- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
slm herkese,dün genel anesteziyle kürtajımı oldum,çok zormuş,onun yerine doğursaydım daha iidi,ameliyathaneden çıkıp odaya geldiğimi bşle hatırlamıyorum,çok ağrım olduu,inledim resmenn,bundan sonra yine devam edicem tabi,Allah sağlıklı verecekse versin diyorum herzaman,herşey yolunda giderken biranda durdu herşey,o eski heyacanımı yitirdim,tekrar hamile kalsam bile sevinemem artık,güzel haberlerinizi bekliyorumm..
YOOK.koca bi 0.49 sonucum.yoruldum ama artik :'(
Çok geçmiş olsun. Şimdi üzgün ve kırgın hissedebilirsin ama inşallah toparlandığında daha iyi olacaksın. Allah sana en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah
aminnn cnm ya ama mantıksız bu mesela bir veya iki yumurtaya aşılama yapsalar olmuyormu acaba ve benım bu zamana kadar hep 1 tane yumurtam oluyordu puregon iğne mi yaptı diye düşünüyorum şuan inş pazartesiye kadar yumurtalarımın hepsi büyümez ya
Bende de hep 1 yumurta oluyordu. Ama bu iğne sanırım etkiledi 4 yumurtam oldu. 2si gelişti 16-17mm falan sanırım. 2si de 12-11 mm oldu. bu şekilde çatlatma iğnemi yaptım
anladm cnm tşk .kusura bakma ben biraz önceki yazıyı bana yazdın sandım o yüzden cevapladım
Off gferçekten iş erkeklere düştüğü zaman daha zor süreç:/ 3 ay içinde kesin faydasını görürsünüz cnm. Gerçekten bu tarz besinler çok farkettiriyor. Sendede sorun yokmuş zaten yükseldiği zaman belki hiç aşılamaya bile gerek kalmadan gelir bebişinn. Ben geçen hafta oldum 2. aşılamayı . Haftaya test yapıcaz bakalım bende herşey bu sefer daha iyi olmasına rağmen umutsuzum bu kez nedense hayırlısı bakalım hepimiz için
yaa arkadaşlar bende aşılamaya baslamıstım iğneleriimi yapıyordum dün kontrole gittim artık catlatma iğnesini yaparız die düşünüyordum doktor ultrasonla bakınca 13-14 tane yumurtan olmus dedı pazartesiye kadar iğneye devam eger hepsi büyürse o zaman aşılama yapamayız dedı varmı böyle bişey ya bilgisi olan arkadaşlar lütfen cvppp
İnşallah canım.. doktora aşılamaya tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalsam heralde inanamam. rabbim hayırlısını versin. bazen hamile görünce bana uzak olacakmış gibi geliyor. hayırlısı olsun diyorum. rabbimden ümit kesilmez.. seninde sonuçlar hayırlı çıkar inşaAllah. bebişini kucağına alırsın. bu bölümde böyle aşılama yaptırıp da hamile kalan var mı? gogi vardı o ne yapıyr? göremiyorum burada.. görüşürüz yine hoşçakal..
yaa arkadaşlar bende aşılamaya baslamıstım iğneleriimi yapıyordum dün kontrole gittim artık catlatma iğnesini yaparız die düşünüyordum doktor ultrasonla bakınca 13-14 tane yumurtan olmus dedı pazartesiye kadar iğneye devam eger hepsi büyürse o zaman aşılama yapamayız dedı varmı böyle bişey ya bilgisi olan arkadaşlar lütfen cvppp
Banada çokk uzak geliyo cnm nedense. Hamileyim diyebilmek nasıl bişeydir hayal bile edemiyorum anca rüyamda görürüm :) Dün akşam ilk defa rüyamda erkek bebek doğurdum. O kadar çok sevdim ki onu keşke gerçektede benim olsa:) Burda aşılama ile hamile kalan 3-4 kişi var cnm. İlk aşılamada bile hamile kalanlar var. Gogi arada uğruyor aslında . Eşi ameliyat oldu iyileşme ve spermlerin yükselmesini bekliyorlar şimdi. İnş. onlarında kendiliğinden 2-3 ay sonra gelicek bebişleri
canım doktor evicapı verdi içiyor. bir de ginseng diye bir laç verdi onu da içiyor. ancak niye etki olmadı anlamadım.. birde çok düşüş oldu spermlerde. varikosel yok dedi doktor ancak yinede ben olabilir mi diye düşünüyorum. düşük olanların mutlaka varikosel mi oluyor yoksa vücut bu kadar mı üretiyor acaba.. ben aşılamadan korkma değil de tüp bebekden korkuyorum. aşamalar aklıma geldikçe korku basıyor.. yumurta toplama işlemi ağrılı oluyormuş heralde. rahim filminde bayıttırdım kendimi. tüp bebek olursa ne oacak bilmiyorum.. bütün sıkıntıyı kadınlar çekiyor. hayırlısı olsun. rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan isteyen herkese sonra da bize versin sağlıklı hayırlı ömürlü evlat.. keçi boynuzu yapıyoruz. ibrahim saraçoğlu çayı içiyoruz. ahmet maranki macun tarifi vermişti. bugün onu yaptık. yiyecek bakalım hayırlısı olsun.. ne olacak görecez.. rabbim kolay atlatmayı nasip etsin.. sen de sonuç bekliyorsun heralde.. jollyy de sonuç bekliyor heralde. hayırlı sonuçlar alın..
Sabah hastalandim kizlar.naapalim artik uzulmicem saglikli bebeklere isallah hepimize
işte geldim burdayımm :)) evet canım eşim amelıyat oldu bugunde esime evicap-omega3-zinco aldım ıns.faydasını goruruz canımama nedense banada cok uzak gelıyor ve sankı hıc hamıle kalamıyacakmısım gıbı oluyo ıns. ole olmaz kısa zamanda hepımızın bebıslerı gelir canım ruyanın anlamına baktınmı canım bebek dogurmak guzeldır dıye bılırım ben ıns.hayırlara vesıle olur gelır bebısın cnm
Ayy baktım cnmm :) Erkek çocuk doğurmak sıkıntılardan kurtulmaya , güzel ve müjdeli haber olarak yorumlanıyormuş. Birinizin güzel haberini alıcamm yakında hadi bakalımm:) Vallahi cnm zaten insanın içinde bi canlı büyümesi bana hep çok tuhaf gelmiştir. Hele bide kendim için düşündüğümde nasıl olur diye hayal bile edemiyorum. Hayırlısı hepimiz için:)
selam canım benim eşimde çif tarflı varikosel vardı unıversıte yıllarından berı agrı yapardı en son dayanamadı evlenıncede bebk ıcın engel olunca amelıyata karar verdık cnm 17 kasımda amelıyat oldu doktorumuzun demesıne gore amelıyat guzel gectı acık amelıyta oldu doktorumuz mıkrocerrahı amelıyatı onermedı bıze ben amelıyat oncesındede esıme kecıboynuzu yapıyordum ve 1 ayda 1 mılyon artıs oldu fakat varıkosel saglıklı spermelrede zarar verıyormus sımdı tekrar kecıboynuzu ve evicap-omega3 zinco kullanmaya basladık ıns.kısa surede faydasını goruruz sıze doktor varıkosel yok demıs pekı enfeksıyona bakıldımı cnım esınde eger enfeksıyon var ıse oda cok dusuruyor sperm kalıtesını ve sayısını bırde kacıboynuzunun yapılısını bılıyorsun degılmı 3 dakıkdan fazla kesınlıkle kaynatmıcaksın ve kaynayan suya atıcaksın bılmıyorsan anlatırım detaylı sekılde yoksa kılodan baska bırsey yapmıyor cnm çinko kesınlıkle kullanılmalıymıs spermlerı yenılıyormus cnm ıstersen danısın bır doktoruunuza kısa sırede faydasını gorursunuz ıns.sormak ıstedııgn bırsey olursa varıkosel hakkında cevaplarım cnm
Banada çokk uzak geliyo cnm nedense. Hamileyim diyebilmek nasıl bişeydir hayal bile edemiyorum anca rüyamda görürüm :) Dün akşam ilk defa rüyamda erkek bebek doğurdum. O kadar çok sevdim ki onu keşke gerçektede benim olsa:) Burda aşılama ile hamile kalan 3-4 kişi var cnm. İlk aşılamada bile hamile kalanlar var. Gogi arada uğruyor aslında . Eşi ameliyat oldu iyileşme ve spermlerin yükselmesini bekliyorlar şimdi. İnş. onlarında kendiliğinden 2-3 ay sonra gelicek bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?