Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

perhis diyince ilişki yasağı diyorum. 3 gün olduğunu biliyorum ama işte bayanın yumurta takibinde eşime perhisli gel demez heralde. aşılama yapılacağı gün spermlerini ister değil mi? aşılama yapılacağı günün öncesinde 3 gün diye hesaplanacak. inş. doktor söylerde ona göre verirriz. bir de kimyasal yıkama yapılacağı zaman sayımın en az 1 milyon olması gerekiyormuş.. sizlerin kaçtı arkadaşlar? Allah isteyen uğraşan herkese sağlıklı hayırlısını versin..

hayırlısı olsun canım ıns. sonucunda pozıtıf olur gün sayarken stres yapma kendıne lutfen bende cok korkmustum asılamadan hatta sinirlerim bozulmuştu aglaya aglaya gitmiştim aglaya aglayada aşılama yapılmıstı psıkolojık olarak cok etkılendım sanırım:) canımıns. guzel sonucların ı beklıyoruz senın

canım selam bende glukopage kullanıyorum yumrutalıklarında buyumede bır sorun yoksa ondan vermemıstır ugne glukofen ıle glukoopage aynı ben 850 mg gunde 2 kere kullanıyorum onu hamıle kalana kadarda kullanıcam hamıle kalıdnıgında hemen bırkaılcak ınsuluın dırencını dengede tutuyor ve kılo verdırıyor ben 2,5 ayda 5 kılo verdım buda normal dedı doktorum daha hızlı vermeye gerke yoık dedı bu ılac aynı zamanda yumurtalarında kalıtesını artıtıreyor saglıklı yuumurta saglıyor canım buarada benımde ılk asılamam tutmadı esımde varıkosel vardı ve amelıyat oldu 15 gun once sımdı asılama dusunmuyoruz 6 ay kadar beklemek ıstıyoruz belkı kendılıgımden kalırım 6 ayın sonundada test yapılıcak esıme sayı konusunda ıns. 2. asılaman tutar canım dualarımız senınle stres yapma kendıne

gogim nerelerdesin sen arıcaktım en son merak ettim kııııız bi arkadas sormus tek yumurtayla genelde yapmıolar doktorlar 2 yumurta istiolar sans cok oluyo die genelde ama teklede yapan var demekki sans işi birazda tabi

gogim nerelerdesin sen arıcaktım en son merak ettim kııııız bi arkadas sormus tek yumurtayla genelde yapmıolar doktorlar 2 yumurta istiolar sans cok oluyo die genelde ama teklede yapan var demekki sans işi birazda tabi

burdayımm canım ya sorma ev ile dukkan arasında mekik dokuyorum evet bende okudum onu tek yumurta ıle yapmıyolar dıye bılıyodum ama baksana yapan doktor var senınde yaklasıyor asılama buarada bende bugunbırara arıyım dedım sonra ogle saatı gırınce araya unuttum valla yogunluktan canım evet sans 3 yumurtayla tutmaz tek yumurtayla tutar hıc belli olmazz canım sen kendın yapıomussun sanırım ıgnelerı ole okudum artk baya large oldun valla :)))

ben okadar korkarım öyle şeylerden ama evet largelik had safhada zınk die batırıyorum karnıma igneyi:d doktor bu sefer cok daha olumlu konustu sanki ilkinden daha hızlı ilerliyoruz dedi sevindirik oldum bakalım artık kıyamamsana ya cok yorma kendini agır kaldırma bide fazla cokta ıkınma nolur nolmaz derinsucum senin neyin var senide merak ettimmm önemli bişi diildir inşallah canımcım

:))) ınsallha cnm banada senın bu sefre olcak gıbı gelıo ıns. olur bebişimiz gelırrr bende evde savas halındeyım sankı yenı tasınmısım gıbı esayalr ust uste falan ıste ıns. kısa zmaanda yerlesırıım dıyorum :)

selam kızlar
keçiboynuzu oldukça faydalı oldu benim kocişte de
ilk aşılamaya göre 5 kat arttı sperm sayısı
tadı biraz kötüymüş ama faydası güzel

slm cnm benım esım bıraz soğuk içiyor onu hemen sıcak sıcak ıcemıyor ınsallah bızımde artar amelıyat sonrası kecıboynuzu desteği ile suanda sayınız kac cnm?[/QUOTE]

ilk aşılamam da 6 mio du canım
keçiboynuzu ve çinko takviyesi ile ikinci aşılamada 29 mio'ya çıktı

inşallah siz de faydasını görürsünüz şekerim

merhaba gülseni
bende de benzer belirtiler var
progestan kullanıyor musun?
progesteron hormonu çok salgılandığı için oluyormuş sanırım hissettiğimiz belirtilerin bir bölümü
diğer bölümü de hamileliktendir inşallah :)

ama öte yandan benim de sol yanımda sızı şeklinde bir ağrı var
ama geçen ay da aynısı olmuştu kist yoktu
korkuyorum regl zamanı mı geliyor yoksa diye

se_dacım bozma hiç moralini
ilk aşılamam da bir sürü belirtim vardı benim ama olmadı
sende de tersi olur inşallah : belirtsi olmaz ama bebiş olur

bu arada ben test için ayın 10unu beklemeye karar verdim
test negatif çıkarsa dr um 3-4 gün bekletiyor regl olurum diye olmazsam tkrar test yaptırıyor
iyisi mi peşin peşin bekleyeyim diyorum
bir de olumsuz sonuç görmekten korkuyorum
üff kızlar yaa çok karmaşık duygular içindeyim

canım hoşgeldin aramıza
dediğin gibi hepimizin dileği de derdi de aynı
aşılama da bol şans diliyorum inşallah tutar

ben de 2. aşılamamı oldum 1 hafta önce
yumurta sayım çoktu
ama şans işte, olacağı varsa oluyor
merakla bekliyorum sonucumu
doktorlar çoğul gebeliği risk sayıyor ama bence şans
ikiz olsa süper olur mesela :)
ama bir bebiş olmamışken 2sini birden istemek de olmaz herhalde

slm cnm benım esım bıraz soğuk içiyor onu hemen sıcak sıcak ıcemıyor ınsallah bızımde artar amelıyat sonrası kecıboynuzu desteği ile suanda sayınız kac cnm?

ilk aşılamam da 6 mio du canım
keçiboynuzu ve çinko takviyesi ile ikinci aşılamada 29 mio'ya çıktı

inşallah siz de faydasını görürsünüz şekerim[/QUOTE]

oo süper canım bakalım bızımde artar ıns cinko takvıyesı almıyoruz bız sız ne kullandız nerden aldınız 29 mılyon guzel bı sayı cnm bızım ılk asılamada 8 mılyondu fakat 2 mılyon ıle yapıldı asılaama 6 ay sonra test yaptırıcak esım asılama ıstemıyor bu donnemdede beklıyelı dıyoruz hayırlsıı olsun hepımız ıcın

bana cevap yazdığın için çok teşekkür ederim :) inşallah gönlüne göre ikiz olur bende çok istiyorum ikiz ama malesef tek yumurtam var ama bunada şükür diyorum ... benim sol tarafımda çikolata kisti var orda olan yumurta bi işimi yaramıyo bu ay sağ tarafımda büyümüş yumurtam :) ay yumurtalar rüyalarıma giriyo artık yarına çok az kaldı çok garip duygularım içimde hiç heycan yok inşallah sen kalmışsındır...

ya bende çikolata kisti var aslında çokta umutlu değilim ama hemen tüp bebeğe geçmekte istemiyorum açıkcası ...senin sorunun yok anladığım kadarıyla eşin ameliyat olduysa %90 kendiliğinden kalırsın inşallah çok geçmeden bebişine kavuşursun :))

yok canım öle bir şey olmaz sadece aşılamdan 3 gün önce yasak var .. bizim hatta aşılamdan sonra da ilişki önerdi doktor.. aşılama yapılmadan 2 saat önce eşin spermlerini verir. yıkanır . sonra aşılama yani hepsi aşılamanın olcağı gün oluyor canım ... kontrole gittiğinde doktorun sana zaten hepsini anlatır.. sen kafanı rahat tut. öle yada böle yaparlar aşılamanı merak etme canım:34 evet canım aşılama yapılması için 1 en az milyon olması lazım.. inan canım syılara bakmıyo .. çok az sayıyla bile hamile kalan var ..her şey allahtan benim yıkamadan sonra 25 milyon %85 hareketle benim aşılamam tutmadı .. sen kalbini ferah tut olacaksa oluyor zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…