Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gulseli ve pembeponbon pes etmek yok sakin.sabredicez ve saglikli bebisler versin diye bol bol dua edicez.hayirlisi oldugu zamsn hepimizin kucagi dolucaak.ben de asilama sonucu beklliyorum.gelirse 1-2 gune hastalanirim.kismet artik bekliyorum.herkese sabir diliyorum

Ayy cnmm demek bize istanbul'un havası suyu yaramıyoo demekki :) Gel gel cnm müsait tabi bana karışan edende yok sen istediğin zaman gel ben direk dışarı bile çıkarım :) Ne biliyim yaa hiçç veremedim bu kez kendimi dr bide gebelik oluşursa baya bi ağrın sızın olucak demişti bende tık yok . Hani illa bi belirti olcak diye bişey yok ama bende hiç bişey yok :) Sanki aşılama değilde jinekolojik muaynemi olup gelmiş gibiyim :) Bizim adetlerin kendiliğinden gelmesini beklersek oooo :)) Farlutal kullan dr 'a söylemezsin ahaha :)))

Slmm cnmm sen testi c.tesi yaptırıcaktın dimii ?? Varmı yaşadığın bi belirti :)

Sağol cnm doğru söylüyosunn. Hakkımızda hayırlısı değilse bile hayırlıya çevrilsin inşallah İnş. seninde gerek kalmaz tüp bebeğede ilk seferde gelir bebişin.

Günaydınnn kızlarrr...Nihayet adet oldum ohhh diyorum... o kadar sıkıntı yapmış ki bende (her ne kadar ağrım olsada) büyük rahatlama yaşadım valla. Adetin 3.günü doktora gitmem gerekiyor ama doktorumun tüm randevuları doluymuş bende 2.günü yani yarın gitmeyi düşünüyorum .FSH VE E2 testleri adetin ikinci günüde yapılıyormu acaba? En merak ettiğim konu bu ay 2.aşılamayı yapacak mı yoksa aramı verecek ??? Umarım bir ay ara verelim demez ...Bekletirse sanırım yine bol depresyonlu günler beni bekliyor...

Slmm cnmm sen testi c.tesi yaptırıcaktın dimii ?? Varmı yaşadığın bi belirti :)

evet canım ctesi 15.günüm olucak.gelmezse kan testi yaptır dedi doktorum.ama geçen pazar kasıklarımda bi ağrı vardı,şimdi de ara ara ağrı hissediyorum ki benim regl döneminde bile ağrım sızım olmaz.belki yerleşiyodur bebişim:) umutlanmak istemiyorum.2 günüm var daha.bi umut bekliyorum işte.senin de 17 aralık ta değil mi canım?güzel haberlerini bekliyorum..

Evet cnm benimde haftaya c.tesi 15.günüm olucak. Banada dr progestana başla demişti ama başlamadım henüz. Eğer ona başlarsam zaten adet gelmiyo onu kullanırken illaki testi yaptırmam gerekicek. Çok kararsızım ilacı kullanıp kullanmamakta açıkçası :) Sanki boşuna kullanıcakmışım gibi geliyo. Bendede şiddetli olmamakla brlikte çok az aradı bi ağrı oluyo kasıklarımda yada bazen kendimi dinliyorum bişey varmı diye ondan hissediyorum :) İnş. seninde gelmiştir bebişinn. Burdan birisi hamile olduğu zaman dahada bi umutlu oluyo insan :)

gerginimmm cooook gerginiiiim:2: ya kimsede hamiş kalamıo bu ara topicte noldu bize yaaaaaaaaaa

Yok valla cnm çok kesat gidiyo bu aralar :) Hadi olda aşılamanı boz bu kötü gidişatı inşallah :)

kızlarr.birazdan doktora gidicem,ne olur bana dua edin,bari bu ii şeyler söylesin 2 gündür moralim dipde,her ne kadar üzülmemeye çalışsamda elimde değil,herşeye ağlar oldum,yinede hayırlısı rabbimden,bundada bir hayır vardır diyorumm,görüşürüz....

kızlar merhaba, desteğiniz için çok tşk ederim öncelikle birazdan doktora gidecem neden adet olmadım bi baksın bi çare bulsun bakalım hep umut edip bekleyip olumsuz olunca sonucu umudum kalmadı açıkcası doktora bile gidesim yok bi de bu yetmezmiş gibi bugün öğleyin bir tane veli gelmişti lafı bi şekilde çocuğa getirdi sen niye yapmıyosun bak sonra sen istersin bu defa da olmaz diyor sanki ben istemiyorum da çok iyi moral oldu valla o kadar çok istedim o kadar çok dua ettim ki olacağından çok umutluydum bu aşılamada ama olmadı inancım umudum yok artık :85: :85:

öyle düşünüyorum ama o kadar çok umutluydum ki bu kez bi de test pozitif olunca sen gör bendeki heyecanı ama sonuç hüsran oldu kısmet bende artık tüp bebek düşünüyorum aşılama boş açıkcası umudum yok

canım ya
moralini bozmamaya çalış
dün ben de öyleydim
ama ağamak da çözüm olmuyor ki
mo9ralimizi de iyi tutmamız lazım
inşallah gelecek ay güzel sonuçlar alırız
umutsuz olmamak lazım:13:

bugün daha iyiyim alıştım aslında bu sonuca ama umut işte hayat devam ediyor öyle ya da böyle..

valla ben oluruna bırakayım diyorum ama eşim tüp bebeğe geçeli bu ay diyor ben yaptırmakta kararsızım olumsuz sonuç almaktan korkuyorum yine bilemiyorum ki ne yapacağımı

Gulselı valla uzuldm cnm ya ama elden gelen bsy yok.hıc zaman kybı yapma adet olunca hemen basla cnm.rabbım hayırlısını versn.

adet de olamadım bi türlü canım ya saol hayırlısı artık

Cnmmm dualarımız seninlee. İnş. güzel haberler alırsın. Kesinlikle ne kadar üzülme denilsede üzülmemek elde değil.Haberlerini bekliyoruzz.

112cim üzülme demek sacma biz bile aşılamamız tutmadı mahvolduk ki senin bebegin karnında ama allah en iyisini bilio buda bi gercek senin icin en haıyrlısı neyse o olacak hemen yaz bize sonucu meraktan catlarız yoksaaaaa

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Ne oldu böyle aşılamalar tutmuyor tutanlarda sorunlar çıkıyor...İnşallah yeni hafta ile birlikte güzel güzel haberler alırız.2011 bitmeden hepimiz mutluluk haberlerimizi paylaşırız buradan...Bugün ne olursa olsun ne olur moralini bozma..İnanın burda olumsuz sonuçlar alıp paylaşanları okudukça en az kendim yaşamış kadar üzülüyorum.Hepimiz aynı durumdayız ama umutsuzluğa kapılmak yok...Biz canı gönülden isteyelim Allah mutlaka isteğimizi gerçekleştirecek...

Ben de bugün aşılamamı oldum sorunsuz bir şekilde. Ama neredeyse hatim indirecektim :) İnşallah buradan sizinle olumlu sonucumu paylaşırım 15 gün sonra. Biraz sancı var yumurtalıklarımda, bu da normal diye düşünüyorum. 15 günlük jel verdi. Progesteron sanırım. bir de gün aşırı çalışın boş durmayın dedi :) Umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil malesef.

Hayırlı olsun windy_blue_28.Şimdi asıl zor süreç başlıyor:Beklemekkkk....Umarım tüm duaların kabul olur yılın son günlerinde mutlu haberlerini alırız...

Hadi bakalımm hayırlı olsunn:) Kız nasıl dualar ettin o kadar zamanda. Ben bi ayatel kürsi okiyim dedim anca ona yetti zaman :)) Biz ne çalışma yaptık ne verdiği progestanı kullandımm tam bir yaramaz öğrenci modunda beklemedeyim :)

slm kızlar,sizlere güzel haberler vermek isterdim,ama malesef,kesem bozulmaya başlamış bile,yani gebeliğim sonlandı,yarın kürtaj yapıcaklar,ömrü bukadarmrış bebeğimin,hayırlısını istedim hep,oda buymuş demekki,Rabbim sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş.

ya yapma canım yaa inanki çok üzüldüm Allahım sabır versin hayırlısı böyleymiş diyelim inş en kısa zamanda sağlıklı bir evlada sahip olursun

Canım senin açındanda bizim açımızdanda söylemesi çok zor ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demek ki...Şu an tutma kendini içinden geleni istediğin gibi yap rahatla...Ağla,bağır ,feryat et içinde kalmasın hiçbirşey...Yarın doktordan çıktığında önünde yine upuzun bir yol olacak...Kendini yeni başlangıçlara çok iyi hazırla ki bebişin sana sımısıkı tutunsun ve hiç bırakmasın...Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler versin...

canım şuanda gözümden yaş inmek üzere( çok üzüldüm allah sabır versin oysaki ben senden çok umutluydum ...demekki hayırlısı böyleymiş insan burda güzel haberler alınca seviniyor olumsuz haberlerle de üzülüyor çünkü hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz...ve birbirimizi anlıyoruz..inşallah allah vaktinde zamanında hepimize hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip edecek.allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…