Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zaten aşılamaya başlamadan önce doktor ve hemşire de başladılar dua etmeye. Güzel ve olumlu bir atmosfer vardı. Hepimiz çok olumluyduk. İnşallah pozitif enerjimiz olumlu sonuçlanır.

canım benim allahım sabır versın dıyebılıyorum sadece üüzlme demek cok sacma bılıyorum kahroluyosun ama hayırlısı buymus ole dusun cnm benim

canım ya sagol.eşimle o tarafa geldıgımızde ugramaya calışıcam adresı ıyıce alırım senden ama o zamana kadar sen hamiş olursun evde durursn artık:)e o zaman da eve gelırım hehe!ya sorma cnm,bende dusundm ama kızar dıye içemıyorum kendım...kuzum dur bakalım daha bebışin yolculugu tamamlanıcak rahme dusecek agrılarda o zaman cogalır ama belkıde agrn pek olmycaktr hadı hayırlısı.
heh oh be:)darısı bana...cnm bence yapar hemen merak etme...o testler ztn adetn 2veya 3.gunu yapılıyor.hadı hayırlısı.
ay ins dedigin gıbi bebişn yerleşiyodur ya.hadı hayırlısı.bu c.tesi mı test öbur c.tesı mı?
gerginimmm cooook gerginiiiim:2: ya kimsede hamiş kalamıo bu ara topicte noldu bize yaaaaaaaaaa
aa noldu cnm?
cnm öyle deme ıns herşey guzel olacak.inanmazsak olmaz.ıns senın ıcın de en hayırlısı olsun.
hadı bakalım canım.sende bekleyenler kervanına katıldın ıns tutar.

canim inankı ne dıcegmı bılmıyorum cok uzuldum...dedıgın gıbı hayırlısı bt demekkı...yarın ıçın sana bol sabır ve ferahlık dılıyorum,artk ne kadar olacaksa...rabbım güc versin.umarım bu sürecı kendını cok yıpratmadan atlatabılırsın

Nene hatun uygun fiyatlı bir hastane. Ben Tuzla'da otururken oraya gidiyordum. Aşılama ücretini bilmiyorum ama ben 3 kutu gonal f iğnesi 300mg ve 1 ovitrelle çatlatma iğnesine toplam 320 tl ödedim tabi heyet raporum vardı.

hastanemden çok memnunum heyet raporum yok malesef sen nerden almıştın normal bir devlet hastanesinde heyete girsem verirler mi acaba bana yoksa illa araştırma hastanesine mi gitmek gerekiyor? sen hangi yılda gidiyordun oraya şuan tüp bebek ve infertilite merkezleri var ben orda tedavi görüyorum kadın doğumdan ayrı.

biz bu ay femara+menogon 75 doz ile başlicaz geçen ay iğnelere sonradan başlamıştık.valla herşeyimden kıstım 1 kutu menogon 120 tl kaç kutu vurulucaz bakalım.sen oldun mu aşılamanı canım tutmadı mı yoksa

Cnm yaa çok üzüldüm ne denilebilrikii bu durumdaHayırlısı buymuş diyelim :/ Benim arkadaşımda ilk hamileliğinde bu durumla karşılamıştı. Sonra Allah ona kendiliğinden İkiz kız bebek verdi.Birde artık dr'lar kürtajdan sonra bekletmiyolarlar. 2 ay sonra hemen başlayabilirsiniz diyolar. Yarını bi atlat cnm inş. yine gelicek bebişin sağlıkla belkide çifter çifter

Ben Zeynep Kamil hastanesine gittim. Kan, hormon, smear, kültür, HSG her şeye bakıyorlar. Senin bu tahlillerin varsa tekrar etmene gerek yok. 2 hafta içinde heyet raporu çıkıyor. Raporla birlikte de reçeteni yazdırabilirsin.

Zaten aşılamaya başlamadan önce doktor ve hemşire de başladılar dua etmeye. Güzel ve olumlu bir atmosfer vardı. Hepimiz çok olumluyduk. İnşallah pozitif enerjimiz olumlu sonuçlanır.

Ayy inş. cnmmm Benim dr pek asortik bişey dua bildiğini sanmıyorummm ben ettim içimdenn :)) İnş. bu şekilde devam et. Kesinlikle olumlu düşünmek çok etkili. Benim aşılama günü başlayan kayınvalidemin hastane macera nedeniyle hiçç yapıcam dediğim şeyleri yapamadım o yüzden umutsuzumm

Valla adrese bile gerek yok be şekerim Ben sana banka şubesinin adını vericem dınk diye yerini biliyosundur zaten :) Ahh yavuumm nerde o günlerr. O günler bi gelsee çıksam doğum iznine felann evde pasta börek yapsakk gün yapsakk :)) Her zaman beklerimm Bugün sevgili kocacım progestanı almadığımı duyunca çok kızdı. Dedim ortada fol yok yumurta yok boşuna adetimi geciktiricek yok yere hormon :)

Aşılamadan sonra hafif sancı var yumurtalıklarımda. Sizde de olmuşmuydu acaba?

Cnm bugün tam yumurta çatlama zamanın ya o nedenle 1-2 gün hafif sancı çekersin. Birden fazlada yumurta oluştuğu için çatlama zamanına yakın sancıyo sonra geçiyo ama Gerçi hala benim ayakta çok durduğum zaman kasıklarıma hafif sancı giriyo. Küçük kalan yumurtaların baskıları onlarda herhalde

Anladım. Demek o yüzden doktor çalışmalarınızı aksatmayın dedi :)

malesef tutmadı canım, inşallah senden güzel haberler alırız
biz bu ayı atlatalım kistlerim gitsin, ocakta yeniden deneyeceğiz aşı ya da tüple bakalım
hayırlızı hepimiz için

hayırlısı olsun canım, 15 gün sonra senden de güzel haberler alalım
ve bizim de umutlarımız artsın
ben bu ay nadas moduna geçtim kist nedeniyle
tüm sinerjim ile dualarım sizin için

canım ya bir şey söylemek zor
ama dediğin gibi hayırlısı buymuş demekki
allah sabır versin

Cnm inş tutar!Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inş..!maddi manevi zor bir süreç,Allah kolaylık versin cnm..!

hehe,bende öyle thmin etmştm cnm bulurum tabı...hadı ıns asılama tutsnda çaya gelırım:)

Merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır yazılanları dışardan takip ediyordum. 2 yıldır evliyim yaşım sebebi ile çocuk istemi ile geçti 2 yılım. Yaptırdıgım testlerde tüplerimden teki tıkalı çıktı. Bu sebep ilede bu ay ilkkez aşılama tedavim başladı. Dün akşam ilk ignemi yaptım. Salı günüde ultrasonla kontrolüm var. Gerçekten çok korkuyorum.Benim işim çok stresli olmasından dolayı tüm hormanlarım degişiyor.Buda tedavinin güçleşmesine sebep oluyor. Hayırlısı artık diyorum.. Nasipte kısmette ne varsa onu yaşayacagız. Bundan sonra benide dugalarınızda eksit etmeyin ...

Merhabalar; Aşılaman hayırlı olsun arkadaşım. İnş. ilk seferde kavuşusun bebeğine Aşılama sürecinde en zon kısım her şeyin bitip bekleme sürecine girilmesi :) Onun dışında hiçç stres yapma .İnş. herşey yolunda gider ve bebişin gelir sana

Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Bu işe başlayınca zaman nasıl geçiyor ben anlamadım. Sanki daha dün iğnelerimi alıp eve gitmişim gibi. Ama aşılamam bile yapıldı şimdi gün sayıyorum. Korkacak hiçbir şey yok. Emin olabilirsin. Benim de aklımda bir sürü paranoya vardı. Ultrasonda yumoşları gördükçe hepsinden kurtuldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bir haftam kaldı arkadaşlar. haftaya bugün sonuç alcam inşallah. ne olur dua edin. kendimi çok dinliyorum ama hiçbişey hissetmiyorum. gelcek hafta sonuç alacak çok arkadaş var heralde. inşallah hepimizde güzel haberler alırız. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…