Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah olcak bu sefer canım. ben hissediyorum. hayırlı olsun yeni tedavin. ikinci aşılama yapılırken hiç ara verilmiyor mu peki?

inşallah olcak bu sefer canım. ben hissediyorum. hayırlı olsun yeni tedavin. ikinci aşılama yapılırken hiç ara verilmiyor mu peki?

Teşekkürler canım...İkincisi için ara vermedik ilk iğnemi yaptım bugün.Bu sefer bende çok ümitliyim inşallah herşey çok güzel olacakkk...

kızlar selam doktordan geldim yumoslar az büyümüşşş 100 doz devam dedi pazartesi büyük ihtimal catlatma vurulur dedi gecen sefer 75doz yetmişti sinir oldum büyümeme durumu varmu dedim asla dedi 400 doz veririm anında büyür ama hepsi büyür bunuda istemiyoruz kac kişi bu sebepten hastanede yatıo dedi geç olsun güç olmasın dedi ii dedim bende yumurtalarımı bi görseniz sadece sol tarafta 22 tane minik minik tyumurta vardı 1 tanesi büyüktü tabi soldakileri sayamadık bileeee tavuk gibi hissettim kendimi

Hadi bakalım yumurtalarınızı büyütmeye devam edin hanımlar :) Güzel haberlerinizi alalım. Benim de aşılamamın üzerinden sadece 1 gün geçti. Birden günler geçmez oldu yaa 14 günden önce kan testi yapsam çıkmaz mı ?

Canım jollyy. eşim malesef sigara içiyor. bırakmaya da niyeti yok. ne olacak bilmiyorum. aklıma geldikçe moralim umudum kayboluyor. tüp bebek aşamaları aklıma geldikçe kadınlık ne zor diyorum.. ama şükür de çekiyorum doktor beni sağlıklı buldu. elhamdülillah bende sorun çıkmadı. bugün aktarcıya gittik. ahmet marankinin macun karışımı vardı. onun malzemelerini aldık. karıştırdık yiyecek bakalım bu 3 ay da. sonra ibrahim saraçoğlunun çayını ısmarlamıştık ona da başlamıştı ama daha çay var devam edecek. sonra havuç suyu sıkmaya çalışıyorum 2 güne bir. keçibynuzunu da içmeye başladı. bakalım hayırlısı ama vücut bu sefer daha da ters tepki verebilir mi diye de düşünüyrum. sonra eşimde üroloji uzmanı varikosel yok demişti ancak. niye bu kadar düşüş oluyor ona kafam takıldı. normal değerleri 1 milyonun altında. ilaçla ancak 4 milyon olmuştu. bakalım bu 3 aydan sonra ne olacak. acayip moralim bozuk. rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin. hayırlı ömürlüsünü versin evladın. sağlıklı olanını.. sen şimdi sonuç mu bekliyorsun? hakkında hayırlısı olsun..gelişmeleri anlatırım..

canım doktor evicapı verdi içiyor. bir de ginseng diye bir laç verdi onu da içiyor. ancak niye etki olmadı anlamadım.. birde çok düşüş oldu spermlerde. varikosel yok dedi doktor ancak yinede ben olabilir mi diye düşünüyorum. düşük olanların mutlaka varikosel mi oluyor yoksa vücut bu kadar mı üretiyor acaba.. ben aşılamadan korkma değil de tüp bebekden korkuyorum. aşamalar aklıma geldikçe korku basıyor.. yumurta toplama işlemi ağrılı oluyormuş heralde. rahim filminde bayıttırdım kendimi. tüp bebek olursa ne oacak bilmiyorum.. bütün sıkıntıyı kadınlar çekiyor. hayırlısı olsun. rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan isteyen herkese sonra da bize versin sağlıklı hayırlı ömürlü evlat.. keçi boynuzu yapıyoruz. ibrahim saraçoğlu çayı içiyoruz. ahmet maranki macun tarifi vermişti. bugün onu yaptık. yiyecek bakalım hayırlısı olsun.. ne olacak görecez.. rabbim kolay atlatmayı nasip etsin.. sen de sonuç bekliyorsun heralde.. jollyy de sonuç bekliyor heralde. hayırlı sonuçlar alın..

Yani en erken ne zaman test yapabilirim?

14 gün bekleyeceksin sabır sabırr önce yapmak yokk :))

Cnm benimde bu sefer aynı oldu biliyosun 15 gün iğne kullandım. Dr'lar bizde Biraz daha dikkatli gittikleri için böyle oluyo. Ama son gün artık gittiğimde en küçüklerde hafif büyümeye başlamıştı. O yüzden ilacı hemen kesti bide üstüne büyüme durdurucu iğne vurulmama rağmen en büyük 14mm 'den birden 19 mm 'e fırladı 1 günde hemde :) Son günlerde ilacı kesse bile etkisi devam ediyomuş. ( Bu arada son 3 güne kadar tek yumurta çıkışı varken 3 gün içinde ilacı kesmeme rağmen 3 yumurtaya yükseldi ) Dediğin gibi muhtemelen pzt vurulursun çatlamayı geç olsun güç olmasın kaliteli olsunn:)

Off gferçekten iş erkeklere düştüğü zaman daha zor süreç:/ 3 ay içinde kesin faydasını görürsünüz cnm. Gerçekten bu tarz besinler çok farkettiriyor. Sendede sorun yokmuş zaten yükseldiği zaman belki hiç aşılamaya bile gerek kalmadan gelir bebişinn. Ben geçen hafta oldum 2. aşılamayı . Haftaya test yapıcaz bakalım bende herşey bu sefer daha iyi olmasına rağmen umutsuzum bu kez nedense hayırlısı bakalım hepimiz için

Arkadaslar kasiklarim agriyo daha hastalanmadim ama gelcek gibi geliyo.yine de gidiyorum simdi kan testi yaptirmaya.isallah sonucu almadan hastalanmam.bakalimm

slm herkese,dün genel anesteziyle kürtajımı oldum,çok zormuş,onun yerine doğursaydım daha iidi,ameliyathaneden çıkıp odaya geldiğimi bşle hatırlamıyorum,çok ağrım olduu,inledim resmenn,bundan sonra yine devam edicem tabi,Allah sağlıklı verecekse versin diyorum herzaman,herşey yolunda giderken biranda durdu herşey,o eski heyacanımı yitirdim,tekrar hamile kalsam bile sevinemem artık,güzel haberlerinizi bekliyorumm..

kızlar merhaba ;
çok moralim bozuk yaa çarşamba günü 13.günümdü idrar test yaptırmıştım silik çıkmıştı onun üstüne kan testi yaptırdım 0.36 çıkmıştı bende ertesi gün doktora gittim ultrasonda baktı ve 6 cmlik kistin var demişti ama rahim hamileliğe hazırlanmış dedi ve test istedi ve dün sonucu aldım 14.günde 32,52 çıktı sonuç doktor hamilesin dedi ben havalara uçtum tabi tam umutsuzluğa kapılmışken bir umut oldu bu bana ama 2 güne bir test yapalım değer yükselecek mi dedi doktorum bugün sevinçle gittim kan verdim ve malesef sonuç 23,35 e düşmüş yani kimyasal gebelik dedi doktorum yıkıldım resmen bir ağla bir sevin bir ağla mahvoldum ya üstüne üstlük vucüt beta hcg salgıladıkça kistim de büyüyor doktor adet olunca gel kist gitmeişse ilaç vereyim dedi 2 ay dinlenme verdi ya ne zaman anne olucam ben ya şu 2 gün kendimi hamile gibi görüyordum o kadar mutluydum ki yıkıldım şimdi ne yapayım ben yaaa

canım benım cook gecmıs olsun ıns.toparlasın bıran once kendını lutfen umıdını yıtırme allah buüyük canım herseyın hayırlısı olsun hakkımızda cok gecmıs olsun tekrarr

YOOK.koca bi 0.49 sonucum.yoruldum ama artik :'(

Geçmiş olsun cnmm inş. bi dahaki sefere gelir bebiş :/ /COLOR]

Off cnm yaa sende mi kimyasal geçirdinn Gerçi dr'lar sonucun kimyasal çıkmasına negatife göre daha çok seviniyolar. En azından hamile kaldın ve ters giden bişeylerden dolayı erken sonlandı. Sağlıklı bi gebelik olsa bi şekilde devam edicekti. Hayırlısı olsun bakalım. Muhtemelen kist için doğum kontrol hapı vericektir. Bu arada 6 cm görünüyo ancak adet olduğun zaman o zaten biraz küçülücek. Bi dahaki aya kaybolabilir bile hatta. Bi çoğumuz bu yollardan geçtik bak önümüzdeki haftada ben koskoca bir negatifi yiyip oturucam:) durmak yok yola devam :)

Cnm çok geçmiş olsun. İnsan istediği bi gebelik bi şekilde sonlandığı zaman gerçekten o kürtaj sürecinide daha ağrılı atlatıyormuş :/ Şimdi bir an önce iyileşiceksin inş. ve hiç sevinemem demee. Şimdi daha çok yeni tabiki o şekilde düşünürsün ama bebişin sana geldiğinde onu ultrosonda gördüğünde hareketlerini hissettiğinde bu günleri unutmasanda herşey daha güzel olucak emin ol. İnş. bebeğin sağlıkla senin için en hayırlı zamanda gelir

yaa arkadaşlar bende aşılamaya baslamıstım iğneleriimi yapıyordum dün kontrole gittim artık catlatma iğnesini yaparız die düşünüyordum doktor ultrasonla bakınca 13-14 tane yumurtan olmus dedı pazartesiye kadar iğneye devam eger hepsi büyürse o zaman aşılama yapamayız dedı varmı böyle bişey ya bilgisi olan arkadaşlar lütfen cvppp

canım dilerim rabbim gönlüne göre verir bende 13-14 tane yumurta oldugu ıcın sanırım bu ay aşılama yapılmıyıcak sende kac tane yumurta vardı sayısı önemli mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…