canım perhisliden kastın ilişki yasağımı oysa aşılamadan önce 3 gün evet yasak onu zaten doktorun söler sana . klomenle ilgi de bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursan sana... hakkında hayırlısı olsun canım umarım güzel haberlr alırsın ..
Cnm valla bende sana diyim o zaman umutsuz olmaa diyee :) Şimdi evde tadilat vs. oyalanıcak birşeyler var. Vakit çokk çabuk geçiyo gerçektende. Senin bebiş kendiliğinden gelicek bence aşılamaya bile gerek kalmıycak ben öyle hissediyorumm
ıns. canım valla esımde hıc bırdaha asılamaya yanasmıyor cunku ben aglaya aglaya asılamaya gıdıp asılama boyuncada agladıgım ıcın dayanamıyorıns. once sayılarımız duzelır valla esımdoktoru dınlemedı15. gun dayanabıldı yasaga :) calısmalara baslamak gerek dıyo umudumuzu kaybetmeyelım hepımız canım ıns. gelıcek bebişlerr
cnm benım takma kafaya ya sayılı gunler nede olsa.is guc derken gecer.ama bakarsn esin ıyilestgı gibi bebıs gelır o 6 aya takılma hiç illa sayı yukselınce olacak dıye bşy yok kuzum rahat ol.
ıns. cnm yok takılmıyorum zaten yasak falan kalmadı bızde esım 15 gun dayanabıldıcalısmak gerek dıyo :) ıns. fazla bekletmeden gelır bebısler sen nasılsın naptın yerlestınmı artık benım eve gel gor evın halını evde ne perde ne halı var :)))bugun petekler takıldı yarında döşemesi yapılıcak ıns. sonra butun ıs bana kalıyor temızlık konusunda ıns. pzt ye yetıstırırım bende haftaıcı cok zor oluyor cunku dukkanla bırlıkte
arkadaşlar ben geldim :)) aşılamam bugün sabah oldu allaha şükür. korktuğum gibi değilmiş. korkacak hiç bişey yokmuş yani. şimdi sıra geldi gün saymaya. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alcaz :))
burda yeni olduğum için kendimi kendi kendine konuşuyomuş gibi hissediyorum :) benim yarın 2. aşılamam yapılcak 1. aşılama tutmadı malesefyalnız doktorumu değiştirdim ben bu doktor klomen ve glukofen kullandırdı aranızda glukofen kullanan varmı?? iğneye hiç gerek duymadı 1 yumurtam büyümüş bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşımam olcak kısmetse .. sanki yine olmıcak gibi geliyo burda aynı sorunları yaşıyan insanlarla dertleşmek gerçekten çok güzel...
Gogıcım demek yasak kalmadı ah şu erkekler...ben aslnda ıyı dglm cnm.msn acıksa konusalm braz.
gogim nerelerdesin sen arıcaktım en son merak ettim kııııız bi arkadas sormus tek yumurtayla genelde yapmıolar doktorlar 2 yumurta istiolar sans cok oluyo die genelde ama teklede yapan var demekki sans işi birazda tabi
burdayımm canım ya sorma ev ile dukkan arasında mekik dokuyorum evet bende okudum onu tek yumurta ıle yapmıyolar dıye bılıyodum ama baksana yapan doktor var senınde yaklasıyor asılama buarada bende bugunbırara arıyım dedım sonra ogle saatı gırınce araya unuttum valla yogunluktan canım evet sans 3 yumurtayla tutmaz tek yumurtayla tutar hıc belli olmazz canım sen kendın yapıomussun sanırım ıgnelerı ole okudum artk baya large oldun valla :)))
ben okadar korkarım öyle şeylerden ama evet largelik had safhada zınk die batırıyorum karnıma igneyi:d doktor bu sefer cok daha olumlu konustu sanki ilkinden daha hızlı ilerliyoruz dedi sevindirik oldum bakalım artık kıyamamsana ya cok yorma kendini agır kaldırma bide fazla cokta ıkınma nolur nolmaz derinsucum senin neyin var senide merak ettimmm önemli bişi diildir inşallah canımcım
selam kızlar
keçiboynuzu oldukça faydalı oldu benim kocişte de
ilk aşılamaya göre 5 kat arttı sperm sayısı
tadı biraz kötüymüş ama faydası güzel
herkese selamlar
son 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum uyku hali bitkinlik, bel ağrısı ve 3 gündür geçemeyen kasığımda batma var sağ tarafta sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilmiyoru çünkü bu ağrı kistten de olabilir çünkü ilk aşılamamda 5 cmlik kist oluşmuştu ve gene benzer bir ağrım vardı inş öyle değildir
aşılama yaptıran arkadaşlar belirtiler ne alemde ne gibi değişiklikler oldu bugüne kadar
bu arada jollycim gözün aydın cnm yumoşlar büyüyor ne güzel böyle yavaş büyüyünce daha sağlıklı olduğunu ve tuttuğunu okumuştum inş seninde öyle olur
Günaydın kızlarrrr...Aşılama sonrası test yapmama 5 gün kaldı...Bazen heyecan karmaşası içine giriyorum ama belirtileri okudukça bunların hiçbiri bende yok diyorum.Bu ilk aşılamamdı ama sanırım negatif sonuçlanacak.Önümüzdeki hafta aşılaması sonuçlanacaklar sizler ne durumdasınız? Birkaç belirtim olsa yine biraz ümitlenicem ama tık yok.
arkadaşlar ben geldim :)) aşılamam bugün sabah oldu allaha şükür. korktuğum gibi değilmiş. korkacak hiç bişey yokmuş yani. şimdi sıra geldi gün saymaya. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alcaz :))
burda yeni olduğum için kendimi kendi kendine konuşuyomuş gibi hissediyorum :) benim yarın 2. aşılamam yapılcak 1. aşılama tutmadı malesefyalnız doktorumu değiştirdim ben bu doktor klomen ve glukofen kullandırdı aranızda glukofen kullanan varmı?? iğneye hiç gerek duymadı 1 yumurtam büyümüş bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşımam olcak kısmetse .. sanki yine olmıcak gibi geliyo burda aynı sorunları yaşıyan insanlarla dertleşmek gerçekten çok güzel...
slm cnm benım esım bıraz soğuk içiyor onu hemen sıcak sıcak ıcemıyor ınsallah bızımde artar amelıyat sonrası kecıboynuzu desteği ile suanda sayınız kac cnm?
canım hoşgeldin aramıza
dediğin gibi hepimizin dileği de derdi de aynı
aşılama da bol şans diliyorum inşallah tutar
ben de 2. aşılamamı oldum 1 hafta önce
yumurta sayım çoktu
ama şans işte, olacağı varsa oluyor
merakla bekliyorum sonucumu
doktorlar çoğul gebeliği risk sayıyor ama bence şans
ikiz olsa süper olur mesela :)
ama bir bebiş olmamışken 2sini birden istemek de olmaz herhalde
canım selam bende glukopage kullanıyorum yumrutalıklarında buyumede bır sorun yoksa ondan vermemıstır ugne glukofen ıle glukoopage aynı ben 850 mg gunde 2 kere kullanıyorum onu hamıle kalana kadarda kullanıcam hamıle kalıdnıgında hemen bırkaılcak ınsuluın dırencını dengede tutuyor ve kılo verdırıyor ben 2,5 ayda 5 kılo verdım buda normal dedı doktorum daha hızlı vermeye gerke yoık dedı bu ılac aynı zamanda yumurtalarında kalıtesını artıtıreyor saglıklı yuumurta saglıyor canım buarada benımde ılk asılamam tutmadı esımde varıkosel vardı ve amelıyat oldu 15 gun once sımdı asılama dusunmuyoruz 6 ay kadar beklemek ıstıyoruz belkı kendılıgımden kalırım 6 ayın sonundada test yapılıcak esıme sayı konusunda ıns. 2. asılaman tutar canım dualarımız senınle stres yapma kendıne
perhis diyince ilişki yasağı diyorum. 3 gün olduğunu biliyorum ama işte bayanın yumurta takibinde eşime perhisli gel demez heralde. aşılama yapılacağı gün spermlerini ister değil mi? aşılama yapılacağı günün öncesinde 3 gün diye hesaplanacak. inş. doktor söylerde ona göre verirriz. bir de kimyasal yıkama yapılacağı zaman sayımın en az 1 milyon olması gerekiyormuş.. sizlerin kaçtı arkadaşlar? Allah isteyen uğraşan herkese sağlıklı hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?