Ehehehe :)) Valla belli bi süre sonra ben ekrana bakıp gözümle ölçüyodum yumurtaları :)) Sağda yaklaşık 10 tane hımm bunlardan 1 tanesi 11 mm olmuş gibi :) Solaa geçç evett ordada büyümüş vardır bi 12 -13 mm ahaha :)) Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Olmasada üzülme herşey yolunda sonuçta şu an. En fazla 1-2 gün fazladan iğne vurulursun
canım şimdi ben ilk aşılamamı özelde yaptırıcam nenehatun da.eğer olmaz da tüp bebeğe kadar giderse.bu aşılama sayılıyor dimi?raporum yok ama yani ssk ma işleniyor mu?hani 3 aşılamadan sonra devlet karşılıyor ya tüp bebeği onun için sordum. devlette yaptırmak gerekmiyor değil mi neticede ilk aşılamamı olucam..
rahim filmimi orda çektirmemiştim ama çektirmek istersen tavsiye edebilirim neticede bir kadın hastanesi eminim ki güvenilir ve son sistemle yapıyorlardır.ben nene hatunun tüp bebek ve infertilite merkezinde takip yaptırıyorum.orda tek bir doktor var zaten figen sungar.
ssk lıya bu fiyat malesef canım.iğneler ve ilaçlar da cep yakıyor.bakalım bu ay girdik artık bu aşılama yoluna.eğer olmazsa rapor çıkartıcam bende.
canım şimdi ben ilk aşılamamı özelde yaptırıcam nenehatun da.eğer olmaz da tüp bebeğe kadar giderse.bu aşılama sayılıyor dimi?raporum yok ama yani ssk ma işleniyor mu?hani 3 aşılamadan sonra devlet karşılıyor ya tüp bebeği onun için sordum. devlette yaptırmak gerekmiyor değil mi neticede ilk aşılamamı olucam..
canım kime gidiyorsun cerrahpaşa da ben de rıza madazlı ya gittim 1 kez düşük yaptıktan sonraydı riski gebelik kategorisindeyim ben eğer tekrar hamile kalabilirsem ona gidicem gebelik süresince.yani takip yamıyor o gebelik oluşsun ondan sonra gel burda herşeyini yaparız demişti.sen hangi doktora gidiyorsun direk cerrahpaşaya mı yoksa özeline falan mı gidiyorsun?
slmmm cnm dr a gittim 1 tane yumurtam 18.5mm olmus bu gece 11.30da çatlatma iğnemi yapıcam cumarteside aşılama yapılcak çokkk heyecanlıyım ya ama doktor çok umutlanma tüp bebek kadar başarı şansı yüksek deil dedi hayırlısı bakalım cumartesiyi iple çekiyorum ve aşılamadan sonra ne kadar istirahat ediliyor
varmı gelısmeler kızlar bayadan berı gıremıyorum hastaneden yenı cıktım dusuk rıskım vardı kanaman oldu ama suan bebek ıyı ıste ben ıyı deyılım bıse olursa dye kafama her seyı takıyorum ya neyse canlar varmı gelısme
canım onlar adetle birlikte atılır sen hiç merak etme büyüyüp kiste çevirmedikten sonra küçücük yumurta onlar nolcakki üzülme sen :)mrb arkadslar bende yarın asılama yaptırcam gonal f kullandım bu ay cok fazla yumurta gelıstı ama hepsı kucuk kucuk drum buyuk 3 4 tane yumurta olctu onlarda 14 15 mmydı bı tup bebek druna danısalım dedı gıttık orayada muayene oldum ordakı dr 17 mm olctu yumurtayı on bı saatte buyudumu yanı benım yumurta asılama yapalım dedım ama benım kafam karısık asılama tutmaz gıbı gelıo bana o zaman bu ıcerdekı bı suru yumurta ne olcakkı acaba
ya benım bugun normalde adet olmam lazımdı akşam oldu hala tık yok....normalde her ay sekmeden 28 günde bir sabah saat 5 te adet olurdum...kasım ayında aşılama olmuştum tutmamıştı...aşılamadan sonraki ikinci adetim olcak....yarın akşama kadar bekliycem..,inşllh boşuna umutlanmam....
Mecbur kalırsam gidicem önce nenehatun'un biraz yukarısında marmara üniversitesi açıldı biliyorsundur belki oraya gidicem yapmazlarsa nenehatuna giderim ama o hastaneye gitmeyi istiyorum tabiki en güvendiğim hastane ve fiyat dışında hiç bir olumsuz yorum görmedim aşılamayı normel polikinlikde ki kadın doğum dr yapmıyormu ben ayrıca ücretini 15tl olarak duymuştum geçen sene
kızlar doktordan geldim fenalardayım 14mm de kaldı yumurta 3 günde 1.5 mm büyümüs ya delircem valla ben az kaldı doktor sakinleştiriyo olagan bişi dio ama gelin bana sorun istesek 1 günde büyütürüz ama hepsi büyür hastanelik olursunuz dio adamda haklı ama ben artık sıkıldım yaaaa dedim iptal edelim asılamayı o da olmaz bukadar büyüdü dedi valla lanet olsun dicem artık 8. gidisim doktora bugun 32 olan yumurta sayım bugun 50küsürlere cıkmıs tavuk gibiyim yine yani eger bu asılamam tutmazsa ilaçsız tüp bebek olacaktı o şansımı da kaybedicem yine yumurtalarım böyle olursa ilaç yüklencek birsürü doz anlayacagınız cok kötüyüm kabıma sıgamıyorum allah hiçbirinize yaşatmasın bu durumu amin
senin adına çok sevindim maşallah çok güzel büyümüş inşallah tutar dualarımız seninle...slmmm cnm dr a gittim 1 tane yumurtam 18.5mm olmus bu gece 11.30da çatlatma iğnemi yapıcam cumarteside aşılama yapılcak çokkk heyecanlıyım ya ama doktor çok umutlanma tüp bebek kadar başarı şansı yüksek deil dedi hayırlısı bakalım cumartesiyi iple çekiyorum ve aşılamadan sonra ne kadar istirahat ediliyor
zeynep kamil i aradım adetin 2 yada 3. günü çağırıyolarmış ultrason kan tahlili hormon eşini de üroloji ye gönderiyoruz örnek veriyor aşılama için uygun mu değil mi ona göre rapor çıkıyor dedi.adetten 1 hafta sonra smear için çağırıyoruz dedi.rahim filmim var dedim süresi 5 yıl dedi onda sorun yok yani.ama şimdi bizde sorun bende.yani eşimin sperm değerleri normal çok yüksel değil ama morfolojisi falan iyi.sperm de 28.000.000 çıkmıştı artık değişmiştir tabi bunu 1 sene önce yaptırmıştık da.bir de aşılama olucak diye adama keçiboynuzu içiriyorum.spermleri normal çıkarsa ben rapor alamazmıyım?Özelde yaptırdığın aşılama da tüp bebek için sayılır diye biliyorum. Onunla ilgili belgelerini, raporlarını kaybetme ama
doktorum FAHRİ ÖÇER.prof.ben direkt cerrahpaşa'ya gidiyorum.özeli var ama gelmene gerek yok dedi,her şeyi burada yapıyoruz dedi.o yüzden gitmedim özeline.2 aşılamada başarısız oldu ama ben ilgiden çok memnunum.hem hastane temiz.düzenli.hemşireler çok alakalı.her sorduğum soruyu cevaplıyorlar.aşılamalarımı da fahri hoca yaptı.sadece yumurta takibini asistanlar yapıyor.onlar biraz suratsız ama olsun.fahri hoca ve hemşireler çok iyi.
halbuki asistanlar doktor olacaklar hevesli olmaları gerekiyor dimi olsun ama doktorundan memnun olmana sevindim hem de devlet her zaman daha iyidir canım.malum günlerde randevu almada sıkıntı oluyor mu?ben uzağım ama gebe kalırsam rıza hoca ya gideceğim..düşük ve erken doğum riskim hep var malesef.hatta hamileliğim Allah izin verirse 3 aylık olursa alttan rahim ağzına dikiş atılacak benim rahim anomalinden dolayı rahim normal bir kadınınkinin yarısı kadar.belllki %60 diyebiliriz.bebeğim düşük kiloda ve erken doğabiliryarın test günü idrar da ikinci çizgi çok silik dua edin kızlr. hepimizin için hayırlısı
canım onlar adetle birlikte atılır sen hiç merak etme büyüyüp kiste çevirmedikten sonra küçücük yumurta onlar nolcakki üzülme sen :)
canım istermisin aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kal hadi inşallah benim içime öyle doğdu:)
hayır canım bende en çok bunu beğendim nenehatunda tüp bebek ve infertilite bölümü ayrı onların takibini tüp bebek doktorları yapıyor gebelik oluştuktan sonra normal kadın doğum servisine yönlendiriyorlar seni kadın doğum bölümü sadece gebeleri takip ediyorum.infertilite daha özel çünkü çok sıkı takip edilmemiz gerekiyor.42 tl o yüzden ücreti 2 günde bir çağırıyolar herşeyi not alıyolar.ben çok memnunum. marmaraya yada zeynep kamile de gidebilirsin zamanın varsa rapor çıkarttır bence.
canım tavuk gibiyim yazmışsın güldürdün beni hiç stres yapma benim de geçen ay böyle oldu benimki 12 de durdu uğraşmayalım dedim doktora bu kadar büyüdü dedi o da aynen seninki gibizorla 16 mm ye kadar çıktık çat. iğnemi oldum.tutmadı tabi.bir de atılmadı o yumurta folikül kisti oldu.1 ay doğum kontrol hapı kullandım.bu ay gitmiş adetle birlikte tekrar başlıyoruz işte.sen yine de doktorunu dinle.seninki daha büyük belki büyür 2 güne olmazsa da olmaz sağlıklı değildir belki.herşeyin hayırlısını dile.
senin adına çok sevindim maşallah çok güzel büyümüş inşallah tutar dualarımız seninle...
zeynep kamil i aradım adetin 2 yada 3. günü çağırıyolarmış ultrason kan tahlili hormon eşini de üroloji ye gönderiyoruz örnek veriyor aşılama için uygun mu değil mi ona göre rapor çıkıyor dedi.adetten 1 hafta sonra smear için çağırıyoruz dedi.rahim filmim var dedim süresi 5 yıl dedi onda sorun yok yani.ama şimdi bizde sorun bende.yani eşimin sperm değerleri normal çok yüksel değil ama morfolojisi falan iyi.sperm de 28.000.000 çıkmıştı artık değişmiştir tabi bunu 1 sene önce yaptırmıştık da.bir de aşılama olucak diye adama keçiboynuzu içiriyorum.spermleri normal çıkarsa ben rapor alamazmıyım?
benim rahim anomalim var doğuştan tek tüp ve tek yumurtalık. o da çok dirençli.
halbuki asistanlar doktor olacaklar hevesli olmaları gerekiyor dimi olsun ama doktorundan memnun olmana sevindim hem de devlet her zaman daha iyidir canım.malum günlerde randevu almada sıkıntı oluyor mu?ben uzağım ama gebe kalırsam rıza hoca ya gideceğim..düşük ve erken doğum riskim hep var malesef.hatta hamileliğim Allah izin verirse 3 aylık olursa alttan rahim ağzına dikiş atılacak benim rahim anomalinden dolayı rahim normal bir kadınınkinin yarısı kadar.belllki %60 diyebiliriz.bebeğim düşük kiloda ve erken doğabilirama rabbime şükrediyorum yine de bir rahimin yumurtalığım ve tüpüm olduğu için...
Merhaba arkadaşlar,
Bu gün doktora kontrole gittim. Benim yumurtalardan 1 tanesi 11 mm 1 tanesi 16 ve tıkalı tüpümün ordakide 18 mm olmuş. Çatlatma ignemi yaptırdılar yarında aşılamam olucak. Ama benim hiç umudum yok.. Taçık tüpümün ordaki gelişmiş olsaydı bu kadar umutsuz olmayacaktım. 16 olan için beklesek olmazmı dedim ama diger yumurta gelişti için olmazmış.. Yarın boşu boşuna aşılama yaptırıcammm(((
zeynep kamil i aradım adetin 2 yada 3. günü çağırıyolarmış ultrason kan tahlili hormon eşini de üroloji ye gönderiyoruz örnek veriyor aşılama için uygun mu değil mi ona göre rapor çıkıyor dedi.adetten 1 hafta sonra smear için çağırıyoruz dedi.rahim filmim var dedim süresi 5 yıl dedi onda sorun yok yani.ama şimdi bizde sorun bende.yani eşimin sperm değerleri normal çok yüksel değil ama morfolojisi falan iyi.sperm de 28.000.000 çıkmıştı artık değişmiştir tabi bunu 1 sene önce yaptırmıştık da.bir de aşılama olucak diye adama keçiboynuzu içiriyorum.spermleri normal çıkarsa ben rapor alamazmıyım?
benim rahim anomalim var doğuştan tek tüp ve tek yumurtalık. o da çok dirençli.1 yıl korunmasız ilişkiden sonra bebeğin olmuyorsa infertilite servisine gidebilirsin. Eğer aşılama yapalım derse zaten onun için rapor çıkartmaya yönlendirirler. Senin özel bir durumun olduğu için aşılamayla uğraşmayıp doğruca tüp bebek raporu için de gönderebilirler. Zeynep Kamilde ikisi de var. Hayırlısı olsun senin için. Senden istedikleri tahliller elinde varsa tekrardan yaptırmana gerek kalmıyor. Ben elimde tahlillerimle gittim belkide 15 günlük angaryadan kurtuldum.
Eşin için de ürolojiden rapor alman lazım. Bende sadece sperm sayısı vardı ama muayene de olması gerekiyormuş erkeklerin. Onun için de Zeynep Kamilden randevu alıp eşini muayene ettireceksin.
sonucumu dün öğrendim arkadaşlar. 0,56 malesef( adetime 3 gün var daha ama. inşallah erken olduğu için çıkmamıştır. pek umudum yok ama. napalım hayırlısı ...
canım onlar adetle birlikte atılır sen hiç merak etme büyüyüp kiste çevirmedikten sonra küçücük yumurta onlar nolcakki üzülme sen :)
canım istermisin aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kal hadi inşallah benim içime öyle doğdu:)
hayır canım bende en çok bunu beğendim nenehatunda tüp bebek ve infertilite bölümü ayrı onların takibini tüp bebek doktorları yapıyor gebelik oluştuktan sonra normal kadın doğum servisine yönlendiriyorlar seni kadın doğum bölümü sadece gebeleri takip ediyorum.infertilite daha özel çünkü çok sıkı takip edilmemiz gerekiyor.42 tl o yüzden ücreti 2 günde bir çağırıyolar herşeyi not alıyolar.ben çok memnunum. Marmaraya yada zeynep kamile de gidebilirsin zamanın varsa rapor çıkarttır bence.
Canım tavuk gibiyim yazmışsın güldürdün beni hiç stres yapma benim de geçen ay böyle oldu benimki 12 de durdu uğraşmayalım dedim doktora bu kadar büyüdü dedi o da aynen seninki gibizorla 16 mm ye kadar çıktık çat. Iğnemi oldum.tutmadı tabi.bir de atılmadı o yumurta folikül kisti oldu.1 ay doğum kontrol hapı kullandım.bu ay gitmiş adetle birlikte tekrar başlıyoruz işte.sen yine de doktorunu dinle.seninki daha büyük belki büyür 2 güne olmazsa da olmaz sağlıklı değildir belki.herşeyin hayırlısını dile.
Senin adına çok sevindim maşallah çok güzel büyümüş inşallah tutar dualarımız seninle...
Zeynep kamil i aradım adetin 2 yada 3. Günü çağırıyolarmış ultrason kan tahlili hormon eşini de üroloji ye gönderiyoruz örnek veriyor aşılama için uygun mu değil mi ona göre rapor çıkıyor dedi.adetten 1 hafta sonra smear için çağırıyoruz dedi.rahim filmim var dedim süresi 5 yıl dedi onda sorun yok yani.ama şimdi bizde sorun bende.yani eşimin sperm değerleri normal çok yüksel değil ama morfolojisi falan iyi.sperm de 28.000.000 çıkmıştı artık değişmiştir tabi bunu 1 sene önce yaptırmıştık da.bir de aşılama olucak diye adama keçiboynuzu içiriyorum.spermleri normal çıkarsa ben rapor alamazmıyım?
Benim rahim anomalim var doğuştan tek tüp ve tek yumurtalık. O da çok dirençli.
Halbuki asistanlar doktor olacaklar hevesli olmaları gerekiyor dimi olsun ama doktorundan memnun olmana sevindim hem de devlet her zaman daha iyidir canım.malum günlerde randevu almada sıkıntı oluyor mu?ben uzağım ama gebe kalırsam rıza hoca ya gideceğim..düşük ve erken doğum riskim hep var malesef.hatta hamileliğim allah izin verirse 3 aylık olursa alttan rahim ağzına dikiş atılacak benim rahim anomalinden dolayı rahim normal bir kadınınkinin yarısı kadar.belllki %60 diyebiliriz.bebeğim düşük kiloda ve erken doğabilirama rabbime şükrediyorum yine de bir rahimin yumurtalığım ve tüpüm olduğu için...
Slmm cnmm hadi bakalımm seninde hafta sonuna gelmiş ne güzell:) Aşılamadan sonra bi yarım saat kadar yatırıyolar. Sonra normal hayatına dönebilsin. Kendini nasıl hissediyosan o şekilde davranırsın. Hiç belli olmaz cnm yaa tüp bebekte şans daha yüksek ama aşılama ile hamiş kalanda bi sürü kişi var. İnş. sende olardan biri olursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?