Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ekim ayında başlayacaktın stresten adet düzenim degişti. Aralık ayının 6 sında adet ola bildim. Bir yandanda umutlanıp her gün test yaptım. Belki benim velet kendi kendine yola çıkıp gelmiştir diye.. Tabi hasta oluncada hem ben hem eşim çok üzüldük. Herşeyin hayırlısı. Bazen demekki henüz vakti ve zamanı değilki gelmiyor bebişim diyorum. Bir yandanda hergün yeni bir hamile haberi alıp üzülüyorum... Çok tuhaf bir durum..Yolda küçük bir çocuk görsem ağlayasım geliyor artık...

Amin Hayırlısı inşallah en kısa sürede saglıklı sihatli ve hayırlı evlatlara kavuşursunuz. Ben hayatta igne olamam dün korka korka ilk ignemi yaptım ama hiç hissetmedim.Eşim bakamayıp dışarı çıktı. O da bu duruma çok üzülüyor . Neden biz diye ama bunun nedeni yok. Bende ona belki zor kavuşursak evlat degerini anne baba olmanın kutsallıgını daha iyi anlarız. Onun için bu gerekli diyorum. Herkez aşılamayı boş verin direk tüp bebek yapın diyor fakat maddi anlamda çok fazla masraflı oldu için ilk önce aşılama ile şansımı denemek istiyorum.

Hakkımızda hayırlısı inşallah.

kızlarrrrrr günaydın :)) bugün 7. günüm ama malesef hiçbir değişiklik yok acaba tutmadımı bakalım 16sına kadar adet olcakmıyım ?? sizde kahverengi akıntı oldumu acaba?? bende olmadı bebeğin yerleşme kanamasıymış benim olmadımı acaba ya
ay sanki 1 aydır bekliyorum ya 1 hafta 1 aya bedelmiş..
ilk aşılamamda benim başım falan dönüyodu daha 3. günümde ben dedim kesin hamileyim :) dru aradık progestan yapıyomuş :) neyseki bu sefer progestan kullanmadım ama şimdide hiç belirti yok ...

Yok cnm bendede tık yok çokk çok hafif arada kendimi dilnediğimde kasıklarımda hafif sızı var o kadar :)) Geçen aşılamada göğüslerim acayip şişmişti , başım benimde çok dönüyodu progestandan. Bu aşılamada dr progestan yine verdi ama kullanmadım. Eşimde kızıyo neden kullanmıyosun diye ama içimden gelmeyerek kullansamda zaten ben onun faydasını göremiycemki :) Yok yaff ne kahverengi ne beyaz hiç bişey gelmiyo gülermisin ağlarmısın ahah :))

ya canım progestan adet gününüde uzatıyo tam hamile moduna sokuyo yani :)) bence de iyi yapmışsın kullanmamakla benim bu 2. drum o hiç ilaç kullanma dedi...
benimde hafiften kasık ağrılarım oluyo ama sol tarafımda benim yumurtam sağda demekki buda bebiş değil :)) birlikte öğrenicez sonucu inşallah olmuştur canım :)))

Selam kızlarrr...
HANZADESUaramıza hoşgeldın cnm.umarım ılk asılamada tutar hadı hayrlısı.
KIZLARR 8GUNLUK BI GECIKMEDEN SONRA ve BEN DAHA 10GUN Daha GELMEZ DERKEN ADET OLDUMMMMM ÇOK SEVINÇLİYİM YAA SONUNDA AŞILAMAYA BAŞLICAZ...Ama bı sorun var doktorum yarın yokmus mecbur pazartesıye yani 4.güne aldım napalım...zaten ben klomenle oluyorum asılama,ona da adetn 4yada 5.gunude baslanıyor.bkalım hayrlsı.

Bu hafta aşılamak yapılacaktı. hatta dün yapılacaktı. doktor beni takipe almıştı. iki yumurta hücresi büyümüş hazır olmuş. birisi 16.4 heralde. diğeri 17 küsürlü birşeymiş. ama eşimin spermleri yıkamaya gönderildi. geçen sefer 4 milyon çıkmıştı. bu sefer 1 milyonun altına inmiş. aşılama yapılmadı. iptal oldu. doktor 3 ay süre verelim tekrar yaptıralım. yine aynı çıkarsa tüp bebek yaptırırsınız dedi. bizde izin alma meselesi zor olur diye yaza yaptırmaya karar verdik. böyle kolay şekilde karar verdik diyorum ama korkuyorum. rahim filminde bile ben bayıltıp yaptırdım. anlayacağınz bir de kendimizi çok güvendirmiştik bu hafta olacak diye. eşiminde benimde moralimiz bozuldu ister istemez. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sperm arttırma için neler yapabiliriz. en azından aşılama şansımız olur diye düşünüyoruz. cevaplarınızı bekliyoruz..

benim kan testi günüm yarın arkadaşlar.ama hastalancakmışım gibi bi his var içimde.olmazsam yarına,pazartesiye kadar bekliyim diyom.geç döllenme de olabilir diye.sabır lazım sabır..

Anamm güzel haberrr :))) Artık adetlerin gelmesine bilem sevinir oldukk:) İğnede bile dr 5.güne kadar yolun var 2 ile 5 arası gelebilirsin demişti bana. Hadi bakalım inş. bu kez gelsin bebiş 2012'in ilk günlerinde güzel haberler ver bize

benim kan testi günüm yarın arkadaşlar.ama hastalancakmışım gibi bi his var içimde.olmazsam yarına,pazartesiye kadar bekliyim diyom.geç döllenme de olabilir diye.sabır lazım sabır..

İçinden nasıl geliyosa öyle yap dicem cnmda oda stres yaratıcak sana en güzeli yap ve kurtul :) Geç döllenme olsa bile zaten 10-15 gibi bi değer çıkıcaktır. Zaten 3 gün sonrada mecbur testi yeniliyceksin artışı görene kadar rahat yok bize. Hatta keseyide görene kadar hamileliğime felan inanmam :)

Gerçekten ciddi moral bozukluğu yaşamışsınızdır cnm yaa herşey hazırken :/ Kısmet işte. Siz yine bu ayı boş geçmeyin. Tam yumurta çatalama zamanın dün bugün ve yarın bol bol çalışın kendiliğinden gelme ihtimalinde çok yüksek. Dr doğru bir karar vermiş neticede aşılama yapsa normal ilişkiden hiç bir farkı olmayacaktı. Sperm kendini 3 ayda bir yeniilermiş. Bizde ilk aşılamaya göre biraz dikkat ettik sayı çok farketti. İlk aşılama 7 milyonla bu aşılama 2 milyonla yapıldı. Sigara içiyorsa muhakkak bıraksın 3 aylık dönemde. Birde yeme alışkanlığını sebze ağırlıklı olarak değiştirsin eşin. Ben her gün ceviz,badem,cevizli sucuk yedirdim :) Birde arkadaşlar keçi boynuzu kaynatıp içiriyolardı. Ama o nasıl yapılıy bilmiyorum.

canım hıc bozma moralini.bak daha önce 4mlyonmus ıns yıne yukselır..herseyde bı hayr vardr,eger bu degerle yapılsaydı tutmadgnda daha uzulecektn cnm.ayrıca bende asılamadan korkardım ama ınan hıcbsy anlamıyosn cnm.normal muayeneden fark yok..spermlerı arttrmak için de keçiboynuzu en ıyı bıldıgım ılk aklıma bu geldı...he bıde bak eczaneye sor ilac ısmı vermem ben normalde nolr nolmaz blincsz kullanlmasn dıye ama EVİCAP dıye bı vitamin var eşin onu kullansn eczaneye danış önce...kızlar daha önce hic aklıma gelmedı size de demek.bızım dger topıcten bı ark vardı...eşinin spermlerde sorun vardı ve kendınde de vardı.asilama tüp hıcbırı tutmamıstı...snra bu evıcapı kullandı eşi ve Allahın ıznıyle bebişlerı oldu.bılemem tabı o mu vesıledır ama paylaşmak ıstedım.

kızlar benimde dokuzuncu günüm. hiçbişeyim yok valla. ne akıntı, ne ağrı. ne sızı. hayra yoralım biz en iyisi, hayır olsun.

canım bencede yarın yaptır ve kurtul. inşallah güzel haberlerini alırız. haftaya cumada ben yaptırcam. inşalllahhhh güzel haberlerimizi paylaşırız. AMİNNNNNNNNN...

MERHABALAR BENDE TÜP BEBEK YAPTIRIP malesef olmayanlardanım ..(((
RABBİM HAYILISIYLA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN..
HEPİMİZİN...

Mrb cnm..!benim eşiminin de sperm sayısında ve hareketliliğinde problemi vardı,ilk semen örneği verdiğinde sayı 14 milyon,hareketlilik %3 tü,ben netten araştırdım,keçiboynuzu kürünü buldum ve denedim,bu kür 3 ay kullanılması gereken bir kür bildiğim kadarıyla,eşim 1 ay kullandıktan sonra yeniden semen örneği verdi,hani faydası olmuş mu olmamış mı ona bakalım dedik.ve bir ay kullanmasının sonunda sayı 16 milyon,hareketlilik %8 olmuştu.ben açıkçası faydasını gördüğüm için hala içiriyorum eşime..eğer sende denemek istersen tarifini verebilirim cnm..

jolyycim özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum sana senin ilk aşılamanda ne zaman test yapmıştın kaçıncı günü değerin ne çıkmıştı cnm

jolyycim özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum sana senin ilk aşılamanda ne zaman test yapmıştın kaçıncı günü değerin ne çıkmıştı cnm

Cnm ben ilk aşılamada testi 14 gün sonra yaptırdım.Sonuç 12,87 gibi bişey çıkmıştı küsüratı tam hatırlamıyorum. 3 gün sonra tekrarladığımda 30 küsürlerde olması gerekirken 6,87 'ye düşmüştü. Sonrada bi daha yaptırmadım zaten sıfırlanınca adet olursun demişt dr. 1 hafta sonrada gelmişti benimki

canım bencede yarın yaptır ve kurtul. inşallah güzel haberlerini alırız. haftaya cumada ben yaptırcam. inşalllahhhh güzel haberlerimizi paylaşırız. AMİNNNNNNNNN...

Evet aslında kızlar geçen gebeliğimde kan testi istememişti doktorum.ben idrar testinden sonra kendim 1 kere yaptırmıştım.bi daha da tekrarlamadım.ama o gebeliğim de 10 haftalık sona ermişti.bebek sağlıklı mı diye 2 günde bir bakılıyomuş galiba dimi b-hcg'ye.2 ye katlamazsa değerler bi olumsuzluk var demekmiş.yarın işten fırsat bulup bi ara yaptırıyım bari testi.ay çok heycanlıyım:)

saol canım ben dün 14.günümdü adet olamadım hala diye gittim o da bütün yumurtaların çatlamış sadece 1 tanesi kalmış ve 6 cmlik kist olmuş dedi bi de kan testi istedi ben yaptırdım çıkmadı dedim olsun dedi yapalım dedi onun için sordum bi de yumutaların çatlamış raim kalınlığı güzel hamilelik olsa çok iyi olurdu dedi neden olmadı anlayamadım bi de ben geçen aşılamadan sonra erken adet oldum ayrıca gittiğimde 5cmlik kist var demişti ama adetliydim şu an niye olmadım bilemiyorum yarın gidicem ve test sonucumu alıcam inş hayırlı haberler olur bu cuma gününde müberek günde inş dualarım kabul olur Allahım isteyen herkese nasip etsin inş

Merhaba kızlar...Bugün doktora gittim.Öncelikle fsh ve e2 testlerini istedi.Bu arada 2.aşılama için klomen yerine puregon iğne verdi .Günlük 50 ünite ile başladım.Haftaya salı kontrole çağırdı.Bakalım bu sefer herşey yolunda gidecek mi? Bu arada puregon iğne kullananlar nasıl sonuçlar aldınız? İğnenin yan etkisi filan yoktur umarım. İnşallah ikincide tuttururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…