Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yıkama işlemi 1-2 saat sürüyor en fazla. Gittiğiniz gibi sperm verirsiniz. 1 saat sonra da seni alıp hazırlarlar.
İnşallah güzel sonuç alırsınız.

Teşekkürler cnım. Dün aşılamam oldu. 15 gün sonra test yapacagım. Bakalım 2012 bize bekledigimiz misafiri getirecek mi:)

Hadi hayırlı olsun. Sen de benim gibi beklemeye başladın. Ben 10 gündür bekliyorum. Progesteron yüzünden vücudum da çok şaşırdı. Şişiyorum, sivilce çıkartıyorum. Artık bunlar da işin cilvesi. Hepimiz için hayırlısı inşallah

Ben 17 mm olduğu gece çatlatma iğnemi oldum. Ama devlete gittiğim için her iki günde bir ölçüm yapılmadı. e2 değerim de normal sınırlardaydı. Sen yinede şansını dene. Tutacaksa o öyle ya da böyle tutar zaten. HAkkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar bir sorum olacak size. 2-3 gündür süt kesiğine benzeyen ufak parçalı beyaz kokusuz akıntım var. Mantar değilim çünkü hiç kaşıntım yok. Yine Progesteronun işi mi acaba? Bilgisi olna var mı?

ayy bende 10 dakıkada bır gırdım baktım sonrada ancak sımdı gırebılıyorum canım hayırlsıı olsun ıns. cok bekletmeden gelır bebısın ıstanbul tup bebek merkezını cok ıyı dıyorlar benım kuzenımde laborant oraylada calsıyordu ordan bılıyorum hayırlısı olsun kuzum

senın ıcınde hayırlısı olur ıns windy ıns tutar senınkıde 10 gundur beklıorum demısın az kalmıs senınkız
ı benım daha 14 gun var ıns hayırlı haberını alır

Sağol cnm yaa bende araştırdığım kadarıyla herkes iyi şeyler söylemiş ama böyle tanıdıklardan duyunca dahada bi seviniyorumm:)Bakalım ne diycekler 29 'unda kistler geçene kadar bekleme süresinde bari gerekli tahlilleri rahim flimini felan yaptırırlar sanırım. Daha umutlu ve hazır bir şekilde başlamak istiyorum bu kez tedaviye.. belki daha etkili olur:))

Cnm bendede oluyo progestanı kullanırken. Hatta 3 gün önce bırakmama rağmen hala arada bir geliyo o beyaz kesik akıntı. İlaçtan kesinlikle

canım çok saol seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz ..sanki adet olacakmışım gibi belirtiler başladı bende ama hayırlısı artık ..bunlara takılıp kendimi üzmek istemiyorum bebiş için mücadeleye devam edicez ne yapalım ..sevgilerrrrrrrr

merhaba kızlar, yeni değilim ama sizin topiğinize yeni yazıyorum :))))

14 aralıkta aşılama oldum ilk aşılamam ve beklemek çok heyecanlı :))) ne zaman tutarsa belirtileri oluyo kızlar, önceki sayfaları okumadım :))) sevgilerle

ya cnm hayırlısı olsun hiçç üzülme istanbul tüp bebek merkezinde bi arkadas asılama yaptı ılk asılamada tuttu güzel bi yermiş onada Nahit karabeyoğlu yapmış aşılamayı aklında olsun cnm. bende dün yaptım aşılamayı acayip bi jel verdi fitil gibi sanada verdilermi ondan

canım inşallah hayırlı haberlerini alırız eğer tutarsa zaten döllenmesi 7-9 gün arası sürüyormuş başlarsa ondan sonra başlar akıntın.bende yumurta büyütme sürecindeyim.inşallah meleklerimiz göbüşümüzde gireriz yeni yıla..

jolly cim canım çok üzüldüm ne diyim Rabbim görsün dualarımız yola devam tüp bebek için inşallah herşey yolunda gider kavuşursun meleğine.

Teşekkürler cnım. Dün aşılamam oldu. 15 gün sonra test yapacagım. Bakalım 2012 bize bekledigimiz misafiri getirecek mi:)

hayırlı olur inşallah canım belki de yeni yılın ilk günlerinde çiçeği burnunda bir anne adayı olacaksın:) nasıl hissettin aşılamada anlatırmısın ben de yumurta büyütme sürecindeyim iğne oluyorum canın acıdı mı sonra yatırdılar mı biraz?

Randevuyu ayrıca alacaksınız ürolojiden. Zaten infertiliteye gittiğinde doktor çok güzel açıklama yapıyor.

tüm sorularıma sabırla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım:) eğer bu ay da yüzümüz gülmezse birdahaki ay öncelikli işimiz bu olacak rapor çıkartmak..

bence senin aşılaman tuttu canım.bu da onun belirtisi.kaç gün olmuştu aşılaman yapılalı?

sende saol canım..hakkımızda hayırlısı..bende de aynı belirti var böle karnım ağrıyo arasıra ve akıntı basladı hafif hafif..bakalım görücez:)

herkese Merhaba; Bu forum konusuna uzun süredir kimseler bir şey yazmamış ama aşılama hakkıda merak ettiğim şeyler var..Deneyimi olanlara sormak istiyorm..13 Aralık 2011 de aşılama yatırdım..yani bugün aşılamadan sonraki 7.günüm..Son iki gündür midem bulanıyor ve gögüslerimde acı hissediyorum..Bazen belki bu psikolojik diyorum...sonucu öğrenmek için zaman var aslında ...ama sormak istiyorum..Aşılamada sonra hamile kalanlar, hamilelik belirtilerini ne zaman ve ne şekilde hissetmeye başlıyor..bilgi verirseniz sevinirim :)

Ben 8 aralık perşembe günü yaptırmıştım aşılamamı. Ama bilmiyorum onun belirtisimi progesteronun belirtisi mi? Çok umutlanmak istemiyorum. Zaten Jolly de yazmış progesteron kullanırken aynısı onda da olmuş. Hayırlısı hakkımızda. Tutmazsa da çok üzülmeyeceğimi düşünüyorum. Kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum.
Rapor konusunda da bence doğrusunu yaparsın. Elinde bir raporun olması zarar getirmez, gerektiği yerde fayda bile getirir.
İnşallah rapora hiç ihtiyacın kalmaz.

Cnm aldım 1'i oturdum aşağıı:)) Hayırlısı bakalım bi dahakine inşallah

Hayırlısı olsun cnm,vardır bir zamanı demekki,öyle düşün,sıkma canını sakın..!Rabbim herşeyin hayırlısını versin,benimde dünden beri az az kahverengi akıntım var,devamı gelirmi bilmem ama yinede umutlanmak istemiyorum,herşeyin hayırlısı..!

salı günü 4 de aşılama yapılacak çok tedirgenin Allahım inşallah hepimizin ki tutar Allah hepimizin gönlüne gelsin

benim de çarşamba sabahı yapılıcak ben de çok tedirginim canım ya sorma...beynim çok meşgul aklımda hep bu var..inşallah tutar ya inşallah..

canım benim midemde bulandı basımda döndü canım bişilerde cekti gögüslerimde acıdı belimde agrıdı ama sonuc negatifti belirtilere takılma ayrıca 7. gün icin belirtiler cok fazla büyük ihtimalle psikolojik bundan tutmadı sonucunu cıkarma ama mide bulantısı icin özellikle cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…