Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş canım hepimiz için zamanı gelmiştir de alırız kucağımıza tez zamanda

bluelowe arkadaşım üzülme demek istemiyorum seni çok iyi anlıyorum benimde ilk aşılamam tutmamıştı ki doktor çoğul olur diye bekliyordum nasıl tutmadı demişti ama kısmet işte hayırlısı olsun canım

canım,öncelikle ne kadar üzülmede desem üzüleceksin biliyorum,bugün için üzül ağla gitsin birikimin,ama sonrası için yeni bir sayfa ve yeni bir umut olmalı hayatında,pes etmek yokk,bende dahil çoğumuzi bu duyguyu yaşadık malesef,Rabbim nasip etmeyince olmuyorr,burda çoğu arkadaş bilir ben aşılamamdan 1,5 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım,2 sene öncede bi kimyasal gebelik geçirdim hemde değerim 200 lerdeydi,ama düşdü,şimdi 7 haftalık hamileyim ,yani bu yolda emek sarfetmeden birşey olmuyor,sabretmek ve Allaha çok dua etmek lazım,herşey ondan,daha bebeğimin kalp atışı yok benimde,ama dediğim gibi Rabbim hayırlıysa nasip etsin sağlıklı,eli ayağı düzgün,değilse etmesin diyorum bak,kim ister bebeğini kaybetmek bukadar uğraşdan sonra ama onunda hayırlısı canımm,umarım anlatabilmişimdir biraz...

Cnm ya benim aşılama geç oluyo mesala bu ay adetin 19.gün rekordayımm :)Yani Benim adet 12 Kasımda oldu. Test günümde muhtemelen 17 aralık olucak. Zaten 5 gün adet geçmiş olucak :) Dr progetan verdiği içn onu kullandığın sürece adet olmuyormuşsun. 14 gün sonra yani aşılamanın 15.günü test istemesinin nedeni gebelik yoksa progetanı hemen kesmek içinmiş. Birde erken düşük var mı yok mu onu anlayabilmem gerek demişti. Tekrarlayan erken düşük bişeylerin habercisi olabilir sen farketmeden bebeğin düşebilir demişti. Bende onun yalancısıyımm:) Bu sefer ne diycek gerçi bilmiyorum [/QUOTE]

anladım canım senin bayaa geç oluyor aşılaman benimki 12.günde olmuştu ee her bünye farklı ama ben aşılamadan sonra hiçbirşey kullanmadım belkide doktor gerekli görmedi ama kafam karıştı bana niye jel falan vermediler ki ne test ne jel nede ilaç hiçbirşey kullanmadım bazen sıkılıyorum gittiğim doktor çok iii ama çokta yoğun bir doktor hatta hatırlamıyor bile.ama sırf bilgisinden tecrübesinden gidiyoruz işte önce allahtan sonra doktorlardan.allah emeğimizi boş çıkarmasın inşallah herkesin gönlüne göre versin şu ezanların yüzü suyu hürmetine...(şuanda yatsı ezanı okunuyor da)

BLUELOWE cnm,lùtfen çok yıpratma kendını ve en önemlısı daha ılk denemede hıc olmayacak benım bebegm gibi dusuncelere kapılma olacak ıns.ve de Allahtan umıt keslmez,benım de 6,35 cıktı doktor şüphelı bı durum demıstı.belkıde yukselıcektr gec döllenmedır.doktorum bıde deger 10 olmadan gebelıkten bahsedemeyz demıstı cnm.bence yınede umut var 9ve 10arasnda 1sayı oynuyo.

ah canım benim ya şimdi daha çok üzüldüm bak. en kısa
zamanda kalp atışlarını duyup bebeğinin sapasağlam
sağlıklı olduğunu öğrenmek nasip olur inş.
öyle yaptım canım bende, ağladım sızladım ne warsa attım içimden,
geçtimi dersen tabii geçmedi ama biraz daha sakinledim, kendime geldim.
hayırlısı diorum canım...

daha iyiyim canım saolasın, bir gün nasip olur hepimize inş...

canım biliyorum seni çok iyi anlıyorum gerçi burdaki tüm arkadaşlarımız aynı kaderi paylaşıyor .Ama sen yineden umutsuzluğa düşme neyin ne olucağı belli olmaz Allahım inşallah hepimizi evlat sahibi yapar.Ben ilk aşılamamdan hiç umudum yoktu 14 gün tahlil yaptırdığımda sonuç 16.69 çıktı eşim ve ben inanamadık.çevremdekiğler stres yapma sen hamilesin diye beni inandırmaya çalışsalarda ben hamile oldğuma inanamıyordum .Ve öyle de sonuçlandı bebeğim bana sadece 3 gün tutunabildi sonra düşük yaptım.Gerçi düşşük de sayılmaz kimyasal gebelikle sonuçlandı .Herneyse ben düştüğüne değeri yüksek gördüğüm kadar şaşırmamıştım.Üzüldüm ama umutsuzluğa kapılmadım bugün adetimin 5. günü .doktora gittim ve 3, gün tekrar klomene başladı.Önümüzdeki hafta bu arada perşembe kontrolum var bu arada bu benim 4. klomene başlayışım ilk ikisinde yumurta gelişmedi .3, sünde aşılama oldum ve bu benim 4. Doktorum bana pco olan hasatlarımız yumurtalıkları çok nazlı olyo bizi uğraştırıyor ama eninde sonunda sonuç alıcağız moralini yüksek tut dedi bakalım artık bekliyip görücez nazını çekicez :) .Allahımm inşallah bu uğraşlarımızı boşa çıkartmaz umarım .

LÜTFEN SENDE VAZGEÇME ANNESİ .BEBEĞİN İÇİN MÜCADELEDEN KAÇMA....

doktorum uyarmamıştı canım beni
ama olsun razıyım ben artık (eminim senin de öyledir )
zaten her ay yeni ilaç yeni iğne deneye deneye kısmen alıştık ağrıya istirahate
jollyy cim siz ne kadardır bebiş sahibi olmayı deniyorsunuz?

bana da vermedi bu sefer
yumurta çokken vucut kendisi salgılıyor, dedi
bu arada bende de inslün direnci var ama glukofaj kullanamıyorum

bende 17 aralık diye tahmin ediyorum :) ya dr test yap demedi 5 gün geçikince gel dedi of ya inşallah tutar aşılamam yapıldı bu arada şimdi beklemeye geçtim nasıl geçer 15 gün

kızlar "kimyasal gebelik" neden ve nasıl oluyor bileniniz var mı?
:26:

Cnm ben ilk aşımada kimyasal gebelik geçirdim. Test yaptığında sonuç pozitif çıkıyor. Daha sonra değer yükselmesi gerekirken düşüşe geçiyo ve kürtaja gerek kalmadan gebelik sonlanıyor.
Nedeni tam bilinmemekle birlikte küçük yumurta yada kalitesiz bir yumurta ile döllenme sonucu sağlıklı gelişemeyen gebelik kendiliğinden sonlanıyor diye söylüyorlar.

Öyle cnm yaa zaten 1 haftadır kasıklarımda sürekli adet olucakmışım gibi bi sızı var. Dr gebelik oluşursa biraz daha şiddetlenicek dedi. Dedim olsun:) Cnm bizim evlilikte 3 bitti 4'ün içindeyiz. Ben bu süreçte hep doğum kontrol hapı kullandım. Dr bebek düşününce hapı bırak direk aşılama yapıcaz demişti. Normal yolla hiç denemedik yani. Çünkü bende yumurta sayısı çok ama kendi kendine büyüyemiyolar.(Teşhisi daha bekarken koydukları için zaten normal deneme gereği hiç duymadık ) Eylülde korunmayı bırakıp direk aşılama yaptık. Ne yazikki olumlu olmadı. Şimdi 2.'yi yaptık bakalımm. İnş. güzel sonuçlar alırız

bende 17 aralık diye tahmin ediyorum :) ya dr test yap demedi 5 gün geçikince gel dedi of ya inşallah tutar aşılamam yapıldı bu arada şimdi beklemeye geçtim nasıl geçer 15 gün

İnş. tutar cnm yaa 17 Aralıkta birlikte veririz müjdeyi :)

Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh

Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh

hadi canım bu sefer olacak inş, rahat ve sağlıklı bir bekleme süreci geçerde yüzümüz güler inş :)

ayy canım benim inşallah olumlu güzel haberlerini paylaşırsın bizede umut olursun hayırlı olsun aşılaman içini ferah tut olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…