Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm İlaç konusuna çok fazla takılma. Bazı dr'lar hamilelik sonrası gerekli görüldüğü takdirde veriyorlar ve öncesinde kullanmanın pekte bi etkisi olmıyacağını söylüyorlar. Kullanmanın zararı yok ama yararıda kesin kanıtlanmamış çünkü. Bende verdiği için kullanıyorum ama kullanmayan ve hamileliği rahat geçen bir sürü arkadaşımız var. Ne olursa olsun hemşirenin yaptığı ayıp birşey. Kafanı çok fazla karıştırma inş. yarın güzel haberler verirsin bize

Yok cnm ya öle bişey mümkün değil. Zaten sürekli kontrol altında olduğun için ..özelliklerde son günlerde ben hergün kontrole gidiyordum . İptal olması için anca yumurta sayının çok fazla olup hepsinin gelişmiş olması ( Çoğul gebelik riskinden dolayı ) yada yumurtanın hiç gelişmemiş olması gerekiyor. Gonal F ile gelişmemesi mümkün değil zaten. Doz ayarı önemli sadece biraz doz fazla gelince birden çoğalıyor yumurtacıklar :)

Teşekkür ederim, bilgi verdiğin için. Yarın kontrole gideceğim bakalım yumoşlar nasıl olmuş :)

Selaminaleyküm kızlar...bugun kımseler ugramamıs...umarım bıdahakı girdigimde hamis haberiyle karsılaşırım yaa...

a.s canım nasılsınn kımseden haber yok bugun sanırım bende bakındım ayy bende grip olucam sanırım bu yorgunlugun ustune zaten olabilicek birşey bu boğazlarım yanıyor çok halsizimm

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
benim test günü yaklaştıkça gerginliğim artıyor perşembe gelir mi acaba
bu arada 3 gündür adet oldum mu diye sürekli wc ye gidiyorum ama belirtiler var adet olacak gibiyim şişkinliğim arttı ve sadece göğüs ağrılarım var ara ara karnıma sancılar giriyor offfff :97:

iyi gcler arkadaşlar öncelikle hepinize allah hayırlı evlat nasip etsin.. bende 3 yıllık evliyim, rahim filmim açık, hormonlar da normal.. eşimin sperm tahlillerinde sorun var. 3 gün önce aşılama oldum. 14 yumurtam gelişti. sonucu 12 gün sonra öğrencem.. inş hayel kırıklığı yaşamam.. allah herkeze nasip etsin.. inş bebişlerimiz bizimledir..:26:

inş hamilelik belirtisidir cnm ağrıların, seni anlıyorum beklemek cok zor. benim 12 günüm var tahlile...:18:

merhaba arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum bu ay nasipse..2 buçuk yıldır çocuğum olmuyo.sebebsiz...ilk aşılamayla gebelik olan arkadaşlarımz varmı

ılk once hayırlı olsun canım benım ılk asılammdı tuttu sadece asılman olunca duanı eksık etme bıde ınan olucak dıe benım umıdım yoktu ama esımın yardımıylan dua aettım rabbıme ınandım olcak dıye oldu bu ayın 17 sınde 3 aya grıcem allahım yardımcın olsun canım duam sızlerlen

Selaminaleyküm kızlar...bugun kımseler ugramamıs...umarım bıdahakı girdigimde hamis haberiyle karsılaşırım yaa...

a.s canım nasılsınn kımseden haber yok bugun sanırım bende bakındım ayy bende grip olucam sanırım bu yorgunlugun ustune zaten olabilicek birşey bu boğazlarım yanıyor çok halsizimm

Bugünlerde test yaptıranlar yok kızlarr o yüzden ortalık sessiz :) Bugün Se_da yaptırıcaktı testt. Bide 112 bebişi görmeye gidicekti diye hatırlıyorumm İnş. güzel haberler getirirler bize :)

Ooo senin test günü gelmiş bile cnm şurda 1 gün kalmış. Yarını atlattı mı perşembe sabah erkenden gidersin artıkk :) Belirtilerin çok güzell inş. hamişsindirr :)

Aşılaman hayırlı olsun arkadaşımm. İnş. ilk seferde gelir bebiş. 14 yumurta oluştu peki kaç yumurta ile aşılama yapıldı ? Dr'lar genelde 3-4 'ten fazlaysa aşılamayı iptal ediyolar. Bende gelişik 3 tane vardı onu bile zorla yaptı çoğul olucak diye korkuyolar :)

Teşekkür ederim, bilgi verdiğin için. Yarın kontrole gideceğim bakalım yumoşlar nasıl olmuş :)

Hadi bakalımm için rahat olsun onlar daha büyicekk 18-19 mm'e kadar yolları var :)

perşembe hayırlısı ile gelecek canım,
hiç stres yapma kendini çok fazla dinlememeye çalış,
pozitif ve iyi haberlerin gelecek inş.

arkadaşlar bende çocuk isteyen biriyim...500 yasin okutuyorum benim için 1 yasin okuyabilecek varmı acaba şimdiden teşekkürler Allah hepimizin muradını tez zamanda versin inşalllah

arkadaşlar bende çocuk isteyen biriyim...500 yasin okutuyorum benim için 1 yasin okuyabilecek varmı acaba şimdiden teşekkürler Allah hepimizin muradını tez zamanda versin inşalllah

canım günaydın;

şu an regliyim ama sınırlı bir süren yoksa şayet pazar akşamı okuyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…