Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar bende yazıyorum ama kimse cvp vermıyor.aşılamaya cuma gunu prugen iğneye basladım bugunde dr a gittim 1 kutu daha aldım o iğneden 300ml 75 ünite sizde nasıl oldu agrılı diyor bazı arkadaslar banada yardımmmmmmmmmmmmmmm

canım benım oncelıkle sakin ol lütfen dualarımız tabıkı senınle ıns. bebısın naz yapıyordur annesı onu bukladar beklerken oda sana sımsıkı tutunur canım cok haklısın yasadıgın cok zor bır durum ıstersen baska bır doktora daha gıt cnm ıcın rahat olur keske gıtseydım demessın lutfen uzme kendını dualarımız senınle ıns. sende guzel haberler ver bıze

canım öncelikle gelıcek asılaman hayırlıolur ıns. benımde ekım ayında olmustu asılamam fakat tutmadı ıgnelrı oldugun surece kasıklarında belınde ve sırtında agrı olabılrı yanı benım olmustu asılama sonrasındada kasık batmaları alt karında sıskınlık acı olabılıyor tabıkı bunlar kısıden kısıye gore degısıyor ama bunlar dogal olabılıcek seyler asılama ıslemı ıse acılı degıl bende cok cekınmıstım ama rahım fılmı cektırdıysen onun % 1 bıle degıl yanı ııcn rahat olsun cnm guzel haberler ver ıns. bıze

Cnm yaa aşılama olan kişilerde adet gününü 1 haftadan geçmeden idrarda çıkmıyorki neden üzülüyosun. Umutsuzluğa kapılma. Kanda pozitif sonuç alıp hemen ardından 5 gün idrarda bakan bi sürü kişi vardı ancak 1 haftadan sonra hafif silik pembe çizgi çıkmıştı.

Kuzum valla bu anlattıkların bana nedense yerleşme kanaması gibi geldi. Kanaman normal adet gibi devam ediyo mu ?Hamile kalan bu çoğu kişide test gününden 3 gün önce başlayan 1 gün sonra kesilen. Siz aşılamadan sonra çalışmalara devam etmişmiydiniz bu arada o şansı çok büyük ölçüde arttırıyomuş. Bizde onu yapamadık işte o yüzden benimde umudum yok :/

canım benim bozma moralini ne olur ... hem daha hiçbirşey bitmiş değil tam adet olmadan umutsuzzluğa kapılma .. biliyorum bizde bi gün anne olucaz :) gönülden inanıyorum buna arkadaşım üzme kendini..

merhabalar
bende gecen hafta aşılama yaptırdım
toplam 3 yumurta vardı ama ıkısı çatlatma iğnesini
yaptığımız gun en yakın olan 14 mm dı
sanırım çatlamadı ve kıst oldu ıkı overde ağrıo
bu arada bakımda geçmişe cok ıyı spermle yapılan aşılamalr bıle olmamaıs
zaten cok da spontan ilşkıden farkı yok sanırım
bızımde 50 mılyonla yapıldı aşılama
ama notr olmaya çalısıorum
jollycım ilşkıye takılma
olan olmustur zaten:)))ben sızden cok umutluyum

arkadaşlar ne zamandır yazamıyorum ilk aşılamamı yaptırmıştım 15 kasımda.ama malesef tutmadı olmadı....
moralimm bozuktu girmedim giremedim...
nasip...,hayırlısı herşeyin...
herkese sevgiler.

Hayırlısı olsun cnm yaa inş. bir dahaki sefere gelir bebişinn

Slm cnm çok stresli günler senin için eminim hayırlısı olur inş. Dualarımız seninlee..Ama kesinlikle cuma günü sonuç ne olursa olsun başka bir dr'ada git. Bazen bir ultroson cihazında görünmeyen daha hassas cihazda görülebiliyor. Bu durumu yaşayan bir sürü arkadaş başka dr'a gittiklerinde bebeğin kalp atışlarını aldılar. Umudunu yitirme cnm sadece hayırlısını dileyelim.

canım 7 yumurtayla hangi doktor sana asılama yaptı anlamadım cok yanlıs bişi yapmıs doktorlarımız 2 yumurtabüyüsün die ilacı gıdım gıdım veriolar bize yoksa cok yumurta büyür buda cok sakncalı diolar anlamadım ama ben bu işi

asılamanın iliskiden tek farkı spermin yolu kısalıo bide yumurtalar iyilerstirilio spermin miktarı da onemli ama 2 spermden bile oluo bazen o yü<den miktarın önemi yok bence şans işi sadece

kaç haftalık gebesın bılmıyorum ama
sakın 8 haftalık olmadan mudahale ettirme
spontan gebelıklerde ne zaman gebe kaldığını bılemezsin belkı o ay
20.gun ovulasyon oldu ve bır hafta geç döllenme olmus oldu
dıs gebelık olsa senın ıcın sakıncası olur ama bu sekılde
bıraz daha bekleyebılırsın
pekıı kese buyuomu gerıolumu gelışımı
hiçç sıkma canını bi arkadasın basına geldı
hatta kuretaj gununu bıle aldılar baska dr cok net gordu kalp atısını
suan 12 haftalık oldular

112cim sakın aldırma bebegini duyulmazsa benim kuzenim öyle aldırdı ilkini 2.bebegine hamile kaldı 3 aylıktı duydu atısı doktor ilkinide bosuna aldık heralde dedi bence bekle canımm

Ahh cnmm inş. bakalımm:) Ben hala ya aşılama günü değilde 2 gün sora çatladıysa kaçırdıysak gül gibi yumurtaları derdindeyimm:) Maşallah cnm yaa 50 milyonla yapılmış aşılaman. Bizimde 24 milyonla yapıldı %98 hareketli. Ama dediğin gibi normal bi ilişkiden pekte farkı yok aşılamanın. İnş. kist zannettiğin ağrılar bebiş ağrılarıdır da güzel haberler verirsin bizee

asılamanın iliskiden tek farkı spermin yolu kısalıo bide yumurtalar iyilerstirilio spermin miktarı da onemli ama 2 spermden bile oluo bazen o yü<den miktarın önemi yok bence şans işi sadece

evet serviksi atlamıs oluolar spermlerı çoğu orda ölüo çünkü
bir de bızım ılerı hızlımız %0 normalde
spontan gebelık onun ıcın olmuo zaten
aslında olanda var dediğin gibi spermın yumurtyaa gidebılme ve
yumurtayı dölleyebılme yeteneği ve kalıtesıne kalmıs
aşılamada %11 olmus ılerı hızlımız
bakalım hayırlısı regl tarıhımı beklıorum
progesteron vermedıler nasılsa idrar testınde pozıtıfı görmeden
kan için gimicen kararlıyım:))))
sen ne durumdasın

Özgecann naberr ?? Belli oldu mu aşılama günün ? :) Benimkide 3 taneyle yapmıycaktı neredeyse yahuu

jollycim senın 3 folıkül vardı en az bı tanesı istenen gunde çatlamıstır
belkı çoğul gebelık olurdu diğerlerınıde dölleseydınız:))))))hala beklıorum ben çoğul sızden:)
ooooo sizin ıleri hızlı süpermiş yaa bızım
bu 50 mılyon 1 mlde yıkandıktan sonra 0.6 milim kalmıs
yani 32 mılyon fılan edıo onunda %11ini alınca 4 mılyon kalıo
gerçi ileri yavaşlarda gebelık olusturabılıomus %75ti oda
ben persembe oldum aşılama 2 gun var aramızda:)))))

kızlar merhabalar... nasıl gidiyor bekleme süreci??? yazamadım 2 gündür .... benim bugün 4 gün olmuş benim dr um bana adetin 5 gün geçince gel dedi ama nasıl bekliyeyimki ben 5 gün sedacım senin sonucun pozitiftir inşallah hadi umut ol bize canım ya :))

Özgecann naberr ?? Belli oldu mu aşılama günün ? :) Benimkide 3 taneyle yapmıycaktı neredeyse yahuu

canım valla belli diil cuma gitcem tekrar o gün belli olcak 3 yumurta oldu bu sefer biri 9mm de kaldı allahtan. 100e cıkardık dozu 3 gün icin bakalım ımık ımıık ilac sürekli kontrol bana gelenler geldi bugun asabiyim fazlaca adamdan cıkarıyorum ne illetmiş su pco

Son düzenleme:

İnşallahh bakalımmm:) Valla aynen öyle cnm ileri yavaşlarda iş görür. Yavv 12 spermle hamile kalan arkadaştan sonra sayı felan hikaye geliyo artık bana:) 15 Aralıkta seninde test günün o zamann değil mi ? İnşşş. gelmiştir bebikinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…