Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ehehehe :)) Valla belli bi süre sonra ben ekrana bakıp gözümle ölçüyodum yumurtaları :)) Sağda yaklaşık 10 tane hımm bunlardan 1 tanesi 11 mm olmuş gibi :) Solaa geçç evett ordada büyümüş vardır bi 12 -13 mm ahaha :)) Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Olmasada üzülme herşey yolunda sonuçta şu an. En fazla 1-2 gün fazladan iğne vurulursun

jollycım bende senı merakla beklıorumm
kadın faktorunde cok daha basarılı yuzde olarak aşılama:)))

Ahh cnmm benim c.tesi yaşıycaklarım şöyle olcak :) Sabah kalkıcam kan vermeye gidicem.Tabi bi yandan kocama söylenicem neden beni progestana başlattırdın bak ne güzel şimdi adet olucaktım diycem :) Sonra kan testini ne beklemeyi nede gidip almayı düşünüyorum. Kocam gidip alır ve kocamann birr 0,49 yada 0,38 bekliyorum ehehhe :)) İşte bunlar içime doğanlarrr. :)

cok güzel bir haber bu. tebrik ederim canım. umut oldun hepimize. rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. darısıda isteyen herkese inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNNN....

canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..cok sevındım bızede umut oldun

ben kafayı kendimle bozdum yaaaa kızlar habire nie uzun sürdü die sinirleniyorum git gel fenalık geldi doktora 7 kere gitmişim yaaa 2 günde bir kontorolmü olur ya ne biçim yumurtalarım var benim tavuktan farkım yok valla minnak minnak onlarca yumurta 2 tanesi devekusu yumurtası gibi digerleri tavık acaba önceki hayatımda tavıkmıydım ben:44:

e artık usta olmuşsun sen cnm bakarak bile ölçebiliyosun yumurtaların boyunu :)) yarın bende bi ölçmeyi deniyeyim bakem ölçebilcekmiyim :))))

özge bende senin gibi 2günde bir gidiyorum normal yani hemde ben iki haftadan fazladır gidip geliyorum inş gidip gelmelerimiz boşa çıkmaz

Nene Hatunun da fiyatı uygunmuş aslında. Heyet raporun varsa ilacını ssk karşılar tabi belli bi kısmını. Ben 320 TL ödedim 3 kutu 300 lük ilaç + çatlatma iğnesine.

simla ya hangi hastane o bizde gidelim ayrıca sehir neresi çok uygunmuş

canım ben bursadayım ilk pembe maviye gittim 1 yıl orda tedavi oldum ama sonuç hep negatif . nerden baksan bi tüp bebek parasına yakın para harcadık orda. burda ziya çetin diye bi dr var zübeyde hanımın drydu yani devlet hastanesi tam gün yasası çıkınca muaynaneye geçti ona gittim sperm yıkama ücretine 120 aşılamayada 50 lira aldı ben şok oldum :)) ama tabi bunlar ilaçlar hariç fiyat arkadaşlar ...bursaya gelebilirseniz tavsiye ederim alanında çok uzman bi dr gerçi benim yine tutmadı ama en azından dr güven verdi bana ve çok kişi var ona giden hepside bebeğini kucağına aldı şimdi :)) darısı bizlere inşallah...

Hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Nene Hatunun da fiyatı uygunmuş aslında. Heyet raporun varsa ilacını ssk karşılar tabi belli bi kısmını. Ben 320 TL ödedim 3 kutu 300 lük ilaç + çatlatma iğnesine.

Siz baya tecrübelisiniz bense hep bir ikilemdeyim rapor cikartamak için arastima hastanesine gidecektim ama nette okuduğum kadar yaşim tutmuyor bundan dolayı direk nenehatuna mi gitsem yada araşt.has. gidip bi şansımı deneyip olmazsa nenehatuna mi gitsem zaten 5dk mesafe var birbirine yakın hastaneler aynı günde gidebilirim ama maliyet de gözümü korkutuyor planıma göre önce cuma eşim'i dr götürücem onun dediğine göre ben kendi dr gidicem ve onda devam etmek istemediğimi söyleyin bu hastaneye gidicem ve önce ocak ayında rahim filmi ve şubat ayında işe aşılama doğru mu düşünüyorum sizce

Maşallah, çok sevindim. Ne güzel yumurtaların hepsi birden büyümemiş. İnşallah herşey yolunda gider ve başarılı olursunuz

ay maşallah ya çok güzel bi haber bu nasılda mutlusundur şimdi :)) Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah...

2 gündür kafanızı ütülüyorum ama anlayın ne yapıcağımi nasıl ilerleme kaydedeceğimi bilmiyorum sadece fikir almak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum eşim 4.5ay önce ameliyat oldu ve en azından 6ay dolsun ve değerler biraz daha yükselsin istiyorum ki kesin sonuç alalım

Yaşının 23 olması şartını bilmiyorum ama en az 3ya da4 yıllık evli olmalısın ve en az 3 ya da 4 yıllık sigortalı olmanız(sen ya da eşin) yeterli. sekreter kız bunları sordu sadece. Ve oraya gencecik kadınlar geliyorlar. 20 yaşlarında falanlar yani.
Bence araştırma hastanesine gidebilirsin. Daha uygun fiyatlı ve kurumsal olmayan küçük yerlerden daha güvenilir. (Para için gereksiz testler yaparlar mı diye düşünmezsin.) Araştırma hastanesinde de doktorun yerinde genellikle genç öğrenci doktorlar var. Uzman doktorla yüz yüze gelmek çok zor.
Kendi hastanemi övermiş gibi olacak ama infertilitede doktor, ebe ve sekreter 3 kişi var. artık aşina olduk birbirimize. Tabi benim de aşılamam tutar mı tutmaz mı garanti değil yani.

canım benim perşembe değerim 32 idi c.tesi 23 dü progesteronum yüksek diye önce 41 sonrada 28 oldu doktor düşmesi zaman alır dedi bekliyorum cumaya kadar olmazsam yapacam tekrar

canım senin kaçıncı aşılamandı? kimyasal gebelik geçirmen hamile kalabildiğin anlamına geliyor sanırım ben ilk kez duydum da kimyasal gebeliği.. yani en azından kaldığını görmüş oldun.. şimdi bu ay aramı verceksin ?? bundan sonraki aşılaman %95 tutar artık :)) benim drum bi kere kaldınmı 2. kolay olcak diyoda :)) ah bide ben kalabilsem...

Tabi erken yaşta olanlar da vardir ama benim dediğim sgk karşılaması için rapor çıkarırken şartmiş ben bir hafta sonra 21'ime giricem ocak ayında da 3yıl bitiyor 4'e giriyorum ve eşimin 7senelik sigortası var yani tek sorun yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…