kızlar merhaba;
olmadı, bebiş tutmadı maalesef((
moralim çok bozuk, motivasyonum hiç kalmadı.
olmayacak heralde bizim çocuğumuz...
2 kişi olarak hayatımız sürecek heralde...
değerim 9 çıktı 1 regli aradan sonra 2. dedi
doktor ama ben artık tamamen ümitsizim,
hiç bir şey düşünemiyorum, yıkıldım((
BLUELOWE cnm,lùtfen çok yıpratma kendını ve en önemlısı daha ılk denemede hıc olmayacak benım bebegm gibi dusuncelere kapılma olacak ıns.ve de Allahtan umıt keslmez,benım de 6,35 cıktı doktor şüphelı bı durum demıstı.belkıde yukselıcektr gec döllenmedır.doktorum bıde deger 10 olmadan gebelıkten bahsedemeyz demıstı cnm.bence yınede umut var 9ve 10arasnda 1sayı oynuyo.[/QUOT
saolasın canımm; şimdi sizlerin çabalarıyla daha iyiyim şükür ama
tabii etkisi hüznü bitti diemem. nasip değilmiş, bundada mutlaka
bi hayır vardır diorum, isyan etmiyorum canım napayım...
iki gündür karnım regli olacakmışım gibi ağrıyor ama bilmiyorumki
canım kısmet bu keşke geç döllenme felan oluo olsa ama doktorumda
heşmirelerde 9.5 çok az en az 50 değeri dikkate alıyoruz dediler.
Allah eksik etmesini tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
hepimize inş.
canım,öncelikle ne kadar üzülmede desem üzüleceksin biliyorum,bugün için üzül ağla gitsin birikimin,ama sonrası için yeni bir sayfa ve yeni bir umut olmalı hayatında,pes etmek yokk,bende dahil çoğumuzi bu duyguyu yaşadık malesef,Rabbim nasip etmeyince olmuyorr,burda çoğu arkadaş bilir ben aşılamamdan 1,5 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım,2 sene öncede bi kimyasal gebelik geçirdim hemde değerim 200 lerdeydi,ama düşdü,şimdi 7 haftalık hamileyim ,yani bu yolda emek sarfetmeden birşey olmuyor,sabretmek ve Allaha çok dua etmek lazım,herşey ondan,daha bebeğimin kalp atışı yok benimde,ama dediğim gibi Rabbim hayırlıysa nasip etsin sağlıklı,eli ayağı düzgün,değilse etmesin diyorum bak,kim ister bebeğini kaybetmek bukadar uğraşdan sonra ama onunda hayırlısı canımm,umarım anlatabilmişimdir biraz...
inş canım hepimiz için zamanı gelmiştir de alırız kucağımıza tez zamanda
bluelowe arkadaşım üzülme demek istemiyorum seni çok iyi anlıyorum benimde ilk aşılamam tutmamıştı ki doktor çoğul olur diye bekliyordum nasıl tutmadı demişti ama kısmet işte hayırlısı olsun canım
kızlar merhaba;
olmadı, bebiş tutmadı maalesef((
moralim çok bozuk, motivasyonum hiç kalmadı.
olmayacak heralde bizim çocuğumuz...
2 kişi olarak hayatımız sürecek heralde...
değerim 9 çıktı 1 regli aradan sonra 2. dedi
doktor ama ben artık tamamen ümitsizim,
hiç bir şey düşünemiyorum, yıkıldım((
bun
14.günde 9 olmamış dedi doktor, bizim için 50lerde olması gerekirdi dedi
yok canım ya yok gelmeyecek bu bebiş, 8 yıl böyle geçti, bundan sonrası
nasıl geçer(([/QUOT
anladım canım ama benim 14. gün 14 cıkmıstı doktor gebelik var ama deger düsük dedi yükselmesi gerek dedi ama yükselmedi öyle olanlarda var bence iyice emin ol derim romanyadan gelen ilacı duydunmu ben bu asılamam tutmazsa tüpe gecmeden onu denşcem sende getirtebilirsin bence oda bir alternatif
Ha birde diğer arkadaşlarında dediği gibi bazen geç döllenme olduğundan dolayı yükselebiliyormuş öyle bir durumda olabilir belki .....
BU ROMANYADAN GETİRTİRİLEN İLAÇ NEYİN NESİ ????
Cnmm benimde yumurtam çokk . İkiz lmasını bende istiyorum ama şu an öyle bi lüksüm benimde yok aman olsunda :)) %40 şansımız varmış çoğul için. Dr sanada bahsetmiştir ama yumurtamız çok olduğu için gebelik oluşursa zor gnler seni bekliyor dedi. Gebelik hormanı salgılandıkça tüm küçük yumurtalarda büyüyüp ağrı yapıcak ve ıstırahatlı bi hamilelik geçirebilirsin dedi. Razı geldim napimm
bugün saat 4 gibi aşılamam yapılacak çook dua edin ne olur :) benim dualarım sizinle
yok canım bana progesteron vermedi doktor şu an gerek yok dedi bi de ben diaformin kullanıyorum sürekli insülin direnci için o zaten düşüğe karşı da etkiliymiş doktorum yeterli dedi bekliyorum inş hayırlı sonuçlar alırım inş hamileliktendir bu ağrılar sızılar hayırlısı olsun
Evett muhtamelen 17 Aralık gibi yaparım ben testi :) Bakalım senin dr ne diycekk :)
Cnm ya benim aşılama geç oluyo mesala bu ay adetin 19.gün rekordayımm :)Yani Benim adet 12 Kasımda oldu. Test günümde muhtemelen 17 aralık olucak. Zaten 5 gün adet geçmiş olucak :) Dr progetan verdiği içn onu kullandığın sürece adet olmuyormuşsun. 14 gün sonra yani aşılamanın 15.günü test istemesinin nedeni gebelik yoksa progetanı hemen kesmek içinmiş. Birde erken düşük var mı yok mu onu anlayabilmem gerek demişti. Tekrarlayan erken düşük bişeylerin habercisi olabilir sen farketmeden bebeğin düşebilir demişti. Bende onun yalancısıyımm:) Bu sefer ne diycek gerçi bilmiyorum
canım nasıl geçti aşılaman?
canım aşılama yapıldı az önce ama değişik duygularımtutmayan arkadaşları okuyunca içimde bi umutsuzluk oluyo...
kızlar "kimyasal gebelik" neden ve nasıl oluyor bileniniz var mı?
:26:
doktorum uyarmamıştı canım beni
ama olsun razıyım ben artık (eminim senin de öyledir)
zaten her ay yeni ilaç yeni iğne deneye deneye kısmen alıştık ağrıya istirahate
jollyy cim siz ne kadardır bebiş sahibi olmayı deniyorsunuz?
bende 17 aralık diye tahmin ediyorum :) ya dr test yap demedi 5 gün geçikince gel dedi of ya inşallah tutaraşılamam yapıldı bu arada şimdi beklemeye geçtim nasıl geçer 15 gün
Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh
Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?