Kadıköy- üsküdar arası biryerde Zeynep Kamil. İnfertilite bölümünden randevu alacaksın, sonra tahlillerin ne varsa götür. Oradan seni yönlendirirler. Eksik tahlillerini yaparlar, İnfertilite dosyası açmak için gerekenleri söylerler. Her şey hazırlanıp dosyan açılınca da heyete girip raporunu alırsın
canım ya bana enerji veriyosun olmıcanı düşünsen bile pozitifsin :)) senin aşılaman ne kadara mal oldu? benim ilk aşılamam 600 ilaçlar hariç 2. aşılamam 170 aradaki farka bakarmısın?? ilk tüp bebek merkezinde yaptırdım sonra drdan memnun kalmadım (6 ay beni oyaladı) burda alanında çok iyi dedikleri bi dr var eşim ona gidelim diye tutturdu beni çok zor ikna etsede gittik sonuçta oda aşılama dedi 2. aşılamamıda onda yaptık bana 600 den sonra bedava gibi geldi :)) şimdi gittiğimde ne diyecek çok merak ediyorum bana kalsa hemen tüp yapalım bitsin ama oda nasıl olcak bilmiyorumilaçlar falan nerden baksan beşbin belkide fazla pöf yani...
dün doktorumla görüştüm canım.tüp yapmadan ara vermek istiyosan sen bilirsin dedi.ama yine de klomen iç,yumurta takibi yapalım dedi.belki öyle tutar belli mi olur
kızlar merhaba, nasılsınız ben hala adet olamadım kimyasal gebelik yaşıyorum ya ondan sanırım ne zaman olacam onu da bilmiyorumhayırlısı böyleymiş diyorum önce çok üzüldüm ama çok şükür iyiyim en azından hamile kalabiliyomuşum onu gördüm adet olmayı bekliyorum olsamda şu belirtiler biran önce gitse diyorum şişkinlik ve ağrı da cabası
sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlı haberler verin artık mutlu olalım bu aralar duymaya ihtiyacımız var
özellikle jollycim senden bekliyorum bana en büyük umut sen olacaksın seninle aynı durumdayız aynı şeyleri yaşıyoruz
canım kilo etkiliyor olabilir ama benimde boyum 1.71 kilom 62 ama ben 52 kiloykende vardı 58 ikende şimdide var takma kilonu bence hayırlı haberler alırız inş senden
bende canım ilk aşılama sonrası kist oluşunca 2 ay ara verdim sonra yumurtalar büyümedi iptal oldu bu 2.aşılamada kimsayal gebelik oldu bende direk tüpe senin bence tuttu canım ( inş ) sonrasını düşünme test sonucun olumlu olacakbende ne yapsam kararsız kaldım bu arada sen de kimyasal yaşadın ne zaman adet oldun ben hala olmadım bi de aksi gibi kistim var ve hamilelik hormonu kisti büyütüyormuş bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum yaa
Ayyy cnm nerde o günlerrr. Bi benim kendimden umudum yok :)) Ben kimyasalı yaşadığımı anladıktan tam 1 hafta sonra adet oldum cnm. Zaten ondan sonra şişkinlğim inmeye başlamıştı :) O aptal kistte varya bebecikle kardeş kardeş büyümek varken tek başına büyüyo hormonu yiyince :) Bu arada benim belirtilerde hep vardı. Adette hiç olmıycak gibiydim ansızın 7 gün sonunda gelmişti. Sen bir daha test yaptırdın mı değer sıfırlanmış mı diye ?
canım benim perşembe değerim 32 idi c.tesi 23 dü progesteronum yüksek diye önce 41 sonrada 28 oldu doktor düşmesi zaman alır dedi bekliyorum cumaya kadar olmazsam yapacam tekrar
Maalesef benim yaşim yetmiyor rapor çıkartmaya en az 23yaşimda olmam gerekiyormuş ben işe 21yaşındayim
Her hastanenin uygulaması farklı. Ama aşılaman yapılmışsa belgelerini götürdüğünde tüp bebeğe geçebilirsin diye düşünüyorum. Bir arkadaşım 2 aşılamasını bir devlet hastanesinde yaptırdı. Tüp bebek için Zeynep Kamile geldi. Tüp bebek raporunun hazırlanmasını bekliyor.[/Q
özelde yapılan aşılamaları devlete bağlı hastaneler ile üniversite hastaneleri kabul ediyo.
saol canım..umarım hepimz için hayırlısı olur..anlamadım neye bakacak.biraz araştırdım da belki rahim kalınlaşmış mı die bakacaktır.heyecanla beklıyorum bakalım:)
canım ya bana enerji veriyosun olmıcanı düşünsen bile pozitifsin :)) senin aşılaman ne kadara mal oldu? benim ilk aşılamam 600 ilaçlar hariç 2. aşılamam 170 aradaki farka bakarmısın?? ilk tüp bebek merkezinde yaptırdım sonra drdan memnun kalmadım (6 ay beni oyaladı) burda alanında çok iyi dedikleri bi dr var eşim ona gidelim diye tutturdu beni çok zor ikna etsede gittik sonuçta oda aşılama dedi 2. aşılamamıda onda yaptık bana 600 den sonra bedava gibi geldi :)) şimdi gittiğimde ne diyecek çok merak ediyorum bana kalsa hemen tüp yapalım bitsin ama oda nasıl olcak bilmiyorumilaçlar falan nerden baksan beşbin belkide fazla pöf yani...
Cnm benimde sağda ve solda toplam 20 tane yumurta oluyodur. Önemli olan aşılama aşamasına gelinceye kadar sadece 2-3 tanesinin aşılamaya hazır hale gelmesi.İğne dozuyla onu bi şekilde ayarladı dr. Hatta son günlerde 2 yumurta 14 mm 'e gelince kesti iğneyi diğerleri küçük kalsın diyede büyüme durdurucu iğne vurdu. Ertesi gün gittiğimde 3 tane yumurta çatlamaya hazırdı. 2 tane 19 mm 1 tane 16 mm ile çatlama iğnemi oldum. Senin hepsi hemen hemen aynı boyutta mı ? Yoksa 1-2 tane fırlayan diğerlerine göre büyük olan var mı ? Önemli olan çok küçüklerin çatlama kıvamına gelmemesi.
merhaba arkadaşlar
çok yazamıyorum siteye işimden dolayı. bende 29 kasımda aşılama olmuştum. birinci aşılamamdı hiç bir belirti yoktu nerdeyse ama bugün 14. gün ve kan testi yaptırdım. bebeğim benimle 2 haftalık hamileyim. allahım inşallah en kısa sürede isteyen herkese tattırır bu duyguyu. bende yıllardır bu konuyla uğraşan biri olarak iyi bir doktor ve yüksek moralin benim gibi sizede iyi geleceğini düşünüyorum.
canım yaa 13-14 tane yumurtam olmus demıstım ya dün gittim şükür biri tam istenilen boya gelmiş biri daha büyüyo 3.kutu puregona yine devam dedi o yumurtayı da büyütmek için, diğer yumurtalar büyümemiş şükür ya ama moralimi cok bozdu doktor yarın tekrar gidicem inş çatlatma iğnesini yaparız artık :))
Hadi bakalım gözümn aydın şimdiden:) Kaç mm olmuş yumurtaların ? O şimdi çatlama boyutuna yaklaştıysa zaten birden boy atar cnm merak etme. Sonra gelsin bebişşş
Ayyy bu süper bi haberrrCnm çokk sevindimm Allah tamamına erdirsin inşş. Fırsat bulunca detaylarıda yaz amaa. Değerin kaç çıktı felan anlat işte paylaş mutluluğunu çoğalsınn:) Bide bize boll bol dua et :)
çok teşekkür ederim. değerim 94.17 iki haftalık olduğunu söyledi doktorum. 10 gün sonra ultrasona gitcez. bunun dışında belirtim yok denecek kadar az. ara ara kosık ağrım ve göğüslerimde sızlama ki ben onu adet ağrısı diye yorumlamıştım:) inşalah sorunsuz bir hamilelik geçirebilirim.
çok teşekkür ederim. değerim 94.17 iki haftalık olduğunu söyledi doktorum. 10 gün sonra ultrasona gitcez. bunun dışında belirtim yok denecek kadar az. ara ara kosık ağrım ve göğüslerimde sızlama ki ben onu adet ağrısı diye yorumlamıştım:) inşalah sorunsuz bir hamilelik geçirebilirim.
Maşallah maşallah:) Cnm senin aşılama 29 'unda yapılmıştı dimi ? Testi bugün yaptın değil mi?Birde sorması ayıp Aşılamadan sonra çalışmalara kaç gün devam ettiniz:)Benimde bi tek kasık ağrısı oluyo kist olmuştur diyorum. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum zaten. Ama yüzümde çıkan sivilceye bişey bulamadımm :) Varya normalde hiçç sivilce çıkaramayn bende tamm 3 tane sivilce çıktı kaçarı yok gelicek o adet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?