jolly ben senden cok umitiliyim caNIM olumsuz düşünme lütfen gelıcek ıns. bebişin cumartesı gunu hemen yaz catlarım ben valla :)))
Ayy cnm sen bana bakma hiçç. Benim durum biraz farklı gelişti biliyosun. Aşılamadan hemen sonra kayınvalide rahatsızlanınca o gün tam gün hastane hastane koşturduk. Belim kasıklarım koptu o gün. Tabi onu takip eden en verimli günlerdede biz hiç çalışma yapamadık :) Bir aşılama yapıldı sperm gönderildi o kadar . Sonraki 2-3 gün çok önemliydi ve bizde hiç bişey olmadı :)Ben o yüzden ayda 1 gün yapılan gönderme tutçağını düşünmüyorum :)Yoksa sen umudunu hiç yitirme inş. gelmiştir bile bebişin 1 hafta oldu yerleşmiştir bile hatta :)
Yavv ben tek vuruşla hamile kalıcak insan değilimmdir:)) Yazarımm cnm hemen merak etme C.tesi sabahtan veririm kanı diyorum. Çıkar çıkmaz sizlerleyimm :)
Selam kızlarrrr herkes ıyıdır ıns.yenı katılan arkadaslarım hosgelmişler...
Jollycım cumartesiyi sabrszlıkla beklıyorum valla:)hemencık c.tesı olsn ya.
Özgecim,bende özellıkle ilac ismi asla vermem normalde ama evıcap bı vıtamın oldugu icin rahatlıkla önerdim sperm sorunu olan arkadaşlara.yanı ben ustume alındım ılk cunku bende öneride bulundum:)...sen taaaaa romanyalardan gelen ne oldugunu bilmedigimiz bi ilacı önermistin bi ara hatırlarsan:)bunun yanında havuç,keçıboynuzu ve diger vitaminler daha guvenlı gelıyo kulağa.sende benı yanlıs anlama cnm,ben senın dedıgın şeyı anladım.evet haklısın hersey herkese ıyı gelmeyebilir.
canım neden üstüne alındın ben ilactan bahsetmedim kiiii asla o ilacında sonuna kadar arkasındayım cünkü doktorlar yazıo bu ilacı ben otlardan çöplerden bahsettim sakın deme bana bunu üzülürüm yazdıgımı iyi okumamıssın kapanan topicte kadın kocasına hayıt tohumu keciboynuzu ve havuc suyu icirmiş doktora sormadan tabi ve sonuc adam 3 gün yogun bakımda kalmıs nedendir die arastırmıslar bisi bulamamıslar sonra kadın agzından kacırmıs tohum icti die aktardan alınan bişi sonucta ilac degil steril kosullar yok ne olacagı belli olmaz önermemek gerek hala arkasındayım ilaçlara zaten lafım yok sonucta eczanede satılıo ha romanya ha almanya farketmez
ya canım bak o konuda haklısın sterıl olmayabılır tabı ama kişinin kendıne kalmıs ıcıp icmemek.o kadın havuc hayıt ne bulduysa adama ıcırıp hastanelık ettıyse bu onun hatası dimi ama?ilaclar gıbı bıtkılernde bı dozu var.saracoglu hicbır kürü birlıkte uygulamayın dıye ustune basa basa söylüyor.ve hangı bıtkı ne kadar kaynayacak dakıkasını bıle syluyor.bu ilactada olsa bıtkıde de olsa bilinçli kullanımla alakalı bişey.o ilac icin de taaa romanyalardan dıye esprı mahıyetınde söyledim :)sonucta sen guvenmıssın herkesın kendı insiyatifine kalmıs bısey.o da bıtkısel ıcerıklıydı galıba ama...bak mesela hayıtı almanyada receteye yazan doktorlar varmıs.ve hayıtı erkegın ıctıgınıde ılk duyuyorum:)ya bıtkıyı doktora söyledıgınde sana dokunup dokunmayacagını ztn bılemez kı...herneyse cnm ya bu konu uzar gıder...herkesın goruslerı ayrı...sende aslnda uyarmıs oldun bıtkılerı karmakarıs kullanmasınlar dıye:)
ya canım bi laf vardır iyi olur allahtan kötü olur senden die bilmem bilirmisin bu olay ona örnek iste iyi gelseydi o otlar allah razı olsun diyeceklerdi ama allah.... Versin dediler cünkü kötü oldu sonucu demek istedigim o cahil insan dolu türkiyede ve burdada var ayrıca hayıt bazı seker hastalarına cok zararlı doktorlarda bunu bilio canım bencede uzar gider ben nacizane uyardım kk patronu kazende uyarıcak zaten bi şekilde yazanları
evet cnm bilinçsz insan cok...ama herseyıde söylemeyen doktorlarda var tabı...şeker vs.gıbı hastalıgı olanlar herseyı cok ıyı arastırıp ıcmelı tabık...aynen ıyı gelır Allahtan,kötu gelır kuldan evet duydum cnm bu lafı...kazen beye mesajmı yolladın bu konuda:)
yok yaw o okuyup uyarıyo ya ondan dedimböyle konularda cok hassas kendisi
Evet ocak bitince ışte sonrasında tam 6ay dolmuş olucak şubat ayının 10'undan sonra ancak aşılamaya geçeriz o zamana kadar da rahim filmi filan çekilmek istiyorum eşime de keçi boynuzu kürü denedim ama içemedi ama doğal harnup pekmezi buldum biryerde ondan alıp içiricem daha önce marketten almıştım ama onlar doğal olmadığı için bir işe yapamadı
Bu arada devlet hastanesi yapmazsa bende nenehatun yada medipark hastanesine giderim siz hangi dr gidiyorsunuz memnunsaniz dr ismini alabilir miyim?
birde nenehatun'da rahim filmi çektirdiyseniz fiyatıni alabilirmiyim
Birde bu hastanede sgk'li olana da muane ücreti 42tl mi yoksa aşılama yapılırken mi bu fiyat
Ben Zeynep Kamilde tedavi oluyorum.3 aşılama oluyor yeni yönetmeliğe göre. Eğer Tüp bebek durumuna gelirsek de Tüp bebek raporunu alıp dışarıda da yaptırabiliriz, orada da yaptırabiliriz. 2 tüp bebek hakkı veriyor.
sekam arkadaşlar.ben de aranıza yeni katıldım.cerrahpaşa tıp fak.de 2 kez aşılama yaptırdım.2.'sinin tutmadığını dün öğrendim,adet oldum.aranızda cerrahpaşa'ya giden var mı?
rahim filmimi orda çektirmemiştim ama çektirmek istersen tavsiye edebilirim neticede bir kadın hastanesi eminim ki güvenilir ve son sistemle yapıyorlardır.ben nene hatunun tüp bebek ve infertilite merkezinde takip yaptırıyorum.orda tek bir doktor var zaten figen sungar.
ssk lıya bu fiyat malesef canım.iğneler ve ilaçlar da cep yakıyor.bakalım bu ay girdik artık bu aşılama yoluna.eğer olmazsa rapor çıkartıcam bende.
canım şimdi ben ilk aşılamamı özelde yaptırıcam nenehatun da.eğer olmaz da tüp bebeğe kadar giderse.bu aşılama sayılıyor dimi?raporum yok ama yani ssk ma işleniyor mu?hani 3 aşılamadan sonra devlet karşılıyor ya tüp bebeği onun için sordum. devlette yaptırmak gerekmiyor değil mi neticede ilk aşılamamı olucam..
canım kime gidiyorsun cerrahpaşa da ben de rıza madazlı ya gittim 1 kez düşük yaptıktan sonraydı riski gebelik kategorisindeyim ben eğer tekrar hamile kalabilirsem ona gidicem gebelik süresince.yani takip yamıyor o gebelik oluşsun ondan sonra gel burda herşeyini yaparız demişti.sen hangi doktora gidiyorsun direk cerrahpaşaya mı yoksa özeline falan mı gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?