Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok teşekkürler. evet aşılamam 29 Kasımda yapıldı. aşılamanın olduğu gün yasaktı sonraki üç gün öneerdi doktorum. umarım senden de iyi haberler alırız.:)

çok sevindim canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et hemen doktoruna git düşük önleyici ilaç falan versin zaten neredeyse her hamileye veriliyor artık.güzel haberlerinin devamını bekliyoruz..

Nene Hatunun da fiyatı uygunmuş aslında. Heyet raporun varsa ilacını ssk karşılar tabi belli bi kısmını. Ben 320 TL ödedim 3 kutu 300 lük ilaç + çatlatma iğnesine.

nenehatun da 42 tl muayne ücreti ödedim dün 2 kutu menogon+femara ya eşim 270 ödedi eczanede.sanırım 1 kutu daha menogon alırız ayrıca gerekli olursa östrojen bantı ve sonunda çatlatma iğnesi 500 ü geçer. aşılama için de 378 tl alıyolar.eğer aşılama olmazsa da yumurta takibi için de 120 tl alıyolar.Allah yardımcımız olsun.

6 ayı doldurmanı tavsiye ederim canım ayrıca keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içir eşine çok faydasını görürsün inan.benim eşimin 28 milyon %60 morfolojisi doktor normal iyi dedi zaten 1 kez normal yolla hamile kaldım eşini gebe bırakabiliyorsa da sorun görmüyolar ama ben yine de sigara içtiği için ve bu ay aşılama olacağı için içiriyorum ona paşa paşa da içiyor :)

ben 3,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşim de 7 senedir sigortalı ondan yararlanıyorum.senin hastanen zeynep kamil mi yoksa sadece raporu mu orda çıkarttın canım? eğer Allah kısmet etmez de bu ay aşılamam tutmazsa önceki ilk işim rapor çıkartmak o zaman daha etkili iğneler de kullanabilirim karşıladığı için.

günaydın arkadaşlar... malesef benim 2. aşılamamda tutmadı bugün hastalandım kısmet değilmiş demek....

arkadaşım çok üzüldüm nasip değilmiş demekki daha zamanı değilmiş ümidini hiçbirzaman kaybetme tüp bebek yaptırıp da tutmayan sonraki ay kendiliğinden hamile kalan insanlar tanıyoruz değil mi buralara yazıyolar..dilerim tez zamanda kavuşursun meleğine.

kız niye hep olumsuz düşünüyorsun. benim içimde seninki olacak gibi bir his var. olumlu düşün olumlu olsun tatlım. hangi gün olmuştu aşılaman? testi ne zaman yapıyorsun?

Yok kızlar yaa %1 umudum var işte diyorum yaa :) Eşim sorarsa progestanı aldınmı diye onun yanıda gösteriş olsun diye alıyorum. O sormadığında hiç almıyorum bile :)) Yarım yamalak kullanıyorum onuda. Olumlu düşünebilsem belki çağırıcam bebişide hiçç olumlu düşünemedim bu kez nedense herhalde aşılama günü yaşadığım koşturmacadan dolayı Benim aşılama 3 Aralık sabahı oldu. C.tesi günü test günüm

inş canım tutar benim 2.aşılamamdı ilki tutmadı 2.si de kimyasal gebelik oldu kısmet değilmiş işte dediğin gibi en azından hamile kalabiliyomuşum benim doktorum da ilk bebek zor olucak ondan sonrası kolay bi bakmışsın hamilesin diyo daha adet olmadım işte düşmedi hala adetten sonra doktor gel bi bakalım bişey kalmış mı dedi bi de kist oluştu ya onu kontrol edecek 1 2 ay dinlenme verdi sonra tkrar başlıyacaz son 1 kez daha aşılama sonra da tutmazsa tüp diyorum şimdilik belki de ( İNŞ ) gerek kalmaz da bekleme sürcinde kendiliğimden kalırım, zor biraz ama hayırlısı tabi

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

simlayıldız arkadaşım üzülme hayırlısı böyleymiş inş bir sonraki tutar alırsın bebişini kucağına bu arada senin problemin neydi ne kadar süredir evlisin ve uğraşıyosun cnm

Son düzenleme:

Evet ocak bitince ışte sonrasında tam 6ay dolmuş olucak şubat ayının 10'undan sonra ancak aşılamaya geçeriz o zamana kadar da rahim filmi filan çekilmek istiyorum eşime de keçi boynuzu kürü denedim ama içemedi ama doğal harnup pekmezi buldum biryerde ondan alıp içiricem daha önce marketten almıştım ama onlar doğal olmadığı için bir işe yapamadı
Bu arada devlet hastanesi yapmazsa bende nenehatun yada medipark hastanesine giderim siz hangi dr gidiyorsunuz memnunsaniz dr ismini alabilir miyim?
birde nenehatun'da rahim filmi çektirdiyseniz fiyatıni alabilirmiyim

Ben de bugün çok umutsuz uyandım. Tam 1 hafta oldu aşılamadan sonra. Ama olumsuz sonuçlanacakmış gibi hissediyorum. Sen aklıma geldin :) İnşallah senin güzel haberini alırız da bize de umut olur.

simlayıldız arkadaşım üzülme hayırlısı böyleymiş inş bir sonraki tutar alırsın bebişini kucağına bu arada senin problemin neydi ne kadar süredir evlisin ve uğraşıyosun cnm

saol canım aynen öyle kısmet bu işler kendimi üzmemeye çalışıyorum zaten olacağına hiç inanmamıştım ... ben 2.5 yıllık evliyim 1 yıl korundum yani 1,5 yıldır olmuyo 3 tane yumurta çatlatma yaptı drum 2 aşılama sonuç malesef negatif ( bende çikolata kisti var sol yumurtalığımda 3 cm büyüklüğünde böyle kalanlarda varmış :) benim ilk drum 2 tarafta var demişti ben hiç kalamıcam dedim artık ..dr değiştirdik bu tek tarafta var dedi tüp bebeğe gerek yok dedi ama bundada olmadı kısmet değilmiş bakalım bu sefer ne dicek dr??

Birde bu hastanede sgk'li olana da muane ücreti 42tl mi yoksa aşılama yapılırken mi bu fiyat

Ben Zeynep Kamilde tedavi oluyorum.3 aşılama oluyor yeni yönetmeliğe göre. Eğer Tüp bebek durumuna gelirsek de Tüp bebek raporunu alıp dışarıda da yaptırabiliriz, orada da yaptırabiliriz. 2 tüp bebek hakkı veriyor.

çok teşekkür ederim allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

bende de pco var canım 1,5 yıllık evliyim ben evlendikten 3 ay sonra başladım tedaviye ilk doktorum yüzünden 6 ay boşu boşuna geçmiş doktor değiştirdim 9 aydır tam anlamıyla tedavi görüyorum 3 defa defa ( ilkini kendimiz denedik 2 aşılama yaptık ) denedik olmadı kısmet işte inş tez zamanda alırız bebişleri kucağımıza

Ben de bugün çok umutsuz uyandım. Tam 1 hafta oldu aşılamadan sonra. Ama olumsuz sonuçlanacakmış gibi hissediyorum. Sen aklıma geldin :) İnşallah senin güzel haberini alırız da bize de umut olur.

Ayy cnm sen bana bakma hiçç. Benim durum biraz farklı gelişti biliyosun. Aşılamadan hemen sonra kayınvalide rahatsızlanınca o gün tam gün hastane hastane koşturduk. Belim kasıklarım koptu o gün. Tabi onu takip eden en verimli günlerdede biz hiç çalışma yapamadık :) Bir aşılama yapıldı sperm gönderildi o kadar . Sonraki 2-3 gün çok önemliydi ve bizde hiç bişey olmadı :)Ben o yüzden ayda 1 gün yapılan gönderme tutçağını düşünmüyorum :)Yoksa sen umudunu hiç yitirme inş. gelmiştir bile bebişin 1 hafta oldu yerleşmiştir bile hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…