Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ne yapsak boş, Allah'dan hayırlısını istemekten başka elimizden bir şey gelmiyor malesef. İnşallah bir sonrakinde güzel sonuç alırsın.

112 cim doğru karar vermişsin başka doktorlara görünmeden sakın aldırma.bence bebeğin seninle ve kalp atışlarını duyacaksın ben öle hissediyorum kalbini ferah tut canım.

inş.bitanem ya,ne zormuş bu durum,Rabbim sizlere sağlıklı bebişler verir inş.herşey Allah dan ol derse olacak,elimizden bişey gelmiyor dua etmekden başka...

Aldırmıcam canım,zaten gittiğim doktoru hiç sevememişdim,çok olumsuz bir kadın ya,yarın başka bir doktora gidicem,bakalım o ne diyecek,oda aynını sölerse bi proföser var onada gidicem,hayırlısı bakalımm,çok teşk.ederim desteğin için ,en kısa zamanda sende anne olursun inş.ve herşey yolunda gider umarım...

canım benim SAT a göre 7+5,ultrasyonda da 6+2 çıkmışdı,1 hafta geri yani,yavaş ilerliyosun dedi,sanki benim elimde olan bişey,Valla o kadar sıkıldımki şu 2 gün,Rabbim hayırlısı nasılsa öyle nasip etsin çünkü elimden bişey gelmiyor,alcak nefesi varsa olacak,aldırmıcam hemen,beklicem biraz daha,Rabbim senin bebeğinide sağlık versin,kucağına almayı nasip etsin inş..

canım ne desek boş, Rabbim hayırlısı, sağlıklı neyse onu versin.
inş hakkında en doğrusu, en iyisi gerçekleşir canım...

selam kızlarrr...

112 cim bende öyle düşünmene çok sevindim ve kalp atışlarını çok yakında duyacagına inanıyorum...bak ezanlar okunuyo rabbim inş yüzünü güldürür canım..

sedacım sıkama canını yaa en azından şüpheden kurtuldun buda iyi bişy cnm..yaptırmasan için içini yicekti...hayırlısı inş bi sonrakine canım moralini düşürme hemen başlıcaksın nasılsa...

Cnm ben sana cvp yazmıştım geçmiş sayfalarda var,bakarsın istersen,sen beylikdüzü medicana ya gidiyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam,bende temmuz ayında orda aysun hanıma gitmiştim,aynı iğneleri bana da verdiler,ben 50 ml kullandım ve benimde ağrılarım olmuştu,karında şişkinlik olmuştu,yanlız ben aysun hanımın ilgisinden memnun kalmıştım fakat sonradan öğrendim ki,çocuk tedavisine başlayan kadınlardan rahim filmi isteniyormuş ve bu tedavi öncesi mutlaka çekilmesi gereken bir filmmiş,en nihayetinde aysun hanımın takip ettiği ay gebe kalmadım,daha sonra doktorumu değiştirdim ve doktorum ilk olarak rahim filmi çekildim,sol tüpümde tıkanıklık çıktı,3 hafta önce laparoskopi ve histeroskopi oldum,şimdiyse bebek çalışmalarına devam ediyoruz..dediğim gibi aysun hanım çok güleryüzlü,ilgili bir doktor gibi görünüyordu fakat böyle bişey olunca ister istemez pişmanlık duydum,hem zaman kaybettim,hem dünya para döktüm bir ay içinde,hemde umutlandım,neyse yinede bugünümüze şükür,Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin inş..!

Ben de Zeynep Kamil hastanesine gidiyorum. Memnunum hastanemden. Her şey belli rutine bağlı yapılıyor, yani bir tahlil ya da bir rapor unutuldu deme şansı yok. Hem hesaplı da aynı zamanda. Aşılama ilaçlarına verdiğim 320 tl dışında hiç para ödemedim. Allah mecbur etmesin ama tüp bebek raporu alabilmek için bir devlet hastanesine gitmek gerekiyor eninde sonunda.

cevabın için tşk cnm bende 6 gün oldu yapıyorum iğnelerımı cuma günü gidicem hastaneye eşimin degerlerı ıyı cıktı aşılamaya karar verıldı inş cuma gidişimde yumurtalar yeterınce büyümüştürde artık başlarız aşılamaya da puregon iğneden kullanıyorum bir kutu 300ml kullandım bitti bir kutu 300ml lik daha aldırdı doktor senınde öylemi oldu

Bana 3 kutu gonal f aldırdılar 300ml lik. 6 gün iğneleri yaptım. 75ml olarak 1,5 kutu kullandım. İki tane yumurtam olgunlaşmış 7. gün çatlatma iğnesini yaptım. Yarın sabah erkenden de aşılamaya gideceğiz. Bugün biraz dua ettim Yasin okudum. İnşallah güzel bir sonuç alırız hepimiz.

slm cnm evet yazmıssın görmemişim ben tşk bende medicana ya selman beye gidiyorum benden de rahım fılmı cekılmedı ama farklı bır ultrason seklıyle baktı tüpler tıkalı degıl dedı ama benım gecen yıl erken doğum yaptıgım bir gebelıgım olmustu klomenle o yüzden rahim filmini önemsemedi sanırım ama ilaçlar maddi olarak cok agır gelıyor ılk 300ml puregon ve ovıtrelle aldım 275 tl dun gıttıgımde aysun hanım baktı bır kutu daha puregon yazdı 200tl de ona verdım hastane zaten 650tl bide bu ay tutmazsa hem maddı hem manevi yıkılırım rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder inş

rabbim gönlümüze göre verir inş canım ya ben hamıle kalmasamda burdan birilerinden hamile olduklarının haberını alınca inan cok mutlu oluyorum. sanırım benımde cuma günü yum.lar büyümüşse catlatılıcak dediğine göre çatlatıldıktan bir gün sonra aşılama yapılıyor dimi

36 saat sonra yapılıyor aşılama. Ben adetimin 8. günü gece yarısı çatlatma iğnemi oldum. 10. günü sabah da aşılama olacağız inşallah

inş hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına cnm.ama catlatma iğnesi büyük onu nasıl yaptın ya

Onun iğnesi de küçük, diğerleri gibi. Ama ilacı biraz daha fazla olduğundan sanırım azıcık daha acıtıyor. Hem ben iğneleri eşime yaptırdım. Kendim yapmaya cesaret edemem

Onun iğnesi de küçük, diğerleri gibi. Ama ilacı biraz daha fazla olduğundan sanırım azıcık daha acıtıyor. Hem ben iğneleri eşime yaptırdım. Kendim yapmaya cesaret edemem

bana ovitrelle verdi de onun ıgnesı bıraz daha büyük,bende yapmaya cesaret edemem dıyodum ama benım iğne saati 16 da o saatte eşim olmadıgı için kendım yapıyorum ya ama catlatmayı yapamam sanırım

36 saat sonra yapılıyor aşılama. Ben adetimin 8. günü gece yarısı çatlatma iğnemi oldum. 10. günü sabah da aşılama olacağız inşallah

Kızlar hayırlı olsun aşılamalarınız şimdiden. İnş. kavuşuruz bu kez bebişlerimizee Bende Taksim Alman hastanesine gidiyorum.Benim dr'da ilk aşılamada rahim flimi çekmedi. Eğer ilki tutmasaydı çekilecekti. Ancak kimyasal gebelik oluşunca bende tüplerin çalışıyo dedi. 2.aşılamada çekmedi o yüzden. Bakalım bu tutmazda 3. 'ye çok donanımlı tüm testlerimi yapıp gitmek istiyorumm:) Hatta nedense direk mikroenjeksiyon istiyorumm .

bana ovitrelle verdi de onun ıgnesı bıraz daha büyük,bende yapmaya cesaret edemem dıyodum ama benım iğne saati 16 da o saatte eşim olmadıgı için kendım yapıyorum ya ama catlatmayı yapamam sanırım

Cnm yaa hiç korkma bende ovitrelle kullandım. Tüm iğnelerimi kendim yaptığım gibi onuda kendim yaptım. Hiç bi şekilde acı hissetmedim. Hatta ilacı verirken hiççç bişey hissetmedim. İğne büyük gibi duruyo ama ucu aynı gibi. İttir giriyo hemen:) ( Normalde kan aldırırken bayılan insandım 3 ay öncesine kadar :)) )

benimde bugün 13.günümdü adet olmadım henüz diye dayanamadım idrar testi yaptım önce silik de olsa 2. çizgi çıktı dedim tuttu bu sefer hemen kan testine gittim akşam sonucu aldım 0.36 negatif yani bütün umutlarım yok oldu ağlaa ağlaa gözlerim şişti adet de olamadım nedir bu böyle ya ben aşılama sonrası ilaç da kullanmadım ondan diyeyim ama artık yoruldum 1 yıldan fazladır uğraşıyorum yok yok yok vazgeçiyorum artık yarın doktora gidicem bari ilaç versin de adet olayım sonrası Allaha kalmış olacağı varsa olur artık akışına bırakıyorum aynı şeyleri yaşayacak gücüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…