Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bugün kahverengi lekelenmem oldu biliyorum tutmadı kasıklarımda aşırı sancı var yarın hastalanıcam %99 ( geçen aşılamamdada böyle olmuştum sanki bi boşluktayım ...

canım benim aşılamam adetime yakındı zaten dr beni 5 gün geçince çağırdı oda 17 sine geliyodu ama malesef ...daha sökülmedim ama yarın oda olacak biliyorum ( benim 2. aşılamam bu daha öncede aynısı oldu

canım cok sevındım psikolojinin ii olduguna ıns.. daha da ıyı ol korunun canım doktor oyle dedıyse ınsa.bebşin saglıkla gelıcek ozaman hersey daha guzel olucak allah hayırlısını versın ıyı bak kendıne

merhaba..ben bugun 3.aşılamamı yaptırdım.doktor 3 gun sonra kontrole cagırdı.daha önce hiç kontrole gıtmemıştım aşılamadan sonra.aranızda böyle aşılama sonrası kontrole giden var mı?

canım benim 2 aşılamam oldu 2sindede çağırmadı keşke çağırsaydı diyorum yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nerden anlıyolarki ?? iyi olmuş yani görsün en azından daha garanti olur bence ... inşallah bu sefer güzel haberler alırsın canım hakkında hayırlısı olsun...

Jolly ben de seni tam tersine 23- 24 günde adet oluyorum. Gonal-f iğnesini de 6 gün vurdum. Şunu söyleyecektim, FSH, free T3, free T4 tahlillerine baktırdın mı? Çünkü tiroid insanı zayıflatır ya da tam tersi çok kilo aldırır.

kızlar yarın rahim filmim çekilecek ve ardından bu ay aşılama dedi doktor. bazı yerlerde rahim filmi çekilen ay aşılama olmaz diyordu. size ne dedi doktorlarınız? ne zaman aşılamayı yaptılar?

kızlar yarın rahim filmim çekilecek ve ardından bu ay aşılama dedi doktor. bazı yerlerde rahim filmi çekilen ay aşılama olmaz diyordu. size ne dedi doktorlarınız? ne zaman aşılamayı yaptılar?

rahim filminden sonra aşılama yapılabiliyo canım.. hatta rahim filminden sonra 6 ay içinde kendiliğinden bile kalabiliyomuşsun diyolar tüplerde yapışıklık varsa açılıyomuş... benim olmadı o ayrı bişey tabi :)) belki hemen arkasından aşılaman daha iyi olur

Benim rahim filmi çektirdiğim yerde de filmden önce ilişki yasak ve filmden sonra 1 hafta ilişki yasak demişti. Zaten o ay yumurtlama günlerim geçmişti. Film çekilirken alınan radyasyondan dolayı bebek tutmuşsa sakat doğma riski var. Bu sebeple ilişkiyi yasaklıyorlar. Hem çok acele edip strese girme.

Kızlar aşılama için tedaviye başlandığı zaman kaç günde bir kontrol için çağırıyor dr birde marmara üni. hsg çekilmeden aşılamaya geçmiyormuş benim dr işe önce aşılama yapıyor tutmazsa hsg çekiyor ve ben aşılamayı bu dr yaptırmak istemiyorum özel hastane olduğu için tüp bebek gerekirse araştırma has.2kez o hastanede aşılama yapıldıysa tüp bebeğe geçiyormuş ve bu şekilde ssk karşılıyor muş

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum hepinizin ayrı ayrı duygularını içimde hissettim bende aşılama yaptırıyoru ignelerimi yaptım bakalım çarşamba kontrol var ama içim bomboş gibi sanki. kimsenin ilk aşılaması tutmuyormu ne

Aynı şeyi ben de duydum. Ya araştırma hastanesine ya da hadın doğum hastanesine gidip aşılamalarını yaptıracaksın, o şekilde tüp bebek raporunu alabilirsin. Tüp bebeği de istedğin yerde yaptırabilirsin dediler. Ben o yüzden Zeynep Kamil'e gidiyorum.Orada da HSG dahil tüm testleri yapmadan başlamıyorlar.

İnşallah tutmuştur aşılaman. Bence bir şey hissetmemen normal çünkü gebelik daha çok yeni. İdrarda bile belli olmuyor.

canım bugün kahverengi lekelenmem oldu biliyorum tutmadı kasıklarımda aşırı sancı var yarın hastalanıcam %99 ( geçen aşılamamdada böyle olmuştum sanki bi boşluktayım ...

İnş. olmassında yerleşme kanaması felandır cnm. Benimde karnım o kadar şişki gece gerginlikten uyanıyorum 2 gündür. Ha geldi ha gelicek gibi ama progestana başlattı eşim sağolsun gelceği varsada gelemiyo.

Cnm bizim ailede herkeste var tirodle ilgili problem . Bende o yüzden yılda 1 kez önlem amacıyla Tsh,Fsh,T3,T4 baktırıyorum. Onlarda bi sapma yok şimdilik. Ben normlde yemek yemeyi pek sevmeyen bi insanım zaten o yüzden kilo alamıyorum herhalde. Ama ilk defa 15 gün vurulduğum iğnelerden sonra şu 2 gündür karnımı acayip gergin hissediyorum. Küçük yumurtalarda büyüdü herhalde içerde. Şu progestana başlamasam ne güzel adet olup kurtulucaktım ama yokk eşim illa o testi yaptırtıcak bana :)

Cnm peki ben şimdi 2 kez aşılama yaptırdım . Budan sonra araştırma hastanesine gitsem bana illaki 2 kez daha aşılama denerler mi tüp bebek raporu vermek için ? Yani özelde yapılan aşılamaları herşekilde geçersiz mi kılıyolar acaba ? Yumurta takibi vs. nedeniyle araştırma hastanesine gidemiyorum bende yaa :/ Ama tüp bebek olayı devreye girerse 1 kez özelde denerim ama oda olmazsa tekrar tekrar aynı maliyete katlanmak sinir bozucu olur

canım benim 20yide gecti merak etme 900doz ilac vruldum dahada vuruluyoırummmmm zamanın önemi yok öenmli olan dozun miktarııı vücudun kac doza tepki verdigi

Aynen öyle cnm yaa bnde ya olmaz büyümezse felan diye stres yapıyodum sürekli kontrol kontrol. Artık ekrana bakınca bile ne kadar olduğunu tahmin edebiliyodum yumurta boyutunun :) Dr hiç merak etme gerekirse 1 ay kullanıcaz yinee büyütücez demişti. Öylede oldu zaten . Geç olsun güç olmasın bu seferde umudum yok gerçi ama neyse

Merhaba Kızlar bugün ultrasonla kontrole gittim. Sagda 2 yumurtamvar 10 ve 11 ve soldada 14 lük 1 yumurtam var perşembe günü tekrar kontrole gidicem sizce durumum nasıl formda yumurta sayısı çok olan arkadaşlar vardı benimki çok mu az..

Her hastanenin uygulaması farklı. Ama aşılaman yapılmışsa belgelerini götürdüğünde tüp bebeğe geçebilirsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşım 2 aşılamasını bir devlet hastanesinde yaptırdı. Tüp bebek için Zeynep Kamile geldi. Tüp bebek raporunun hazırlanmasını bekliyor.

2-3 yumurta ideal diye biliyorum ben. Tabi doktordan doktora da değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…