Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok geçmiş olsun. Şimdi üzgün ve kırgın hissedebilirsin ama inşallah toparlandığında daha iyi olacaksın. Allah sana en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah

Çok geçmiş olsun. Şimdi üzgün ve kırgın hissedebilirsin ama inşallah toparlandığında daha iyi olacaksın. Allah sana en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah

aminnn cnm ya ama mantıksız bu mesela bir veya iki yumurtaya aşılama yapsalar olmuyormu acaba ve benım bu zamana kadar hep 1 tane yumurtam oluyordu puregon iğne mi yaptı diye düşünüyorum şuan inş pazartesiye kadar yumurtalarımın hepsi büyümez ya

Bende de hep 1 yumurta oluyordu. Ama bu iğne sanırım etkiledi 4 yumurtam oldu. 2si gelişti 16-17mm falan sanırım. 2si de 12-11 mm oldu. bu şekilde çatlatma iğnemi yaptım

İnşallah canım.. doktora aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalsam heralde inanamam. rabbim hayırlısını versin. bazen hamile görünce bana uzak olacakmış gibi geliyor. hayırlısı olsun diyorum. rabbimden ümit kesilmez.. seninde sonuçlar hayırlı çıkar inşaAllah. bebişini kucağına alırsın. bu bölümde böyle aşılama yaptırıp da hamile kalan var mı? gogi vardı o ne yapıyr? göremiyorum burada.. görüşürüz yine hoşçakal..

Cnm benimde sağda ve solda toplam 20 tane yumurta oluyodur. Önemli olan aşılama aşamasına gelinceye kadar sadece 2-3 tanesinin aşılamaya hazır hale gelmesi.İğne dozuyla onu bi şekilde ayarladı dr. Hatta son günlerde 2 yumurta 14 mm 'e gelince kesti iğneyi diğerleri küçük kalsın diyede büyüme durdurucu iğne vurdu. Ertesi gün gittiğimde 3 tane yumurta çatlamaya hazırdı. 2 tane 19 mm 1 tane 16 mm ile çatlama iğnemi oldum. Senin hepsi hemen hemen aynı boyutta mı ? Yoksa 1-2 tane fırlayan diğerlerine göre büyük olan var mı ? Önemli olan çok küçüklerin çatlama kıvamına gelmemesi.

Banada çokk uzak geliyo cnm nedense. Hamileyim diyebilmek nasıl bişeydir hayal bile edemiyorum anca rüyamda görürüm :) Dün akşam ilk defa rüyamda erkek bebek doğurdum. O kadar çok sevdim ki onu keşke gerçektede benim olsa:) Burda aşılama ile hamile kalan 3-4 kişi var cnm. İlk aşılamada bile hamile kalanlar var. Gogi arada uğruyor aslında . Eşi ameliyat oldu iyileşme ve spermlerin yükselmesini bekliyorlar şimdi. İnş. onlarında kendiliğinden 2-3 ay sonra gelicek bebişleri

canım eger doktorun dozu ii ayarlarsa bütün hepsinin büyümesi söz konusu diil belliki bi hata var bu işte sdoz fazla gelmiş sana yanlıs anlama da cogu doktor işini ii yapmıo sonucta kac yumurtanın ne sekilde büyüyecegi doktorun dozuna baglı bende toplam 50den fazla yumurta var ama 2 tanesi büyüyo sadece buda doktorun deneyimiyle sabit işini ii bilen doktorda böyle sorun olmuyo

işte geldim burdayımm :)) evet canım eşim amelıyat oldu bugunde esime evicap-omega3-zinco aldım ıns.faydasını goruruz canımama nedense banada cok uzak gelıyor ve sankı hıc hamıle kalamıyacakmısım gıbı oluyo ıns. ole olmaz kısa zamanda hepımızın bebıslerı gelir canım ruyanın anlamına baktınmı canım bebek dogurmak guzeldır dıye bılırım ben ıns.hayırlara vesıle olur gelır bebısın cnm

selam canım benim eşimde çif tarflı varikosel vardı unıversıte yıllarından berı agrı yapardı en son dayanamadı evlenıncede bebk ıcın engel olunca amelıyata karar verdık cnm 17 kasımda amelıyat oldu doktorumuzun demesıne gore amelıyat guzel gectı acık amelıyta oldu doktorumuz mıkrocerrahı amelıyatı onermedı bıze ben amelıyat oncesındede esıme kecıboynuzu yapıyordum ve 1 ayda 1 mılyon artıs oldu fakat varıkosel saglıklı spermelrede zarar verıyormus sımdı tekrar kecıboynuzu ve evicap-omega3 zinco kullanmaya basladık ıns.kısa surede faydasını goruruz sıze doktor varıkosel yok demıs pekı enfeksıyona bakıldımı cnım esınde eger enfeksıyon var ıse oda cok dusuruyor sperm kalıtesını ve sayısını bırde kacıboynuzunun yapılısını bılıyorsun degılmı 3 dakıkdan fazla kesınlıkle kaynatmıcaksın ve kaynayan suya atıcaksın bılmıyorsan anlatırım detaylı sekılde yoksa kılodan baska bırsey yapmıyor cnm çinko kesınlıkle kullanılmalıymıs spermlerı yenılıyormus cnm ıstersen danısın bır doktoruunuza kısa sırede faydasını gorursunuz ıns.sormak ıstedııgn bırsey olursa varıkosel hakkında cevaplarım cnm

Sabah hastalandim kizlar.naapalim artik uzulmicem saglikli bebeklere isallah hepimize

En azından çok gecikmedi cnm. Valla artık gelen adetlere bile sevinir olduk. Bende progestan adeti geciktiriyo diye aşılanmadan sonra kullanmadım. Eşim duyunca dün zorla başlattı :) Geçen ayşılamada 1 hafta geciktirmişti. Bakalım bu sefer nasıl olucak keşke 9 ay geciktirseSenin şimdi bir dahaki deneme ne zaman ?

Ayy baktım cnmm :) Erkek çocuk doğurmak sıkıntılardan kurtulmaya , güzel ve müjdeli haber olarak yorumlanıyormuş. Birinizin güzel haberini alıcamm yakında hadi bakalımm:) Vallahi cnm zaten insanın içinde bi canlı büyümesi bana hep çok tuhaf gelmiştir. Hele bide kendim için düşündüğümde nasıl olur diye hayal bile edemiyorum. Hayırlısı hepimiz için:)

Kızlar bugun aşılamamın 13. gunu ama benden kahverengi akıntı geliyor normalde böyle olduğunda adet olurum birkaçgün sonra acaba aşılamam tutmadı mı ya yoksa adetmi olacağım benim durumumda olanınız varmı acaba ?

ayy cok guzell hadı ıns. cnm once kendı bebıs haberını al ıns valla bende hamıle bırı gorunce ay nası duruyor acaba ııcnde bısey varken dıyorum :)))hepımız ıcın hayırlısı olsun ıns.:)

Günaydın kızlar. Bugün sonuç alacak kimse yok mu? Şöyle güzel haberleri duyalım da moralimiz yerine gelsin.

Canım günaydın;
benim eşimde çift taraflı varikoselden
ameliyat oldu, değerler yükseldi ama tabii aman aman değil.
evicap-omega3 zinco durumunu merak ettim
bunları doktor mu tavsiye etti, ne düzende
kullanıyorsunuz, birde faydaları nelermiş?

kısmet herşey gelişmeleri anlatıırm. hakkımıda hayırlısı ne ise o olsun.. Allah bilir her şeyi. senin eşinin toplam sperm sayısı kaçtı? doktorunuz ne söyledi. bizimkinde azo sperm değilde daha farklı bir isim dedi ondan varmış. şuan hatırlayamadım. kimyasal yıkama sonucunda kaç sperm kaldı eşinin? benim 1 milyonun altında çıktığı için doktor yapamadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…