- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
selam arkadaşlar benim çarşamba günü aşılamam olcak.bir şey sormak istiyorum deneyimli arkadaşlara..aşılamadan önce spermlerin yıkanması gerekmez mi? benim aşılamam çarşamba sabah 9'da..ee zaten merkez de o saatte açılıyor.acaba yıkamadan mı vericekler?
Teşekkürler cnım. Dün aşılamam oldu. 15 gün sonra test yapacagım. Bakalım 2012 bize bekledigimiz misafiri getirecek mi:)
mrb arkadaslar bır sey merak ettım ben asılamayı yaptıranlara soruorum kac mmlık yumurtayla asılama yaptırdınız yazarsanız sevınırım bıde e2 degerlerınız nasıldı asılama yaptırdıgınızda bı sey daha sorcam gonla f kullanırken yumurtam buyudu 13 mm 2 doz daha yap dedı dr 2 gun sora yumurta kuculmus ve e2 sevıyem dusmustu dozu artırıp 2 gun sora tekrar baktık 17mme cıktı sızce bu yumurta bozulmusmudur bu yumurtayla asılama yapıldı tutarmıkı acep
Ehehhehee :)) Yettim cnm yaff anca fırsat bulabildim. Sabah verdim kanı. Hiçç sonucu almaya bile gitmedim. Eşim gitti aldı. Sonuç 1 küsür bişey çıktı :) 3 gün önce progestanıda bırakmıştım zaten adet olmayı bekliyorum şimdi iyice şiştim.İstanbul tüp bebek merkezinden randevu almıştım. Anca 29 aralığa gün verebildiler. Bakalım oraya gidicem onlar ne önericekler. Tüm tahlilleri felan baştan yaparlar herhalde.Onca hormon aldım sonuçta ne almededirler bilmiyorum. 1 aşılama daha denerler gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı. İşten dolayı devlet hastanesiyle uğraşmayada vaktim yok. Mecbur yine özelde deniycez . Senin yumoşlar ne alemde kuzumm gittin mi kontorole ?
Ben 17 mm olduğu gece çatlatma iğnemi oldum. Ama devlete gittiğim için her iki günde bir ölçüm yapılmadı. e2 değerim de normal sınırlardaydı. Sen yinede şansını dene. Tutacaksa o öyle ya da böyle tutar zaten. HAkkında hayırlısı olsun
ayy bende 10 dakıkada bır gırdım baktım sonrada ancak sımdı gırebılıyorum canım hayırlsıı olsun ıns. cok bekletmeden gelır bebısın ıstanbul tup bebek merkezını cok ıyı dıyorlar benım kuzenımde laborant oraylada calsıyordu ordan bılıyorum hayırlısı olsun kuzum
Arkadaşlar bir sorum olacak size. 2-3 gündür süt kesiğine benzeyen ufak parçalı beyaz kokusuz akıntım var. Mantar değilim çünkü hiç kaşıntım yok. Yine Progesteronun işi mi acaba? Bilgisi olna var mı?
merhaba aşılaman hayırlı olsun umarım pozitif cevabını alırsın.ben de senınle aynı kaderi paylasıyorum.aynı gun aşılama olmusuz:)benim 3.aşılamamdı .ikisinde de poziifi gördüm..ama sonuç olumsuz oldu..neyse hiçbir belirtin olmasa da olumlu olabilir hiç kafanı takma belirtilere:)kendini yyorma yeter
Ehehhehee :)) Yettim cnm yaff anca fırsat bulabildim. Sabah verdim kanı. Hiçç sonucu almaya bile gitmedim. Eşim gitti aldı. Sonuç 1 küsür bişey çıktı :) 3 gün önce progestanıda bırakmıştım zaten adet olmayı bekliyorum şimdi iyice şiştim.İstanbul tüp bebek merkezinden randevu almıştım. Anca 29 aralığa gün verebildiler. Bakalım oraya gidicem onlar ne önericekler. Tüm tahlilleri felan baştan yaparlar herhalde.Onca hormon aldım sonuçta ne almededirler bilmiyorum. 1 aşılama daha denerler gibi geliyo bana ama bakalım hayırlısı. İşten dolayı devlet hastanesiyle uğraşmayada vaktim yok. Mecbur yine özelde deniycez . Senin yumoşlar ne alemde kuzumm gittin mi kontorole ?
selammm arkadaşlarımmm, bende aralık 12 de ilk aşılamamı oldum bugün 6.günüm kasık ağrılarım var hafif ama umudum yok yaa..doktorlara göre sebebsiz grubundayız ama aşılama olurken 225 ünite puregona rağmen 8 9 yumurta gelişti bana rezervlerimde sorun var gibi geliyor hakkımızda hayırlısı ..2 yıldır bekliyorum bende miniğimi ..akıntım çokaz
progestan kullanmama rağmen belkide yeni başlayacaktır bilemiyorum kafam karışık .yorgunum..pozitif sonuç alan arkadaşlr ne gibi belirtileriniz oldu paylaşırsanız çok sevinirim sevgilerr..umarım bu yolda yürüyen herkes bebişini tez zamanda kucağına alır sağlıkla ..
Teşekkürler cnım. Dün aşılamam oldu. 15 gün sonra test yapacagım. Bakalım 2012 bize bekledigimiz misafiri getirecek mi:)
Randevuyu ayrıca alacaksınız ürolojiden. Zaten infertiliteye gittiğinde doktor çok güzel açıklama yapıyor.
Arkadaşlar bir sorum olacak size. 2-3 gündür süt kesiğine benzeyen ufak parçalı beyaz kokusuz akıntım var. Mantar değilim çünkü hiç kaşıntım yok. Yine Progesteronun işi mi acaba? Bilgisi olna var mı?
canım çok saol seninde hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz ..sanki adet olacakmışım gibi belirtiler başladı bende ama hayırlısı artık ..bunlara takılıp kendimi üzmek istemiyorum bebiş için mücadeleye devam edicez ne yapalım ..sevgilerrrrrrrr
tüm sorularıma sabırla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım:) eğer bu ay da yüzümüz gülmezse birdahaki ay öncelikli işimiz bu olacak rapor çıkartmak..bence senin aşılaman tuttu canım.bu da onun belirtisi.kaç gün olmuştu aşılaman yapılalı?
Cnm aldım 1'i oturdum aşağıı:)) Hayırlısı bakalım bi dahakine inşallah
salı günü 4 de aşılama yapılacak çok tedirgenin Allahım inşallah hepimizin ki tutar Allah hepimizin gönlüne gelsin
herkese Merhaba; Bu forum konusuna uzun süredir kimseler bir şey yazmamış ama aşılama hakkıda merak ettiğim şeyler var..Deneyimi olanlara sormak istiyorm..13 Aralık 2011 de aşılama yatırdım..yani bugün aşılamadan sonraki 7.günüm..Son iki gündür midem bulanıyor ve gögüslerimde acı hissediyorum..Bazen belki bu psikolojik diyorum...sonucu öğrenmek için zaman var aslında ...ama sormak istiyorum..Aşılamada sonra hamile kalanlar, hamilelik belirtilerini ne zaman ve ne şekilde hissetmeye başlıyor..bilgi verirseniz sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?