slm canım,çok sık giremiyorumiim teşk.ederim,beklemedeyim bakalım,bebişin kalp atışları daha duyulmamışdı en son,salı gidicem kısmetse,hayırlısı Rabbimden,gelişme olunca paylaşıyorum canım merak etme:)sende iisindir umarım,eşine ii bak
Kızlarr 2.aşılama serüvenimi iğneli,sancılı,bazen umutlu bazen umutsuz bugün sonlandırmış bulunmaktayım şimdi 15 gün bekleme sürecine hoşgeldimm:) Hepimiz için hayırlı olur inşallahh
mrb arkadaşlar bende cuma yani adetin 2.günü istanbul beylikdüzü medakacana ya gittim bende hiç bir sorun cıkmadı esımden tahlıl aldılar ona göre bakıcaklarmıs esımın degerlerı ıyıyse aşılama, değilse tüp bebek yapılıcak ama beni tedaviye baslattılar puregon 75ml göbekten yapılan iğneden verdiler hergün evde yapıyorum iğnemi salı günü gidicem bakalım eşimin sonuclarına göre karar vericekler ama bu iğne kasıklarımda fena sancı yapıyo sizdede aynı şeyler oldumu arkadaslar ve medikana hast gidenler varmı memnunmusunuz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsinnn
Kızlar dun bırı neden ıyı olmadıgımı sormustu anlatym konuyu dgstrms olcam bıraz ama öyle dyp cıktım dun hemen yazamadım...ya bu yenı tasndgm ev mustakıl..ve tasınırken böcek cıkabılecegını tahmın edıyodum ama evsahıbı cıkın dıye cok ustumuze geldıgı ıcın caresz kalıp tasındık...mustakıl olması hıc sorun dgl ama benım böcek sürüngen fobim var cok kötu...2008yılında yıne bı evde oturuyoduk bahcelydı gırıskat,orda da cıkıyodu bunlardan ve sırf o yuzden tasındım oradan...burayıda temızledık ettık badana ilac vs ama malesef.2gundur göruyoru.öncekı gun kardesmden eve bı geldım mutfak lavabosnda uzun kırkayak gibi napcgmı şaşırdım.bunlara çiyanda diyolar sanırım ay yazarken bıle fena oldumo anlattgm evde de onlar cıkıyodu o yuzden tasnmstm...dun aksamda arkadaslardaydık eve geldık oturma odasnda hamamböcegı Allahtan cok kacmadı koltgn altnda kalms esım öldurdu...byle yanı kzlar...smdı gozum hep orda burda heran bsy cıkıcak sanıyorum.daha genıs önlemler almaya başladım en azndam bıraz daha icim rahat olur.k.bkmayn basınızı agrttm.
mrb arkadaşlar bende cuma yani adetin 2.günü istanbul beylikdüzü medakacana ya gittim bende hiç bir sorun cıkmadı esımden tahlıl aldılar ona göre bakıcaklarmıs esımın degerlerı ıyıyse aşılama, değilse tüp bebek yapılıcak ama beni tedaviye baslattılar puregon 75ml göbekten yapılan iğneden verdiler hergün evde yapıyorum iğnemi salı günü gidicem bakalım eşimin sonuclarına göre karar vericekler ama bu iğne kasıklarımda fena sancı yapıyo sizdede aynı şeyler oldumu arkadaslar ve medikana hast gidenler varmı memnunmusunuz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsinnn
bugün aşılamanın üzerinden 2 gün geçti ama bide bana sorun kızlar 2 günügeceleri uyku uyuyamıyorum ben ya sürekli rüyamda aslında rüya gibide değil yatakta beynimin içinde yumurtalar aşılamalar falan var ya bu nedir napıcam ben ya 13 gün nasıl dayanıcam zaman nasıl geçer ??? ay ya başınızı ağrıttım biliyorum ama sanırım iyi değilim
JOOLLYYY,canım aşılaman hayırlı olsun bitanemm,inş.bu sefer olucak,hayırlısıylaa,bol bol dua et canım,bende sizlere ediyorum hep,pozitif düşünn kendini çok yormaa,ama aşılamayıda çokdüşünme oluruna bırak canım,öptümm...
bugün aşılamanın üzerinden 2 gün geçti ama bide bana sorun kızlar 2 günügeceleri uyku uyuyamıyorum ben ya sürekli rüyamda aslında rüya gibide değil yatakta beynimin içinde yumurtalar aşılamalar falan var ya bu nedir napıcam ben ya 13 gün nasıl dayanıcam zaman nasıl geçer ??? ay ya başınızı ağrıttım biliyorum ama sanırım iyi değilim
ayy sorma canım yaaa.gördugum an cıgligı basıyorum..demek fare de cıktı ayy Allah korusun ya.bende tasıncam işte de ev bakıyorum.bugun heryerı sildim yine ama bu sefer mutfakta bı adet örumcek ve kapı gırısınde bı dgşk böcek öldurdum.örumcegı öldurmedım fırcayla zor zahmet aldım bahceye attım,bunu yapmıs olmam bıle mucıze ama mecburdum kımse yoktuBen de senin gibiyim. Maltepe'de bir eve taşınmıştık biz de giriş katta. 3 ay kalabildik. Evde çığlık çığlığa hamam böceği öldürüyordum. En sonunda evde fare de görünce direkt evden ayrıldık. Çok korkunçtu. Seni çok iyi anlıyorum.
Kızlar ben sanırım adet oluyorum.Bugün lekelenmeler başladı.Yarına iyice artar.Zaten başından beri hiç umut yoktu içimde ama yinede bugün moralim gerçekten çok ama çok bozuk.Aslında hiçbir problem yok eşimde de bende de ama aşılamada dahi olmaması beni gerçekten çok üzdü.Birde doktorumla ilgili soru işaretleri var kafamda.Bakırköy acıbademe gidiyorum ama aşılama süreci ve sonrasında geçirdiğim süreç birçoğunuzunkinden farklıydı.Aşılamam çatlatma iğnesinden 29 saat sonra yapıldı.Ben aşılama sonrası yarım saat zor yattım.Akşam yedi idi aşılamam yapıldığında .Mesai saatleri bitiyor diye beni ve eşimi bırakıp gittiler o durumda .Ben yarım saat kadar bekledim daha sonra baktık ne doktor ne hemşire kimse kalmamış bölümde ve bende kalkmak durumunda kaldım.Aşılama sonrası hiçbir ilaç vermediği gibi hiçbir açıklama da yapmadı doktorum.En çok kafama takılanda aşılamadan bir gün önce kontrole gittiğimde bölüm hemşirelerinden birinin gelip doktorumu bana kötülemesiydi.Doktorumun işini çok dolanbaçlı yaptığını ordaki diğer iki doktor ismi verdi onların çok daha pratik ve işlerinin ehli olduğunu filan anlattı.Benim kafam iyice karıştı.Anlayacağınız tüm bu yaşadıklarımdan dolayı aşılama sonrasında da soru işaretleri ile dolaştım.Şu an doktorumu değiştirsem mi diye düşünüyorum.Bu arada bakırköy acıbadem den doktor önerisi yapabilecek arkadaşlar varsa beni büyük bir dertten kurtarırlar.
kuzum hayırlısı inş.hepbırlıkte beklıcez bakalım...bu arada bende adet olamadım daha ya.doktorda kendı gelmesını bekle demıstı.hayıtı bıle ıcemıyorum şimdi.ay böceklerı sorma ya.gece oturma odasnda gene vardı su icmeye kalktım eşikte duruyo bıde kacamıyolar sanırım ılacın etkısı:)esım uyuyodu cok fena oldum gene ya terlıgı attım ustune kactm snra.nefesm kesıldı ama baska carem yoktu.şmdıde heryerı çamasır suyuyla bı guzel sildim halının ustnden de söyle bı gectm viledayla ıns rengı acılmaz:)
Simlayıldızcım ve Joollycim aşılamalarınız hayırlı olsun.Allahım pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin...
Derinsucum dediğin gibi bekleme süremin sonuna geldim.Salı günü test günüm ama ben bugün kötüyüm.Şiddetli baş ve karın\kasık ağrım ve jöle kıvamında beyazımsı bir akıntım var.Sanırım salıdan önce adet olucam.Tıpki adet öncesi yaşadığım rahatsızlıkları yaşıyorum.Zaten ilk aşılama olduğum andan itibaren negatif sonuca alıştırdım kendimi.Umarım ikincisi için ara verdirmez doktorum.Kızlar anlayacağınız aşılama olduğum andan beri süregelen ruh hali halen devam etmekte ve bugün başlayan ağrılar da bunu destekler türden.Negatif sonuç alırsam eşimin benden çok üzüleceğine eminim.O kadar çok istiyor ki çocuk sahibi olmayı...Allahım doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere...
Cnm yav umutsuz olma belki yerleşme kanaması felandır. Benim çatlama iğnesinden tam 36 saat sonra yapıldı. Zaten 24-36 saat arası yapılıyor.Onda sorun yok sanırım. Dr peki aşılamadan sonra ilişkide bulunun yada progestan kullan demedi mi sana? Yanlız en ilginç olanıda hemşirenin söyledikleriymiş. Nasıl olur birlikte çalıştıkları dr için böyle bişey söyleyebilir ki. Yinede kafan rahat olsun cnm olucağı varsa zaten bebişin seninledir inş.
Ben internetten araştırdığım için özellikle sordum aşılama sonrası herhangibir ilaç kullanmam gerekiyor mu diye?Hayır hiçbirşey kullanılmıyor dedi.3-4 gün sonra ilişkiye başlayabileceğimizi söyledi.O hemşireye inanıp inanmama konusunda hala emin değilim.Bende anlamıyorum bir hemşire birlikte çalıştığı doktorunu nasıl kötüler.Samimiyetimiz filan olsa neyse diyeceğim ama samimi olduğum biride değildi kendisi.:18:
Cnm yav umutsuz olma belki yerleşme kanaması felandır. Benim çatlama iğnesinden tam 36 saat sonra yapıldı. Zaten 24-36 saat arası yapılıyor.Onda sorun yok sanırım. Dr peki aşılamadan sonra ilişkide bulunun yada progestan kullan demedi mi sana? Yanlız en ilginç olanıda hemşirenin söyledikleriymiş. Nasıl olur birlikte çalıştıkları dr için böyle bişey söyleyebilir ki. Yinede kafan rahat olsun cnm olucağı varsa zaten bebişin seninledir inş.
Ben internetten araştırdığım için özellikle sordum aşılama sonrası herhangibir ilaç kullanmam gerekiyor mu diye?Hayır hiçbirşey kullanılmıyor dedi.3-4 gün sonra ilişkiye başlayabileceğimizi söyledi.O hemşireye inanıp inanmama konusunda hala emin değilim.Bende anlamıyorum bir hemşire birlikte çalıştığı doktorunu nasıl kötüler.Samimiyetimiz filan olsa neyse diyeceğim ama samimi olduğum biride değildi kendisi.:18:
sedacım günaydın,
noldu durumun, nasil giyor belirtiler?
sedacım günaydın,
noldu durumun, nasil giyor belirtiler?
Günaydın canım.Dün ufak bir lekelenmem oldu ama sonrasında kesildi.Bugün yine ağrım var ama yine ufak lekelenme tarzı ....Normal adet kanamsı başlamadı henüz.BAT ım 6 Aralık.Sanırım yarına adet olurum...Kafam karmakarışık durumda.Çatlatma iğnesi ve klomen yüzünden adet öncesi lekelenmeleri yaşadığımı düşünüyorum.
Bu arada sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Günaydın canım.Dün ufak bir lekelenmem oldu ama sonrasında kesildi.Bugün yine ağrım var ama yine ufak lekelenme tarzı ....Normal adet kanamsı başlamadı henüz.BAT ım 6 Aralık.Sanırım yarına adet olurum...Kafam karmakarışık durumda.Çatlatma iğnesi ve klomen yüzünden adet öncesi lekelenmeleri yaşadığımı düşünüyorum.
Bu arada sen nasılsın? Nasıl gidiyor?[/QUO
Hayırlısı dielim canım, inş regli belirtisi değildir dieceğim ama şurda 1 gün kaldı,
çokda seni ümitlendirmek istemiyorum, benim gibi üzülmemen için. ben
cumartesi akşamı regli oldum, normal devam ediyor. moralim ilk güne nazaran
daha iyi, o gün akşam eşim sinemaya götürdü, cumartesi akşamı da oturduk
biralarımızı açtık efkar dağıttık çok iyi geldi. Şimdi reglim bitsin nasipse çalışmalar yine
başalayacak, bakalım artık nasipte varsa olur diorum canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?