kızlar merhaba;
olmadı, bebiş tutmadı maalesef((
moralim çok bozuk, motivasyonum hiç kalmadı.
olmayacak heralde bizim çocuğumuz...
2 kişi olarak hayatımız sürecek heralde...
değerim 9 çıktı 1 regli aradan sonra 2. dedi
doktor ama ben artık tamamen ümitsizim,
hiç bir şey düşünemiyorum, yıkıldım((
bun
14.günde 9 olmamış dedi doktor, bizim için 50lerde olması gerekirdi dedi
yok canım ya yok gelmeyecek bu bebiş, 8 yıl böyle geçti, bundan sonrası
nasıl geçer((
bun
nasıl geçer(([/QUOT
anladım canım ama benim 14. gün 14 cıkmıstı doktor gebelik var ama deger düsük dedi yükselmesi gerek dedi ama yükselmedi öyle olanlarda var bence iyice emin ol derim romanyadan gelen ilacı duydunmu ben bu asılamam tutmazsa tüpe gecmeden onu denşcem sende getirtebilirsin bence oda bir alternatif
kızlar merhaba;
olmadı, bebiş tutmadı maalesef((
moralim çok bozuk, motivasyonum hiç kalmadı.
olmayacak heralde bizim çocuğumuz...
2 kişi olarak hayatımız sürecek heralde...
değerim 9 çıktı 1 regli aradan sonra 2. dedi
doktor ama ben artık tamamen ümitsizim,
hiç bir şey düşünemiyorum, yıkıldım((
bun
nasıl geçer((
bun
nasıl geçer((
bun
nasıl geçer(([/QUOT
anladım canım ama benim 14. gün 14 cıkmıstı doktor gebelik var ama deger düsük dedi yükselmesi gerek dedi ama yükselmedi öyle olanlarda var bence iyice emin ol derim romanyadan gelen ilacı duydunmu ben bu asılamam tutmazsa tüpe gecmeden onu denşcem sende getirtebilirsin bence oda bir alternatif
özgecim bence sen o romanyadan getirttiğin ilacı kullanamadan hamile kalıcaksın benim içimden öle geçiyor inşallah güzel sonuçlar alıcaz.
canım demekki allah böle istiyor herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım hayırlısı böyleymiş...vakti zamanı var.herşeyi allah bilir bildiği bişey varki olumsuz sonuçlandırdı ümidini kaybetme bende 2.aşılamada tutmadığında aynı şeyleri yaşadım ama bu çözüm değil kendi kendimize yapıyoruz psikolojimiz çok önemli birgün olacak birgün hepimiz hamileyiz diye burdan yazayacağız herşeyden önce sabredelim.unutma allah sabredenlerle beraberdir..
özgecim bence sen o romanyadan getirttiğin ilacı kullanamadan hamile kalıcaksın benim içimden öle geçiyor inşallah güzel sonuçlar alıcaz.
canım agzından bal damlıyo insallah bende öyle dua ediorum ozaman sizlerden birine hediye edicem ilacımı inşallah gerek kalmaz kimseye ama hepimiz aynı kadere sahip diiliz malesef
Cnm ya üzülme desekte şimdi bugünün biraz moral bozukluğu ile geçicek :/ 8 yıl olmuş ama bak daha ilk aşılaman. Eğer şimdi vazgeçip oluruna bırakırsan yine beklemek zorunda kalabilirsin. Yılmak yok önümüzdeki ay hemen bir daha denersiniz. Bu süreçte vazgeçmeden tedavine devam edersen inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşıcaksın. İnan yeter
Ben az önce hepimiz için dua ettim cnmmİnş. hayırlı olur sonu bakalımm. Benimde yarın saat 11 buçukta banada dua edinn :))
Canımmm sakın umutsuzluğa kapılma.Allah bu seferkine nasip etmemiş bir dahakine nasip eder inşallah.Hem bu ilk denemendi.İkincisinde daha rahat olursun.Bekleme süresinde bir an evvel kendine toparla ve canı gönülden isteyerek ve inananarak ikinci aşılamanı yaptır.Bak salı günü bende aynı sonucu alıcam eminim buna...Ama herşey bizler için üzülmekte sevinmekte.Ben inanıyorum ikimizde ikincisinde bebişlerimize kavuşucaz.Lütfen moralini bozma...
kuzenimin 8 sene bebeği olmadı tedavi gördü yine olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı bir oğlu oldu sonra yine kendiliğinden hamile kaldı kızı oldu allah büyük ne tedavi gördüyse olumsuz sonuçlandırdı birazda bizim elimizde çok kafaya takıyoruz bukadar takıntı yapmasak belkide bizimde kendiliğinden olucak allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canım herşey bi sınav unutma tutmadıysada vardır bi hayır.. ben daha yolun başındayım birazdan aşılama yaptırmaya gidicem hiç umujdum yok aslındasenin neden olmuyomuş?? bende çikolata kisti var zor bi ihtimal ama denicez işte zaten ilki tutmadı
öyle canım öyle çok haklısın, isyan etmiyorum da işte anlatamıyorum ki....
valla aynı günlerde öğrenicez sonucu heralde... beraber sayalım günleri
kızlar anlayamadığım bişey var ben 2 aşılama geçirdim ikisinide farklı doktorlar yaptı ama hiçbiri 14.günde test yap demedi adetin gelince 3.günü gel dediler.bu test yapma bence adeti gelmezse yapılmalı ondan önce yapılan testler insanı karmakarışık duygulara sürüklüyor.değeri düşecekmi yükselecekmi diye kendi kendimizi üzüyoruz.aşılama yapılan yada yaptıracak arkadaşlarım bence adet gününüzü bekleyin.eğer gelmezse tahlil yaptırın derim..
kızlar
hepinize verdiğiniz moraller ve destekler için çokkk ama çok teşekkür ederim.
şu an beni sizden daha iyi anlayan olmayacağı için ve hiç birinizi
tanımadığım halde derdime ortak olduğunuz, kendimi iyi hissetmem için
bugünü benimle paylaşmanızdan dolayı, aranızda olmaktan gerçekten
mutluluk ve rahatlık duyuyorum . bizim ilk aşılamada nasipte yokmuş, dewamını
zaman gösterecek, umarım sizlerden pozitif sonuçlar alıp her beraber
mutluluk yaşamak nasip olur.
aşılama yapacak olanlar inş hayırlısıyla tutar aşılamanız, jollycim benim içimden seninki tutacak gibi geçiyor hep 6.hissim kuvvetlidir hayırlısı olur inş Allahım cuma günü dualarımızı kabul eder inş :116:
Hayırlı cumalar kızlar...dıger topıcte bı arkadasmın paylastgnı paylasmak ıstıyorum.pazar pazartesı ve salı tutabılıyosanız oruc tutun 1ay sevabı yazılıyomus.muharrem ayındayız malum.bıde 10.gun ıhlas suresydı galıba ay bakımde dogrusunu yazaym snra o surenın okunması fazıletlıymıs.
Ya bluecım nerde kaldın merak ettım ya...bu arada JOLYM gulselıye katılıyorum bu defa tutcak ıns.gecen sefer tutmanın eşigınden gôndun yarın ıcın ve sonrası ıcınde dualarm senınle cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?