo burda aynı sorunları yaşıyan insanlarla dertleşmek gerçekten çok güzel...

canım yumoslar güsel 75le devam ediorum doktor büyük ihtimalle haftaya yapıcaz dedi cumartesi gene gidicem bakalımmmm hayurlusu seninde hayırlı olsun bol bol calısın sizdeeee:d

canım yumoslar güsel 75le devam ediorum doktor büyük ihtimalle haftaya yapıcaz dedi cumartesi gene gidicem bakalımmmm hayurlusu seninde hayırlı olsun bol bol calısın sizdeeee:d

arkadaşlar benim 1 yumurtam sağda büyümüş ama doktorum yarın aşılamayı yapıcak sizde 2 3 den az yapmıyomu dr acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…