Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba,

Herkeze hayırlı haftalar. 4 gündür ignelerimi oluyorum. Yarın yumurtalarımın gelişip gelişmediği için ultrasona giricem. Çok heyecanlıyım. Ultrasona alttan mı bakıyorlar yine..İnşallah saglıklı yumurtalarım olmuştur...

Son düzenleme:
Kızlar durumlar nasıl??? Bu hafta aşılama yaptıracak veya sonuç alacak varmıydı??? Ben yarın yumoş kontrolune gideceğim.Cuma gününden beri puregon iğne yapıyorum kendime.Bakalım bu ay düzenli büyüyecek mi yumoşlar??İlk aşılamada klomenle tek yumurta oluşmuştu istenilen büyüklükte fakat sanırım işe yaramadı ve olumsuz sonuçlandı.
Puregon araştırdığım kadarı ile daha fazla yumurta oluşumu sağlıyormuş.Yarını merakla bekliyorum.Bakalım ne durumdalar???

canımm çok geçmiş olsun..umarım bi daha böyle bişey yaşamazsın bebegin bidahakine saglıkla dogar inş ...
YOOK.koca bi 0.49 sonucum.yoruldum ama artik :'(
üzülme tatlım Allah büyük...inş önümüzdeki ay kalırsın...
sanada geçmiş olsun cnm yaaa sıkma canını inş bidahaki sefere kısmet olur..olandada olmayanda da bi hayır vardır...
canım çok yumurtası olanlar oluyo da hepsi gelişmez bencede yaaa.hayırlısı inş...sıkma canını.
ayy hayır olsun kız..bende geçenlerde erkek çocuk emzirdigimi gördüm çok şekerdi ve ben o erkek bebişi ilk defa görmüyorum rüyamda:))seninki de hayır olsun bebiş gelsin inş kuzum.
delü aynen yaa.
hanzadecim hayırlı olsun canım inş vardır güzel gelişmeler hadi bakalım.

sagol cnm iyidir...ben doktora gittim bugün anlatıcam az sonra:)inş yumoşların en kaliteli şekilde büyür kuzum...hayırlısı olsun...

kızlar selamlarr...bende bugün şükür ki başladım...adet söküldü çok gecikmeden...bugün 3.günümdü..klomene başlıyorum 5.günü...doktor bu defa klomen kullanmayı uzatabilecegini söyledi gerekirse...ve bana antidpresan verdi..kilo aldıgımı görünce verdi onu da...bide sıkıntılı günler geçirdigimi biliyor...hem rahatlıcaksın hem iştahın kesilecek dedi.glucophage hapını bırakmamamı ısrarla söylüyor herseferinde ama ben içmiyorum ısrarla..bu defa dedi ki..bak yurtdışında doktorlar pko da önce zayıflatıp sonra gebelik deniyolar dedi...ideal kiloya gelmeden gebelik için ugraşmıyolarmış..peki bu kistlerim nasıl gitcek ayten hanım dedim...zayıflayarak ve dogumda gider dedi...o yüzden ilaçlarını aksatma dedi bu defa aksatmıcam Allahın izniyle..benden haberler bunlar...inş bugünlerde güzel haberler alırızda neşemiz yerine gelir...

JOLLYMMMMMM inş ilk haberi senden alalım kuzum yaaaaaa hadi az kaldı...17 aralıktaydı sonuç dimi?cumartesi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:18:

evet canım gecikmesi de sıkıntılı oluyo.benim 2. aşılamamdı.doktorum artık tüp yapcaz dedi.ama ben bi kaç ay ara verelim dicem.yoruldum artık.belki hem kendiliğinden olur belli mi olur:) isteyen herkesin başına işallah..

sanırım benimde tutmadı aşılamam güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef olmayınca olmuyor işte... zaten artık çok yoruldum sanki hiç anne olamıcam ben (

Ayy cnmm inşş. ayağımı öyle bir sürürümki hepiniz arkamdan gelirsiniz :)

Aynen öyle cnm kısmet bakalım. Ben toplam sayıyı bilmiyorum ama yıkandıktan sonra 24 milyonla aşılama yapıldı benim. %98 hareketli olarak. İlk aşılamada 7 milyonla yapılmıştı sanırım %94 hareketliydi o zaman. Gıda ile 4 katı arttırmışız baya bi etkili olmuş yani :) Yükselir cnm merak etme .Azo sperm olmasında sayı felanda hikaye 1tane yetiyor bebişin olmasına.

Sen yinede çok fazla beklemee derim cnm insan çok ara verdikçede yıpranıyo..Tabi bu arada bebiş inş. kendiliğinden gelir hiç bişeye
gerek kalmaz:)

sanırım benimde tutmadı aşılamam güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef olmayınca olmuyor işte... zaten artık çok yoruldum sanki hiç anne olamıcam ben (

Cnm bende öyle diyorum %99 olmadı diye ama c.tesine kadar %1 umudum var :) Sen test mi yaptırdın ki daha gününe vardı ama ?

slm herkese,nasılsınız bakalım,ne var ne yok,varmı güzel haberler ben çok takip edemedim kaç gündür,hala toparlanmaya çalışıyorum,fiziken,psikolojim ii çünkü herşey Allah dan,umarım günün birinde sağlıklı bir bebişim olur,tabi sizlerinde,vakdi zamanında versin Rabbim,napsak boşş işde,kürtajdan sonra en az 2 ay korunun dediler,bakalımm dedimya hayırlısıı...

Hadi bakalım kuzum hayırlı olsun senin klomenlerinde şifa olsun yumoşlaraa :) Ya ne demiş o dr sende kilo neyin yokki. Gayet idealsin cnm. Hem Kilo ile alakalı olsa pco olcak en son kişi ben olurdum herhalde ahahah :))) Klomen yavaş büyütürse azıcık iğne ile desteklemiycekmiş. Bak bende gonal -f duruyo halaa gönderebilrim sana :) Ayy evet valla 10. güne girdik nasıl geçti hiç anlamadım. 4 gün kaldı şurda teste iyi haber vermek çokk isterim tabiykii ama bakalımm hayırlısıı

Selam kızlar hayırlı akşamlar..112 naslsn cnm toparlandın mı biraz?inş ıyısındır.
Jolymm az kaldı teste valla heyecan gelıyo içime kız:)
simlayıldız evet bende gorunce şaşrdm nerden anladın olmadıgını,test mı yaptrdın?erken galıba daha.

ay gercekten canım ya ne cabuk gectı valla 9gün...ıns tutmustr canım...valla sorma kiloluyum aslnda cnm ya.ustelık gecen aydan berı 1.5-2kilo almışım bide.boyum 1.71 doktor 65-66 ya dusmen gerek dedı...şuanda 74.5 olmuşum düşün...igneden yana bsy demedı cnm ya,klomenı fazla kullandırıcak sanırım.öyle yapcgna yine 5gun ama gunde 3tane verseydı dımı ama...sagol cnm benım dusundugun ıcın.şmdilik gerek yok gıbı.ama ola ki igneden bahsederse sylerm sana kuzum gelır alırım işyerınden

kızlar selam doktordan geldim yumoslar büyüyo cok şükürrr 100 doza devam ama yoruldum 7. kontrol bu doktor haklısınız ama böylesi en iisi dedi bu arada doktorum dünyada 16 hekimin arasına girmiş 1 ay sonra uluslararası konferansta konusma yapacak ders vwerecek konu ne dedim yanlıs doz sonucu hepsi büyüyen yumurtaların etkisi dedi ya bu yüzden ölenler varmıs felç olanlar varmıs pcolulardan cok korktum doktorda e özge hanım nie az az verioruz ilacı dedi hak verdim geç olsun güç olmasın dedim baya tırstım yaaa allah bilinçsiz doktorlardan korusun bizi

merhaba..ben bugun 3.aşılamamı yaptırdım.doktor 3 gun sonra kontrole cagırdı.daha önce hiç kontrole gıtmemıştım aşılamadan sonra.aranızda böyle aşılama sonrası kontrole giden var mı?

Son düzenleme:
112 cim moral olarak ıyı olmana sevındım ıns dahada ıyı olacaksın canım.vücutta toparlıcak.bu gunlerı hemen unutcaksn bebegın geldıgınde.

Özgecım evet cnm gec olsun güç olmasın.benım doktorumda klomenı bıle 2 den fazla vermıyo 3 aydır.bende cok kıst var.ıgne olsam kesın olumsuz şeyler olur zaten.benımkıde çok titiz bu konuda...amın cnm.ALLAHIMhepımızı isinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.

Slm cnm iyisindir umarım bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte gün saymaca ,iğne olmaca ,hap içmece felan:) 2ay inan göz açıp kapayıcaya kadar geçicek. Zaten bi aşılamadan sonra bile diğerini olmak için 2 ay beklemiyormuyuz. İnş. cnm vakti zamanı gelince sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Cnm valla hiç göstermiyosun ama sen yinede dikkat et o zaman. Bende bekarken bi dr 'a gitmiştim oda bana kilo alırsan düzene girer demişti. Ama aradan 10 yıl geçti bende alamadım kilo falan. Aman yumoş oluşsunda 5 değil 10 gün kullanırsın artık yeterki olsun ben 15 gün iğne vurulmuştum ya:) Aşılamasını adetin 20. günü olan benden başka kimse varmı acaba. Çarşamba günü adet günüm ondan 3 gün sora test yapıcam :)

canım benim 20yide gecti merak etme 900doz ilac vruldum dahada vuruluyoırummmmm zamanın önemi yok öenmli olan dozun miktarııı vücudun kac doza tepki verdigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…