Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
JOOLLYYY,canım aşılaman hayırlı olsun bitanemm,inş.bu sefer olucak,hayırlısıylaa,bol bol dua et canım,bende sizlere ediyorum hep,pozitif düşünn kendini çok yormaa,ama aşılamayıda çokdüşünme oluruna bırak canım,öptümm...

tamam canım esım ıyı cok sukur yarın işe baslıyor artık paşalık bıttı :) sende kendıne cok dıkkat et canım bızı habersız bırakma ınsş güm güm duyun bebişin kalp atıslarını dualarımız senınle cnm

merhaba arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum bu ay nasipse..2 buçuk yıldır çocuğum olmuyo.sebebsiz...ilk aşılamayla gebelik olan arkadaşlarımz varmı

Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh

Hadi inşallah güzel sonucunu duyarız. Mutluluğunu paylaşmak bize de çok iyi gelecek.

Arkadaşım aynı ben de senin gibi ilk aşılamama başlayacağım, iğnelerimi kendim yapamıyorum ama eşime yaptırıyorum. Hem o kadar cesur değilim, hem de bu işin kolay olmadığını hissetmesini istiyorum, daha fazla işin içinde olsun istiyorum. Ben Zeynep Kamil hastanesinde olacağım, salı günü kontrole gideceğim senin gibi. Hayırlısı inşallah hepimiz için.

Kızlar ben sanırım adet oluyorum.Bugün lekelenmeler başladı.Yarına iyice artar.Zaten başından beri hiç umut yoktu içimde ama yinede bugün moralim gerçekten çok ama çok bozuk.Aslında hiçbir problem yok eşimde de bende de ama aşılamada dahi olmaması beni gerçekten çok üzdü.Birde doktorumla ilgili soru işaretleri var kafamda.Bakırköy acıbademe gidiyorum ama aşılama süreci ve sonrasında geçirdiğim süreç birçoğunuzunkinden farklıydı.Aşılamam çatlatma iğnesinden 29 saat sonra yapıldı.Ben aşılama sonrası yarım saat zor yattım.Akşam yedi idi aşılamam yapıldığında .Mesai saatleri bitiyor diye beni ve eşimi bırakıp gittiler o durumda .Ben yarım saat kadar bekledim daha sonra baktık ne doktor ne hemşire kimse kalmamış bölümde ve bende kalkmak durumunda kaldım.Aşılama sonrası hiçbir ilaç vermediği gibi hiçbir açıklama da yapmadı doktorum.En çok kafama takılanda aşılamadan bir gün önce kontrole gittiğimde bölüm hemşirelerinden birinin gelip doktorumu bana kötülemesiydi.Doktorumun işini çok dolanbaçlı yaptığını ordaki diğer iki doktor ismi verdi onların çok daha pratik ve işlerinin ehli olduğunu filan anlattı.Benim kafam iyice karıştı.Anlayacağınız tüm bu yaşadıklarımdan dolayı aşılama sonrasında da soru işaretleri ile dolaştım.Şu an doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum.Bu arada bakırköy acıbadem den doktor önerisi yapabilecek arkadaşlar varsa beni büyük bir dertten kurtarırlar.

Ben de senin gibiyim. Maltepe'de bir eve taşınmıştık biz de giriş katta. 3 ay kalabildik. Evde çığlık çığlığa hamam böceği öldürüyordum. En sonunda evde fare de görünce direkt evden ayrıldık. Çok korkunçtu. Seni çok iyi anlıyorum.

bugün aşılamanın üzerinden 2 gün geçti ama bide bana sorun kızlar 2 günü geceleri uyku uyuyamıyorum ben ya sürekli rüyamda aslında rüya gibide değil yatakta beynimin içinde yumurtalar aşılamalar falan var ya bu nedir napıcam ben ya 13 gün nasıl dayanıcam zaman nasıl geçer ??? ay ya başınızı ağrıttım biliyorum ama sanırım iyi değilim

Mrb cnm..!bende temmuz ayında medicanada aysun hanıma gitmiştim,bir ay takip edildim,aşılama olacaktı fakat olmadı,bazı problemler çıktığı için.ben ilgilenmesi açısından aysun hanımdan memnun kalmıştım,fakat benden rahim filmi bile istemedi,bu filmin daha ilk baştan istendiğini sonradan öğrendim,şuanda başka bir doktora gidiyorum,rahim filmim çekildi ve sol tüpüm tıkanıktı,yaklaşık 15 gün önce onu açabilmek için laparoskopi oldum,ama bugünkü aklım olsa bidaha gitmem,boşu boşuna hem zaman kaybettim,hemde dünyanın parasını döktüm bir ay içinde,yinede sen memnun kalmış olabilirsin cnm,aklını karıştırmak istemem,ben sadece görüşlerimi seninle paylaşmak istedim cnm,inş senin için ve hepimiz için hayırlısı olsun,Rabbim herşeyi gönlümüze göre verir..!

canım benım bu psıkolojıyle değil 13 gun 13 dakıka bıle cok zor gecer lütfen kendını rahatlar bıraz kafanı dagıt boyle olmazz bak kendıne zaRAR verırsın ve bundan etkılenırsın bılıyosun stres bızım baş düşmanımız lütfen kendını oyalıyacak bırseyler bul esın yada bır baskasıyla farklı konular konus unut bır usre asılama olaylarını bılıyorum bunları yapmak cok zor olucak ama lutfen yapmaaya calıs kendıne zarar verıyosun farkında olmadan canım toparlanmaya calıs hadı kuzumm kendın ıcın gelıcek olan bebıs ıcın ıns.

Sağol cnm yaa ahhh ahh bi pozitif düşünebilsemm bide kendimi 2 gün fazlasıyla yordumm o yüzden kısmet tabi ama 3.'ye yol göründü gibi :))

Dur daha cnm yahuu unut aşılama olduğunu gitsin:) Benim tek istediğim bir an önce sonucu alıp yeni sürece geçmek. Eşimde kızıyo ama acayip umutsuzluk çöktü içime. Dr aşılama günü ve ertesi gün birliktelik dedi biz koşturmacadan onu bile yapamadık :) Hayırlısı artık bakalım.

ayy sorma canım yaaa.gördugum an cıgligı basıyorum..demek fare de cıktı ayy Allah korusun ya.bende tasıncam işte de ev bakıyorum.bugun heryerı sildim yine ama bu sefer mutfakta bı adet örumcek ve kapı gırısınde bı dgşk böcek öldurdum.örumcegı öldurmedım fırcayla zor zahmet aldım bahceye attım,bunu yapmıs olmam bıle mucıze ama mecburdum kımse yoktusagol cnm destegın ıcın.

ya cnm cok gergınsın evet bıraz aklını başka seylere vermeye çalıs,gece kitap oku,eşinle film seyredın.sankı aşılama olmamıssın gibi düşün...rahat ol kalan 13gunu ıns rahat gecırırsn cnm.
SEDACIM inş adet fln olmazsn cnm ya,dur bakalım ıyıce olmadan umıdını kesme...acıbadem cok da pahalı bı hastane aslında canım ya.hem o kadar para alıyolar hemde ne kadar ilgisızlermis.bence degıstır doktorunu...ya aslında benım bı arkadas acıbademe baglı bıryere göturmek ıstedı benı,cok ıyı bı doktormuş haber beklıyo benden bıde ona gorun dedı ama ben şuan kendı doktorumu bırakmak ıstemedım.ama arkadasımın dedıgını cok met ettıler canım kaç sene ugrasanlar gıtmıs cok guzel tedavı edıyormuş erkek doktor...muayenesının de 15tl oldugunu duyunca da cok şaşırdım...dedıklerı yer de acıbademle aynı bölgedemı bılmıyorum.istersen senın ıcın arkadasıma sorabilirim cnm.

Cnm yav umutsuz olma belki yerleşme kanaması felandır. Benim çatlama iğnesinden tam 36 saat sonra yapıldı. Zaten 24-36 saat arası yapılıyor.Onda sorun yok sanırım. Dr peki aşılamadan sonra ilişkide bulunun yada progestan kullan demedi mi sana? Yanlız en ilginç olanıda hemşirenin söyledikleriymiş. Nasıl olur birlikte çalıştıkları dr için böyle bişey söyleyebilir ki. Yinede kafan rahat olsun cnm olucağı varsa zaten bebişin seninledir inş.

Cnm ya dr'u arayıp bi söylesen benimkinin geliceği yok dee çok şiştimm rahatsız oluyorum felan de belki verir söktürücü :) Anamm böcüğüde ezdin hee gelişme var sendee:)

malesef benimde ikinci asilamam 02.11.2011 itibari ile basarisizlikla sonuclandi....okadar cok agladimki esime nasil söyleyecegim diye butun gun dusundum sonra yaninda agri kesici ictim neden iciyorsun dediginde de karin agrilarim basladi normal adet günümden 3gün önce oldum...anlatamam bu duygulari esim okadar üzüldüki bugun uc gundur tek kelime bile konusmuyor sanki ben istememisim gibi cok cok uzuldu biliyorum ama benide anlamasini bekliyorum benimde ne kadar üzüldügümü görüyor ...bakalim rabbim nezaman nasip edecek bizede insallah haber bekleyen herkes güzel haberler alir dualarim hepiniz icin ....

Kızlar merak ettiğim bir konu var. Bu gonal f iğnelerini kullanırken yumurtanın kendi kendine çatlama ihtimali var mı? Yani doktora gittiğimde yumurtan çatlamış, artık bir sonraki aya kaldı deme durumu olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…