Cnm yaa hiç korkma bende ovitrelle kullandım. Tüm iğnelerimi kendim yaptığım gibi onuda kendim yaptım. Hiç bi şekilde acı hissetmedim. Hatta ilacı verirken hiççç bişey hissetmedim. İğne büyük gibi duruyo ama ucu aynı gibi. İttir giriyo hemen:) ( Normalde kan aldırırken bayılan insandım 3 ay öncesine kadar :)) )
Cnm yaa hiç korkma bende ovitrelle kullandım. Tüm iğnelerimi kendim yaptığım gibi onuda kendim yaptım. Hiç bi şekilde acı hissetmedim. Hatta ilacı verirken hiççç bişey hissetmedim. İğne büyük gibi duruyo ama ucu aynı gibi. İttir giriyo hemen:) ( Normalde kan aldırırken bayılan insandım 3 ay öncesine kadar :)) )
Jolly sen çok cesurmuşsun. Tebrik ederim seni :)
bende bakamam birine iğne yapıldığında ama anne olmak için insan herşeyi yapıyor her acıya dayanıyor ben taksime uzak oldugum ıcın oraya gıdemıyorum taksimde istanbul tüp bebek merkezi var orda nihat karabeyoğlu die bi dr var onu cok tavsıye edıyorlar istersen orayıda bır arastır
benimde bugün 13.günümdü adet olmadım henüz diye dayanamadım idrar testi yaptım önce silik de olsa 2. çizgi çıktı dedim tuttu bu sefer hemen kan testine gittim akşam sonucu aldım 0.36 negatif yani bütün umutlarım yok oldu ağlaa ağlaa gözlerim şişti adet de olamadım nedir bu böyle ya ben aşılama sonrası ilaç da kullanmadım ondan diyeyim ama artık yoruldum 1 yıldan fazladır uğraşıyorum yok yok yok vazgeçiyorum artık yarın doktora gidicem bari ilaç versin de adet olayım sonrası Allaha kalmış olacağı varsa olur artık akışına bırakıyorum aynı şeyleri yaşayacak gücüm kalmadı
Nene hatun uygun fiyatlı bir hastane. Ben Tuzla'da otururken oraya gidiyordum. Aşılama ücretini bilmiyorum ama ben 3 kutu gonal f iğnesi 300mg ve 1 ovitrelle çatlatma iğnesine toplam 320 tl ödedim tabi heyet raporum vardı.arkadaşlar merhaba ben de aralık ayının sonunda aşılama yaptıracağım Allah kısmet ederse 1-2 güne adet olacağım ondan sonra 3. günümde gideceğim başlicaz. ama ne kadar tutacağından çok korkuyorum geçen ay 3 kutu menogon iğne vuruldum femara isminde bir ilaç kullandım klomen gibi bişeydi östrojen bantları falan 500 tl yi bulmuştu.yine menogon ve femara ile başlicaz geçen ay iğnelere sonradan başlamıştık bu ay 3. gün hem iğne hem ilaca başlicaz ama 2000 tl falan tutanlar olmuş ben kaynarca da medicine hospital (eski nene hatun hastanesi) var orda yaptırıcam hastane aşılama ücreti 378 tl imiş o bişey değil de iğneler ve ilaçlardan korkuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.
benimde bugün 13.günümdü adet olmadım henüz diye dayanamadım idrar testi yaptım önce silik de olsa 2. çizgi çıktı dedim tuttu bu sefer hemen kan testine gittim akşam sonucu aldım 0.36 negatif yani bütün umutlarım yok oldu ağlaa ağlaa gözlerim şişti adet de olamadım nedir bu böyle ya ben aşılama sonrası ilaç da kullanmadım ondan diyeyim ama artık yoruldum 1 yıldan fazladır uğraşıyorum yok yok yok vazgeçiyorum artık yarın doktora gidicem bari ilaç versin de adet olayım sonrası Allaha kalmış olacağı varsa olur artık akışına bırakıyorum aynı şeyleri yaşayacak gücüm kalmadı
Nene hatun uygun fiyatlı bir hastane. Ben Tuzla'da otururken oraya gidiyordum. Aşılama ücretini bilmiyorum ama ben 3 kutu gonal f iğnesi 300mg ve 1 ovitrelle çatlatma iğnesine toplam 320 tl ödedim tabi heyet raporum vardı.
canım nerde oturuyorsun sen? sanırım yakın yerlerdeyiz seninle:)
Ben mecidiyeköyde oturuyorum şu anda. Ama anadolu yakasıyla bağımı koparmadım :)
hımmm nene hatunu filan bildiğine göre pendik kaynarca taraflarından sandım...Ama tutmadı:)
Slmmm cnm varya kısmet herşey işte her şey çok güzel olsa bile olmayınca olmuyor :/ Dr eğer kistik bişey varsa bu ay için belki doğum kontrol hapı önerebilir. İnş. kist felan oluşmamıştırda rutine bırakır ve belkide bu ay kendiliğinden gelir bebik. Devlet hastanesiyle uğraşabilirmisin bilmiyorum ama Zeynep kamil için bu konuda çok iyi duymuştum. Çalıyosan eğer sürekli gidip gelmek mesele tabi.
canım hayırlısı olsun kısmet değilmiş vakit daha gelmemiş demekki... bencede başka dr a görünmelisin bende ilk drumdan memnundum ama malesef beni yanıltmış2 çikolata kistim olduğunu söylemişti bana aşılamam tutmayınca dr değiştirdim ... meğer tek tarafımda varmış kist buda bana umut oldu tabi bi daha aşılama denedim inşallah olur bu sefer...
arkadaşlar merhaba ben de aralık ayının sonunda aşılama yaptıracağım Allah kısmet ederse 1-2 güne adet olacağım ondan sonra 3. günümde gideceğim başlicaz. ama ne kadar tutacağından çok korkuyorum geçen ay 3 kutu menogon iğne vuruldum femara isminde bir ilaç kullandım klomen gibi bişeydi östrojen bantları falan 500 tl yi bulmuştu.yine menogon ve femara ile başlicaz geçen ay iğnelere sonradan başlamıştık bu ay 3. gün hem iğne hem ilaca başlicaz ama 2000 tl falan tutanlar olmuş ben kaynarca da medicine hospital (eski nene hatun hastanesi) var orda yaptırıcam hastane aşılama ücreti 378 tl imiş o bişey değil de iğneler ve ilaçlardan korkuyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin.
inşallah olur canım
sen hangi dr a gidiyorsun
Cnm yaa süpersinn Allahh gönlüne göre versin inşallahh:)) Bende Taksim tarafında çalıştığım için iş yerime yakın bi yere gitmek zorundayım. O yüzden Taksim almana gidiyodum. Ama İstanbul tüp bebekte sgk 'da var sanırım en azından iğneler için rapor felan çıkarırlar. Bu aşılamam 2.000 Tl'yi geçti. İlkindede 1.600 vermiştim zaten. O yüzden bir sonraki sefere yaptıracağım işlemin biraz daha umutlu olmasını istiyorumm. Vakti zamanı gelmeden olmuyor gerçi ama en azından kafamı biraz rahatlatmış oldun cnm çok sağoll:))
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende yenı başladım aşılamaya daha şimdiden 1.200tl tuttu bakalım tutucakmı bu ay ama ben de hiç oyalanmadan direk tüp bebek istiyordum doktorda aslında onu önerdi sebepsiz infertil die ama maliyeti biraz yüklü olduğu için yaptıramadım bu ayda aşılama tutmazsa tüp bebek istiyorum ama inşallahhhhhhhhh onlara gerek kalmadan hepimiizzzz hamiş kalırız. birde hani hep hayırlısıysa olsun deriz ya aslında şu şekilde (Allahım eğer hakkımda hayırlı değilsede sen hayırlıya çevir) die dua etmek lazım mışş paylaşmak istedim çünkü yapabileceğimiz en büyük şey dua etmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?