Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar bende cuma yani adetin 2.günü istanbul beylikdüzü medakacana ya gittim bende hiç bir sorun cıkmadı esımden tahlıl aldılar ona göre bakıcaklarmıs esımın degerlerı ıyıyse aşılama, değilse tüp bebek yapılıcak ama beni tedaviye baslattılar puregon 75ml göbekten yapılan iğneden verdiler hergün evde yapıyorum iğnemi salı günü gidicem bakalım eşimin sonuclarına göre karar vericekler ama bu iğne kasıklarımda fena sancı yapıyo sizdede aynı şeyler oldumu arkadaslar ve medikana hast gidenler varmı memnunmusunuz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsinnn

hadi canım bu sefer olacak inş, rahat ve sağlıklı bir bekleme süreci geçerde yüzümüz güler inş :)

ayy canım benim inşallah olumlu güzel haberlerini paylaşırsın bizede umut olursun hayırlı olsun aşılaman içini ferah tut olumlu düşün.

Sağolun kızlarr inş. bakalımm:) Bu sefer yatıcam diyodum yine kısmet olmadı. Kayınvalidem rahatsızlanmış aradılar bütün gün hastanede koştur koştur belim koptu yahuu .. Kimseninde haberi olmadığı için şimdi gitmesem ayıp olcaktı. Şu 2 günüde değerlendiricez zaten bakalım pekte halimiz kalmadı ya :))

Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh

ayy cnm ya hadı hayırlı olsun.ıcım kıpır kıpır oldu okuyunca.ıns cok agrın olmaz.demek kv rahatsızlandı gecmıs olsun.senın acından pek ıyı olmamıs ama dırek aklıma bunda da bı hayır olabılecegı geldı.asılamadan snra bırazda olsa yeterlı olur heralde kuzum bozma moralını sakın..sonucta ıstesen bı bahane bulup gıtmeyebılırdın ama ınsanız ıcımız elvermıyor bende olsam gıderdım heralde...ıns bu davranısının mükafatını alırsın kuzum...icimde cok guzel duygular var ıns tutcak...
SİMLAYILDIZsenınde dun oldu galıba hadı hayırlı olsun gerı sayım basladı.
SEDAcım senınde test gunun geldı sayılır ıns melegın gelmıstır tatlım.
Kızlar dun bırı neden ıyı olmadıgımı sormustu anlatym konuyu dgstrms olcam bıraz ama öyle dyp cıktım dun hemen yazamadım...ya bu yenı tasndgm ev mustakıl..ve tasınırken böcek cıkabılecegını tahmın edıyodum ama evsahıbı cıkın dıye cok ustumuze geldıgı ıcın caresz kalıp tasındık...mustakıl olması hıc sorun dgl ama benım böcek sürüngen fobim var cok kötu...2008yılında yıne bı evde oturuyoduk bahcelydı gırıskat,orda da cıkıyodu bunlardan ve sırf o yuzden tasındım oradan...burayıda temızledık ettık badana ilac vs ama malesef.2gundur göruyoru.öncekı gun kardesmden eve bı geldım mutfak lavabosnda uzun kırkayak gibi napcgmı şaşırdım.bunlara çiyanda diyolar sanırım ay yazarken bıle fena oldumo anlattgm evde de onlar cıkıyodu o yuzden tasnmstm...dun aksamda arkadaslardaydık eve geldık oturma odasnda hamamböcegıAllahtan cok kacmadı koltgn altnda kalms esım öldurdu...byle yanı kzlar...smdı gozum hep orda burda heran bsy cıkıcak sanıyorum.daha genıs önlemler almaya başladım en azndam bıraz daha icim rahat olur.k.bkmayn basınızı agrttm.

Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh

canım benim hayırlı olsun beklemeye geçtik inşallah güzel haberler veririz yeni aşılama yaptıracak arkadaşlara .. umut oluruz.. nasıl geçer 15 gün bilmiyorum ya tuttumu acaba diye beklerken ölücem :))

cnım benım ıns. bu sefer cok guzel olcak kendını stresten uzak tut lütfen ıns. hyırlısı olsun gelsin bebişin

Simlayıldızcım ve Joollycim aşılamalarınız hayırlı olsun.Allahım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin...
Derinsucum dediğin gibi bekleme süremin sonuna geldim.Salı günü test günüm ama ben bugün kötüyüm.Şiddetli baş ve karın\kasık ağrım ve jöle kıvamında beyazımsı bir akıntım var.Sanırım salıdan önce adet olucam.Tıpki adet öncesi yaşadığım rahatsızlıkları yaşıyorum.Zaten ilk aşılama olduğum andan itibaren negatif sonuca alıştırdım kendimi.Umarım ikincisi için ara verdirmez doktorum.Kızlar anlayacağınız aşılama olduğum andan beri süregelen ruh hali halen devam etmekte ve bugün başlayan ağrılar da bunu destekler türden.Negatif sonuç alırsam eşimin benden çok üzüleceğine eminim.O kadar çok istiyor ki çocuk sahibi olmayı...Allahım doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere...

Öyle cnm yaa zaten 1 haftadır kasıklarımda sürekli adet olucakmışım gibi bi sızı var. Dr gebelik oluşursa biraz daha şiddetlenicek dedi. Dedim olsun:) Cnm bizim evlilikte 3 bitti 4'ün içindeyiz. Ben bu süreçte hep doğum kontrol hapı kullandım. Dr bebek düşününce hapı bırak direk aşılama yapıcaz demişti. Normal yolla hiç denemedik yani. Çünkü bende yumurta sayısı çok ama kendi kendine büyüyemiyolar.(Teşhisi daha bekarken koydukları için zaten normal deneme gereği hiç duymadık ) Eylülde korunmayı bırakıp direk aşılama yaptık. Ne yazikki olumlu olmadı. Şimdi 2.'yi yaptık bakalımm. İnş. güzel sonuçlar alırız [/QUOTE]

inşallah canım

bu arada ben ilk haftaki kadar ağrı hissetmiyorum
ya ben ağrılara alıştım ağrı eşiğim yükseldi ya da sonuç negatif:18:

benim gibi gün sayan arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun. inşalllah iyi sonuçlar alırız ve birbirimize moral oluruz. bugün 4. günüm beklemede. zorda olsa geçiyo zaman. ama hiç sancı ağrı yok. neye yorsam bilmiyorum. inşallah hayırlısı olur...

canımm umutsuz olma lütfen. olacağına inanki olsun. güzel haberlerini bekliyoruzzz :)))) kaçtaneydi gelişen yumurtan ? olacak inanıyorum ben. ve bizlere moral olcaksın inşallah.

hayırlı olsun... birlikte gün sayacağız inşallah, bende 15 aralıkta test yapcam. inşallahhhhhhhhh güzel haberler paylaşırız burdan. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN...

hayırlı olur inş canım zaman hızla geçer inş senin için bebişin gelir benim içime doğuyor olacak seninki

hayırlı olsun... birlikte gün sayacağız inşallah, bende 15 aralıkta test yapcam. inşallahhhhhhhhh güzel haberler paylaşırız burdan. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN...

Sağol cnm inş.bakalımm 17 Aralıkta ilk test. Eğer pozitif olursa 3 gün sonra test tekararı 10 gün sorada ultroson için kontrol dedi. Şu an hepsi bana çokk uzak şeyler :))

hayırlı olur inş canım zaman hızla geçer inş senin için bebişin gelir benim içime doğuyor olacak seninki

Ayyy inş.cnmm hislerin yanıltmaz senii tutar bu kezz:))

inşallah canım
bu arada ben ilk haftaki kadar ağrı hissetmiyorum
ya ben ağrılara alıştım ağrı eşiğim yükseldi ya da sonuç negatif:18:

Ya bende aşılama oldum ağrı sızı bişey kalmadıı. Çatladımı çatlamadı mı ne oluyo içerde meraktayımm:)

cnm hamilelikle adet belırtılerı aynıdır..umarım hamılelıktendır...kendını olumsusa alıstrmıs olman daha ıyı aslında,eger olduysa sürprız gıbı olucak.ıns tutmustur cnm.

canım benim hayırlı olsun beklemeye geçtik inşallah güzel haberler veririz yeni aşılama yaptıracak arkadaşlara .. umut oluruz.. nasıl geçer 15 gün bilmiyorum ya tuttumu acaba diye beklerken ölücem :))

cnım benım ıns. bu sefer cok guzel olcak kendını stresten uzak tut lütfen ıns. hyırlısı olsun gelsin bebişin

Sağolun kızlar ya iyi dilekleriniz için . Olursa sevinicem elbet. Olmazsada çok canımı sıkmamaya çalışıcamm inş. olumlu olur tabii
Ayy Derinim yine mi çıktı böcükk. Hey Allahım yaa .. Ya sen bu böcüklere alışıcaksın yada onlar eve girmekten pes edicekler :) İnş. en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursun kuzumm

kuzum hayırlısı inş.hepbırlıkte beklıcez bakalım...bu arada bende adet olamadım daha ya.doktorda kendı gelmesını bekle demıstı.hayıtı bıle ıcemıyorum şimdi.ay böceklerı sorma ya.gece oturma odasnda gene vardı su icmeye kalktım eşikte duruyo bıde kacamıyolar sanırım ılacın etkısı:)esım uyuyodu cok fena oldum gene ya terlıgı attım ustune kactm snra.nefesm kesıldı ama baska carem yoktu.şmdıde heryerı çamasır suyuyla bı guzel sildim halının ustnden de söyle bı gectm viledayla ıns rengı acılmaz:)

112 canım nasılsın gorunmuyodun yok ınsallah bır sorunn merak ettim seni

slm canım,çok sık giremiyorumiim teşk.ederim,beklemedeyim bakalım,bebişin kalp atışları daha duyulmamışdı en son,salı gidicem kısmetse,hayırlısı Rabbimden,gelişme olunca paylaşıyorum canım merak etme:)sende iisindir umarım,eşine ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…