Nasılsınız kızlar??? Bugün aşılamanın üzerinden tam 2 hafta geçti yani test günüm.Fakat pazar gününden beri süren adet öncesi şikayetlerim devam ediyor.Sanki hormonlarım ve vücudum bir olmuş benimle dalga geçiyor:18: Bugün aynı zamanda adet başlangıç günüm;karın ağrım ve şişkinliği ile birlikte çok çok az bir lekelenme var.Onuda ancak tuvalete gidince hissediyorum.İyice kafam karıştı.Doktorumu arasam eminim ki 2-3 gün daha bekle adet başlamazsa gel diyecek.Ama benim içim içime sığmıyor.Çevremdekilere her ne kadar olmadı, ilk denemem olumsuz sonuçlandı desemde ufacıkta olsa bir umut var içimde ama hayırlısı Allahtan....Kan testine gitmek negatif cevabını almak istemiyorum.Bilmiyorummmm karmakarışık bir durumdayımmmmmmBaşlayacaksa başlasın şu kanamamda bende ona göre bir yol izleyeyim...offf offffff
evde gebelik testi yaptın mı peki??[/QUOT
Evde 11.günümde yapmıştım test.Nagatif çıkmıştı.Şu an işyerindeyim.Öğle tatilinde ecz.gebelik testi alıp tekrar yapmayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün kontrole gittim. biri 16, biri 17mm iki tane yumurtam var. Doktor akşama çatlatma iğneni yap dedi. Hiç heyecanlı değildim, üzülmekten korkuyordum ama elimde değil, heyecanlanmaya başladım. İnşallah tüm isteyenler güzel sonuçlarımızı alırız.
hayırlısı olsun canım gelıcek asılaman ıns. pozıtıf sonuclarla haber verırsın bıze sıkma kendını heyecan yapmamaya calıs desemde zor bılıyorum ama elınden geldıgı kadar yapma sakın ol emın ol vurdum duymaz olunca hersey daha guzel ılerlıyorr
perşembe hayırlısı ile gelecek canım,
hiç stres yapma kendini çok fazla dinlememeye çalış,
pozitif ve iyi haberlerin gelecek inş.
Ooo senin test günü gelmiş bile cnm şurda 1 gün kalmış. Yarını atlattı mı perşembe sabah erkenden gidersin artıkk :) Belirtilerin çok güzell inş. hamişsindirr :)
inş hamilelik belirtisidir cnm ağrıların, seni anlıyorum beklemek cok zor. benim 12 günüm var tahlile...:18:
Nasılsınız kızlar??? Bugün aşılamanın üzerinden tam 2 hafta geçti yani test günüm.Fakat pazar gününden beri süren adet öncesi şikayetlerim devam ediyor.Sanki hormonlarım ve vücudum bir olmuş benimle dalga geçiyor:18: Bugün aynı zamanda adet başlangıç günüm;karın ağrım ve şişkinliği ile birlikte çok çok az bir lekelenme var.Onuda ancak tuvalete gidince hissediyorum.İyice kafam karıştı.Doktorumu arasam eminim ki 2-3 gün daha bekle adet başlamazsa gel diyecek.Ama benim içim içime sığmıyor.Çevremdekilere her ne kadar olmadı, ilk denemem olumsuz sonuçlandı desemde ufacıkta olsa bir umut var içimde ama hayırlısı Allahtan....Kan testine gitmek negatif cevabını almak istemiyorum.Bilmiyorummmm karmakarışık bir durumdayımmmmmmBaşlayacaksa başlasın şu kanamamda bende ona göre bir yol izleyeyim...offf offffff
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün kontrole gittim. biri 16, biri 17mm iki tane yumurtam var. Doktor akşama çatlatma iğneni yap dedi. Hiç heyecanlı değildim, üzülmekten korkuyordum ama elimde değil, heyecanlanmaya başladım. İnşallah tüm isteyenler güzel sonuçlarımızı alırız.
selam kızlar
24 kasımda aşılama yaptırmıştım, cuma kan testi yaptıracaktım
ama bugn damlama şeklinde kanama olmuş
çok moralim bozuldu(
bu 2. aşılamamdı değerlerimiz güzeldi
benim 7 tane büyük çatmaka üzere yumurtam eşimin de 29 mio temiz spermi vardı
böyleyken de tutmayacaksa
nasıl anne olacam ben
çok kötü hissettim
canım inş bu belirtiler senin yerleşme kanamandır hayırlısıyla bebiş vardır test yap sen bi an önce böyle tedirgin beklemek daha kötü belki de boşuna üzülüyosundur
Kan testine gidemedim öğlen eczaneden predictor alıp tast yaptım.Malesef tek çizgi.Bir an önce adet olsamda ikinci aşılamayı hemen yaptırıp yaptıramayacağımı bir öğrensem diyorum.Her ne kadar ümidim yok desemde içten içe bir heyecan vardı.Bugün o heyecanda son buldu.Aşılama sonrası kendimi gerçekten mutlu hissediyordum.Hayata tutunmak için bambaşka bir heyecandı hamile kalabilmek benim için.Bekleme süreleri öldürüyor beni.Sonuç bekle,yumurtanın buyumesini bekle,adet olmayı bekle bekle bekle.Bazen yeterrrrr diye feryat etmek geliyor içimden ama onuda tek duyan ben olurum diye korkuyorum
selam kızlar
çok moralim bozuldu(
nasıl anne olacam ben
çok kötü hissettim
Bazen ben de ömrümüz hep birşeyleri beklemekle geçecekmiş gibi düşünüyorum. Ama olsun sağlıklıyız buna da şükür.
7 tane yumurta gerçekten çokmuş. Benim sadece 2 tane var. Bazı yerlerde de 3 taneden fazla varsa aşılama yapmıyorlarmış diye duydum. Herkes farklı birşeyler söylüyor. Hayırlısı olsun hepimiz için.
öyle deme canım bekle biraz daha belli olmaz biliyosun tam anlamıyla adet başlamadan ümitsizliğe kapılma
canım öle düşünme benımde aşılama yaptıgımda 65 mılyon cıktı ki benım bişiyim de yok... ama tutmadı bi engel de yoktu... olmayınca olmuyo zamanı değil belki... çalışmaya devam yapcak bişy yok...:)))selam kızlar
çok moralim bozuldu(
nasıl anne olacam ben
çok kötü hissettim
slm,moralim çok bozuk,bebeğimin kalp atışları yine yok,cumaya kadar gün verdi doktor cumada olmasa bebeğimi alacağını söyledi,,kafam öyle karışıkki,ne yapacağımı bilmiyorummm,dualrınızı esirgemeyin..
slm,moralim çok bozuk,bebeğimin kalp atışları yine yok,cumaya kadar gün verdi doktor cumada olmasa bebeğimi alacağını söyledi,,kafam öyle karışıkki,ne yapacağımı bilmiyorummm,dualrınızı esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?