Merhaba kızlar...Bugün doktora gittim.Öncelikle fsh ve e2 testlerini istedi.Bu arada 2.aşılama için klomen yerine puregon iğne verdi .Günlük 50 ünite ile başladım.Haftaya salı kontrole çağırdı.Bakalım bu sefer herşey yolunda gidecek mi? Bu arada puregon iğne kullananlar nasıl sonuçlar aldınız? İğnenin yan etkisi filan yoktur umarım. İnşallah ikincide tuttururuz.
inşallah olcak bu sefer canım. ben hissediyorum. hayırlı olsun yeni tedavin. ikinci aşılama yapılırken hiç ara verilmiyor mu peki?
Gerçekten ciddi moral bozukluğu yaşamışsınızdır cnm yaa herşey hazırken :/ Kısmet işte. Siz yine bu ayı boş geçmeyin. Tam yumurta çatalama zamanın dün bugün ve yarın bol bol çalışın kendiliğinden gelme ihtimalinde çok yüksek. Dr doğru bir karar vermiş neticede aşılama yapsa normal ilişkiden hiç bir farkı olmayacaktı. Sperm kendini 3 ayda bir yeniilermiş. Bizde ilk aşılamaya göre biraz dikkat ettik sayı çok farketti. İlk aşılama 7 milyonla bu aşılama 2 milyonla yapıldı. Sigara içiyorsa muhakkak bıraksın 3 aylık dönemde. Birde yeme alışkanlığını sebze ağırlıklı olarak değiştirsin eşin. Ben her gün ceviz,badem,cevizli sucuk yedirdim :) Birde arkadaşlar keçi boynuzu kaynatıp içiriyolardı. Ama o nasıl yapılıy bilmiyorum.
canım hıc bozma moralini.bak daha önce 4mlyonmus ıns yıne yukselır..herseyde bı hayr vardr,eger bu degerle yapılsaydı tutmadgnda daha uzulecektn cnm.ayrıca bende asılamadan korkardım ama ınan hıcbsy anlamıyosn cnm.normal muayeneden fark yok..spermlerı arttrmak için de keçiboynuzu en ıyı bıldıgım ılk aklıma bu geldı...he bıde bak eczaneye sor ilac ısmı vermem ben normalde nolr nolmaz blincsz kullanlmasn dıye ama EVİCAP dıye bı vitamin var eşin onu kullansn eczaneye danış önce...kızlar daha önce hic aklıma gelmedı size de demek.bızım dger topıcten bı ark vardı...eşinin spermlerde sorun vardı ve kendınde de vardı.asilama tüp hıcbırı tutmamıstı...snra bu evıcapı kullandı eşi ve Allahın ıznıyle bebişlerı oldu.bılemem tabı o mu vesıledır ama paylaşmak ıstedım.
Yani en erken ne zaman test yapabilirim?
kızlar selam doktordan geldim yumoslar az büyümüşşş 100 doz devam dedi pazartesi büyük ihtimal catlatma vurulur dedi gecen sefer 75doz yetmişti sinir oldum büyümeme durumu varmu dedim asla dedi 400 doz veririm anında büyür ama hepsi büyür bunuda istemiyoruz kac kişi bu sebepten hastanede yatıo dedi geç olsun güç olmasın dedi ii dedim bende yumurtalarımı bi görseniz sadece sol tarafta 22 tane minik minik tyumurta vardı1 tanesi büyüktü tabi soldakileri sayamadık bileeee tavuk gibi hissettim kendimi
Canım jollyy. eşim malesef sigara içiyor. bırakmaya da niyeti yok. ne olacak bilmiyorum. aklıma geldikçe moralim umudum kayboluyor. tüp bebek aşamaları aklıma geldikçe kadınlık ne zor diyorum.. ama şükür de çekiyorum doktor beni sağlıklı buldu. elhamdülillah bende sorun çıkmadı. bugün aktarcıya gittik. ahmet marankinin macun karışımı vardı. onun malzemelerini aldık. karıştırdık yiyecek bakalım bu 3 ay da. sonra ibrahim saraçoğlunun çayını ısmarlamıştık ona da başlamıştı ama daha çay var devam edecek. sonra havuç suyu sıkmaya çalışıyorum 2 güne bir. keçibynuzunu da içmeye başladı. bakalım hayırlısı ama vücut bu sefer daha da ters tepki verebilir mi diye de düşünüyrum. sonra eşimde üroloji uzmanı varikosel yok demişti ancak. niye bu kadar düşüş oluyor ona kafam takıldı. normal değerleri 1 milyonun altında. ilaçla ancak 4 milyon olmuştu. bakalım bu 3 aydan sonra ne olacak. acayip moralim bozuk. rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin. hayırlı ömürlüsünü versin evladın. sağlıklı olanını.. sen şimdi sonuç mu bekliyorsun? hakkında hayırlısı olsun..gelişmeleri anlatırım..
Arkadaslar kasiklarim agriyo daha hastalanmadim ama gelcek gibi geliyo.yine de gidiyorum simdi kan testi yaptirmaya.isallah sonucu almadan hastalanmam.bakalimm
slm herkese,dün genel anesteziyle kürtajımı oldum,çok zormuş,onun yerine doğursaydım daha iidi,ameliyathaneden çıkıp odaya geldiğimi bşle hatırlamıyorum,çok ağrım olduu,inledim resmenn,bundan sonra yine devam edicem tabi,Allah sağlıklı verecekse versin diyorum herzaman,herşey yolunda giderken biranda durdu herşey,o eski heyacanımı yitirdim,tekrar hamile kalsam bile sevinemem artık,güzel haberlerinizi bekliyorumm..
YOOK.koca bi 0.49 sonucum.yoruldum ama artik :'(
kızlar merhaba ;
çok moralim bozuk yaaçarşamba günü 13.günümdü idrar test yaptırmıştım silik çıkmıştı onun üstüne kan testi yaptırdım 0.36 çıkmıştı bende ertesi gün doktora gittim ultrasonda baktı ve 6 cmlik kistin var demişti ama rahim hamileliğe hazırlanmış dedi ve test istedi ve dün sonucu aldım 14.günde 32,52 çıktı sonuç doktor hamilesin dedi ben havalara uçtum tabi tam umutsuzluğa kapılmışken bir umut oldu bu bana ama 2 güne bir test yapalım değer yükselecek mi dedi doktorum bugün sevinçle gittim kan verdim ve malesef sonuç 23,35 e düşmüş yani kimyasal gebelik dedi doktorum yıkıldım resmen bir ağla bir sevin bir ağla mahvoldum ya üstüne üstlük vucüt beta hcg salgıladıkça kistim de büyüyor doktor adet olunca gel kist gitmeişse ilaç vereyim dedi 2 ay dinlenme verdi ya ne zaman anne olucam ben ya şu 2 gün kendimi hamile gibi görüyordum o kadar mutluydum ki yıkıldım şimdi ne yapayım ben yaaa
slm herkese,dün genel anesteziyle kürtajımı oldum,çok zormuş,onun yerine doğursaydım daha iidi,ameliyathaneden çıkıp odaya geldiğimi bşle hatırlamıyorum,çok ağrım olduu,inledim resmenn,bundan sonra yine devam edicem tabi,Allah sağlıklı verecekse versin diyorum herzaman,herşey yolunda giderken biranda durdu herşey,o eski heyacanımı yitirdim,tekrar hamile kalsam bile sevinemem artık,güzel haberlerinizi bekliyorumm..
Ben de bugün aşılamamı oldum sorunsuz bir şekilde. Ama neredeyse hatim indirecektim :) İnşallah buradan sizinle olumlu sonucumu paylaşırım 15 gün sonra. Biraz sancı var yumurtalıklarımda, bu da normal diye düşünüyorum. 15 günlük jel verdi. Progesteron sanırım. bir de gün aşırı çalışın boş durmayın dedi :) Umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?