Herkese ıyı geceler...ne cok istanbullu varmıs topıcımızde kızlar ben de avrupa yakasndayım gazıosmanpaşada...joly demek almana gdyosn.ay taksm tarafnda calısyosan bıgun kahvenı icmeye gelırım tabı orada ortam musaıtse:)bak beynını bunlarla mesgul etmek ıstemem de sen bu asılamadan cok umıtszsn ama ben olacagına umutluyum.hıssedyorm demıyım cnku samyelıme demstm en son olmadıben ona ıkızlerının olacagnı demştm...ama bugun ama yarn yınede aynı şeyı dıyorum yanı.gecen asılamasnda olmasada ıns önumuzdekı zamanlarda.
Gulselı valla uzuldm cnm ya ama elden gelen bsy yok.hıc zaman kybı yapma adet olunca hemen basla cnm.rabbım hayırlısını versn.
Kızlar benım adet de 1hafta gectı.bu ay ilacsz olmayı bekledgm için bıraz zor olucam.pko var blyosnz.2 ayda yada 45gunde olurm artk.doktorda sakın kullanma ne zaman gelırse kendı gelsn demştı.bugun de test yaptm bşy cıkmadı hayırlısı...ztn bu ay bşy beklemem mantıksz tabı ama:)neyse bakalım hayrlısı.
Gulseli ve pembeponbon pes etmek yok sakin.sabredicez ve saglikli bebisler versin diye bol bol dua edicez.hayirlisi oldugu zamsn hepimizin kucagi dolucaak.ben de asilama sonucu beklliyorum.gelirse 1-2 gune hastalanirim.kismet artik bekliyorum.herkese sabir diliyorum
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende yenı başladım aşılamaya daha şimdiden 1.200tl tuttu bakalım tutucakmı bu ay ama ben de hiç oyalanmadan direk tüp bebek istiyordum doktorda aslında onu önerdi sebepsiz infertil die ama maliyeti biraz yüklü olduğu için yaptıramadım bu ayda aşılama tutmazsa tüp bebek istiyorum ama inşallahhhhhhhhh onlara gerek kalmadan hepimiizzzz hamiş kalırız. birde hani hep hayırlısıysa olsun deriz ya aslında şu şekilde (Allahım eğer hakkımda hayırlı değilsede sen hayırlıya çevir) die dua etmek lazım mışş paylaşmak istedim çünkü yapabileceğimiz en büyük şey dua etmek :)
Slmm cnmm sen testi c.tesi yaptırıcaktın dimii ?? Varmı yaşadığın bi belirti :)
evet canım ctesi 15.günüm olucak.gelmezse kan testi yaptır dedi doktorum.ama geçen pazar kasıklarımda bi ağrı vardı,şimdi de ara ara ağrı hissediyorum ki benim regl döneminde bile ağrım sızım olmaz.belki yerleşiyodur bebişim:) umutlanmak istemiyorum.2 günüm var daha.bi umut bekliyorum işte.senin de 17 aralık ta değil mi canım?güzel haberlerini bekliyorum..
gerginimmm cooook gerginiiiim:2:ya kimsede hamiş kalamıo bu ara topicte noldu bize yaaaaaaaaaa
Off cnm yaaa ne denebilr ki şimdi:/ Hayırlısı buymuş diyelim öyle düşün. Benimde nedense hiçç umudum yok. Dr progestana başla demişti ona bile başlamadım . Boşuna gerek yok diye. Şİmdiden tüp bebek merkezi araştırma çalışmalarındayım. Hakkımızda hayırlısı olsun
canım ya
moralini bozmamaya çalış
dün ben de öyleydim
ama ağamak da çözüm olmuyor ki
mo9ralimizi de iyi tutmamız lazım
inşallah gelecek ay güzel sonuçlar alırız
umutsuz olmamak lazım:13:
ah be güzelim aynı benim durumumdasın hatta bir an kendi yazdıklarımımı okuyorum yoksa dedim:) benim ilk aşılamamdı şu an 15.gündeyim ama hamilelik yok adet kanaması yok moral motivasyon yok yani yokta yokkk.Cuma günü doktora gideceğim.Gerisi artık Allaha kalmış.Bende biraz daha oluruna bırakmaya çalışacağım ama bakalım nasıl başaracağım:44:
Gulselı valla uzuldm cnm ya ama elden gelen bsy yok.hıc zaman kybı yapma adet olunca hemen basla cnm.rabbım hayırlısını versn.
kızlarr.birazdan doktora gidicem,ne olur bana dua edin,bari bu ii şeyler söylesin 2 gündür moralim dipde,her ne kadar üzülmemeye çalışsamda elimde değil,herşeye ağlar oldum,yinede hayırlısı rabbimden,bundada bir hayır vardır diyorumm,görüşürüz....
kızlarr.birazdan doktora gidicem,ne olur bana dua edin,bari bu ii şeyler söylesin 2 gündür moralim dipde,her ne kadar üzülmemeye çalışsamda elimde değil,herşeye ağlar oldum,yinede hayırlısı rabbimden,bundada bir hayır vardır diyorumm,görüşürüz....
Ben de bugün aşılamamı oldum sorunsuz bir şekilde. Ama neredeyse hatim indirecektim :) İnşallah buradan sizinle olumlu sonucumu paylaşırım 15 gün sonra. Biraz sancı var yumurtalıklarımda, bu da normal diye düşünüyorum. 15 günlük jel verdi. Progesteron sanırım. bir de gün aşırı çalışın boş durmayın dedi :) Umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil malesef.
Ben de bugün aşılamamı oldum sorunsuz bir şekilde. Ama neredeyse hatim indirecektim :) İnşallah buradan sizinle olumlu sonucumu paylaşırım 15 gün sonra. Biraz sancı var yumurtalıklarımda, bu da normal diye düşünüyorum. 15 günlük jel verdi. Progesteron sanırım. bir de gün aşırı çalışın boş durmayın dedi :) Umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil malesef.
slm kızlar,sizlere güzel haberler vermek isterdim,ama malesef,kesem bozulmaya başlamış bile,yani gebeliğim sonlandı,yarın kürtaj yapıcaklar,ömrü bukadarmrış bebeğimin,hayırlısını istedim hep,oda buymuş demekki,Rabbim sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş.
slm kızlar,sizlere güzel haberler vermek isterdim,ama malesef,kesem bozulmaya başlamış bile,yani gebeliğim sonlandı,yarın kürtaj yapıcaklar,ömrü bukadarmrış bebeğimin,hayırlısını istedim hep,oda buymuş demekki,Rabbim sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?