Aynı şeyi ben de duydum. Ya araştırma hastanesine ya da hadın doğum hastanesine gidip aşılamalarını yaptıracaksın, o şekilde tüp bebek raporunu alabilirsin. Tüp bebeği de istedğin yerde yaptırabilirsin dediler. Ben o yüzden Zeynep Kamil'e gidiyorum.Orada da HSG dahil tüm testleri yapmadan başlamıyorlar.
Cvp için çok sağol birde ml2milyon sperm var ve bunun sadece yarısı hareketli bu aşılamaya yetmez dimi. Birde kaç günde bir kontrole çağırıyor dr vs.yani süreçten biraz bahseder misin? Ben önümüzde ki hafta bi mar. Üni. Gidip ön görüşme yapmak ve rahim filmi için randevu alicam
günaydın kızlar ben hala bi umut belki hastalanmam diye bekliyorumbelki yerleşme kanamasıdır diyorum ama oda adet döneminde olmuyomuş sanırım
muhtemelen benim drum 1 ay ara verdircek adet bitiminden sonra çağırdı beni.. zaten ilk aşılamadan sonrada ara vermiştikheralde diyorum 5 10 yıl çocuk sahibi olamayanlarında böyle böyle geçmiş zamanları sonra 3. aşılamada tutmıcak bide tip bebek için bekle bide özelde yaptırdım ben aşılamamı rapor falan baya uğraştırcak beni sanırım ağlamak istiyorum ya ( ben anne olamıcam galiba arkadaşlar ...bari siden güzel haberler alayım ya ....
Sperm sayısı hakkında pek bilgim yok ama sanırım 1 milyondan azsa yapmıyorlar. Forumda kızlar öyle yazıyordu. Ben adetimin 2. günü ilacımı aldım. Ultrasonla baktı ve o gece iğneye başladık. 6 iğne oldum. Ertesi gün kontrole gittim o gece çatlatma iğnemi oldum. Eğer yumurta büyümeseydi 2 gün sonra yine çağıracaktı. Tabi her hastanenin uygulaması farklı. Özel hastaneler 2 günde çağırıyordur, benimki 6 gün sonra çağırdı. Çatlatma iğnesinden 34 saat sonra da aşılama oldu. O sabah eşin gidip sperm verecek. Yıkama 1 saat sürüyor sonra da aşılamanı yaparar. Yarım saat yattığın yerde dinlenirsin sonra da evine gidebilirsin. Hayatında bir değişiklik olmaz, BEn o gün okula da akşan lisesine de gittim çalıştım. Sadece karnımda çok hafif bir sancı vardı. O da yumurtaların çatlama zamanı olduğundan sanırım.
Rahim filmi de ağrısız birşey. Forumda insanlar birbirini çok korkutuyor. Hiç korkacak bir şey yok. 2 dakikada biter.
Allah yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın ve bebeğine kavuşursun.
Sperm sayısı hakkında pek bilgim yok ama sanırım 1 milyondan azsa yapmıyorlar. Forumda kızlar öyle yazıyordu. Ben adetimin 2. günü ilacımı aldım. Ultrasonla baktı ve o gece iğneye başladık. 6 iğne oldum. Ertesi gün kontrole gittim o gece çatlatma iğnemi oldum. Eğer yumurta büyümeseydi 2 gün sonra yine çağıracaktı. Tabi her hastanenin uygulaması farklı. Özel hastaneler 2 günde çağırıyordur, benimki 6 gün sonra çağırdı. Çatlatma iğnesinden 34 saat sonra da aşılama oldu. O sabah eşin gidip sperm verecek. Yıkama 1 saat sürüyor sonra da aşılamanı yaparar. Yarım saat yattığın yerde dinlenirsin sonra da evine gidebilirsin. Hayatında bir değişiklik olmaz, BEn o gün okula da akşan lisesine de gittim çalıştım. Sadece karnımda çok hafif bir sancı vardı. O da yumurtaların çatlama zamanı olduğundan sanırım.
Rahim filmi de ağrısız birşey. Forumda insanlar birbirini çok korkutuyor. Hiç korkacak bir şey yok. 2 dakikada biter.
Allah yardımcın olsun. İnşallah kolaylıkla atlatırsın ve bebeğine kavuşursun.
Ben Zeynep Kamil hastanesine gittim. Kan, hormon, smear, kültür, HSG her şeye bakıyorlar. Senin bu tahlillerin varsa tekrar etmene gerek yok. 2 hafta içinde heyet raporu çıkıyor. Raporla birlikte de reçeteni yazdırabilirsin.
Merhaba,
Yumurtaların ne kadar büyümesi gerekiyor. Ayrıca çatlatma ignesi olunca eşimdem sperm alıp nakilmi yapacaklar. Biraz bilgi vere bilirmisiniz. Tedavi için devlet hastanesine gidiyorum ama hiç bir konuda bilgi alamıyorum.
Günaydın cnmm. Çatlamadan 3 ila 7 gün sonra oluyomuş yerleşme kanaması . Ama ne biliyim belki sonradan yetişen yumurtalar geç çatlamıştır felan olmıycak şey değil hani. Bende hep derdimki millet neden 5-10 yıl beklerki olursun tedavini olur bebek :) Çocukluk işte ne kadar toz pembeymiş hayat. Bende olumsuz sonuç alacağımı adım gibi biliyorum. 3 . için tüp mü yoksa aşılama mı ona karar veremedim. Artık boş aşılama maliyetine katlanmaktansa direk mi tüp mü yaptırsam en azından daha fazla umut olur diyorum :/ Gerçi zamanı gelmedikten sonra tüp yaptırsam oda olmıycak hani. Hayırlısı hepimiz için artık ne diyim
Inş çok çok sağol cevapların için aşılama işi kolay sanırım ben özelde 1senedir tedavi görüyordum yumurtlamam olmuyordu ve kist oluyordu çok büyüdüğü için ama son 4aydır normel boyutta çatlamam oluyor ama bu seferde eşimin sorunu var ameliyat öncesi ml19milyon iken ameliyat sonrası çok düştü bu yüzden perşembe günü dr kontrolüne gidicez ilaç için ve eşimin dr aşılamaya geçin derse haftaya gidicem özelde yaptırmak istemiyorum dr sadece haftada bir gün hastanede ve kontroller için aynı hastanede başka dr gitmemi söyleyecek ve tüp bebek gerekirse özelde yaptıracak gücüm olmaya bilir devlet de özelde olan aşılamayı kabul etmiyor onun için baştan devlette yaptırmak istiyorum maddi manevi çok sarsılmak istemiyorum birde sizin maliyet ne kadar tuttu hastaned ücret aldı mi bu arada eşim'in dr da zeynep kamil de çalışıyor arman özdemir
Merhaba,
Yumurtaların ne kadar büyümesi gerekiyor. Ayrıca çatlatma ignesi olunca eşimdem sperm alıp nakilmi yapacaklar. Biraz bilgi vere bilirmisiniz. Tedavi için devlet hastanesine gidiyorum ama hiç bir konuda bilgi alamıyorum.
benim bir tek hsg var zaten durumda belli doğuştan bir rahim anomalisine sahibim.artık bu ay başladık tedaviye bakalım inşallah herşey yolunda gider olmazsa birdahaki denemeden önce çıkarttırırım.kartal da mıydı zeynep kamil? normal kadın doğum bölümüne mi gittin canım rapor için?
Sen yinede çok fazla beklemee derim cnm insan çok ara verdikçede yıpranıyo..Tabi bu arada bebiş inş. kendiliğinden gelir hiç bişeye
gerek kalmaz:)
dün doktorumla görüştüm canım.tüp yapmadan ara vermek istiyosan sen bilirsin dedi.ama yine de klomen iç,yumurta takibi yapalım dedi.belki öyle tutar belli mi olur
ay gercekten canım ya ne cabuk gectı valla 9gün...ıns tutmustr canım...valla sorma kiloluyum aslnda cnm ya.ustelık gecen aydan berı 1.5-2kilo almışım bide.boyum 1.71 doktor 65-66 ya dusmen gerek dedı...şuanda 74.5 olmuşum düşün...igneden yana bsy demedı cnm ya,klomenı fazla kullandırıcak sanırım.öyle yapcgna yine 5gun ama gunde 3tane verseydı dımı ama...sagol cnm benım dusundugun ıcın.şmdilik gerek yok gıbı.ama ola ki igneden bahsederse sylerm sana kuzum gelır alırım işyerınden
günaydın kızlar ben hala bi umut belki hastalanmam diye bekliyorumbelki yerleşme kanamasıdır diyorum ama oda adet döneminde olmuyomuş sanırım
muhtemelen benim drum 1 ay ara verdircek adet bitiminden sonra çağırdı beni.. zaten ilk aşılamadan sonrada ara vermiştikheralde diyorum 5 10 yıl çocuk sahibi olamayanlarında böyle böyle geçmiş zamanları sonra 3. aşılamada tutmıcak bide tip bebek için bekle bide özelde yaptırdım ben aşılamamı rapor falan baya uğraştırcak beni sanırım ağlamak istiyorum ya ( ben anne olamıcam galiba arkadaşlar ...bari siden güzel haberler alayım ya ....
Günaydın cnmm. Çatlamadan 3 ila 7 gün sonra oluyomuş yerleşme kanaması . Ama ne biliyim belki sonradan yetişen yumurtalar geç çatlamıştır felan olmıycak şey değil hani. Bende hep derdimki millet neden 5-10 yıl beklerki olursun tedavini olur bebek :) Çocukluk işte ne kadar toz pembeymiş hayat. Bende olumsuz sonuç alacağımı adım gibi biliyorum. 3 . için tüp mü yoksa aşılama mı ona karar veremedim. Artık boş aşılama maliyetine katlanmaktansa direk mi tüp mü yaptırsam en azından daha fazla umut olur diyorum :/ Gerçi zamanı gelmedikten sonra tüp yaptırsam oda olmıycak hani. Hayırlısı hepimiz için artık ne diyim
Sen yinede çok fazla beklemee derim cnm insan çok ara verdikçede yıpranıyo..Tabi bu arada bebiş inş. kendiliğinden gelir hiç bişeye
gerek kalmaz:)
dün doktorumla görüştüm canım.tüp yapmadan ara vermek istiyosan sen bilirsin dedi.ama yine de klomen iç,yumurta takibi yapalım dedi.belki öyle tutar belli mi olur
bencede canım bir de öyle dene belli mi olur
saol canım..umarım hepimz için hayırlısı olur..anlamadım neye bakacak.biraz araştırdım da belki rahim kalınlaşmış mı die bakacaktır.heyecanla beklıyorum bakalım:)canım benim 2 aşılamam oldu 2sindede çağırmadıkeşke çağırsaydı diyorum yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nerden anlıyolarki ?? iyi olmuş yani görsün en azından daha garanti olur bence ... inşallah bu sefer güzel haberler alırsın canım hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?