Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş cnm ben istanbuldayım bursaya gelmem biraz zor ama kısmet bizde yeni başladık aşılamaya umarım bu ay olurda gerek kalmaz benimde aşılama yaklaşık 1200-1300 civarı tuttu hayırlısı bakalım

canım selam benım esımde 17 kasımda amelıyat oldu varıkoselden doktorumuz bze eger cok merake dıyorsanız 3 ay sonra test yaptırın ancak kayda almayın dedı ben yaptırmayın derım dedı 6 ay sonra kesın sonuc cıkar dedı bence sızde az daha sıkın dısınızı canım esın varıkoselden acık amelıyatmı oldu cıft taraflımı amelıyat oncesı degerler kactı sızın ay ne cok soru sordum demı kusura bakma cnım :)

Yok olurmu aksine konuşmak iyi geliyor daha önce seninle konuşmuştuk hatırladığım kadar bize dr 3ay dolunca test yapın dedi mikrocerrahi ameliyati tek taraflı varikosel idi. Ameliyat öncesi ml 19milyon totel 52milyon hareketli %55 hareketsiz%45 morfoloji %94 idi. Ameliyattan tam 3sonra ml10milyon totel15milyon ileri hareketli %0 hareketsiz%65 morfoloji normel%25 ve bu test sonra dr tekrarlayın dedi 20gün sonra tekrarladık testi ve bu sefer ml2milyon totel 4.830milyon hareketli %45 hareketsiz%55 morfoloji normel%98 di yani hareket düzelmeye başlamış morfoloji çok çok iyi fakat sayı çok düşmüş ve ph yüksekti o düzeldi fakat lökosıt fazla

cnm bak sunu soylyıım her ay yapılan yada 3 aydan kısa bır surede tekrarlanan testler dusuk cıakrmıs bızde amelıyat oncesı bu hatayı yapmıstık 2 ayda bır test yapılmıstı ve daha da cok dusmustu bırde ben esıme omega 3-evicap-zinco aldım bunların cok faydası oluyormus hem sayıda hem hareket ve morfolojıde cnm bılgın olsun kecıboynuzuda yapıyorum bırakmadık onuda ısterse dogal seylerle destekle bıraz tabı ıceerse esın ben vıtamınlerıde yenı aldım 2 gun oluyor evicap ın hucre yenıleme ozellıgı var ıcerısndede yazıyor sperm yenıleme dıye arastır sıtersen danıs doktoruna sızde kullanın hee bıde aklıma bsey dhaa geldı sureklı aynı yeremı yaptırıyosunuz testı eer ımkanınız varsa lutfen bırkerede baska yere yaptırın karsı komsumun esınde sıfır sperm dedıler defelarca test yapıldı sızın cocugunuz olmaz dedıler kız kahroldu tup bebek bıle sansı yoktu en son devlet hastanesınde test yaptırmıslar bı bakıyolar hersey normal cıkıyor cok sevındıler hemen adet olup doktora gıtcegı gunu beklıyordu kı bırturlu adet olmadı hamıleymıs sımdı bır kzıı var cok sukur yanı tek yere baglı kalmayalım derım cnm

Eşim 2kutu evicap kullandı test sonrası bıraktı şimdi perşembe yada cuma dr gidicez yeni ilaç vermesi için ve ilk test ile son test aynı hastanede 2.test başka hastanede iki testi yaptırdığımız hastane yakın olduğu için evden götürdük testi ama 2. Testi hastanede verdi eşim bundan dolayı çok stres altında idi bu yüzden de dr sorduk testi ilk yaptırdığınız yerde tekrarlayın birde dedi tekrarladık ben'im yorumum da düzelmeye başlamış olmasında yana yani yeni düzeliyordur da ondan değişiklikler oluyordur diye düşünüyorum çünki sayı hariç diğerleri artmaya başlamıştı

Çok sevindim arkadaşım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum ama herşeyine çok dikkat et Rabbim ikinizi de korusun...

Bu arada kızlar size bi ümit verir mi bilmiyorum ama geçen hafta cuma günü bebeğimin kalp atışlarını görmek için doktora gittik gördükte şükürler olsunnn amaaaa ne kadarlık diye sordum. Biz aşılamayı 3 Kasımda yaptırmıştık ama doktorun söylediğine göre hesapladım ve Kasımın 7'sinde hamile kalmışım gibi görünüyor... Yaniiiii aşılamadan sonraki çalışmalar işe yaramışşş siz de buna dikkat edinnn Rabbimm kucaklarınızı boş bırakmasın inşallahhh

Cnm selamm iyisindir umarım :)Eğer hesaplama doğruysa zaten Aşılama 3 kasımda olmuşsan onun spermle buluşup yolcuğu 3 gün sürüyormuş ve 4.gün rahime ulaşıyormuş. Yani tam 7 kasıma denk geliyo. Dr'unda tam gününde nokta vuruşu yapmış oluyo yani :)) Tabiki çalışmaları aksatmamak gerekk kesinlikle. Benim bu aşılamam tutmıycak mesala sırf o yüzden :/ Aminn dua et bizee

Her duamda aklımdasınız canım Rabbim yardımcınız olsun.. Çok umutsuz gibi görünsen de içinde umut olduğunu biliyorum sadece hayal kırıklığı yaşamamak için kendini alıştırmaya çalışıyorsun çok iyi anlıyorum seni ben de senin gibiydim çünkü... Rabbim inş müjdeli haber vermeyi nasip eder sana da ve anne olmayı bekleyen herkese... Cumartesiyi heyecanla bekliyoruz :))

kız niye hep olumsuz düşünüyorsun. benim içimde seninki olacak gibi bir his var. olumlu düşün olumlu olsun tatlım. hangi gün olmuştu aşılaman? testi ne zaman yapıyorsun?

günaydın arkadaşlar... malesef benim 2. aşılamamda tutmadı bugün hastalandım kısmet değilmiş demek....

üzülme canım ne olur. her şeyde vardır bir hayır. rabbim bir gün nasip edecek hepimize inşallah. kaçıncı gününde adet oldun. benim bugün 13, günüm. cuma gideceğim teste. dua edin ne olur. sende belirti filan varmıydı adetten önce. bende hiç bişey yok. sadece sulu akıntı oluyo bazen damla damla. baskada hiç bişey yok. rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahh. AMİNNNNNNNNNNNNNN...

inşallah sen güzel haberler verirsin canım ... ben 13. günümde adet oldum zaten kahverengi akıntılar başlayınca anladım tutmadığını kasıklarımdada aşırı ağrı oldu daha vakti gelmemiş demek umudum yok oldu bidaha yaptırasım gelmiyo içimden ( ne yapacağımı bilmiyorum ...

günaydın arkadaşlar... malesef benim 2. aşılamamda tutmadı bugün hastalandım kısmet değilmiş demek....

canım benim de 2. aşılamam tutmadı.3 gün önce de ben hastalandım.zamanı değilmiş diye düşünüyorum.1-2 ay tüpe gidene kadar klomen içicem.yumurta takibiyle devam edicem.olmadı tüp..hepimizin hakkında hayırlısı..

merhaba bende aranızda yeniyim bende bu ay aşılama yaptıranlar arasındayım aşılama olalı 5.günüm dilerim benim ve diğer arkadaşların aşıları tutar klomen ve ovitrella kullananların arasında aşısı tutan varmı acaba

aynen öyle canım nasipten öte yol yok ... hiç gidesim gelmiyo benim artık kendimi çok yorgun hissediyorum... zaten dr adetin bitince gel konuşalım dedi neden olmuyo diye sanırım.. yani bu ay gitmek istesem bile aşılama yapılmıcak en fazla 1 aşılama daha denerim sonra tüp... bana kalsa hiç aşılamayla uğraşmıcam ama eşim aşılamaya çok güveniyo (

slm cnm senin ilk aşılaman mı ve inan senin adına çokkkk sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere...

merhaba, evet benim ilk aşılamamdı. inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirim. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. darısı tüm isteyenlere

merhaba bizde bir sorun bulunamıyordu. ilk aşılamamdı evet. Bence normal yoldan farkı var çünkü daha sağlıklı spermler enjekte ediliyo ve yumurta da kontrol altında gerekli olgunluğa erişiyo sonuçta. umarım en kısa zamanda iyi haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…