- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Kızlar öğlen kan testine gittim.Sonuç olarak Beta-hCG <0.100 yani azda olsa var olan umutlarda söndü...Cuma günü için randevu alabildim doktora gidicem.Umarım kist filan olmamıştır.Çünkü adetten hala tık yok...
112, bu kararı vermene sevindim. İnşallah bebeğin büyür Allahın izniyle kucağına alırsın
112 cim doğru karar vermişsin başka doktorlara görünmeden sakın aldırma.bence bebeğin seninle ve kalp atışlarını duyacaksın ben öle hissediyorum kalbini ferah tut canım.
canım çok iyi düşünmüşşün bebiş yavas büyüsede sana sımsıkı tutunur ıns. bırkac doktora en azından bır doktora daha gıtmeden sakın aldırma canım ıns. allahım saglıkla kucagına almayı nasıp eder canım dualarımız senın ve bebısın ıcın cnm
uzulme canım allahın ıznıylen duycaksın kac haftalık senınkı doktorum bana 6 haftada bıle duymasan normal dedı tedavıylen oldugu ıcın 10 haftaya kadar beklıyoruz dedı sakın aldırma 10 haftanı bekle allahım sana bagıslasın bebegını kalbını ferah tut bende bole korkularım oldunu yazmıstım ve sen bana tesllı vermıstın duyucaksın dıye evt duydum sende duyucaksın gulum emın ol ve bol bol dua et
slm,moralim çok bozuk,bebeğimin kalp atışları yine yok,cumaya kadar gün verdi doktor cumada olmasa bebeğimi alacağını söyledi,,kafam öyle karışıkki,ne yapacağımı bilmiyorummm,dualrınızı esirgemeyin..
mrb arkadaşlar bende yazıyorum ama kimse cvp vermıyor.aşılamaya cuma gunu prugen iğneye basladım bugunde dr a gittim 1 kutu daha aldım o iğneden 300ml 75 ünite sizde nasıl oldu agrılı diyor bazı arkadaslar banada yardımmmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşım aynı ben de senin gibi ilk aşılamama başlayacağım, iğnelerimi kendim yapamıyorum ama eşime yaptırıyorum. Hem o kadar cesur değilim, hem de bu işin kolay olmadığını hissetmesini istiyorum, daha fazla işin içinde olsun istiyorum. Ben Zeynep Kamil hastanesinde olacağım, salı günü kontrole gideceğim senin gibi. Hayırlısı inşallah hepimiz için.
cevabın için tşk cnm bende 6 gün oldu yapıyorum iğnelerımı cuma günü gidicem hastaneye eşimin degerlerı ıyı cıktı aşılamaya karar verıldı inş cuma gidişimde yumurtalar yeterınce büyümüştürde artık başlarız aşılamaya da puregon iğneden kullanıyorum bir kutu 300ml kullandım bitti bir kutu 300ml lik daha aldırdı doktor senınde öylemi oldu
Cnm ben sana cvp yazmıştım geçmiş sayfalarda var,bakarsın istersen,sen beylikdüzü medicana ya gidiyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam,bende temmuz ayında orda aysun hanıma gitmiştim,aynı iğneleri bana da verdiler,ben 50 ml kullandım ve benimde ağrılarım olmuştu,karında şişkinlik olmuştu,yanlız ben aysun hanımın ilgisinden memnun kalmıştım fakat sonradan öğrendim ki,çocuk tedavisine başlayan kadınlardan rahim filmi isteniyormuş ve bu tedavi öncesi mutlaka çekilmesi gereken bir filmmiş,en nihayetinde aysun hanımın takip ettiği ay gebe kalmadım,daha sonra doktorumu değiştirdim ve doktorum ilk olarak rahim filmi çekildim,sol tüpümde tıkanıklık çıktı,3 hafta önce laparoskopi ve histeroskopi oldum,şimdiyse bebek çalışmalarına devam ediyoruz..dediğim gibi aysun hanım çok güleryüzlü,ilgili bir doktor gibi görünüyordu fakat böyle bişey olunca ister istemez pişmanlık duydum,hem zaman kaybettim,hem dünya para döktüm bir ay içinde,hemde umutlandım,neyse yinede bugünümüze şükür,Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin inş..!
Bana 3 kutu gonal f aldırdılar 300ml lik. 6 gün iğneleri yaptım. 75ml olarak 1,5 kutu kullandım. İki tane yumurtam olgunlaşmış 7. gün çatlatma iğnesini yaptım. Yarın sabah erkenden de aşılamaya gideceğiz. Bugün biraz dua ettim Yasin okudum. İnşallah güzel bir sonuç alırız hepimiz.
rabbim gönlümüze göre verir inş canım ya ben hamıle kalmasamda burdan birilerinden hamile olduklarının haberını alınca inan cok mutlu oluyorum. sanırım benımde cuma günü yum.lar büyümüşse catlatılıcak dediğine göre çatlatıldıktan bir gün sonra aşılama yapılıyor dimi
36 saat sonra yapılıyor aşılama. Ben adetimin 8. günü gece yarısı çatlatma iğnemi oldum. 10. günü sabah da aşılama olacağız inşallah
inş hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına cnm.ama catlatma iğnesi büyük onu nasıl yaptın ya
Onun iğnesi de küçük, diğerleri gibi. Ama ilacı biraz daha fazla olduğundan sanırım azıcık daha acıtıyor. Hem ben iğneleri eşime yaptırdım. Kendim yapmaya cesaret edemem
rabbim gönlümüze göre verir inş canım ya ben hamıle kalmasamda burdan birilerinden hamile olduklarının haberını alınca inan cok mutlu oluyorum. sanırım benımde cuma günü yum.lar büyümüşse catlatılıcak dediğine göre çatlatıldıktan bir gün sonra aşılama yapılıyor dimi
36 saat sonra yapılıyor aşılama. Ben adetimin 8. günü gece yarısı çatlatma iğnemi oldum. 10. günü sabah da aşılama olacağız inşallah
bana ovitrelle verdi de onun ıgnesı bıraz daha büyük,bende yapmaya cesaret edemem dıyodum ama benım iğne saati 16 da o saatte eşim olmadıgı için kendım yapıyorum ya ama catlatmayı yapamam sanırım
Kızlar öğlen kan testine gittim.Sonuç olarak Beta-hCG <0.100 yani azda olsa var olan umutlarda söndü...Cuma günü için randevu alabildim doktora gidicem.Umarım kist filan olmamıştır.Çünkü adetten hala tık yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?