hadi canım bu sefer olacak inş, rahat ve sağlıklı bir bekleme süreci geçerde yüzümüz güler inş :)
ayy canım benim inşallah olumlu güzel haberlerini paylaşırsın bizede umut olursun hayırlı olsun aşılaman içini ferah tut olumlu düşün.
Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh
Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh
Simlayıldızcım ve Joollycim aşılamalarınız hayırlı olsun.Allahım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin...
Derinsucum dediğin gibi bekleme süremin sonuna geldim.Salı günü test günüm ama ben bugün kötüyüm.Şiddetli baş ve karın\kasık ağrım ve jöle kıvamında beyazımsı bir akıntım var.Sanırım salıdan önce adet olucam.Tıpki adet öncesi yaşadığım rahatsızlıkları yaşıyorum.Zaten ilk aşılama olduğum andan itibaren negatif sonuca alıştırdım kendimi.Umarım ikincisi için ara verdirmez doktorum.Kızlar anlayacağınız aşılama olduğum andan beri süregelen ruh hali halen devam etmekte ve bugün başlayan ağrılar da bunu destekler türden.Negatif sonuç alırsam eşimin benden çok üzüleceğine eminim.O kadar çok istiyor ki çocuk sahibi olmayı...Allahım doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere...
hayırlı olsun... birlikte gün sayacağız inşallah, bende 15 aralıkta test yapcam. inşallahhhhhhhhh güzel haberler paylaşırız burdan. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN...
hayırlı olur inş canım zaman hızla geçer inş senin içinbebişin gelir benim içime doğuyor olacak seninki
inşallah canım
bu arada ben ilk haftaki kadar ağrı hissetmiyorum
ya ben ağrılara alıştım ağrı eşiğim yükseldi ya da sonuç negatif:18:
Simlayıldızcım ve Joollycim aşılamalarınız hayırlı olsun.Allahım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin...
Derinsucum dediğin gibi bekleme süremin sonuna geldim.Salı günü test günüm ama ben bugün kötüyüm.Şiddetli baş ve karın\kasık ağrım ve jöle kıvamında beyazımsı bir akıntım var.Sanırım salıdan önce adet olucam.Tıpki adet öncesi yaşadığım rahatsızlıkları yaşıyorum.Zaten ilk aşılama olduğum andan itibaren negatif sonuca alıştırdım kendimi.Umarım ikincisi için ara verdirmez doktorum.Kızlar anlayacağınız aşılama olduğum andan beri süregelen ruh hali halen devam etmekte ve bugün başlayan ağrılar da bunu destekler türden.Negatif sonuç alırsam eşimin benden çok üzüleceğine eminim.O kadar çok istiyor ki çocuk sahibi olmayı...Allahım doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere...
ayy cnm ya hadı hayırlı olsun.ıcım kıpır kıpır oldu okuyunca.ıns cok agrın olmaz.demek kv rahatsızlandı gecmıs olsun.senın acından pek ıyı olmamıs ama dırek aklıma bunda da bı hayır olabılecegı geldı.asılamadan snra bırazda olsa yeterlı olur heralde kuzum bozma moralını sakın..sonucta ıstesen bı bahane bulup gıtmeyebılırdın ama ınsanız ıcımız elvermıyor bende olsam gıderdım heralde...ıns bu davranısının mükafatını alırsın kuzum...icimde cok guzel duygular var ıns tutcak...
canım benim hayırlı olsun beklemeye geçtikinşallah güzel haberler veririz yeni aşılama yaptıracak arkadaşlara .. umut oluruz.. nasıl geçer 15 gün bilmiyorum ya tuttumu acaba diye beklerken ölücem :))
cnım benım ıns. bu sefer cok guzel olcak kendını stresten uzak tut lütfen ıns. hyırlısı olsun gelsin bebişin
Sağolun kızlar ya iyi dilekleriniz için . Olursa sevinicem elbet. Olmazsada çok canımı sıkmamaya çalışıcamm inş. olumlu olur tabii
Ayy Derinim yine mi çıktı böcükk. Hey Allahım yaa .. Ya sen bu böcüklere alışıcaksın yada onlar eve girmekten pes edicekler :) İnş. en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursun kuzumm
Gogişş 112 selam kızlar..112cim naptn cnm doktora gttnmı bıdaha?
112 canım nasılsın gorunmuyodun yok ınsallah bır sorunn merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?