Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım demekki allah böle istiyor herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hayırlısı böyleymiş...vakti zamanı var.herşeyi allah bilir bildiği bişey varki olumsuz sonuçlandırdı ümidini kaybetme bende 2.aşılamada tutmadığında aynı şeyleri yaşadım ama bu çözüm değil kendi kendimize yapıyoruz psikolojimiz çok önemli birgün olacak birgün hepimiz hamileyiz diye burdan yazayacağız herşeyden önce sabredelim.unutma allah sabredenlerle beraberdir..

bun

14.günde 9 olmamış dedi doktor, bizim için 50lerde olması gerekirdi dedi
yok canım ya yok gelmeyecek bu bebiş, 8 yıl böyle geçti, bundan sonrası
nasıl geçer ((

Cnm ya üzülme desekte şimdi bugünün biraz moral bozukluğu ile geçicek :/ 8 yıl olmuş ama bak daha ilk aşılaman. Eğer şimdi vazgeçip oluruna bırakırsan yine beklemek zorunda kalabilirsin. Yılmak yok önümüzdeki ay hemen bir daha denersiniz. Bu süreçte vazgeçmeden tedavine devam edersen inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşıcaksın. İnan yeter

Canımmm sakın umutsuzluğa kapılma.Allah bu seferkine nasip etmemiş bir dahakine nasip eder inşallah.Hem bu ilk denemendi.İkincisinde daha rahat olursun.Bekleme süresinde bir an evvel kendine toparla ve canı gönülden isteyerek ve inananarak ikinci aşılamanı yaptır.Bak salı günü bende aynı sonucu alıcam eminim buna...Ama herşey bizler için üzülmekte sevinmekte.Ben inanıyorum ikimizde ikincisinde bebişlerimize kavuşucaz.Lütfen moralini bozma...

Son düzenleme:
bun

nasıl geçer ((

kuzenimin 8 sene bebeği olmadı tedavi gördü yine olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı bir oğlu oldu sonra yine kendiliğinden hamile kaldı kızı oldu allah büyük ne tedavi gördüyse olumsuz sonuçlandırdı birazda bizim elimizde çok kafaya takıyoruz bukadar takıntı yapmasak belkide bizimde kendiliğinden olucak allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

bun

nasıl geçer ((

canım herşey bi sınav unutma tutmadıysada vardır bi hayır.. ben daha yolun başındayım birazdan aşılama yaptırmaya gidicem hiç umujdum yok aslında senin neden olmuyomuş?? bende çikolata kisti var zor bi ihtimal ama denicez işte zaten ilki tutmadı

öyle canım öyle çok haklısın, isyan etmiyorum da işte anlatamıyorum ki....

aynen öyle bugün düzelmem artık canım....
tüm enerjim gitti...
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, sizlerden
pozitif sonuçları duymak nasip olsun inş...

sedacım ümidim sende artık, inş senden iyi haberler alırız da
üzüntülerimiz mutluluğa kalır ...

kızlar anlayamadığım bişey var ben 2 aşılama geçirdim ikisinide farklı doktorlar yaptı ama hiçbiri 14.günde test yap demedi adetin gelince 3.günü gel dediler.bu test yapma bence adeti gelmezse yapılmalı ondan önce yapılan testler insanı karmakarışık duygulara sürüklüyor.değeri düşecekmi yükselecekmi diye kendi kendimizi üzüyoruz.aşılama yapılan yada yaptıracak arkadaşlarım bence adet gününüzü bekleyin.eğer gelmezse tahlil yaptırın derim..

haklısın canım, düşündükçe stres ve heyecanın etkisini daha
iyi anlayabiliyorum. yaz dönemi ben stresten 48gün regl olmadım,
rahat olsaydım öyle mi olurdu hayır olmazdı.
stresle kendimize yapıoruz da bunuda yaşamadan anlamıyoruz işte.
hayırlısı diorum ya ne diim ki...

canım bizim şu an bi sorunumuz yok. 2 yıl öncesinde varikosel
sorunumuz vardı, ameliyatla sorun ortadan kalktı ama nasip
kısmet heralde...

öyle canım öyle çok haklısın, isyan etmiyorum da işte anlatamıyorum ki....

hislerini duygularını çok iyi anlıyorum insan çok etkileniyor emeğinin karşılığını almak istiyor ama üzülüncede elimizden birşey gelmiyor ki ancak bu bizim hormonlarımızı etkiliyor allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

kızlar
hepinize verdiğiniz moraller ve destekler için çokkk ama çok teşekkür ederim.
şu an beni sizden daha iyi anlayan olmayacağı için ve hiç birinizi
tanımadığım halde derdime ortak olduğunuz, kendimi iyi hissetmem için
bugünü benimle paylaşmanızdan dolayı, aranızda olmaktan gerçekten
mutluluk ve rahatlık duyuyorum . bizim ilk aşılamada nasipte yokmuş, dewamını
zaman gösterecek, umarım sizlerden pozitif sonuçlar alıp her beraber
mutluluk yaşamak nasip olur.

valla aynı günlerde öğrenicez sonucu heralde... beraber sayalım günleri

Evett muhtamelen 17 Aralık gibi yaparım ben testi :) Bakalım senin dr ne diycekk :)

Cnm ya benim aşılama geç oluyo mesala bu ay adetin 19.gün rekordayımm :)Yani Benim adet 12 Kasımda oldu. Test günümde muhtemelen 17 aralık olucak. Zaten 5 gün adet geçmiş olucak :) Dr progetan verdiği içn onu kullandığın sürece adet olmuyormuşsun. 14 gün sonra yani aşılamanın 15.günü test istemesinin nedeni gebelik yoksa progetanı hemen kesmek içinmiş. Birde erken düşük var mı yok mu onu anlayabilmem gerek demişti. Tekrarlayan erken düşük bişeylerin habercisi olabilir sen farketmeden bebeğin düşebilir demişti. Bende onun yalancısıyımm:) Bu sefer ne diycek gerçi bilmiyorum

Cnm hepimiz rahat rahat ailemize arkadaşlarımıza anlatamadığımız şeyleri burda birbirimize anlatarak rahatlıyoruz. Dışarda kime anlatırsak anlatalım bizim durumumuzda olmayan durumuzu anlayamaz ki :/ Bugün üzüntünü yaşa. Yarın toparlan bakalım bir an evvel adet olursunda ara vermeden başla 2.ye. Hepimiz bi gün pozitif sonuç alıcaz inş.

Ayyy canlar ağızlarınızdan bal damlıyor yahuu:)) Vallah mübarek günlerdeyiz hep dua ediyorum hepimiz için doğru zamanda hayırlısı ise gelsin. Eğer olmazsada en azında olmaması gerekiyomuş zamanı varmış diycem. İnş. doğru zamandayızdır ve zamanı gelmiştir tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…