canım valla belli diil cuma gitcem tekrar o gün belli olcak 3 yumurta oldu bu sefer biri 9mm de kaldı allahtan. 100e cıkardık dozu 3 gün icin bakalım ımık ımıık ilac sürekli kontrol bana gelenler geldi bugun asabiyim fazlaca adamdan cıkarıyorum ne illetmiş su pco
kızlar merhabalar... nasıl gidiyor bekleme süreci??? yazamadım 2 gündür .... benim bugün 4 gün olmuş benim dr um bana adetin 5 gün geçince gel dedi ama nasıl bekliyeyimki ben 5 günsedacım senin sonucun pozitiftir inşallah hadi umut ol bize canım ya :))
Selammm. Cnm sen bi seferliğe mahsus dinleme o doktoru:) Kesinlikle aşılamanın 15.günü git kan testini yaptır. En azından kimyasal gebelik erken düşük olursa kanda o çıkmış olur. Sonucu aldıktan sonra gönlü olsun dr'ın gidersin yine 5 gün sorna :)
ay canım ne kimyasal gebeliği oda ne ?? korktum şimdi ben 15. gün test yapayım bari :) inşallah kalmışızdır ya alırız bebişlerimizi kucağımıza :) bide benim tek yumurtam büyüdü dr iyi dedi ama burdaki arkadaşların 3ten aşağı yook kafam karıştı ya ...
mrb arkadaşlar bende yazıyorum ama kimse cvp vermıyor.aşılamaya cuma gunu prugen iğneye basladım bugunde dr a gittim 1 kutu daha aldım o iğneden 300ml 75 ünite sizde nasıl oldu agrılı diyor bazı arkadaslar banada yardımmmmmmmmmmmmmmm
herkese çok teşk.ederim ,sizler iiyiki varsınızz,Sat'a göre 7+4 haftalık hamileyim,ultrasyona göre 6+2 doktor şimdiye duyulması lazımdı dio bide bebeğin gelişimi yavaşmış,ama kalp atışı yok henüz,aldırmıcam hemen,2-3 mm olsada büyümüş bebeğim çünkü, başka doktora gidicem,gerkirse bi başka doktora daha,onlarda aynışeyi söylerlerse ozaman,hayırlısı artık,Rabbim banada sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin,bebeğin olması önemli değil,sağlıklı olması önemli çünkü,dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum,bende sizlere ediyorumm,çifter çifter doğurun inş...
slm,moralim çok bozuk,bebeğimin kalp atışları yine yok,cumaya kadar gün verdi doktor cumada olmasa bebeğimi alacağını söyledi,,kafam öyle karışıkki,ne yapacağımı bilmiyorummm,dualrınızı esirgemeyin..
merhaba kızlar,
öğlen tek damla kahverengi kanama olmuştu
ama akşam reglim gümbür gümbür başladı
ben de iyice üzüldüm tabi
ama şimdi daha iyiyim
artık gelecek ay ne yapacağız onu düşünmeye başladım
prş ya da cuma dr a gideceğim bakalım o ne önerecek
bu arada kızlar anadolu yakasında hangi dr lara gidiyorsunuz??
aslında dr umu seviyorum
bana güven veriyor ve iyi niyetli
ama alternatif birine de görünmek istiyorum artık
merhaba kızlar,
öğlen tek damla kahverengi kanama olmuştu
ama akşam reglim gümbür gümbür başladı
ben de iyice üzüldüm tabi
ama şimdi daha iyiyim
artık gelecek ay ne yapacağız onu düşünmeye başladım
prş ya da cuma dr a gideceğim bakalım o ne önerecek
bu arada kızlar anadolu yakasında hangi dr lara gidiyorsunuz??
aslında dr umu seviyorum
bana güven veriyor ve iyi niyetli
ama alternatif birine de görünmek istiyorum artık
cnım 1 hafta bekle bende de önce leke geldı yerleşme lekesı dıye düşündük ama 3 gun sonra adet oldum meger kullandıgım prolaktin ilacındanmış.... bu arada kaçıncı gunundesın??? kan testı yapırsan cıkar belkı???Günaydın kızlarrr.... Ben hala adet olamadım.Lekelenme olayıda bitti.Özellikle daha önce aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak.Aşılama sonrası adet gecikmesi herkesin yaşadığı bir olaymı?Dün yaptığım idrar testi negatif çıkmıştı fakat adette olamadım.Bir taraftan bir hafta filan beklesem mi diyorum diğer yandan tüm umudumu yitirmişken acaba aşılama tutmuş olabilirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi....:18:
cnım 1 hafta bekle bende de önce leke geldı yerleşme lekesı dıye düşündük ama 3 gun sonra adet oldum meger kullandıgım prolaktin ilacındanmış.... bu arada kaçıncı gunundesın??? kan testı yapırsan cıkar belkı???
Bugün aşılamamın 15.günü. Ben aşılama sonrası ilaç kullanmadım.Öncesinde klomen kullanmıştım ama onun etkisi olabilirmi acaba???Zaten doktorumun pazartesiye kadar tüm randevuları doluymuş.Sanırım pazartesiye kadar beklemek en mantıklısı olacak...
Günaydın kızlarrr.... Ben hala adet olamadım.Lekelenme olayıda bitti.Özellikle daha önce aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak.Aşılama sonrası adet gecikmesi herkesin yaşadığı bir olaymı?Dün yaptığım idrar testi negatif çıkmıştı fakat adette olamadım.Bir taraftan bir hafta filan beklesem mi diyorum diğer yandan tüm umudumu yitirmişken acaba aşılama tutmuş olabilirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi....:18:
canım ben daha önce aşılama yaptırdım ama tam günümde adet oldum malesefprogestan kullanmama rağmen şaşmadı günüm... bence kan testini yaptır hamiş olabilirsin :) inşallah umut olursun bize .... daha önce çatlatma yaptırmıştım klomen kullanıp ozaman erken adet olmuştum inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?