Maşallah maşallah:) Cnm senin aşılama 29 'unda yapılmıştı dimi ? Testi bugün yaptın değil mi?Birde sorması ayıp Aşılamadan sonra çalışmalara kaç gün devam ettiniz:)Benimde bi tek kasık ağrısı oluyo kist olmuştur diyorum. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum zaten. Ama yüzümde çıkan sivilceye bişey bulamadımm :) Varya normalde hiçç sivilce çıkaramayn bende tamm 3 tane sivilce çıktı kaçarı yok gelicek o adet :)
merhaba arkadaşlar
çok yazamıyorum siteye işimden dolayı. bende 29 kasımda aşılama olmuştum. birinci aşılamamdı hiç bir belirti yoktu nerdeyse ama bugün 14. gün ve kan testi yaptırdım. bebeğim benimle 2 haftalık hamileyim. allahım inşallah en kısa sürede isteyen herkese tattırır bu duyguyu. bende yıllardır bu konuyla uğraşan biri olarak iyi bir doktor ve yüksek moralin benim gibi sizede iyi geleceğini düşünüyorum.
Nene Hatunun da fiyatı uygunmuş aslında. Heyet raporun varsa ilacını ssk karşılar tabi belli bi kısmını. Ben 320 TL ödedim 3 kutu 300 lük ilaç + çatlatma iğnesine.
2 gündür kafanızı ütülüyorum ama anlayın ne yapıcağımi nasıl ilerleme kaydedeceğimi bilmiyorum sadece fikir almak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum eşim 4.5ay önce ameliyat oldu ve en azından 6ay dolsun ve değerler biraz daha yükselsin istiyorum ki kesin sonuç alalım
Yaşının 23 olması şartını bilmiyorum ama en az 3ya da4 yıllık evli olmalısın ve en az 3 ya da 4 yıllık sigortalı olmanız(sen ya da eşin) yeterli. sekreter kız bunları sordu sadece. Ve oraya gencecik kadınlar geliyorlar. 20 yaşlarında falanlar yani.
Bence araştırma hastanesine gidebilirsin. Daha uygun fiyatlı ve kurumsal olmayan küçük yerlerden daha güvenilir. (Para için gereksiz testler yaparlar mı diye düşünmezsin.) Araştırma hastanesinde de doktorun yerinde genellikle genç öğrenci doktorlar var. Uzman doktorla yüz yüze gelmek çok zor.
Kendi hastanemi övermiş gibi olacak ama infertilitede doktor, ebe ve sekreter 3 kişi var. artık aşina olduk birbirimize. Tabi benim de aşılamam tutar mı tutmaz mı garanti değil yani.
günaydın arkadaşlar... malesef benim 2. aşılamamda tutmadı bugün hastalandımkısmet değilmiş demek....
Her duamda aklımdasınız canım Rabbim yardımcınız olsun.. Çok umutsuz gibi görünsen de içinde umut olduğunu biliyorum sadece hayal kırıklığı yaşamamak için kendini alıştırmaya çalışıyorsun çok iyi anlıyorum seni ben de senin gibiydim çünkü... Rabbim inş müjdeli haber vermeyi nasip eder sana da ve anne olmayı bekleyen herkese... Cumartesiyi heyecanla bekliyoruz :))
kız niye hep olumsuz düşünüyorsun. benim içimde seninki olacak gibi bir his var. olumlu düşün olumlu olsun tatlım. hangi gün olmuştu aşılaman? testi ne zaman yapıyorsun?
günaydın arkadaşlar... malesef benim 2. aşılamamda tutmadı bugün hastalandımkısmet değilmiş demek....
Günaydınn cnmm :/ En kısa zamanda kavuşursun bebişine inş. Doğru zamanda hayırlısı ile..
canım senin kaçıncı aşılamandı? kimyasal gebelik geçirmen hamile kalabildiğin anlamına geliyor sanırım ben ilk kez duydum da kimyasal gebeliği.. yani en azından kaldığını görmüş oldun.. şimdi bu ay aramı verceksin ?? bundan sonraki aşılaman %95 tutar artık :)) benim drum bi kere kaldınmı 2. kolay olcak diyoda :)) ah bide ben kalabilsem...
çok sevindim canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et hemen doktoruna git düşük önleyici ilaç falan versin zaten neredeyse her hamileye veriliyor artık.güzel haberlerinin devamını bekliyoruz..
nenehatun da 42 tl muayne ücreti ödedim dün 2 kutu menogon+femara ya eşim 270 ödedi eczanede.sanırım 1 kutu daha menogon alırız ayrıca gerekli olursa östrojen bantı ve sonunda çatlatma iğnesi 500 ü geçer. aşılama için de 378 tl alıyolar.eğer aşılama olmazsa da yumurta takibi için de 120 tl alıyolar.Allah yardımcımız olsun.
6 ayı doldurmanı tavsiye ederim canım ayrıca keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içir eşine çok faydasını görürsün inan.benim eşimin 28 milyon %60 morfolojisi doktor normal iyi dedi zaten 1 kez normal yolla hamile kaldım eşini gebe bırakabiliyorsa da sorun görmüyolar ama ben yine de sigara içtiği için ve bu ay aşılama olacağı için içiriyorum ona paşa paşa da içiyor :)
ben 3,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşim de 7 senedir sigortalı ondan yararlanıyorum.senin hastanen zeynep kamil mi yoksa sadece raporu mu orda çıkarttın canım? eğer Allah kısmet etmez de bu ay aşılamam tutmazsa önceki ilk işim rapor çıkartmak o zaman daha etkili iğneler de kullanabilirim karşıladığı için.
arkadaşım çok üzüldüm nasip değilmiş demekki daha zamanı değilmiş ümidini hiçbirzaman kaybetme tüp bebek yaptırıp da tutmayan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan insanlar tanıyoruz değil mi buralara yazıyolar..dilerim tez zamanda kavuşursun meleğine.
Yok kızlar yaa %1 umudum var işte diyorum yaa :) Eşim sorarsa progestanı aldınmı diye onun yanıda gösteriş olsun diye alıyorum. O sormadığında hiç almıyorum bile :)) Yarım yamalak kullanıyorum onuda. Olumlu düşünebilsem belki çağırıcam bebişide hiçç olumlu düşünemedim bu kez nedense herhalde aşılama günü yaşadığım koşturmacadan dolayıBenim aşılama 3 Aralık sabahı oldu. C.tesi günü test günüm
simlayıldız arkadaşım üzülme hayırlısı böyleymiş inş bir sonraki tutar alırsın bebişini kucağınabu arada senin problemin neydi ne kadar süredir evlisin ve uğraşıyosun cnm
çok sevindim canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et hemen doktoruna git düşük önleyici ilaç falan versin zaten neredeyse her hamileye veriliyor artık.güzel haberlerinin devamını bekliyoruz..
nenehatun da 42 tl muayne ücreti ödedim dün 2 kutu menogon+femara ya eşim 270 ödedi eczanede.sanırım 1 kutu daha menogon alırız ayrıca gerekli olursa östrojen bantı ve sonunda çatlatma iğnesi 500 ü geçer. aşılama için de 378 tl alıyolar.eğer aşılama olmazsa da yumurta takibi için de 120 tl alıyolar.Allah yardımcımız olsun.
6 ayı doldurmanı tavsiye ederim canım ayrıca keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içir eşine çok faydasını görürsün inan.benim eşimin 28 milyon %60 morfolojisi doktor normal iyi dedi zaten 1 kez normal yolla hamile kaldım eşini gebe bırakabiliyorsa da sorun görmüyolar ama ben yine de sigara içtiği için ve bu ay aşılama olacağı için içiriyorum ona paşa paşa da içiyor :)
ben 3,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşim de 7 senedir sigortalı ondan yararlanıyorum.senin hastanen zeynep kamil mi yoksa sadece raporu mu orda çıkarttın canım? eğer Allah kısmet etmez de bu ay aşılamam tutmazsa önceki ilk işim rapor çıkartmak o zaman daha etkili iğneler de kullanabilirim karşıladığı için.
arkadaşım çok üzüldüm nasip değilmiş demekki daha zamanı değilmiş ümidini hiçbirzaman kaybetme tüp bebek yaptırıp da tutmayan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan insanlar tanıyoruz değil mi buralara yazıyolar..dilerim tez zamanda kavuşursun meleğine.
canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..cok sevındım bızede umut oldun
cok güzel bir haber bu. tebrik ederim canım. umut oldun hepimize. rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. darısıda isteyen herkese inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNNN....
Hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
ay maşallah ya çok güzel bi haber bu nasılda mutlusundur şimdi :)) Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah...
Çok sevindim arkadaşım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum ama herşeyine çok dikkat et Rabbim ikinizi de korusun...
Bu arada kızlar size bi ümit verir mi bilmiyorum ama geçen hafta cuma günü bebeğimin kalp atışlarını görmek için doktora gittik gördükte şükürler olsunnn amaaaa ne kadarlık diye sordum. Biz aşılamayı 3 Kasımda yaptırmıştık ama doktorun söylediğine göre hesapladım ve Kasımın 7'sinde hamile kalmışım gibi görünüyor... Yaniiiii aşılamadan sonraki çalışmalar işe yaramışşş siz de buna dikkat edinnn Rabbimm kucaklarınızı boş bırakmasın inşallahhh
ercelf, çok teşekkür ederim canım. doktorumla görüştüm. ben zaten aşılama olmadan vitamin almaya başlamıştım. aşılama olduğum günden itibaren de progesteron ilaç alıyorum. inşallah tüm isteyenlerden güzel haberler alırız.
saol canım aynen öyle kısmet bu işler kendimi üzmemeye çalışıyorumzaten olacağına hiç inanmamıştım ... ben 2.5 yıllık evliyim 1 yıl korundum yani 1,5 yıldır olmuyo 3 tane yumurta çatlatma yaptı drum 2 aşılama sonuç malesef negatif ( bende çikolata kisti var sol yumurtalığımda 3 cm büyüklüğünde böyle kalanlarda varmış :) benim ilk drum 2 tarafta var demişti ben hiç kalamıcam dedim artık ..dr değiştirdik bu tek tarafta var dedi tüp bebeğe gerek yok dedi ama bundada olmadı kısmet değilmiş bakalım bu sefer ne dicek dr??
Ben de bugün çok umutsuz uyandım. Tam 1 hafta oldu aşılamadan sonra. Ama olumsuz sonuçlanacakmış gibi hissediyorum. Sen aklıma geldin :) İnşallah senin güzel haberini alırız da bize de umut olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?