Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar :)))

şimdi hastanede kan verip işime geldim, 2 saat sonra sonucumu alacağım.

çok heyecanlı ve karışık duygulardayım....

benim için dua edin lütfen ((

Günaydınnn;

Ayyy çok heyecanlıııı :)) İnşş. güzel haberler verirsin bide sen şimdi 2 saat nefes almakta zorluk çekersinn :) İş yerine yakın mı hastane telefonda mı öğreniceksin snucu hemen yaz bizee

Cnmm benimde yumurtam çokk . İkiz lmasını bende istiyorum ama şu an öyle bi lüksüm benimde yok aman olsunda :)) %40 şansımız varmış çoğul için. Dr sanada bahsetmiştir ama yumurtamız çok olduğu için gebelik oluşursa zor gnler seni bekliyor dedi. Gebelik hormanı salgılandıkça tüm küçük yumurtalarda büyüyüp ağrı yapıcak ve ıstırahatlı bi hamilelik geçirebilirsin dedi. Razı geldim napimm

Çok heyecanlısındır şimdi. İnşallah tutmuştur bebişiin. Sonucu haber ver mutlaka merak ediyoruz.

Canım dün akşam hepimiz için dua ettim.İnşallah hayırlı haberini alacağız 2 saat sonra.İçini ferah tut herşey Allahtan sonuçta.Salı günüde ben aynı durumda olacağım sanırım.Tabii o güne kadar adet olmazsam. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu:18:

inş canım herşey Allahtan. tabii heyecanım çok fazla, iyi sonuç
almayı çok istiyorum ama tutmadıysada üzülmekten başka yapacak
bişeyim olmayacak

[sorma canım heyecan, doruklarda :))) telefonla da öğrenebilirmişim ama
ben olumluda olsa olumsuzda olsa bizzat gidip sonucu elime alarak öğrenmek
istiyorum. hayırlısını diliyorum artık, bakalım nasipte ne varsa o olacak.
öğleye doğru gelmiş olurum hemende sizlerle paylaşırım :)))[/QUOTE]

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah.

aşılama yapacak olanlar inş hayırlısıyla tutar aşılamanız, jollycim benim içimden seninki tutacak gibi geçiyor hep 6.hissim kuvvetlidir hayırlısı olur inş Allahım cuma günü dualarımızı kabul eder inş :116:

yok canım bana progesteron vermedi doktor şu an gerek yok dedi bi de ben diaformin kullanıyorum sürekli insülin direnci için o zaten düşüğe karşı da etkiliymiş doktorum yeterli dedi bekliyorum inş hayırlı sonuçlar alırım inş hamileliktendir bu ağrılar sızılar hayırlısı olsun

Hayırlı cumalar kızlar...dıger topıcte bı arkadasmın paylastgnı paylasmak ıstıyorum.pazar pazartesı ve salı tutabılıyosanız oruc tutun 1ay sevabı yazılıyomus.muharrem ayındayız malum.bıde 10.gun ıhlas suresydı galıba ay bakımde dogrusunu yazaym snra o surenın okunması fazıletlıymıs.
Ya bluecım nerde kaldın merak ettım ya...bu arada JOLYM gulselıye katılıyorum bu defa tutcak ıns.gecen sefer tutmanın eşigınden gôndun yarın ıcın ve sonrası ıcınde dualarm senınle cnm.

kızlar merhaba;

olmadı, bebiş tutmadı maalesef ((
moralim çok bozuk, motivasyonum hiç kalmadı.
olmayacak heralde bizim çocuğumuz...
2 kişi olarak hayatımız sürecek heralde...
değerim 9 çıktı 1 regli aradan sonra 2. dedi
doktor ama ben artık tamamen ümitsizim,
hiç bir şey düşünemiyorum, yıkıldım ((

9 pozitif demek canım yükselir belki bence yıkılma benim de öyle oldu sonra tutmadı ama öyle olup yükselende varrrr

bun
9 pozitif demek canım yükselir belki bence yıkılma benim de öyle oldu sonra tutmadı ama öyle olup yükselende varrrr

14.günde 9 olmamış dedi doktor, bizim için 50lerde olması gerekirdi dedi
yok canım ya yok gelmeyecek bu bebiş, 8 yıl böyle geçti, bundan sonrası
nasıl geçer ((

canım anlayamadıgım 9 ıyı neden doktor öle dedı 5 ın ustu hamılelık dıye bılıyoruz sen stres yapma sımdı ole de dusunme allah buyuk mmutlaka o ıstedıkten sonra olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…