Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok teşekkür ederim canım aslında kolay gibi gözüküyor birkaç günde halledilebilir sonra da rapor çıkınca gidip alabilirim ama bugün başladık dediğim gibi tedaviye artık eğer gerek olursa birdahaki ay çıkartırım.
ben bugün 2 kutu menogon iğne ve femara aldım 270 ödemiş eşim eczaneye şimdilik tabi:)
sonradan gerek görürse rahim duvarı için de bant veriyo ayrıca 1 kutu daha menogon gerekebilir ilaçlar 500 ü bulsa aşılama ücreti de 378 tl imiş. ben de kaynarca daki eski nene hatun hastanesine gidiyorum yeni adıyla medicine hospital. infertilite bölümüne gidiyorum dediğin gibi.raporum çıkınca nerde tedavi oluyorsam olayım ilaçlarımı karşılıyor dimi ssk?

arkadaşlar benim geçen ay 18. günümde 7.7 mm idi rahim duvarım doktor gayet güzel dedi ama ben biliyorum tüp bebek için falan da sınır zaten 7 yani çok da iyi değil. bugün de hemşire değerin iyiydi ama daha iyi olabilir 10-11 mm falan olması daha iyi oluyor dedi.
şimdilik ilaçlarıma başladım 1 hafta sonra kontrolde incelik görürse o zaman östrojen bantı verecekmiş. siz kullandınız mı rahim duvarı için bişeyler doktor hap yada bant verdimi tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.

Ayyy cnm napiyim valla deprosyona giricem yoksa herşeyin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum polyanna gibi dolaşıyorum ortalıklardaa yada davut kendini avut ahahah :))) Benim ilk aşılama ilaçlar dahil 1.500 tuttu cnm. 2.aşılamada iğne daha fazla kullanınca 1.900 civarı :/ Bendee bedava yaptırmak istiyorumm artıkk kazıklanmak istemiyorumm :) İşte devlete bi kapak atabilsek tüp bebek için çok uyguna geliyomuş ama bi torpil neyin bulsak yada :)

dün doktorumla görüştüm canım.tüp yapmadan ara vermek istiyosan sen bilirsin dedi.ama yine de klomen iç,yumurta takibi yapalım dedi.belki öyle tutar belli mi olur

En güzeli cnm en azından klomen yan etkiileri çok olan bir ilaçta değil ( İğnelere göre ) Hem tam anlamıyla boş geçmemişte olursun. Bide beklenmedik anda gelirse bebiş anammm en güzeli :)

Ayyy cnm nerde o günlerrr. Bi benim kendimden umudum yok :)) Ben kimyasalı yaşadığımı anladıktan tam 1 hafta sonra adet oldum cnm. Zaten ondan sonra şişkinlğim inmeye başlamıştı :) O aptal kistte varya bebecikle kardeş kardeş büyümek varken tek başına büyüyo hormonu yiyince :) Bu arada benim belirtilerde hep vardı. Adette hiç olmıycak gibiydim ansızın 7 gün sonunda gelmişti. Sen bir daha test yaptırdın mı değer sıfırlanmış mı diye ?

canım benim perşembe değerim 32 idi c.tesi 23 dü progesteronum yüksek diye önce 41 sonrada 28 oldu doktor düşmesi zaman alır dedi bekliyorum cumaya kadar olmazsam yapacam tekrar

canım benim perşembe değerim 32 idi c.tesi 23 dü progesteronum yüksek diye önce 41 sonrada 28 oldu doktor düşmesi zaman alır dedi bekliyorum cumaya kadar olmazsam yapacam tekrar

Anladım cnm . Benim değerim düşmeye başladıktan sonra tam 7 gün geçmişti işte Seninde c.tesiye kadar yolu var o zaman
Maalesef benim yaşim yetmiyor rapor çıkartmaya en az 23yaşimda olmam gerekiyormuş ben işe 21yaşındayim

Ayyy ne güzel gencecik gencecikk :)

merhaba arkadaşlar
çok yazamıyorum siteye işimden dolayı. bende 29 kasımda aşılama olmuştum. birinci aşılamamdı hiç bir belirti yoktu nerdeyse ama bugün 14. gün ve kan testi yaptırdım. bebeğim benimle 2 haftalık hamileyim. allahım inşallah en kısa sürede isteyen herkese tattırır bu duyguyu. bende yıllardır bu konuyla uğraşan biri olarak iyi bir doktor ve yüksek moralin benim gibi sizede iyi geleceğini düşünüyorum.

simla ya hangi hastane o bizde gidelim ayrıca sehir neresi çok uygunmuş

canım yaa 13-14 tane yumurtam olmus demıstım ya dün gittim şükür biri tam istenilen boya gelmiş biri daha büyüyo 3.kutu puregona yine devam dedi o yumurtayı da büyütmek için, diğer yumurtalar büyümemiş şükür ya ama moralimi cok bozdu doktor yarın tekrar gidicem inş çatlatma iğnesini yaparız artık :))

Ayyy bu süper bi haberrr Cnm çokk sevindimm Allah tamamına erdirsin inşş. Fırsat bulunca detaylarıda yaz amaa. Değerin kaç çıktı felan anlat işte paylaş mutluluğunu çoğalsınn:) Bide bize boll bol dua et :)

Hadi bakalım gözümn aydın şimdiden:) Kaç mm olmuş yumurtaların ? O şimdi çatlama boyutuna yaklaştıysa zaten birden boy atar cnm merak etme. Sonra gelsin bebişşş

Hadi bakalım gözümn aydın şimdiden:) Kaç mm olmuş yumurtaların ? O şimdi çatlama boyutuna yaklaştıysa zaten birden boy atar cnm merak etme. Sonra gelsin bebişşş

inşallahhh canım ya senin sonucun benden önce belli olcak dimi? valla doktor boyunu dedi ama ben bir yumurtanın büyüdüğünü duyunca heyecandan unuttum çünkü 14 yumurta oldugunu duyduktan sonra hayallerim suya düşmüştü inş yarın çokkk güzel haberlerle gelirim yaa

çok teşekkür ederim. değerim 94.17 iki haftalık olduğunu söyledi doktorum. 10 gün sonra ultrasona gitcez. bunun dışında belirtim yok denecek kadar az. ara ara kosık ağrım ve göğüslerimde sızlama ki ben onu adet ağrısı diye yorumlamıştım:) inşalah sorunsuz bir hamilelik geçirebilirim.

slm cnm senin ilk aşılaman mı ve inan senin adına çokkkk sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere...

tebrıkk ederımmm sızde neden olmuoduu v eılk denemenızmıydı
bende yaptırmak ıstıorum amadoğal yolldan bı farkı yok gibi gelıo
bızımde 20-30 mılyon arasında sperm var ama ilerı hızlımı %0

Maşallah maşallah :) Cnm senin aşılama 29 'unda yapılmıştı dimi ? Testi bugün yaptın değil mi?Birde sorması ayıp Aşılamadan sonra çalışmalara kaç gün devam ettiniz:)Benimde bi tek kasık ağrısı oluyo kist olmuştur diyorum. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum zaten. Ama yüzümde çıkan sivilceye bişey bulamadımm :) Varya normalde hiçç sivilce çıkaramayn bende tamm 3 tane sivilce çıktı kaçarı yok gelicek o adet :)

jollycım bende senı merakla beklıorumm
kadın faktorunde cok daha basarılı yuzde olarak aşılama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…