Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
jolly ben senden cok umitiliyim caNIM olumsuz düşünme lütfen gelıcek ıns. bebişin cumartesı gunu hemen yaz catlarım ben valla :)))

kızlar selam ekimden beri burdayım okuyorum paylasıyorum ama son günlerde sanki aynı şeyler tekrar edilir oldu aynı temenniler aynı öneriler aynı yazılar sakın yanlıs anlamayında bu tip durumlarda kişilerin birbirine bişeyler önermelerini dogru bulmuyorum kendi adıma tabi kimseyi sucladıgım falan yokta daha önceki topictede böyle seyler oluyordu bigün birisi cıktı dediki kocama havuc suyu ve hayit bilmemnesi icirdim sperm icin burdan biri söylemişti meger yarardan cok zararmıs eşime bilmem ne oldu dedi karsı tarafı sucladı kavgalar cıktı reelde paylasalım kozumuzu durumlarına geldi belki bizde öyle bişi olmayacak ama nacizane fikrim kimse kimseye şunu icir bunu yedir onu yap demesin sonucta herkesin fizyonomosini en iyi doktoru biliyo bana ii gelen sana gelmeyebilir sonra olumsuz sonuclar olmasın herkes doktoruna danıssın diyorum ve sizleri seviyorummmmm iyi paylaşımlarrrrr

jolly ben senden cok umitiliyim caNIM olumsuz düşünme lütfen gelıcek ıns. bebişin cumartesı gunu hemen yaz catlarım ben valla :)))

Yavv ben tek vuruşla hamile kalıcak insan değilimmdir:)) Yazarımm cnm hemen merak etme C.tesi sabahtan veririm kanı diyorum. Çıkar çıkmaz sizlerleyimm :)

Ben şuna inanıyorum, eğer o bebek tutacaksa evinde bahar temizliği bile yapsan yine tutar. Tutmayacaksa ne yaparsan yap nafile. Tüplerini bağlattığı halde hamile kalan birisine şahit oldum. Bebek emzirirken ve spiral takılı olduğu halde hamile kalan birisine şahit oldum. Hikaye değil bunlar. Allah verecekse hiç bir engel, engel değildir. Hayırlısını versin hepimize İnşallah.

sekam arkadaşlar.ben de aranıza yeni katıldım.cerrahpaşa tıp fak.de 2 kez aşılama yaptırdım.2.'sinin tutmadığını dün öğrendim,adet oldum.aranızda cerrahpaşa'ya giden var mı?

Selam kızlarrrr herkes ıyıdır ıns.yenı katılan arkadaslarım hosgelmişler...
Jollycım cumartesiyi sabrszlıkla beklıyorum valla:)hemencık c.tesı olsn ya.
Özgecim,bende özellıkle ilac ismi asla vermem normalde ama evıcap bı vıtamın oldugu icin rahatlıkla önerdim sperm sorunu olan arkadaşlara.yanı ben ustume alındım ılk cunku bende öneride bulundum:)...sen taaaaa romanyalardan gelen ne oldugunu bilmedigimiz bi ilacı önermistin bi ara hatırlarsan:)bunun yanında havuç,keçıboynuzu ve diger vitaminler daha guvenlı gelıyo kulağa.sende benı yanlıs anlama cnm,ben senın dedıgın şeyı anladım.evet haklısın hersey herkese ıyı gelmeyebilir.

canım neden üstüne alındın ben ilactan bahsetmedim kiiii asla o ilacında sonuna kadar arkasındayım cünkü doktorlar yazıo bu ilacı ben otlardan çöplerden bahsettim sakın deme bana bunu üzülürüm yazdıgımı iyi okumamıssın kapanan topicte kadın kocasına hayıt tohumu keciboynuzu ve havuc suyu icirmiş doktora sormadan tabi ve sonuc adam 3 gün yogun bakımda kalmıs nedendir die arastırmıslar bisi bulamamıslar sonra kadın agzından kacırmıs tohum icti die aktardan alınan bişi sonucta ilac degil steril kosullar yok ne olacagı belli olmaz önermemek gerek hala arkasındayım ilaçlara zaten lafım yok sonucta eczanede satılıo ha romanya ha almanya farketmez

Son düzenleme:

ya canım bak o konuda haklısın sterıl olmayabılır tabı ama kişinin kendıne kalmıs ıcıp icmemek.o kadın havuc hayıt ne bulduysa adama ıcırıp hastanelık ettıyse bu onun hatası dimi ama?ilaclar gıbı bıtkılernde bı dozu var.saracoglu hicbır kürü birlıkte uygulamayın dıye ustune basa basa söylüyor.ve hangı bıtkı ne kadar kaynayacak dakıkasını bıle syluyor.bu ilactada olsa bıtkıde de olsa bilinçli kullanımla alakalı bişey.o ilac icin de taaa romanyalardan dıye esprı mahıyetınde söyledim :)sonucta sen guvenmıssın herkesın kendı insiyatifine kalmıs bısey.o da bıtkısel ıcerıklıydı galıba ama...bak mesela hayıtı almanyada receteye yazan doktorlar varmıs.ve hayıtı erkegın ıctıgınıde ılk duyuyorum:)ya bıtkıyı doktora söyledıgınde sana dokunup dokunmayacagını ztn bılemez kı...herneyse cnm ya bu konu uzar gıder...herkesın goruslerı ayrı...sende aslnda uyarmıs oldun bıtkılerı karmakarıs kullanmasınlar dıye:)

ya canım bi laf vardır iyi olur allahtan kötü olur senden die bilmem bilirmisin bu olay ona örnek iste iyi gelseydi o otlar allah razı olsun diyeceklerdi ama allah.... Versin dediler cünkü kötü oldu sonucu demek istedigim o cahil insan dolu türkiyede ve burdada var ayrıca hayıt bazı seker hastalarına cok zararlı doktorlarda bunu bilio canım bencede uzar gider ben nacizane uyardım kk patronu kazende uyarıcak zaten bi şekilde yazanları

evet cnm bilinçsz insan cok...ama herseyıde söylemeyen doktorlarda var tabı...şeker vs.gıbı hastalıgı olanlar herseyı cok ıyı arastırıp ıcmelı tabık...aynen ıyı gelır Allahtan,kötu gelır kuldan evet duydum cnm bu lafı...kazen beye mesajmı yolladın bu konuda:)

yok yaw o okuyup uyarıyo ya ondan dedimböyle konularda cok hassas kendisi

slm kızlar nasılsınız ne alemdesiniz yok mu güzel haberler
ben bu sabah adet oldum sonunda yani başladı ama adet denirse tabi buna :44: böylece 2.aşılamamda olumsuz sonuçlandı ( kimyasal gebelik yaşamamı saymazsak ) hayırlısı işte en azından şu şişkinliğim gidecek

Merhaba arkadaşlar,

Bu gün doktora kontrole gittim. Benim yumurtalardan 1 tanesi 11 mm 1 tanesi 16 ve tıkalı tüpümün ordakide 18 mm olmuş. Çatlatma ignemi yaptırdılar yarında aşılamam olucak. Ama benim hiç umudum yok.. Taçık tüpümün ordaki gelişmiş olsaydı bu kadar umutsuz olmayacaktım. 16 olan için beklesek olmazmı dedim ama diger yumurta gelişti için olmazmış.. Yarın boşu boşuna aşılama yaptırıcammm(((

rahim filmimi orda çektirmemiştim ama çektirmek istersen tavsiye edebilirim neticede bir kadın hastanesi eminim ki güvenilir ve son sistemle yapıyorlardır.ben nene hatunun tüp bebek ve infertilite merkezinde takip yaptırıyorum.orda tek bir doktor var zaten figen sungar.

Birde bu hastanede sgk'li olana da muane ücreti 42tl mi yoksa aşılama yapılırken mi bu fiyat

ssk lıya bu fiyat malesef canım.iğneler ve ilaçlar da cep yakıyor.bakalım bu ay girdik artık bu aşılama yoluna.eğer olmazsa rapor çıkartıcam bende.

canım şimdi ben ilk aşılamamı özelde yaptırıcam nenehatun da.eğer olmaz da tüp bebeğe kadar giderse.bu aşılama sayılıyor dimi?raporum yok ama yani ssk ma işleniyor mu?hani 3 aşılamadan sonra devlet karşılıyor ya tüp bebeği onun için sordum. devlette yaptırmak gerekmiyor değil mi neticede ilk aşılamamı olucam..

sekam arkadaşlar.ben de aranıza yeni katıldım.cerrahpaşa tıp fak.de 2 kez aşılama yaptırdım.2.'sinin tutmadığını dün öğrendim,adet oldum.aranızda cerrahpaşa'ya giden var mı?

canım kime gidiyorsun cerrahpaşa da ben de rıza madazlı ya gittim 1 kez düşük yaptıktan sonraydı riski gebelik kategorisindeyim ben eğer tekrar hamile kalabilirsem ona gidicem gebelik süresince.yani takip yamıyor o gebelik oluşsun ondan sonra gel burda herşeyini yaparız demişti.sen hangi doktora gidiyorsun direk cerrahpaşaya mı yoksa özeline falan mı gidiyorsun?

mrb arkadslar bende yarın asılama yaptırcam gonal f kullandım bu ay cok fazla yumurta gelıstı ama hepsı kucuk kucuk drum buyuk 3 4 tane yumurta olctu onlarda 14 15 mmydı bı tup bebek druna danısalım dedı gıttık orayada muayene oldum ordakı dr 17 mm olctu yumurtayı on bı saatte buyudumu yanı benım yumurta asılama yapalım dedım ama benım kafam karısık asılama tutmaz gıbı gelıo bana o zaman bu ıcerdekı bı suru yumurta ne olcakkı acaba

ya benım bugun normalde adet olmam lazımdı akşam oldu hala tık yok....normalde her ay sekmeden 28 günde bir sabah saat 5 te adet olurdum...kasım ayında aşılama olmuştum tutmamıştı...aşılamadan sonraki ikinci adetim olcak....yarın akşama kadar bekliycem..,inşllh boşuna umutlanmam....

Mecbur kalırsam gidicem önce nenehatun'un biraz yukarısında marmara üniversitesi açıldı biliyorsundur belki oraya gidicem yapmazlarsa nenehatuna giderim ama o hastaneye gitmeyi istiyorum tabiki en güvendiğim hastane ve fiyat dışında hiç bir olumsuz yorum görmedim aşılamayı normel polikinlikde ki kadın doğum dr yapmıyormu ben ayrıca ücretini 15tl olarak duymuştum geçen sene

kızlar doktordan geldim fenalardayım 14mm de kaldı yumurta 3 günde 1.5 mm büyümüs ya delircem valla ben az kaldı doktor sakinleştiriyo olagan bişi dio ama gelin bana sorun istesek 1 günde büyütürüz ama hepsi büyür hastanelik olursunuz dio adamda haklı ama ben artık sıkıldım yaaaa dedim iptal edelim asılamayı o da olmaz bukadar büyüdü dedi valla lanet olsun dicem artık 8. gidisim doktora bugun 32 olan yumurta sayım bugun 50küsürlere cıkmıs tavuk gibiyim yine yani eger bu asılamam tutmazsa ilaçsız tüp bebek olacaktı o şansımı da kaybedicem yine yumurtalarım böyle olursa ilaç yüklencek birsürü doz anlayacagınız cok kötüyüm kabıma sıgamıyorum allah hiçbirinize yaşatmasın bu durumu amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…