Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende bakamam birine iğne yapıldığında ama anne olmak için insan herşeyi yapıyor her acıya dayanıyor ben taksime uzak oldugum ıcın oraya gıdemıyorum taksimde istanbul tüp bebek merkezi var orda nihat karabeyoğlu die bi dr var onu cok tavsıye edıyorlar istersen orayıda bır arastır

Jolly sen çok cesurmuşsun. Tebrik ederim seni :)

Jolly sen çok cesurmuşsun. Tebrik ederim seni :)

Ay cnm valla anemler felan bile gözleri yaşarırr :)) Ben ailenin kan bile aldıramayan hassas narin kızı. Hiçç bi acıya dayanamazz hep böyle bahsederlerr :)) Kendi başıma gidip aşılama olduğu duysalar bide:))

Cnm yaa süpersinn Allahh gönlüne göre versin inşallahh:)) Bende Taksim tarafında çalıştığım için iş yerime yakın bi yere gitmek zorundayım. O yüzden Taksim almana gidiyodum. Ama İstanbul tüp bebekte sgk 'da var sanırım en azından iğneler için rapor felan çıkarırlar. Bu aşılamam 2.000 Tl'yi geçti. İlkindede 1.600 vermiştim zaten. O yüzden bir sonraki sefere yaptıracağım işlemin biraz daha umutlu olmasını istiyorumm. Vakti zamanı gelmeden olmuyor gerçi ama en azından kafamı biraz rahatlatmış oldun cnm çok sağoll:))

Off cnm yaaa ne denebilr ki şimdi:/ Hayırlısı buymuş diyelim öyle düşün. Benimde nedense hiçç umudum yok. Dr progestana başla demişti ona bile başlamadım . Boşuna gerek yok diye. Şİmdiden tüp bebek merkezi araştırma çalışmalarındayım. Hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar merhaba ben de aralık ayının sonunda aşılama yaptıracağım Allah kısmet ederse 1-2 güne adet olacağım ondan sonra 3. günümde gideceğim başlicaz. ama ne kadar tutacağından çok korkuyorum geçen ay 3 kutu menogon iğne vuruldum femara isminde bir ilaç kullandım klomen gibi bişeydi östrojen bantları falan 500 tl yi bulmuştu.yine menogon ve femara ile başlicaz geçen ay iğnelere sonradan başlamıştık bu ay 3. gün hem iğne hem ilaca başlicaz ama 2000 tl falan tutanlar olmuş ben kaynarca da medicine hospital (eski nene hatun hastanesi) var orda yaptırıcam hastane aşılama ücreti 378 tl imiş o bişey değil de iğneler ve ilaçlardan korkuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Nene hatun uygun fiyatlı bir hastane. Ben Tuzla'da otururken oraya gidiyordum. Aşılama ücretini bilmiyorum ama ben 3 kutu gonal f iğnesi 300mg ve 1 ovitrelle çatlatma iğnesine toplam 320 tl ödedim tabi heyet raporum vardı.

ah be güzelim aynı benim durumumdasın hatta bir an kendi yazdıklarımımı okuyorum yoksa dedim:) benim ilk aşılamamdı şu an 15.gündeyim ama hamilelik yok adet kanaması yok moral motivasyon yok yani yokta yokkk.Cuma günü doktora gideceğim.Gerisi artık Allaha kalmış.Bende biraz daha oluruna bırakmaya çalışacağım ama bakalım nasıl başaracağım:44:

Nene hatun uygun fiyatlı bir hastane. Ben Tuzla'da otururken oraya gidiyordum. Aşılama ücretini bilmiyorum ama ben 3 kutu gonal f iğnesi 300mg ve 1 ovitrelle çatlatma iğnesine toplam 320 tl ödedim tabi heyet raporum vardı.

canım nerde oturuyorsun sen? sanırım yakın yerlerdeyiz seninle:)

doğru söylüyorsun canım kist olma ihtimali var bu ay

zeynep kamile gitmem zor olur işten dolayı
hele ki yumurta takip zamanı izin alıp gitmem çok çok zor olur

inşallah olur canım

sen hangi dr a gidiyorsun

canım ya
moralini bozmamaya çalış
dün ben de öyleydim
ama ağamak da çözüm olmuyor ki
mo9ralimizi de iyi tutmamız lazım
inşallah gelecek ay güzel sonuçlar alırız
umutsuz olmamak lazım:13:

canım selam
ben de 1 ay femara denemiştim ama etki etmemişti
geçen ay ilk kez menagon kullandım - 5 kıutu
o güzel yumurtalar oluşturdu (hoş işe yaramadı )

2sinin bir arada kullanıldığını duymamaıştım hiç

böyle habire iğne ilaç aldıkça benim gittiğim eczacının gözü parlıyor beni gördükçe

Herkese ıyı geceler...ne cok istanbullu varmıs topıcımızde kızlar ben de avrupa yakasndayım gazıosmanpaşada...joly demek almana gdyosn.ay taksm tarafnda calısyosan bıgun kahvenı icmeye gelırım tabı orada ortam musaıtse:)bak beynını bunlarla mesgul etmek ıstemem de sen bu asılamadan cok umıtszsn ama ben olacagına umutluyum.hıssedyorm demıyım cnku samyelıme demstm en son olmadıben ona ıkızlerının olacagnı demştm...ama bugun ama yarn yınede aynı şeyı dıyorum yanı.gecen asılamasnda olmasada ıns önumuzdekı zamanlarda.
Gulselı valla uzuldm cnm ya ama elden gelen bsy yok.hıc zaman kybı yapma adet olunca hemen basla cnm.rabbım hayırlısını versn.
Kızlar benım adet de 1hafta gectı.bu ay ilacsz olmayı bekledgm için bıraz zor olucam.pko var blyosnz.2 ayda yada 45gunde olurm artk.doktorda sakın kullanma ne zaman gelırse kendı gelsn demştı.bugun de test yaptm bşy cıkmadı hayırlısı...ztn bu ay bşy beklemem mantıksz tabı ama:)neyse bakalım hayrlısı.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende yenı başladım aşılamaya daha şimdiden 1.200tl tuttu bakalım tutucakmı bu ay ama ben de hiç oyalanmadan direk tüp bebek istiyordum doktorda aslında onu önerdi sebepsiz infertil die ama maliyeti biraz yüklü olduğu için yaptıramadım bu ayda aşılama tutmazsa tüp bebek istiyorum ama inşallahhhhhhhhh onlara gerek kalmadan hepimiizzzz hamiş kalırız. birde hani hep hayırlısıysa olsun deriz ya aslında şu şekilde (Allahım eğer hakkımda hayırlı değilsede sen hayırlıya çevir) die dua etmek lazım mışş paylaşmak istedim çünkü yapabileceğimiz en büyük şey dua etmek :)

canım hayırlı olsun ınsallah tüpe gerek kalmaz...evet haklısn öyle demek gerekırmış.ALLAHIMhepımıze hayırlısını nasip etsn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…