Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Valla bizle uğraşan dr'larada Allah sabır versinn artık hemşireler dr hepsiyle kanka oldum bende yahuu her gün her günn:) Şimdi 100 'ü görünce boy atar onlar birden. C.tesi çatlama ,pazarteside aşılamanı olursun belkim hayırlısı bakalım

Selammm. Cnm sen bi seferliğe mahsus dinleme o doktoru:) Kesinlikle aşılamanın 15.günü git kan testini yaptır. En azından kimyasal gebelik erken düşük olursa kanda o çıkmış olur. Sonucu aldıktan sonra gönlü olsun dr'ın gidersin yine 5 gün sorna :)

ay canım ne kimyasal gebeliği oda ne ?? korktum şimdi ben 15. gün test yapayım bari :) inşallah kalmışızdır ya alırız bebişlerimizi kucağımıza :) bide benim tek yumurtam büyüdü dr iyi dedi ama burdaki arkadaşların 3ten aşağı yook kafam karıştı ya ...

Cnm benim ilk aşılama kimyasal gebelikti. Testin pozitif çıkıp erken düşük ile sonlanması demek. Dr en azından hamile kaldığını biliyoruz demişti. O yüzden erken öğrenmek önemli. Eğer test yapmasaydım ben zaten test yapana kadar değerim düşmüş olucaktı bile. Dr'lar 1 yumurtaya seviniyolar açıkçası. Çoğul gebelik hiç hoşlaşmadıkları bişey çünkü :) Zaten normal bir insanın 1 tane yumurtası olur bizimkisi anormal olan cnm:)

herkese çok teşk.ederim ,sizler iiyiki varsınızz,Sat'a göre 7+4 haftalık hamileyim,ultrasyona göre 6+2 doktor şimdiye duyulması lazımdı dio bide bebeğin gelişimi yavaşmış,ama kalp atışı yok henüz,aldırmıcam hemen,2-3 mm olsada büyümüş bebeğim çünkü, başka doktora gidicem,gerkirse bi başka doktora daha,onlarda aynışeyi söylerlerse ozaman,hayırlısı artık,Rabbim banada sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin,bebeğin olması önemli değil,sağlıklı olması önemli çünkü,dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum,bende sizlere ediyorumm,çifter çifter doğurun inş...

112, bu kararı vermene sevindim. İnşallah bebeğin büyür Allahın izniyle kucağına alırsın

Son düzenleme:

Ben de 75 mg gonal f kullandım. adetin 2. günü başlayıp 6 gün kullandım. 2 yumurtam gelişmiş. Hiç ağrı yapmadı. Bugün de çatlatma iğnemi yapacağım.

canım çok iyi düşünmüşşün bebiş yavas büyüsede sana sımsıkı tutunur ıns. bırkac doktora en azından bır doktora daha gıtmeden sakın aldırma canım ıns. allahım saglıkla kucagına almayı nasıp eder canım dualarımız senın ve bebısın ıcın cnm

uzulme canım allahın ıznıylen duycaksın kac haftalık senınkı doktorum bana 6 haftada bıle duymasan normal dedı tedavıylen oldugu ıcın 10 haftaya kadar beklıyoruz dedı sakın aldırma 10 haftanı bekle allahım sana bagıslasın bebegını kalbını ferah tut bende bole korkularım oldunu yazmıstım ve sen bana tesllı vermıstın duyucaksın dıye evt duydum sende duyucaksın gulum emın ol ve bol bol dua et

merhaba kızlar,

öğlen tek damla kahverengi kanama olmuştu
ama akşam reglim gümbür gümbür başladı
ben de iyice üzüldüm tabi
ama şimdi daha iyiyim
artık gelecek ay ne yapacağız onu düşünmeye başladım
prş ya da cuma dr a gideceğim bakalım o ne önerecek

bu arada kızlar anadolu yakasında hangi dr lara gidiyorsunuz??

aslında dr umu seviyorum
bana güven veriyor ve iyi niyetli
ama alternatif birine de görünmek istiyorum artık

112 cim doğru karar vermişsin başka doktorlara görünmeden sakın aldırma.bence bebeğin seninle ve kalp atışlarını duyacaksın ben öle hissediyorum kalbini ferah tut canım.

Slmmm cnm varya kısmet herşey işte her şey çok güzel olsa bile olmayınca olmuyor :/ Dr eğer kistik bişey varsa bu ay için belki doğum kontrol hapı önerebilir. İnş. kist felan oluşmamıştırda rutine bırakır ve belkide bu ay kendiliğinden gelir bebik. Devlet hastanesiyle uğraşabilirmisin bilmiyorum ama Zeynep kamil için bu konuda çok iyi duymuştum. Çalıyosan eğer sürekli gidip gelmek mesele tabi.

canım hayırlısı olsun kısmet değilmiş vakit daha gelmemiş demekki... bencede başka dr a görünmelisin bende ilk drumdan memnundum ama malesef beni yanıltmış 2 çikolata kistim olduğunu söylemişti bana aşılamam tutmayınca dr değiştirdim ... meğer tek tarafımda varmış kist buda bana umut oldu tabi bi daha aşılama denedim inşallah olur bu sefer...

Günaydın kızlarrr.... Ben hala adet olamadım.Lekelenme olayıda bitti.Özellikle daha önce aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak.Aşılama sonrası adet gecikmesi herkesin yaşadığı bir olaymı?Dün yaptığım idrar testi negatif çıkmıştı fakat adette olamadım.Bir taraftan bir hafta filan beklesem mi diyorum diğer yandan tüm umudumu yitirmişken acaba aşılama tutmuş olabilirmi diye düşünmekten alamıyorum kendimi....:18:

cnım 1 hafta bekle bende de önce leke geldı yerleşme lekesı dıye düşündük ama 3 gun sonra adet oldum meger kullandıgım prolaktin ilacındanmış.... bu arada kaçıncı gunundesın??? kan testı yapırsan cıkar belkı???

Bugün aşılamamın 15.günü. Ben aşılama sonrası ilaç kullanmadım.Öncesinde klomen kullanmıştım ama onun etkisi olabilirmi acaba???Zaten doktorumun pazartesiye kadar tüm randevuları doluymuş.Sanırım pazartesiye kadar beklemek en mantıklısı olacak...

Cnm aşılama sonrası eğer ilaç kullanmıyorsan adet çok büyük çoğunlukla erken geliyor. Eğer ilaç alıyorsan gecikiyor. Senin 15.günün bugün kesinlikle kanda gebelik testi yaptır. Dr 'a göstermene gerek yok ki sonucu istediğin her yerde yaptırabilirsin. 1 saat içinde veriyolar zaten sonucu. Dünde söylediğim gibi aşılamada idrarda sonuç çok geç çıkıyor.

canım ben daha önce aşılama yaptırdım ama tam günümde adet oldum malesef progestan kullanmama rağmen şaşmadı günüm... bence kan testini yaptır hamiş olabilirsin :) inşallah umut olursun bize .... daha önce çatlatma yaptırmıştım klomen kullanıp ozaman erken adet olmuştum inşallah hayırlı haberler verirsin bize canım:))

Kızlar öğlen kan testine gittim.Sonuç olarak Beta-hCG <0.100 yani azda olsa var olan umutlarda söndü...Cuma günü için randevu alabildim doktora gidicem.Umarım kist filan olmamıştır.Çünkü adetten hala tık yok...

canım merhaba;

bende tam günümde regli oldum. kaldı ki progestanın etkisinden dolayı
gecikme olur demişlerdi ama hiç bir etken olmadı, olması gereken
günümde oldum. bencede idrar testinden ziyade kan tahlili yaptırman
erken sürede daha iyi sonuç verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…