Sen yinede çok fazla beklemee derim cnm insan çok ara verdikçede yıpranıyo..Tabi bu arada bebiş inş. kendiliğinden gelir hiç bişeye
gerek kalmaz:)
Cnm bende öyle diyorum %99 olmadı diye ama c.tesine kadar %1 umudum var :) Sen test mi yaptırdın ki daha gününe vardı ama ?
Selam kızlar hayırlı akşamlar..112 naslsn cnm toparlandın mı biraz?inş ıyısındır.
Jolymm az kaldı teste valla heyecan gelıyo içime kız:)
simlayıldız evet bende gorunce şaşrdm nerden anladın olmadıgını,test mı yaptrdın?erken galıba daha.
slm herkese,nasılsınız bakalım,ne var ne yok,varmı güzel haberler ben çok takip edemedim kaç gündür,hala toparlanmaya çalışıyorum,fiziken,psikolojim ii çünkü herşey Allah dan,umarım günün birinde sağlıklı bir bebişim olur,tabi sizlerinde,vakdi zamanında versin Rabbim,napsak boşş işde,kürtajdan sonra en az 2 ay korunun dediler,bakalımm dedimya hayırlısıı...
merhaba..ben bugun 3.aşılamamı yaptırdım.doktor 3 gun sonra kontrole cagırdı.daha önce hiç kontrole gıtmemıştım aşılamadan sonra.aranızda böyle aşılama sonrası kontrole giden var mı?
canım benım esımın varıkoselden kaynaklanan sperm azlıgı oldugu ultrasonda ve testlerde belrılendı sızınkı dahah farkılı gıbı gorunuyor ama bence genede enfeksıyona bırdaha baktırın eger varıkosel yok ıse esımın varıkoselı elle muayenede belırgın degıldı cok fazla fakat ulrtason cekıldıgınde cok fazla oldugu ortaya cıktı ıstersenız tekrar ultraosnda baktırın derım ben bende esıme cınko evıkap ve omega 3 verıyorum demıstım ya hucrelerı yenılıyormus cınko ben esımde sadece kecıboynuzu ıle amelıyattan once 1 yada 1 mılyon artıs sagladım benım esımde sıgara ıcıyor malesef bızım 8 mılyon ıdı en son asılamadan asılamada yıkama ıslemınden sonra 2 mılyon kaldı hız konusunda sorunumuz yok cok sukur fakatbendede pco var buda cok buyuk etken tabıkıde 1mıyonun altında cıkan sonuclarda asılamayı onemrıyolar gercı benım doktorum banada onermedı amelıyattan sonra hamıle kalabılcegımı soylemıstı cunku varıkosel saglıklı olan spermelrıde engellıyormus oyuzden denemıyelım demsıtı ama ben cok ıstemıstım ıns sımdı kendım kalırım cnm senın de hakkında hayırlısı olsun cnm bırde 6 ayda bır yaptırlıması gerekıyormus sperm testının doktorumuz bıze bunu soyledı her ay yada 2-3 ayda bır yapılan sperm testlerı herzaman yanıltır dedı 6 ayda bır yapılması gerekıyor dıyo hatta 2 ayda bır yapıldıgında 2.yapılan test genelde azalma olur dedı
bizimki de öyle olabilir. canım benim eşim doktora gidip muayena olmak istemiyr. bana bundan bahsetme diyor. doktor elle muayane etmişti. birde kan tahlili yapıldı. hormonlara bakıldı. şimdi enfeksiyonada bakılsın desem yok der. benim işim çok zor. rabbim hiç birşeye muhtaç etmeden hayırlı sağlıklı evlat verse inşaAllah.. bakalım 3 ay snra ne olacak. eşimin öyle film filan çekmediler. tedavi için gittiğimiz doktorda önermedi böyle birşey tamam vücut yapısı böyle bu kadar üretiliyor dedi. senin eşine sıra ile ne gibi aşamalar yaptılar.. benim kafa karıştı sırayla anlatır mısın? eşim hayatta gitmez doktora ne olacak bilmiyorum. doktor ameliyat diyince korkuyor.. cavabını bekliyorum..
Slm cnm iyisindir umarım bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte gün saymaca ,iğne olmaca ,hap içmece felan:) 2ay inan göz açıp kapayıcaya kadar geçicek. Zaten bi aşılamadan sonra bile diğerini olmak için 2 ay beklemiyormuyuz. İnş. cnm vakti zamanı gelince sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Cnm valla hiç göstermiyosun ama sen yinede dikkat et o zaman. Bende bekarken bi dr 'a gitmiştim oda bana kilo alırsan düzene girer demişti. Ama aradan 10 yıl geçti bende alamadım kilo falan. Aman yumoş oluşsunda 5 değil 10 gün kullanırsın artık yeterki olsun ben 15 gün iğne vurulmuştum ya:) Aşılamasını adetin 20. günü olan benden başka kimse varmı acaba. Çarşamba günü adet günüm ondan 3 gün sora test yapıcam :)
bizimki de öyle olabilir. canım benim eşim doktora gidip muayena olmak istemiyr. bana bundan bahsetme diyor. doktor elle muayane etmişti. birde kan tahlili yapıldı. hormonlara bakıldı. şimdi enfeksiyonada bakılsın desem yok der. benim işim çok zor. rabbim hiç birşeye muhtaç etmeden hayırlı sağlıklı evlat verse inşaAllah.. bakalım 3 ay snra ne olacak. eşimin öyle film filan çekmediler. tedavi için gittiğimiz doktorda önermedi böyle birşey tamam vücut yapısı böyle bu kadar üretiliyor dedi. senin eşine sıra ile ne gibi aşamalar yaptılar.. benim kafa karıştı sırayla anlatır mısın? eşim hayatta gitmez doktora ne olacak bilmiyorum. doktor ameliyat diyince korkuyor.. cavabını bekliyorum..
canım benım esımın agrısıda vardı sıızın varmı bılmıyorum agrı yumurtalıklarındaydı neyse doktora gıttık doktor once elle muayen ettı sonra ultrasona soktu sonra tekrar elle muayene edıldı ve kan tahlılı yapıldı hormonları normal cıktı doktorumuz 1 ay kullanmak ıcın ılac verdı more tablet dıye onu kullandık sonra tekrar gıttık ve amleıyata karar verıdysenız yapalım dedı doktorumuz bıze cok acıklayıcı anlattı sadece bebek ıcın amelıyat olmadı yanı esım agrısı kendısıne cok sıkıntı verıyodu varıkoselın saglıklı spermlerede zarar verecegını nasıl oldugunu anlattı hep cnm amelıyat oncesındede bırkac tahlıl yapıldı sonra amelıyat oldu cnm esının kabul etmemesı kotu tabıkıde ama ıkna etmeye calıs ultrason cekılsın en azından kesın bellı olur varmıyokmu cnm suandada ek vıtamın kullanıyor esım eger esın kullanırsa mutlaka evıcap ve zinco al derım ben spermelrı yenılıyor cunku
kızlar yarın rahim filmim çekilecek ve ardından bu ay aşılama dedi doktor. bazı yerlerde rahim filmi çekilen ay aşılama olmaz diyordu. size ne dedi doktorlarınız? ne zaman aşılamayı yaptılar?
kızlar yarın rahim filmim çekilecek ve ardından bu ay aşılama dedi doktor. bazı yerlerde rahim filmi çekilen ay aşılama olmaz diyordu. size ne dedi doktorlarınız? ne zaman aşılamayı yaptılar?
Kızlar aşılama için tedaviye başlandığı zaman kaç günde bir kontrol için çağırıyor dr birde marmara üni. hsg çekilmeden aşılamaya geçmiyormuş benim dr işe önce aşılama yapıyor tutmazsa hsg çekiyor ve ben aşılamayı bu dr yaptırmak istemiyorum özel hastane olduğu için tüp bebek gerekirse araştırma has.2kez o hastanede aşılama yapıldıysa tüp bebeğe geçiyormuş ve bu şekilde ssk karşılıyor muş
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum hepinizin ayrı ayrı duygularını içimde hissettim bende aşılama yaptırıyoru ignelerimi yaptım bakalım çarşamba kontrol var ama içim bomboş gibi sanki. kimsenin ilk aşılaması tutmuyormu ne
canım bugün kahverengi lekelenmem oldu biliyorum tutmadıkasıklarımda aşırı sancı var yarın hastalanıcam %99 ( geçen aşılamamdada böyle olmuştum sanki bi boşluktayım ...
Jolly ben de seni tam tersine 23- 24 günde adet oluyorum. Gonal-f iğnesini de 6 gün vurdum. Şunu söyleyecektim, FSH, free T3, free T4 tahlillerine baktırdın mı? Çünkü tiroid insanı zayıflatır ya da tam tersi çok kilo aldırır.
Aynı şeyi ben de duydum. Ya araştırma hastanesine ya da hadın doğum hastanesine gidip aşılamalarını yaptıracaksın, o şekilde tüp bebek raporunu alabilirsin. Tüp bebeği de istedğin yerde yaptırabilirsin dediler. Ben o yüzden Zeynep Kamil'e gidiyorum.Orada da HSG dahil tüm testleri yapmadan başlamıyorlar.
canım benim 20yide gecti merak etme 900doz ilac vruldum dahada vuruluyoırummmmm zamanın önemi yok öenmli olan dozun miktarııı vücudun kac doza tepki verdigi
Cnm peki ben şimdi 2 kez aşılama yaptırdım . Budan sonra araştırma hastanesine gitsem bana illaki 2 kez daha aşılama denerler mi tüp bebek raporu vermek için ? Yani özelde yapılan aşılamaları herşekilde geçersiz mi kılıyolar acaba ? Yumurta takibi vs. nedeniyle araştırma hastanesine gidemiyorum bende yaa :/ Ama tüp bebek olayı devreye girerse 1 kez özelde denerim ama oda olmazsa tekrar tekrar aynı maliyete katlanmak sinir bozucu olur
Merhaba Kızlar bugün ultrasonla kontrole gittim. Sagda 2 yumurtamvar 10 ve 11 ve soldada 14 lük 1 yumurtam var perşembe günü tekrar kontrole gidicem sizce durumum nasıl formda yumurta sayısı çok olan arkadaşlar vardı benimki çok mu az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?