Merhabalar; Aşılaman hayırlı olsun arkadaşım. İnş. ilk seferde kavuşusun bebeğineAşılama sürecinde en zon kısım her şeyin bitip bekleme sürecine girilmesi :) Onun dışında hiçç stres yapma .İnş. herşey yolunda gider ve bebişin gelir sana
Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Bu işe başlayınca zaman nasıl geçiyor ben anlamadım. Sanki daha dün iğnelerimi alıp eve gitmişim gibi. Ama aşılamam bile yapıldı şimdi gün sayıyorum. Korkacak hiçbir şey yok. Emin olabilirsin. Benim de aklımda bir sürü paranoya vardı. Ultrasonda yumoşları gördükçe hepsinden kurtuldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlarrrrrr günaydın :)) bugün 7. günüm ama malesef hiçbir değişiklik yokacaba tutmadımı bakalım 16sına kadar adet olcakmıyım ?? sizde kahverengi akıntı oldumu acaba?? bende olmadı bebeğin yerleşme kanamasıymış benim olmadımı acaba ya
ay sanki 1 aydır bekliyorum ya 1 hafta 1 aya bedelmiş..
ilk aşılamamda benim başım falan dönüyodu daha 3. günümde ben dedim kesin hamileyim :) dru aradık progestan yapıyomuş :) neyseki bu sefer progestan kullanmadım ama şimdide hiç belirti yok ...
Yok cnm bendede tık yok çokk çok hafif arada kendimi dilnediğimde kasıklarımda hafif sızı var o kadar :)) Geçen aşılamada göğüslerim acayip şişmişti , başım benimde çok dönüyodu progestandan. Bu aşılamada dr progestan yine verdi ama kullanmadım. Eşimde kızıyo neden kullanmıyosun diye ama içimden gelmeyerek kullansamda zaten ben onun faydasını göremiycemki :) Yok yaff ne kahverengi ne beyaz hiç bişey gelmiyo gülermisin ağlarmısın ahah :))
Selam kızlarrr...
HANZADESUaramıza hoşgeldın cnm.umarım ılk asılamada tutar hadı hayrlısı.
KIZLARR 8GUNLUK BI GECIKMEDEN SONRA ve BEN DAHA 10GUN Daha GELMEZ DERKEN ADET OLDUMMMMM ÇOK SEVINÇLİYİM YAA SONUNDA AŞILAMAYA BAŞLICAZ...Ama bı sorun var doktorum yarın yokmus mecbur pazartesıye yani 4.güne aldım napalım...zaten ben klomenle oluyorum asılama,ona da adetn 4yada 5.gunude baslanıyor.bkalım hayrlsı.
benim kan testi günüm yarın arkadaşlar.ama hastalancakmışım gibi bi his var içimde.olmazsam yarına,pazartesiye kadar bekliyim diyom.geç döllenme de olabilir diye.sabır lazım sabır..
Bu hafta aşılamak yapılacaktı. hatta dün yapılacaktı. doktor beni takipe almıştı. iki yumurta hücresi büyümüş hazır olmuş. birisi 16.4 heralde. diğeri 17 küsürlü birşeymiş. ama eşimin spermleri yıkamaya gönderildi. geçen sefer 4 milyon çıkmıştı. bu sefer 1 milyonun altına inmiş. aşılama yapılmadı. iptal oldu. doktor 3 ay süre verelim tekrar yaptıralım. yine aynı çıkarsa tüp bebek yaptırırsınız dedi. bizde izin alma meselesi zor olur diye yaza yaptırmaya karar verdik. böyle kolay şekilde karar verdik diyorum ama korkuyorum. rahim filminde bile ben bayıltıp yaptırdım. anlayacağınz bir de kendimizi çok güvendirmiştik bu hafta olacak diye. eşiminde benimde moralimiz bozuldu ister istemez. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sperm arttırma için neler yapabiliriz. en azından aşılama şansımız olur diye düşünüyoruz. cevaplarınızı bekliyoruz..
Bu hafta aşılamak yapılacaktı. hatta dün yapılacaktı. doktor beni takipe almıştı. iki yumurta hücresi büyümüş hazır olmuş. birisi 16.4 heralde. diğeri 17 küsürlü birşeymiş. ama eşimin spermleri yıkamaya gönderildi. geçen sefer 4 milyon çıkmıştı. bu sefer 1 milyonun altına inmiş. aşılama yapılmadı. iptal oldu. doktor 3 ay süre verelim tekrar yaptıralım. yine aynı çıkarsa tüp bebek yaptırırsınız dedi. bizde izin alma meselesi zor olur diye yaza yaptırmaya karar verdik. böyle kolay şekilde karar verdik diyorum ama korkuyorum. rahim filminde bile ben bayıltıp yaptırdım. anlayacağınz bir de kendimizi çok güvendirmiştik bu hafta olacak diye. eşiminde benimde moralimiz bozuldu ister istemez. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sperm arttırma için neler yapabiliriz. en azından aşılama şansımız olur diye düşünüyoruz. cevaplarınızı bekliyoruz..
Yok cnm bendede tık yok çokk çok hafif arada kendimi dilnediğimde kasıklarımda hafif sızı var o kadar :)) Geçen aşılamada göğüslerim acayip şişmişti , başım benimde çok dönüyodu progestandan. Bu aşılamada dr progestan yine verdi ama kullanmadım. Eşimde kızıyo neden kullanmıyosun diye ama içimden gelmeyerek kullansamda zaten ben onun faydasını göremiycemki :) Yok yaff ne kahverengi ne beyaz hiç bişey gelmiyo gülermisin ağlarmısın ahah :))
benim kan testi günüm yarın arkadaşlar.ama hastalancakmışım gibi bi his var içimde.olmazsam yarına,pazartesiye kadar bekliyim diyom.geç döllenme de olabilir diye.sabır lazım sabır..
jolyycim özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum sana senin ilk aşılamanda ne zaman test yapmıştın kaçıncı günü değerin ne çıkmıştı cnm
canım bencede yarın yaptır ve kurtul. inşallah güzel haberlerini alırız. haftaya cumada ben yaptırcam. inşalllahhhh güzel haberlerimizi paylaşırız. AMİNNNNNNNNN...
Cnm ben ilk aşılamada testi 14 gün sonra yaptırdım.Sonuç 12,87 gibi bişey çıkmıştı küsüratı tam hatırlamıyorum. 3 gün sonra tekrarladığımda 30 küsürlerde olması gerekirken 6,87 'ye düşmüştü. Sonrada bi daha yaptırmadım zaten sıfırlanınca adet olursun demişt dr. 1 hafta sonrada gelmişti benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?