Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla biz geçen ay gittiğimizde 10 günden sonra 12 tl reçete parası verdik sadece raporu birdahaki ay için düşünüyorum bende..

hanzade su

arkadaşım gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ben neden tüpünün açılması için laparoskopi olmuyorsun diye sorucaktım? yoksa oldun da açılmadı mı bilemiyorum ama benim de bir arkadaşımın sağ tarafı tıkalıydı laparoskopi oldu ilaçlı su ile yıkamışlar basınçla temizlemişler hem de hiç korkulacak bişey değilmiş göbeğinden minicik bir delikten girmişler.tüpü açıldı.şimdi 7 aylık hamile.doktorunla konuştun mu hiç laparoskopi önermiyo mu?

arkadaşlar ben geçen ay da menogon ve femara kullanmıştım ama bu ay çok baş ağrısı yapıyor ve ateş basıyor sonra da üşüyorum böyle yan etkileri olan var mı aranızda?? bir de sivilcelerimin birisi bitiyor ötekisi çıkıyor balonn gibi göğüslerimde de kist varmış gibi acıyor bazen. hormon yükleniyor vücudumuza aslında normal olabilir ama aynılarını yaşayan var mı:)

selammm arkadaşlarımmm, bende aralık 12 de ilk aşılamamı oldum bugün 6.günüm kasık ağrılarım var hafif ama umudum yok yaa..doktorlara göre sebebsiz grubundayız ama aşılama olurken 225 ünite puregona rağmen 8 9 yumurta gelişti bana rezervlerimde sorun var gibi geliyor hakkımızda hayırlısı ..2 yıldır bekliyorum bende miniğimi ..akıntım çokaz
progestan kullanmama rağmen belkide yeni başlayacaktır bilemiyorum kafam karışık .yorgunum..pozitif sonuç alan arkadaşlr ne gibi belirtileriniz oldu paylaşırsanız çok sevinirim sevgilerr..umarım bu yolda yürüyen herkes bebişini tez zamanda kucağına alır sağlıkla ..

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Dün ilk aşılamamı oldum. Doktorum adetin 1 hafta geçtikten sonra görüşelim dedi. Bende heycanla bekliyorum

Melodı ve nadire hosgeldınız.aşılamalarınız hayırlı olsun ıns tutar kızlar...
Jollyyyyy neredesn cok merak ettim cnm yaaaa.

Melodı ve nadire hosgeldınız.aşılamalarınız hayırlı olsun ıns tutar kızlar...
Jollyyyyy neredesn cok merak ettim cnm yaaaa.

Ehehhehee :)) Yettim cnm yaff anca fırsat bulabildim. Sabah verdim kanı. Hiçç sonucu almaya bile gitmedim. Eşim gitti aldı. Sonuç 1 küsür bişey çıktı :) 3 gün önce progestanıda bırakmıştım zaten adet olmayı bekliyorum şimdi iyice şiştim.İstanbul tüp bebek merkezinden randevu almıştım. Anca 29 aralığa gün verebildiler. Bakalım oraya gidicem onlar ne önericekler. Tüm tahlilleri felan baştan yaparlar herhalde.Onca hormon aldım sonuçta ne almededirler bilmiyorum. 1 aşılama daha denerler gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı. İşten dolayı devlet hastanesiyle uğraşmayada vaktim yok. Mecbur yine özelde deniycez . Senin yumoşlar ne alemde kuzumm gittin mi kontorole ?

merhaba aşılaman hayırlı olsun umarım pozitif cevabını alırsın.ben de senınle aynı kaderi paylasıyorum.aynı gun aşılama olmusuz:)benim 3.aşılamamdı .ikisinde de poziifi gördüm..ama sonuç olumsuz oldu..neyse hiçbir belirtin olmasa da olumlu olabilir hiç kafanı takma belirtilere:)kendini yyorma yeter

cnmmm ne cok merak ettm bılsen,sabahtan berı bakıp durdum...demek negatif.hayırlısı kuzum ya...özelde de baya malıyetlı olcak ama npcan keske bebis gelsn de hayrlsyla...benım yumosları bılmıyorum pazartesı gtcem cnm.

canım ya çok üzüldüm senden çok umutluydum ama kısmet işte ... aşılamamı deniceksin yine?? ben tüp bebeğe geçmek istiyorum artık ama bakalım drum ne söylicek?? benim aşılamayla olmıcak gibi geliyo tüple belki ...
bende bu ay ara verdim ocak 2 de gitmeyi düşünüyorum dra kısmet bakalım sonumuz hayrolsun artık yaaaa :))

Bende direk tüp istiycem cnm bakalım dr'da uygun görür inşallah. Bu ay sonunda gidiyorum ama benimde kisteler oluşmuştur şimdi anca önümüzdeki ay başlarız. Aynen öylee valla cnm yaa şu hayrı görelim bizdee :))

Aynen öyle cnm hayırlısı değilmiş demek olmadı bu kez Evet baya bi maliyetli olucak ama ne yapim yaa diğer türlü yumurta takibi vs gidebilmem mümkün değil. Taksimde özel ve tüp bebek merkezleri uyuyo bana sadece. Öğle arasında bile işten çıkıp gidebiliyorum kontrole. Hadi bakalım inş. büyümeye başlamıştır yumoşlarr gelsin bebecikk

Teşekkürler cnım. Dün aşılamam oldu. 15 gün sonra test yapacagım. Bakalım 2012 bize bekledigimiz misafiri getirecek mi:)

selam arkadaşlar benim çarşamba günü aşılamam olcak.bir şey sormak istiyorum deneyimli arkadaşlara..aşılamadan önce spermlerin yıkanması gerekmez mi? benim aşılamam çarşamba sabah 9'da..ee zaten merkez de o saatte açılıyor.acaba yıkamadan mı vericekler?

spermler işlem görmeden aşılama yapılamaz.merkezden ona göre randevu alın ayarlar onlar saatini ...şimdiden hayırlı olsun

bazen diyorumki merkeze g,tmeden spermler şırıngalayıp kendı kendıme mi monte etsem.....ehueheuehueeee..BEDAVA......

Biz senden daha heyecanlıymışız. Sabah uyandığımda ilk sen aklıma geldin. Sabah 10 da forumu açıp baktım. :)
Moralinin iyi olmasına sevindim. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)

Randevuyu ayrıca alacaksınız ürolojiden. Zaten infertiliteye gittiğinde doktor çok güzel açıklama yapıyor.

mrb arkadaslar bır sey merak ettım ben asılamayı yaptıranlara soruorum kac mmlık yumurtayla asılama yaptırdınız yazarsanız sevınırım bıde e2 degerlerınız nasıldı asılama yaptırdıgınızda bı sey daha sorcam gonla f kullanırken yumurtam buyudu 13 mm 2 doz daha yap dedı dr 2 gun sora yumurta kuculmus ve e2 sevıyem dusmustu dozu artırıp 2 gun sora tekrar baktık 17mme cıktı sızce bu yumurta bozulmusmudur bu yumurtayla asılama yapıldı tutarmıkı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…