- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Hadi bakalımm hayırlı olsunn:) Kız nasıl dualar ettin o kadar zamanda. Ben bi ayatel kürsi okiyim dedim anca ona yetti zaman :)) Biz ne çalışma yaptık ne verdiği progestanı kullandımm tam bir yaramaz öğrenci modunda beklemedeyim :)
slm kızlar,sizlere güzel haberler vermek isterdim,ama malesef,kesem bozulmaya başlamış bile,yani gebeliğim sonlandı,yarın kürtaj yapıcaklar,ömrü bukadarmrış bebeğimin,hayırlısını istedim hep,oda buymuş demekki,Rabbim sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş.
canım ya sagol.eşimle o tarafa geldıgımızde ugramaya calışıcam adresı ıyıce alırım senden ama o zamana kadar sen hamiş olursun evde durursn artık:)e o zaman da eve gelırım hehe!ya sorma cnm,bende dusundm ama kızar dıye içemıyorum kendım...kuzum dur bakalım daha bebışin yolculugu tamamlanıcak rahme dusecek agrılarda o zaman cogalır ama belkıde agrn pek olmycaktr hadı hayırlısı.Ayy cnmm demek bize istanbul'un havası suyu yaramıyoo demekki :) Gel gel cnm müsait tabi bana karışan edende yok sen istediğin zaman gel ben direk dışarı bile çıkarım :) Ne biliyim yaa hiçç veremedim bu kez kendimi dr bide gebelik oluşursa baya bi ağrın sızın olucak demişti bende tık yok . Hani illa bi belirti olcak diye bişey yok ama bende hiç bişey yok :) Sanki aşılama değilde jinekolojik muaynemi olup gelmiş gibiyim :) Bizim adetlerin kendiliğinden gelmesini beklersek oooo :)) Farlutal kullan dr 'a söylemezsin ahaha :)))
heh oh be:)darısı bana...cnm bence yapar hemen merak etme...o testler ztn adetn 2veya 3.gunu yapılıyor.hadı hayırlısı.Günaydınnn kızlarrr...Nihayet adet oldum ohhh diyorum... o kadar sıkıntı yapmış ki bende (her ne kadar ağrım olsada) büyük rahatlama yaşadım valla. Adetin 3.günü doktora gitmem gerekiyor ama doktorumun tüm randevuları doluymuş bende 2.günü yani yarın gitmeyi düşünüyorum .FSH VE E2 testleri adetin ikinci günüde yapılıyormu acaba? En merak ettiğim konu bu ay 2.aşılamayı yapacak mı yoksa aramı verecek ??? Umarım bir ay ara verelim demez ...Bekletirse sanırım yine bol depresyonlu günler beni bekliyor...
ay ins dedigin gıbi bebişn yerleşiyodur ya.hadı hayırlısı.bu c.tesi mı test öbur c.tesı mı?evet canım ctesi 15.günüm olucak.gelmezse kan testi yaptır dedi doktorum.ama geçen pazar kasıklarımda bi ağrı vardı,şimdi de ara ara ağrı hissediyorum ki benim regl döneminde bile ağrım sızım olmaz.belki yerleşiyodur bebişim:) umutlanmak istemiyorum.2 günüm var daha.bi umut bekliyorum işte.senin de 17 aralık ta değil mi canım?güzel haberlerini bekliyorum..
aa noldu cnm?gerginimmm cooook gerginiiiim:2:ya kimsede hamiş kalamıo bu ara topicte noldu bize yaaaaaaaaaa
cnm öyle deme ıns herşey guzel olacak.inanmazsak olmaz.ıns senın ıcın de en hayırlısı olsun.kızlar merhaba, desteğiniz için çok tşk ederim öncelikle birazdan doktora gidecem neden adet olmadım bi baksın bi çare bulsun bakalım hep umut edip bekleyip olumsuz olunca sonucu umudum kalmadı açıkcası doktora bile gidesim yok bi de bu yetmezmiş gibi bugün öğleyin bir tane veli gelmişti lafı bi şekilde çocuğa getirdi sen niye yapmıyosun bak sonra sen istersin bu defa da olmaz diyor sanki ben istemiyorum da çok iyi moral oldu vallao kadar çok istedim o kadar çok dua ettim ki olacağından çok umutluydum bu aşılamada ama olmadı inancım umudum yok artık
hadı bakalım canım.sende bekleyenler kervanına katıldın ıns tutar.Ben de bugün aşılamamı oldum sorunsuz bir şekilde. Ama neredeyse hatim indirecektim :) İnşallah buradan sizinle olumlu sonucumu paylaşırım 15 gün sonra. Biraz sancı var yumurtalıklarımda, bu da normal diye düşünüyorum. 15 günlük jel verdi. Progesteron sanırım. bir de gün aşırı çalışın boş durmayın dedi :) Umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil malesef.
slm kızlar,sizlere güzel haberler vermek isterdim,ama malesef,kesem bozulmaya başlamış bile,yani gebeliğim sonlandı,yarın kürtaj yapıcaklar,ömrü bukadarmrış bebeğimin,hayırlısını istedim hep,oda buymuş demekki,Rabbim sizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş.
Nene hatun uygun fiyatlı bir hastane. Ben Tuzla'da otururken oraya gidiyordum. Aşılama ücretini bilmiyorum ama ben 3 kutu gonal f iğnesi 300mg ve 1 ovitrelle çatlatma iğnesine toplam 320 tl ödedim tabi heyet raporum vardı.
canım selam
ben de 1 ay femara denemiştim ama etki etmemişti
geçen ay ilk kez menagon kullandım - 5 kıutu
o güzel yumurtalar oluşturdu (hoş işe yaramadı)
2sinin bir arada kullanıldığını duymamaıştım hiç
böyle habire iğne ilaç aldıkça benim gittiğim eczacının gözü parlıyor beni gördükçe
hastanemden çok memnunum heyet raporum yok malesef sen nerden almıştın normal bir devlet hastanesinde heyete girsem verirler mi acaba bana yoksa illa araştırma hastanesine mi gitmek gerekiyor? sen hangi yılda gidiyordun oraya şuan tüp bebek ve infertilite merkezleri var ben orda tedavi görüyorum kadın doğumdan ayrı.
biz bu ay femara+menogon 75 doz ile başlicaz geçen ay iğnelere sonradan başlamıştık.valla herşeyimden kıstım 1 kutu menogon 120 tl kaç kutu vurulucaz bakalım.sen oldun mu aşılamanı canım tutmadı mı yoksa
Zaten aşılamaya başlamadan önce doktor ve hemşire de başladılar dua etmeye. Güzel ve olumlu bir atmosfer vardı. Hepimiz çok olumluyduk. İnşallah pozitif enerjimiz olumlu sonuçlanır.
canım ya sagol.eşimle o tarafa geldıgımızde ugramaya calışıcam adresı ıyıce alırım senden ama o zamana kadar sen hamiş olursun evde durursn artık:)e o zaman da eve gelırım hehe!ya sorma cnm,bende dusundm ama kızar dıye içemıyorum kendım...kuzum dur bakalım daha bebışin yolculugu tamamlanıcak rahme dusecek agrılarda o zaman cogalır ama belkıde agrn pek olmycaktr hadı hayırlısı.
Aşılamadan sonra hafif sancı var yumurtalıklarımda. Sizde de olmuşmuydu acaba?
Cnm bugün tam yumurta çatlama zamanın ya o nedenle 1-2 gün hafif sancı çekersin. Birden fazlada yumurta oluştuğu için çatlama zamanına yakın sancıyo sonra geçiyo amaGerçi hala benim ayakta çok durduğum zaman kasıklarıma hafif sancı giriyo. Küçük kalan yumurtaların baskıları onlarda herhalde
biz bu ay femara+menogon 75 doz ile başlicaz geçen ay iğnelere sonradan başlamıştık.valla herşeyimden kıstım 1 kutu menogon 120 tl kaç kutu vurulucaz bakalım.sen oldun mu aşılamanı canım tutmadı mı yoksa
Ben de bugün aşılamamı oldum sorunsuz bir şekilde. Ama neredeyse hatim indirecektim :) İnşallah buradan sizinle olumlu sonucumu paylaşırım 15 gün sonra. Biraz sancı var yumurtalıklarımda, bu da normal diye düşünüyorum. 15 günlük jel verdi. Progesteron sanırım. bir de gün aşırı çalışın boş durmayın dedi :) Umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil malesef.
slm cnm evet yazmıssın görmemişim ben tşk bende medicana ya selman beye gidiyorum benden de rahım fılmı cekılmedı ama farklı bır ultrason seklıyle baktı tüpler tıkalı degıl dedı ama benım gecen yıl erken doğum yaptıgım bir gebelıgım olmustu klomenle o yüzden rahim filmini önemsemedi sanırım ama ilaçlar maddi olarak cok agır gelıyor ılk 300ml puregon ve ovıtrelle aldım 275 tl dun gıttıgımde aysun hanım baktı bır kutu daha puregon yazdı 200tl de ona verdım hastane zaten 650tl bide bu ay tutmazsa hem maddı hem manevi yıkılırım rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder inş
Ayy inş. cnmmmBenim dr pek asortik bişey dua bildiğini sanmıyorummm ben ettim içimdenn :)) İnş. bu şekilde devam et. Kesinlikle olumlu düşünmek çok etkili. Benim aşılama günü başlayan kayınvalidemin hastane macera nedeniyle hiçç yapıcam dediğim şeyleri yapamadım o yüzden umutsuzumm
Valla adrese bile gerek yok be şekerim Ben sana banka şubesinin adını vericem dınk diye yerini biliyosundur zaten :) Ahh yavuumm nerde o günlerr. O günler bi gelsee çıksam doğum iznine felann evde pasta börek yapsakk gün yapsakk :)) Her zaman beklerimmBugün sevgili kocacım progestanı almadığımı duyunca çok kızdı. Dedim ortada fol yok yumurta yok boşuna adetimi geciktiricek yok yere hormon :)
Merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır yazılanları dışardan takip ediyordum. 2 yıldır evliyim yaşım sebebi ile çocuk istemi ile geçti 2 yılım. Yaptırdıgım testlerde tüplerimden teki tıkalı çıktı. Bu sebep ilede bu ay ilkkez aşılama tedavim başladı. Dün akşam ilk ignemi yaptım. Salı günüde ultrasonla kontrolüm var. Gerçekten çok korkuyorum.Benim işim çok stresli olmasından dolayı tüm hormanlarım degişiyor.Buda tedavinin güçleşmesine sebep oluyor. Hayırlısı artık diyorum.. Nasipte kısmette ne varsa onu yaşayacagız. Bundan sonra benide dugalarınızda eksit etmeyin ...
Merhaba arkadaşlar. Bende uzun zamandır yazılanları dışardan takip ediyordum. 2 yıldır evliyim yaşım sebebi ile çocuk istemi ile geçti 2 yılım. Yaptırdıgım testlerde tüplerimden teki tıkalı çıktı. Bu sebep ilede bu ay ilkkez aşılama tedavim başladı. Dün akşam ilk ignemi yaptım. Salı günüde ultrasonla kontrolüm var. Gerçekten çok korkuyorum.Benim işim çok stresli olmasından dolayı tüm hormanlarım degişiyor.Buda tedavinin güçleşmesine sebep oluyor. Hayırlısı artık diyorum.. Nasipte kısmette ne varsa onu yaşayacagız. Bundan sonra benide dugalarınızda eksit etmeyin ...
bu ayki aşılamalar tutar inşallah kurudukkkk topik olarak yaaaabenim randevum 5 te bakalım ne olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?