Ben internetten araştırdığım için özellikle sordum aşılama sonrası herhangibir ilaç kullanmam gerekiyor mu diye?Hayır hiçbirşey kullanılmıyor dedi.3-4 gün sonra ilişkiye başlayabileceğimizi söyledi.O hemşireye inanıp inanmama konusunda hala emin değilim.Bende anlamıyorum bir hemşire birlikte çalıştığı doktorunu nasıl kötüler.Samimiyetimiz filan olsa neyse diyeceğim ama samimi olduğum biride değildi kendisi.:18:
Kızlar merak ettiğim bir konu var. Bu gonal f iğnelerini kullanırken yumurtanın kendi kendine çatlama ihtimali var mı? Yani doktora gittiğimde yumurtan çatlamış, artık bir sonraki aya kaldı deme durumu olabilir mi?
Yok cnm ya öle bişey mümkün değil. Zaten sürekli kontrol altında olduğun için ..özelliklerde son günlerde ben hergün kontrole gidiyordum . İptal olması için anca yumurta sayının çok fazla olup hepsinin gelişmiş olması ( Çoğul gebelik riskinden dolayı ) yada yumurtanın hiç gelişmemiş olması gerekiyor. Gonal F ile gelişmemesi mümkün değil zaten. Doz ayarı önemli sadece biraz doz fazla gelince birden çoğalıyor yumurtacıklar :)
Selaminaleyküm kızlar...bugun kımseler ugramamıs...umarım bıdahakı girdigimde hamis haberiyle karsılaşırım yaa...
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
benim test günü yaklaştıkça gerginliğim artıyor perşembe gelir mi acaba
bu arada 3 gündür adet oldum mu diye sürekli wc ye gidiyorum ama belirtiler var adet olacak gibiyim şişkinliğim arttı ve sadece göğüs ağrılarım var ara ara karnıma sancılar giriyor offfff :97:
merhaba arkadaşlar bende aşılama düşünüyorum bu ay nasipse..2 buçuk yıldır çocuğum olmuyo.sebebsiz...ilk aşılamayla gebelik olan arkadaşlarımz varmı
Selaminaleyküm kızlar...bugun kımseler ugramamıs...umarım bıdahakı girdigimde hamis haberiyle karsılaşırım yaa...
a.s canım nasılsınn kımseden haber yok bugun sanırım bende bakındım ayy bende grip olucam sanırım bu yorgunlugun ustune zaten olabilicek birşey bu boğazlarım yanıyor çok halsizimm
bu arada 3 gündür adet oldum mu diye sürekli wc ye gidiyorum ama belirtiler var adet olacak gibiyim şişkinliğim arttı ve sadece göğüs ağrılarım var ara ara karnıma sancılar giriyor offfff :97:
iyi gcler arkadaşlar öncelikle hepinize allah hayırlı evlat nasip etsin.. bende 3 yıllık evliyim, rahim filmim açık, hormonlar da normal.. eşimin sperm tahlillerinde sorun var. 3 gün önce aşılama oldum. 14 yumurtam gelişti. sonucu 12 gün sonra öğrencem.. inş hayel kırıklığı yaşamam.. allah herkeze nasip etsin.. inş bebişlerimiz bizimledir..:26:
Teşekkür ederim, bilgi verdiğin için. Yarın kontrole gideceğim bakalım yumoşlar nasıl olmuş :)
arkadaşlar bende çocuk isteyen biriyim...500 yasin okutuyorum benim için 1 yasin okuyabilecek varmı acaba şimdiden teşekkürler Allah hepimizin muradını tez zamanda versin inşalllah
canım günaydın;
şu an regliyim ama sınırlı bir süren yoksa şayet pazar akşamı okuyabilirim.
yok canım sınırlı sürem yok regl bitincede okuyab,ilirsin şimdiden çok teşekkür ediyorum Tez zamanda bebişin gelsin sana İNŞALLAH
Bugünlerde test yaptıranlar yok kızlarr o yüzden ortalık sessiz :) Bugün Se_da yaptırıcaktı testt. Bide 112 bebişi görmeye gidicekti diye hatırlıyorumm İnş. güzel haberler getirirler bize :)
amin canım inş, o zaman beni listene ekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?